- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
TOM-202 #45680 üzenetére
Hát ha az elmúlt 2 évadot nézik akkor megértem. Ha viszont egy kicsit gondolkodnak is, akkor rájöhetnek hogy ebbe a verdában most van annyi potenciál hogy pár dobogós helyezést összekaparjanak. De először ezt a Super DRS nevű cuccot kéne úgy belőni hogy ne csak az időmérőn jelentsen előnyt hanem magán a futamon is.
Találtam egy videót amit nem ma láttam először, viszont jó látni a 2 srácot ahogy ketten "szenvednek" Wokingban
Katt IDE
-
Pá
addikt
válasz
TOM-202 #38673 üzenetére
Sajnos nem valószínű.
[link]
Q: (Livio Oricchio - O Estado de Sao Paulo) While the weather forecast tomorrow is for rain, have you chosen the set-up of your car only for qualifying or also thinking about 71 laps for tomorrow?
SV: To be honest with you, I think a typical rain set-up doesn’t exist anymore. The big difference is that you put on different tyres. Car-wise, there isn’t much you can do. Generally if it’s wet, you put on more downforce if anything but car-wise, from the set-up point of view, it’s more or less the same as in the dry.
JB: I think that the set-up we’ve taken this weekend is a set-up that helps us in the wet, and it’s not been done on purpose, it’s just the way it is for us around here. Yeah, as Seb said, there’s not a big difference. You don’t really have a massive change to the car for wet conditions but there are small things.Aki nem értené, arról beszélnek, hogy manapság már nem igazán van olyan, hogy esős beállítás, max apróbb dolgokon módosítgatnak, de az igazán jelentős dolog annyi, hogy lecserélik a gumit. Szóval ez nem hiszem, hogy ez megmagyaráz 1mp különbséget.
Ettől persze még előfordulhat, hogy ma Schumi gyorsabb lesz, mert ilyet is láttunk már. -
Oliverda
félisten
válasz
TOM-202 #31994 üzenetére
"A box-beli Kobayashi eset sem a versenyző hibája volt hanem a csapaté. Akkor meg miért a versenyzőt büntették érte? Nem érdemelte meg."
Ez egy olyan szankció amit nem kell megvitatni. Default ezt kapja mindenki hasonló esetben. Ugyanezért ugyanezt kapta Massa is amikor 2008 Szingapúrban véletlenül megkapta a zöld jelzést majd elvitte magával a csövet miközben jött be a Force India és majdnem összeütköztek.
Az mesterre kiszabott büntetés inkább vitathatóbb.
-
.bableWes
őstag
válasz
TOM-202 #30778 üzenetére
az idén én még nemláttam motorelfüstölést mint anno pár éve amikor még böven 19k fölött forogtak a motorok.
az uj motorszabály után sem nagyon fog, hiába tudnának a motorok 1000hp+t ha 1. le llesznek korlátozva teljesitményszinten na meg vigyázni fognak az élettartamukra is.azt tudja valaki, hogy mekkora a nyomatéka a mostani motoroknak, mekkora volt a turbokorszakban és mekkorára várhato a mostaninak a nyomatéka?
-
.bableWes
őstag
válasz
TOM-202 #29508 üzenetére
ha láttad az összes futamot akkor azt is észre vetted, hogy a rbr 1 körön brutál gyors, de versenyen majdnemhogy eltünik a hatalmas fölény. a ferrari meg nagyon jo versenytempoban. mekit azért nem mondom most ide, mert esöre van belöle a merci meg hát nem a legjobb
érdekes lesz a mai futam, ha esik ha nem. massa is jo most, reméljük most nem haljuk, hogy "fernando is faster than you". -
MPowerPH
félisten
válasz
TOM-202 #29508 üzenetére
Szerintem meg nem. Most már világos, hogy az rbr miért olyan gyors az im-en. Annyira minimális a különbség, hogy ez futamon teljesen elolvad, sőt, megfordul. A Ferrari mindkét gumival jól viselkedik, nem lesz olyan, hogy belassul. Versenytempóban biztosan jobbak. Az idei szabályok miatt pedig könnyebb előzni. Ráadásul ha tartani tudja akkor a dupla DRS miatt nagyon könnyű lesz.
Ha eső lesz, akkor se a Ferari, se az RBR nem lesz a toppon. Azok lesznek jó helyzetben, akik meredek szárnyakat használnak.
-
törölt tag
válasz
TOM-202 #14186 üzenetére
zseniális volt sztem,..megdöbbentem amikor olvastam hogy megbüntették.
Kis visszacsengéssel: lehet hogy a szabályok szerint kifogásolható, de a verseny szellemének absz. megfelelő húzás volt.
püff de kellett már ilyen MS-től, szvsz többet ért mintha dobogóra állt volna Monaco-ban, ott volt a lehetőség, lecsapott rá és meg is csinálta...és Alonso-val szemben csinálta meg, ami több lépcsőfokkal felsrófolja a manővert.
Az én felfogásomban ez zseniális volt, a többit meg feltolhatják maguknak a bírák
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- YouTube
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest