Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Templomegere
üzenetére
Reggelt!

Ez nem vicc. Vettel tényleg kiesik
Csak szerintem a rajtnál ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Templomegere
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
dedúúúrvaa

-
Csabee.
nagyúr
Remélem jó futam lesz

-
7600 GS
addikt
Jó a humorotok.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Templomegere
üzenetére
Lábát töri, Button VB...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Templomegere
senior tag
Vettel az ötödik körig kiesik .... Massa nyer
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
válasz
7600 GS
üzenetére
én is ébren: őszintén kobayashit várom az első 5-be
meg sumit... más elvárásom nincs, mert a dobogó elég kiszámítható (hacsak nincs valami geb@sz)ui: de az sem kizárt, hogy hami az "esélytelenek nyugalmával" végigveri a mezőnyt

ui2: na ja... ez nem az ő éve egyáltalán... görcsösen akar és mindig összehoz valami bődületes hibát
kicsit rooney-hoz tudnám hasonlítani, hogy milyen volt néhány éve és hogy beérett fejben is... hamilton is ha fejben rendbe tenné magát, jól járna -
7600 GS
addikt
No most hogy sikeresen elnéztem az órát, és 7:30 helyett 6:40-kor keltem, megtenném a tippjeimet.

1.VET
2.BUT
3.ALOSchumit a 4.-5. hely környékére várom, de én lennék a legboldogabb ha dobogóra állna.

Jó szurkolást, és győzzön a jobbik (meg persze Vettel legyen VB.
) -
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
természetesen látok fantáziát benne, de nem hiszem h a pilóták 90%-ból ez hiányozna, egyszerűen csak látványosabb megmozdulásai vannak amikor előzni akar vagy nem tudom, és ugye tavaly rá lehetett fogni, hogy hát ismeri a japán pályát, bevállalósabb lehet 1-2 féktávon. Én szívből remélem, hogy jó versenye lesz holnap és senki nem fogja elkúrni neki, jó lenne neki is meg a közönségnek is. Kapásból ha rajtolna egy nagyot, utána ő állhatna ki utoljára boxba, tehát egy rövid ideig még vezethetné is a nagydíjat.

-
mephi666
nagyúr
most tényleg: nem láttok kobayashi-ban fantáziát?
mert szerintem benne van egy olyan fajta küzdőszellem, ami hiányzik a pilóták 90%-ából
...és azért ez is kell a győzelemhez#36280: birkacsello
szerencsétlenben én soha nem láttam semmit... kobayashi-ban viszont igen
nem vagyok nagy szakértő meg most is csak talán a 2vodka+6sör beszél belőlem, de kobayashi-t figyelem már régóta és baromira tetszik az a küzdés, amit látok tőle... ha mindenki így állna a f1-hez a pilóták közül, izgalmas lenne minden perc minden futamból -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ezek szerint webber nincs a 2/3-ban mert nem ő a 2. a vb pontállásban jelenleg
egyértelmű, hogy webber az alsó 1/3-adba tartozik

-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
a hangsúly ott van, hogy Koba már rég VB lenne benne
ezt így kijelenteni nem lehet 
-
Calogero
addikt
-
kukinyo
addikt
-
AMD Power
titán
Most olvasom ,hogy mi volt. Videó van a arról a problémás lassításról?

-
Viktor77
titán
válasz
kukinyo
üzenetére
Mondd el, de az ne egy másik fórumozóról szóljon. Minthogy a topic nem róla szól.
Nem mellesleg, te pont annyira vagy szemellenzős mint ő (sőt, néha még én is, lássuk be, a topicba írók egészen kis része objektív folyamatosan). Egyik kutya, másik eb.
És itt vessünk is véget az egymással való foglalkozásnak.
-
Integra
titán
hánykor lesz a futam élőben?
-
kukinyo
addikt
válasz
üzenetére
Ez nálunk már régi "barátság",Ő tudod milyen sokszor lehurrogott,lekezelt? Ja és az egészet ő kezdte.Rá miért nem szóltál?
Úgy hogy ezt hagyd ránk légyszi amíg nem ütközik a szabályzatba.Jó?
A dózer úr pedig nagyon találó név,kivívta magának
100-ból 90-en egyetértenek vele -
törölt tag
válasz
kukinyo
üzenetére
Már bocs, de ha egyszer kelted a feszültséget a kitalált beceneveiddel (gondolok itt a Dózer-re), akkor ne legyél már lekezelő, mert ezek szerint nem nálad van az egy igazság köve.
Ez értendő azokra is akik szintén feszültséget keltenek...gyökereznek meg ilyesmi.
Alacsony szintet képvisel az ilyesmi. -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem kell minden hülye linkre ráugrani....és pláne azokat linkelgetni.
Hamilton-nak kell elgondolkodni hogy megint elcseszték a Q-ját ( mint a Singapure-i későn tankolással). Nem igen vágom miért Button után engedték (gyorsabb volt Lewis)...aki szintén lassan ment hogy legyen helye felfutni, Hamilton a sikánra utolérte Button-t. Rá pedig ráfutott Webber és MS.
Webber-t. -
kukinyo
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem hagyjátok.
Többször bebizonyosodott hogy fingja nincs a f1-ről
Úgy sem fogja belátni hogy az ő kedvence is hibázhat.
Szemellenzős. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az észosztással én sem értek egyet,nem is ezzel vitatkoztam.Azzal vitatkoztam,hogy Massa ugyan úgy pattogott mint most Hamilton akkor mindenki védte Massát,hogy igen igen jogos stb stb.
Előbb jött a szag mint a böfögés üdv pajti

-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumi szerintem jót mosolygott ezen...

-
Motion_Blur
félisten
Így van, Szingapúrban Hami egyszerűen csak azért előzte meg Massa-t mert nem bírta elviselni hogy előtte van. Amint megelőzte, abban a pillanatban visszafékezett és folytatta a gumimelegítést. Semmi értelme nem volt, mert a másik Ferrari ugyanúgy előtte maradt. Csak játszotta az agyát egy kicsit..
A mai esetben nem tartom hibásnak Hamiltont, fogalmazhatunk úgy is hogy a körülmények áldozata lett. Nekem az b*ssza a csőrömet, hogy utána odamegy Schumachernek osztani az észt..
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Nem aról szól a közfelháborodás, hogy megint Hamilton, hanem arról, hogy Hamilton "ráförmedt" Schumacherre az eset után, miszerint miatta nem volt képes odaérni a kockás zászló előtt, pedig azért nem ért oda, mert senkitől sem akadályoztatva lassú volt...
Schumi sehol nem volt olyan pozícióban, ahol feltarthatta volna Hamiltont, mégis Őt hibáztatja...
-
MPowerPH
félisten
válasz
IreN!CuS
üzenetére
A közfelháborodás azért van, mert Hami indokolatlanul lassan ment, és voltak mögötte mások is, akik fel akartak érni időben a gyors körre. És megint ő pattogott az edzés után. Mert ha csöndben marad, akkor OK.
Jó lenne, ha jövőre összeszedné magát, mert így hiába kap egy jó autót, az nem segít rajta. Kíváncsi vagyok holnap mit alkot... Bár ha kibírja, hogy ne balhézzon, akkor első helyre várom.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
"Hamilton pedig telibe sz@rta, és nem hagyott neki helyet, így Schuminak ki kellett szélesítenie a pályát, különben Hami pont oldalba kapja."
Hogy tudott volna helyet hagyni neki ha Webber ott volt mellette a belső íven?Én értem az esetet....azt sem írtam hogy Hamilton nem hibás,de azt a közfelháborodás akkor sem értem.
Na srácok hagyjuk,nyertetek nincs értelme tovább vitázni.Nyugodtan tapsoljatok hogy haha nincs több érve inkább elsunnyog pedig nem
.Csak nincs értelme leállni vitatkozni/beszélgetni mert amint Hamilton a téma habzik a szátok és belemagyaráztok minden szart hogy minek hol volt tétje vagy sem és ehhez hasonló dolgokat,aztán amint valaki másképp látja,masszívan lenézitek 
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Két különbség:
1 - A tét!
Q2 v Q3 első köre... Semmi nem áll vagy bukik... Értelmetlen volt annyira agresszívnak lenni.
VS
Q3 utolsó percei... Ezen múlott a rajpozíciója... Itt kellett volna foggal-körömmel harcolni.
2 - A kockázat:
Hamilton kis híján mindkét autót leamortizálta.
VS
Schumi kiment a fűre...
sz: Tudom, én keverem ezeknek a sorrendjét...

-
MPowerPH
félisten
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Hamilton indokolatlanul lassan haladt, Webbert és Schumit is akadályozta. Webber el is ment, Schumi akkor már külső íven a meki mellett volt. Hamilton pedig telibe sz@rta, és nem hagyott neki helyet, így Schuminak ki kellett szélesítenie a pályát, különben Hami pont oldalba kapja. Mit nem lehet ezen érteni? A Massa -s eset egészen más volt... Ott nem volt feltartásról szó, nyomta neki, nem úgy haladt mint egy csiga.
Hami megint elcseszte, menni kellett volna rendes tempóban. Nézd már meg, egy rakat hely van előtte, Button már rég a célegyenesben volt.mod: Eh, úgy hogy előtte Alonso lassan ment... Ha őt megelőzi, akkor jól seggbe rúgják.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem védem,írtam ilyet?Kinél nagy a baj nézőpont kérdése.Magyarázd le miben különbözött a kettő esett oly nagy mértékben,ha már ekkora arcnak hiszed magad.Biztos megvannak az érveid lássuk csak első: me Hamilton....második: me Hamilton harmadik:...me Hamilton.nem baj tőled elfogadom eme nagyszerű indokokat csak,hogy a nyáltermelés visszább szoruljon

adman Ha Massa nyomta neki hogy tudta Hamilton megelőzni?Remélem emlékszel a pálya melyik részénél volt.
TESCO-Zsömle biztos,hogy nem Q1ben történt...de mindegy mikor történt.Nem azon van a hangsúly részemről.Itt nem volt benne a pakliban,hogy mindhárman tk-ra vágják a kocsit?Ugyan már....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
Schumi vígan evickélt Webber farvizén, mikor a sikán előtt egy indokolatlanul lassú Hamilton-ba ütköztek. Ezt a szitut maga Hamilton se tudta hogy kezelni, ez látszik az egészen... Elvileg azért várt, mert voltak előtte, de erre nem megoldás még másokat maga elé engedni, szóval ez senkinek sem úgy jött ki, ahogy akarta...
-
Viktor77
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, azt mondjuk kifelejtettem a számításból, hogy Webber is előrébb lett volna, ha nem kell Hamilton miatt lassítania.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
Szerintem nem feltételezte, hogy Hami félre fog húzódni Webber elől, elvégre Ő is gyors körre ment...
IreN!CuS: Nem érzed a különbséget ugye? Q2 Q3 első köre vs Q1 vége... Előbbinek nem volt tétje, utóbbinak igen...
Egyébként nem az volt a baj, hogy Hamilton meg akarta előzni Massát, hanem hogy majdnem mindkét verdát leamortizálta.
De ahogy azt mondtam, Schumi nem gondolta, hogy Hamilton lehúzódik... Sokat ér a várakozással, ha közben még 2 autót maga elé enged, nem igaz?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hiába bólogatsz értelmezd amit írtam,tudom nehéz!Szóval Szingapúrban Hamiltont szidtátok mert Massát megelőzte a felvezető körben Q2 vagy Q3-ban.Most Sumi megelőzte Hamiltont a felvezető körben,most megint Hamiltont szidjátok,hogy miért ment lassan stb stb...bezzeg Massát védtétek mint az anyatigris.
-
Viktor77
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Így sem értem. Ha Hamiltont kiradírozzuk a képről, akkor Schumacher miért nem ment Webber után? Ott volt hely is, és Webber is épp gyorsított (ha, mint írod, ő is épp megkezdeni akarta a gyorskörét). Vagy őt is le akarta előzni? Nézd meg hol van Scumacher, úgy, hogy külső íven előzte le Hamiltont, jóval nagyobb távot megtéve mint a belsőn Webber.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
Hamilton-t későn engedték ki és a kivezető köre végére utolérte Button-t.
Ezért lelassított a sikán előtt, csak azt éppen telibesz*arta (szokás szerint) hogy mások is vannak a pályán.Én csak azt nem értem hogy ezek után hogyan lehet az Úr kiakadva Schumacherre bármiért is? Feltartott két versenyzőt..
IreN!CuS: mit csinált Schumacher Hamiltonnal fejtsd ki bővebben kérlek?

-
IreN!CuS
őstag
Múltkor Hamilton csinálta azt amit Sumi csak akkor Massával, ő volt a kö@ög most,hogy vele csinálta meg Sumi megint Hamiton a kö@ög.....sok a kettős mérce nem?
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érdekes volt, amit Schumi csinált, de Lali egyértelműen lassú volt, és pont a sikánban... Nemigen lehetett kikerülni másképp, főleg Webber miatt...
Viktor77: Mindhárman megkezdeni akarták gyors körüket.
Hami egyszerűen bealudt, ahogy a kommentátor is mondja.
Főleg ahhoz képest, ahogy le akarta tolni Massát a pályáról nemrég...Ne mondja nekem senki, hogy ha akar akkor nem ér oda... Főleg Ő ne nézzen ennyire hülyének... Ha már egyszer a mögüle jövő Webbernek sikerült odaérni...
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem nagyon értem mi történt. Webber épp fejezte volna be a gyors körét. Ez tiszta sor, Hamilton nem vette észre.
Schumacher épp megkezdeni akarta a gyors körét? De Hamilton is ezt akarta, nem?
-
Motion_Blur
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nincs itt semmi különös, Hami lassú volt, Webber és Schumacher pedig belülről és kívülről megtámadták. Hami meg megint figyelmetlen volt, és majdnem neki ment a mercinek, amit valamiért nem vett észre, pedig mellette volt.
Hamilton megint egy gyökér, de ugye ez mostanság nem újdonság. Azt hiszem csöppet fusztrált, a gyengébb autó, és a saját lagymatag teljesítménye miatt. Button meg pont az ellenkezője, látszik rajta,m hogy imádja a Meki -t, és tiszta nyugalom az ember. Ennek az eredménye látható a ponttáblázaton is. A gombos -t fikázóknak jó lecke ez...
-
Frenky89
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bagoly mondja.
Lehet azért siettek, mert ők még szerettek volna menni egy kört?
-
D.Orion
veterán
Nem is tudtam erről a szabályról, de így jogos. Vajon akkor is észreveszik ezzt a szabályt, hogy ha nincs LH "kirohanása" és a hazai pálya előnye?
Persze, hogy észreveszik, csak kicsit trollkodtam. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyusz
őstag
-
Ricardo
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez vicces. Ha ő csinálna ilyet akkor persze rendben lenne, most meg megy a hiszti. -
shteer
titán
Az FIA a hetedik helyre hozta fel Kobayashit
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kéne erről valami felvétel, de nagyon gyanitom, hogy Hami már megint próbálja elkerülni, hogy be kelljen ismernie a hibáját, nevezetesen hogy lassú volt, és ez esetben indokoltan előzték meg Schumiék.
Remélem most valami okos birák vannak kijelölve és nem büntetik meg Schumachert.

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
vajon ezt is ráhuzzák Sumira?!

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Apa kezdődik...

-
Motion_Blur
félisten
-
D.Orion
veterán
Aludtam időmérő alatt, mi történt Nico-val?

Nem kérdeztem semmit
, megtaláltam:
"hozzájuk meglepetésre a mercedeses Nico Rosberg csatlakozott, aki hidraulikus probléma miatt mért kört sem tudott futni. A már péntek óta műszaki problémával küzdő Vitantonio Liuzzi sem tudott eredményt felmutatni, így ők ketten értelemszerűen a 107 százalékos szintidőt sem tudták megfutni. Ettől függetlenül várhatóan mindketten rajthoz állhatnak majd vasárnap, még úgy is, hogy eddig a hétvége során Liuzzi egyszer sem tudta teljesíteni a kritikus szintidőt." -
bubuka71
aktív tag
Hát Webber csúnyán kikapott a csapattárstól !
-
Misi 007
őstag
Nem gyenge hogy nem bírják a Bull-t elkapni időmérőn.
Azt hittem hogy Gomb Jankónak vagy Obamának most sikerül de a kis csávó megint előhúzott egy kis extrát a cilinderből. -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
most esett le neki h nem lesz idén vb

Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak szerintem a rajtnál ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kicsit rooney-hoz tudnám hasonlítani, hogy milyen volt néhány éve és hogy beérett fejben is... hamilton is ha fejben rendbe tenné magát, jól járna
aki nem kockáztat, az nem nyerhet igazán nagyot...