Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Pitterix
üzenetére
Vagy ha ilyen megbízható az autó, akkor visszatérnek a régi "szép" idők...
-
törölt tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Ez elég nagy tévhit.
Nem gyári csapat már...fizetniük kell, hasonlóan mint a McLaren.
Kimi inkább az utolsó lehetőségnek tűnik a Lotus-nál.
Pénzt nem igen jelent, mert akkor Kimi nem kényszerült volna kihagyni nagy költségű futamokat a rally-ban (amiért aztán ki is zárták a csapatát).
Egyébként sem tolongtak a szponzorok az autóján...enyhén szólva.
A Lotus pénzben sokat bukott Petrov távozásával, illetve a támogatói távozásával.Viszont így hogy Kubica kiesett, a Lotus-nak rá kellett jönnie hogy, nem gyári csapatként, vagy produkálnak valamit, vagy a Williams útjára lépnek..
Nincs nagyágyújuk...hát most lett egy, egyébként nem kis pénzért.
Kimi képes kihajtani az autóban lévő potenciált, de nem tudható hogy a Petrov/Heidfeld/Bruno által megadott fejlesztési irány mennyire lesz versenyképes idén.
Valszeg ezért buktak el a progresszív felfüggesztésükkel...ez csak a saját elképzelésem, de a tavalyi Renault ponthajhász csapattá vált, és ahhoz hogy ezt a státuszt megtartsák már fejlődni kell, és akkor még Kimi-t ki kell szolgálni sebességben..ha azt akarják hogy ez a húzás valóban megmentse őket.
Igazából a Lotus most tök közel áll, sztem(!) ahhoz hogy súrolják a szabályok adta kereteket, kívülről is akár...amit talán én is megtennék ebben a helyzetben.
Sztem sem kiegyensúlyozott a csapat, de nyilván ezt a képet szeretnék a legnagyobb mértékben elkerülni, mert az tényleg bajt jelent. Azaz kötelezően ennek az ellenkezőjét kell mutatni, siker igéretét és stabilitást.
De sok kiáramló pénz van...és beáramló még kérdéses.
Valahogy ki kell bekkelni az időt az új motorokig, az sok mindent megbolygat majd sztem.
..és Grosjean...neki így a felállás nem túl rózsás, de ha ügyes, és sztem az, akkor profitálhat ebből.
Aktív témák
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)