Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
remélem ma és holnap Grosjean és Msc szerencsésebbek lesznek....

-
Qru
MODERÁTOR
Az m1 nem közvetíti az időmérőt online?
-
törölt tag
Erről meg az jut eszembe amikor a KTM csapatnál Talma-t okolták mert nem tudott VB lenni Kallio Luthi előtt, mert egy versenyen megelőzte 4 futammal a vége előtt.....az hogy utána Kallio bukott saját hibájából nullázva futamot az fel sem merült..

Massa VB címe sem ott ment el...számomra a Monza-i versenyén ment el, amikor Kimi és Hamilton a 14.-15. helyről rajtoltak (elcsesztél a Q-t), Massa meg a 6.-ról..amikor Vettel nyerte a futamot.
Massa mit csinált? Befutott 6.-nak,
Hamiton 7.-nek
Kimi 9.-nek.
...na ott csirkézte el a VB-t szvsz, ebből a helyzetből semmit nem hozott ki, azzal az autóval Monza-ban be kellett volna jönnie legalább Vettel (Toro Rosso) mögött, akkor oké, de egy ekkora ziccert nem zsákolni....
Glock esete egy duma....annak is gyenge, mert mindenki tudja Glock egyáltalán miért volt abban a pozícióban. -
AMD Power
titán
Jó kis időmérő lesz ez....

-
emre
veterán
-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Nagyon csodálkoznék, ha bárki az F1-n belül lenézné a HRT-t.
Ők is egy csapat...a leglassabb csapat, és nagyon kevés pénzből küszködnek, de ott vannak. Sok tehetséges mérnök, elméleti szakember, és versenyzőnek ők is lehetséges ajtó az F1-be.
Nincs pénzük, nincs egy erős támogatójuk, de ez nem olyan amit szégyellni kellene....sok pénzből semmit nem csinálni, vagy csalni az igen.
A kis pénz az egy állapot, ...ami változhat.
...Zengő csapatnak is könnyebb élete lenne két Chevy-vel, meg mondjuk Coca-cola-s támogatással.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Akadtak már ilyen csapatok az F1 történelme során, most konkrétan a 90-es évek eleje ugrott be.
-
Sanya595
senior tag
FP3
1 Ros 1.36.877
2 Vet 1.37.320
3 Web 1.37.338
4 Rai 1.37.356
5 Gro 1.37.382
6 But 1.37.404
7 Mal 1.37.455
8 Msc 1.37.663
9 Ham 1.37 776
10 Kob 1.37.977
11 Sen 1.38.091
12 Per 1.38.178
13 Alo 1.38.24618 Mas 1.39.209

-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Massa pont annyira lett VB. mint Irvine. Az is pont úgy tudott vitézkedni a legjobb autóval és csapattámogatással. És Irvine-nál messze trehányabbul gyűjtögette a pontokat(rajta kívül csak Alberts és Algás nívójú szuper-tehetségek vontattak benzinkutat, míg a lefikázott középmezőnyből is rengetegen mentették meg a versenyüket a figyelmükkel, mikor az itatós és a nyalókás nem volt szinkronban), és csak amiatt maradt egyáltalán a partian, mert Lajos se Mika szintjén söpörte be a pontokat, meg ugye Lajos se kifejezetten felelt meg az árja ízlésnek.
A rugóra meg tök fölösleges fogni. Mikor visszajött a betegszabadságról még csak annyival volt lemaradva Lonzitól, mint egykor Sumitól és a még le nem csúszott Kimitől. A "Lonzi gyorsabb nálad" óta meg egyre messzebb van az elvárásoktól...
No amikor a verda vacak, és az istenek is az ember képét nézik piszoárnak, akkor válik szét a bajnok a csókostól... -
callmeakos
veterán
Akárhányszor elgondolkodom azon hogy mit keres az F1be a HRT mindig arra jutok hogy: SEMMI!!
De nem is értem mit erőltetik ezt.... Ez sem pénzügyileg sem máshogy nem éri meg.... ráadásul mindenki lenézi őket.... Kajak nem értem
-
Nowhereman
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
A Marussiának sincs lépcsős orra, és nem állnak az élen, viszont a HRT-t legalább már magabiztosan verik. Tehát valszeg nem ezen áll vagy bukik a dolog...
-
-Mike-
addikt
FP3-ra előkerültek az interek.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerintem nincs. Tavaly az év második felében ha lekapták volna a speckó kipukat már akkor is jobb lett volna a McLaren.
szeva000: az autó lehet

-
Haart
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez szép és jó csak az a baj hogy Massának nincs "Full Trust"-ja az autója felé!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
-
helkis
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
régi találmány ez: [link] igaz itt még 6 csatorna között lehetett válogatni, ha elő voltál fizetve..
-
Chosen
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jó kérdés. Először is kéne egy Sky-os előfizetés hozzá, aztán egy UK store-os iOS eszköz, és utána ki tudnám próbálni. Csak a közvetítésük reklámjában láttam eddig.
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Schumi

-
Chosen
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Úgy rémlik a Sky-nak már most is van valami progija, ahol te tudod kiválasztani, hogy kit nézel onboard a sima közvetítés mellett.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Segáz. 20 év múlva majd te választhatod ki a kamerát, a helyszínről meg csak egy ajánlott jelzés megy ki, amit majd lock-olni lehet.
Istenem a sok marha... 5 rajt-visszajátszás, és azok fedélzeti kameráját mutogatják, akiket állva hagynak... Schumi rajtol, előz 4-et, és és visszajátsszák 3 leelőzött felvételét, de az övét nem...
Vagy pl legutóbb már.már rimánkodtam, hogy tegyék be Rosberg-et, ha már akkorát rajtolt, de nem...
-
!Overdose!
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez tényleg tipikus sajnos. Látom a Live Timingon, hogy a középmezőnyben pár tized másodpercre autóznak egymástól, de az élőképen a magányos első helyezettet követhetjük nyomon.

-
TESCO-Zsömle
titán
Massa pont annyira lenne VB, mint most Hamilton, vagy előtte Räikkönen. Lutri VB...
Ez már a másik véglet... Az egyik meg az, ami tavaly volt, vagyis a totális dominancia.
2009 lehetett volna Massa éve, de ugye honfitársa megdobta egy rugóval...
Én már igénytelen vagyok... Valaki úgyis nyer... A lényeg, hogy csata legyen. Nem számít, hogy az első helyért vagy a tizedikért, amíg 2-3 autót látok birkózni egymással, meg mögöttük a negyediket aki lesi a lepattanót, addig számomra jó a futam.
Amikor meg vad csaták mennek a 12-14. helyért, én meg azt látom, hogy az operatőrök miként legeltetik a kamerájukat az "űrben" autózó pilótákon, akkor meg a közvetítés szar.
Panem et circenses...
-
-
HaZsolt
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Jó volt a tavalyi kanadai futam szerintem (Button és Schumi fan vagyok
) , de ahogy száradt a pálya úgy csökkentek Schumi dobogós esélyei. -
giigz
veterán
Ne felejtsük el, hogy egy világbajnokról is beszélhetnénk. Ha Glock nem bénázza el azt az utolsó 1-2 kanyart, akkor most Massa legalább egyszeres VB lenne...
Azokban az években iszonyatosan ment neki, csak az a baleset... Lehet, hogy azóta már annak nincs semmi hatása rá, viszont az a feszültség, és bizonyítási kényszer ami rajta van... -
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ezt tudom, de itt tényleg nagyon gyors

Elég szoktatlan. Időmérőn elég nagyon agyonverte sokszor a mezőnyt. -
Most nézem 2007-es évadot. Itt Massa kifejezetten gyors. Érdekes.
Időmérőkön eléggé verte kimit.
-
helkis
veterán
holnapra van valakinek stream-linkje?
előre is köszi!
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nagyon jót tenne neki is, végre fenn állni a dobogón ... megérdemelné legalább 1x a visszavonulása előtt még
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is azt várom, hogy végre legalább dobogós legyen. A győzelem meg maga lenne a csúcs.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Én se, de egy folyamatosan felszáradó, de végig interes pályának jobban örülnék, az ilyen körülményekben lenne esélye a Mesternek

-
HaZsolt
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Jó futam lenne, az öreg megmutathatná, hogy mit tud ráadásul esőben nem olyan nagy a gumikopás, ami a Mercinek is jól jönne.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem bánnám, ha esne.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Mindkét napra 31-32 fok és 50%-os eséllyel eső.
Magyarul vagy fog esni, vagy nem

-
-Mike-
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hétfőre is de az már senkit sem érdekel.
-
DanielXXXV
nagyúr
Edzésre és versenyre is eső várható?
-
proof88
addikt
Wéber Gábor:
A mai nap nagyon hosszú volt, úgyhogy csak címszavakban a lényeg:
- mindenki a gumik túlmelegedédével küzd, pedig ma "csak" 47C fok volt a maximum aszfalthőfok,
- A Red Bull hosszú etapjai elég jók voltak, de egy körön egyáltalán nincs meg a balanszuk, az egész FP3- at ennek szentelik majd.
- a Ferrari főleg a lassú részeken veszít, de megtankolva csökken a hátrányuk (Alonsóval).
- lehet, hogy Barcelonára visszatérnek a nyomórudas első felfüggesztéshez (olasz pletyka).
- Raikkönen nagyon szenved a kormányzással, nem tudták megoldani a kormányerő+visszajelzés problémát egyelőre.
- a Pirelli 3 kiállást vár és itt is 0,5 mp az időkülönbség a két keverék között (holnap még hozok érdekességet a keverékekről).Holnap az FP3 után jelentkezem.
-
Motion_Blur
félisten
Kimi elég jó tempót ment megtankolva, de érdemes megnézni a két Williams-t is

-
Zodicus
senior tag
Rai bünti

-
OTee
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Bocsánat, engem még úgy tanítottak, hogy amit olvasok, azt kell érteni!

A sorok közti olvasás már nem az én korosztályom találmánya, néha már nekem is gondot okoz, hogy ne azt értsem amit olvasok, hanem amit az író a sorok közé gondolt.
Nem jó irány ez, akárcsak az F1-béli történések.
"Én még őszinte ember voltam ..." vagyok, nem szeretem a mostani állapotokat GLOBÁLISAN!
OTee
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
majd monzában

-
Motion_Blur
félisten
válasz
proof88
üzenetére
Szerintem az sokindent elmond hogy versenyen amig ment Schumi 1mpet kapott körönként Hamitól és Vettel is tolta le... Rosberg alatt meg úgy elfogytak a gumik hogy még a Sauberek is tolták le a pályáról. Van egy top autójuk qualra a DRS miatt de versenyen egy erös középcsapattá válnak. Eröböl még dobogóról is felesleges álmodozni. Ez van sajnos.
-
MPowerPH
félisten
válasz
atila4
üzenetére
Ennek az is lehet az okozója, hogy bizony a fejlesztésekbe a Mercedes is keményen beleszól. Ha Brawn szabad kezet kapna, akkor biztosan több is kihozható lenne a csomagból. Egyébként a Ferrari -nál a Brawn+Todt+Schumacher trió is elég sokáig érlelte az autót, mire végre VB esélyes lett. 96-tól 99-ig folyamatosan fejlődtek. 99-ben már lehetett látni a fényt az alagút végén, csak ugye akkor beugrott Schuminak egy lábtörés, Irvine meg annyira szerencsétlen volt, hogy nem tudta kihasználni az autóban rejlő valós potenciált. Schumi már 99-ben is VB lehetett volna, nem az autón múlott. Ez 4 év. A gyümölcs igazán az 5. évre ért be. Persze Montezemolo szabad kezet adott akkoriban.
Nézd meg az RBR -t, Newey 2006-tól irányítja az autó fejlesztését. Igaz, ő inkább a 2007-es autót fejlesztette. Tehát ott is a 4.-5. évre érett meg az autó a VB győzelemre.Merci most hányadik évnél tart?

-
proof88
addikt
válasz
atila4
üzenetére
A Brawn GP-vel az évad 1. felében voltak ott az első helyen, utána ha visszaemlékszel, Button mindig hátrébb volt, pont annyit előzött mindig amennyi szükséges volt pontok szempontjából. Valenciában csak azért nyert Barrichello mert Hamilton kerékcseréjével gond volt, Hungaroringen már Hamilton nyert, Spában már Kimi, a 2. fele az évnek már nem volt olyan jó a Brawn-nak se. Red Bull is egyre jobb lett. Brazíliában is Button pont abban a pozícióban ért be hogy meglegyen a VB. És akkor nem igazán koncentráltak következő évre fejlesztések szempontjából, mert harcoltak a VB-címért. Aztán jött a Merci és kb tavalyi autóval vágtak neki 2010-nek. Ami jó nagy fos volt a gumik kezelése szempontjából, mert valamit változtattak rajta asszem ami miatt a gumikat már nem úgy kezelte. Vagy 2010ben akkor jöttek be a Pirelli-k? Nem emlékszem már de elavult volt már az a kocsi 2010-ben. 2011-ben jobb volt kicsivel, most is jobb kicsivel, de még meglátjuk mire lesz elég. Szerintem lesz a Merci dobogón idén.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Így kell, hogy még véletlenül se lehessen dobogón Schumi, győzelmet meg teljesen fölösleges remélni. A vége annyi lett ezek szerint, hogy a Merci előtt továbbra is legalább 2 csapat van, de inkább 3, tehát mintha semmi sem történt volna a nagy fejlesztésekkel... Annyi talán történt, hogy legalább vezetni lehet a kocsit...
Ross Brawn ennyit tudna 3 év alatt felmutatni? A mezőny két legjobb pilótájával (és akkor ez most csak az én véleményem, nem vita tárgya) rendelkezik, és ott szenvednek a középcsapatoknál...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
bendeguz76
üzenetére
Meglássuk

Gábor Wéber
Nagy McLaren fölény egyelőre egykörön, hosszú etapokon nem egyértelmű a helyzet. A Lotusok simán tartották a tempót a Mercedesekkel, Alonso longrunjai sem voltak rosszak. -
bendeguz76
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jo lenne de reálisan inkább állitsák a versenyre a kocsit mint az időmérőre.szerintem max 4-5.hely időmérőn.
-
DemonDani
addikt
Raikönnen miért is? Teljesen jó pozícióban zárta az első versenyét. Az időmérő pedig nagyobb részben volt a csapat sara.
Más
"Jó volt a tempóm, Daniel körideje pedig bizonyítja, hogy jó az autónk." Vergne
öröm az ilyen nyilatkozatot olvasni, és hogy vannak akik így vélekednek... -
D@ni88
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Lesz még lassabb is

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Reméljük, hogy azt már nem várják meg az illetékesek. Szerintem most épp sértődöttet játszhat Felipe baby, nem igaz, hogy ennyire lassú...

Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sajna holnap melóban leszek, jól fog jönni..