Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Én úgy láttam hogy a 2. sectornál -0.112 előnye volt Vettel első top idejéhez képest.(Lehet rosszul láttam)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"és ezt később sem tudtam behozni"

-
D.Orion
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez most időmérőn is látszott... Amikor Webber elment a box kijárat előtt, Vettel akkor jött ki onnan a felvezető + utolsó gyors körre. Ergo Webber-nek is lett volna ideje a kerékcserére(kevésbé használt gumit feltenni).
JColee Kevésbé használt csak volt amiben nem volt 5-6kör...
-
werszomjas
addikt
válasz
kukinyo
üzenetére
Nem verhette meg hamit.
Na jönnek már a nagy ötletek

Sztem a McLaren is tudja hogy a VB elúszott, 113 pontos lemaradás, ráadásul Button áll jobban, igaz csak néhány ponttal. Ha még lenne is csapatsorrend, biztos nem az időmérőn utasítanák a pilótákat, hanem mondjuk ha futam végén 1-2ben vannak, és Button elengedi Hamiltont.
a RB-nál viszont van csapatsorrend, mikor Webberre az utolsó körben rászólnak, hogy tartsd a távolságot (néhány futammal ezelőtt, elszomorító)

Bár én is kíváncsi vagyok miért jött be, de nem hiszem hogy azért, hogy ne verje meg Hamiltont.
-
proof88
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
vki hazudik, én Jensonnak hiszek

-
[CS]Blade2
addikt
Jenson Button: (De: 5., Q: 3.) "Meglehetősen elégedett voltam az első Q3-as etapommal, de úgy gondoltam, a másodikban még egy tizedet tudok gyorsulni. Azonban a második kísérletemnél egy tizedes lemaradásban álltam az első szektor után, és ezt később sem tudtam behozni, ezért megszakítottam a kört.
Ez érdekes, mert Gyulám két lila szektort emlegetett, ha pedig lila elsőt futott, akkor nem lehetett senkihez képest 1 tizedes hátránya, valamint a 2. helyre befért volna.
-
kukinyo
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Na mi lehet a háttérben? Ott nincs első és másod pilóta?
Nem verhette meg hamit.
Holnap:
1. Vettel
2. Button
3. Alonso -
Robi BALBOA
őstag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Oda tenném én csak ott éppen Button van.

Viccet félretéve én Buttontól számítok egy jobb rajtra.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hamilton papát odatenném az 1. helyre

-
Robi BALBOA
őstag
Holnapi első 6 befutó tipp:
1,Button
2,Hamilton
3,Vettel
4,Alonso
5,Sumacher
6,Massa![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Webber kiesik!

-
Zodicus
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
hát hogyne...

-
-=Vacsek=-
senior tag
Szép volt mclaren holnap futam #1 #2

-
[CS]Blade2
addikt
Az mondjuk csúnyán bukta, hogy itt még akár azzal is számolni lehetett, hogy a két Ferrari és a két Mclaren is bejön Vettel elé, erre gyakorlatilag megsemmisítő versegét szenvedtek.
Mikor korábban azt mondták, hogy lesz olyan futam, ahol a 5. hely lesz a maximum elérhető, akkor be kell hozni a kocsit 5.-nek, akkor Monzára gondolhattak elsősorban.Végsebességben szerintem a Mclaren is szarul áll, mert DRS-el ugyan gyorsabbak voltak, de zárt szárnnyal többet buknak, mint a RedBull.
-
Zodicus
senior tag
Nem hiszem el, hogy a RBR-t nem lehet időmérőn megfogni
Mostmár úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak ne a két RBR-s. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ha hiba, akkor csak mutatták volna nem?
első és második szektor abszolut elsőt futott...az más kérdés, hogy utána még jött Vettel, de ezt akkor még nem tudhatta.
-
Plutor
aktív tag
Button marad a Mekinél:[link]
-
darál0w
Jómunkásember
Buttonrol van valami hír, hogy miért jött ki boxba utolso körén?
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hm érdekes táblázat.
Ezek szerint Vettel a leglassabb mégis a leggyorsabb.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha az általad linkelt oldalt nézzük azt látjuk,hogy Vettel kocsija volt messze a leglassabb top speedben.Pont ezért írtam hogy versenyen szarban lehetnek.Persze ehhez az kell hogy a Mclaren versenytempóban ott tudjon lenne,vagy esetleg a Ferrari,de ők nem tűntek túl acélosnak.
-
proof88
addikt
válasz
D.Orion
üzenetére
igen ez a kulcs h le tud lépni 2 kör alatt is annyira h már drs-sel se veszélyesek rá... de ha Hamiltonnak vagy vkinek sikerül jól kijönnie vele mondjuk az 1. sikánból akkor akár féktávon meglehet az 1. szektorban.
Amúgy sztem azt is számításba kell venni h nagyobb leszorítóerővel kevésbé csúszkál a gumi.
-
Plutor
aktív tag
A versenyen Webber lesz gondban,ha neki is ilyen "kicsi" a végsebessége.
Motion: be is jött nekik
-
D.Orion
veterán
Szerintem ha Vettel-t nem fogják meg a rajtnál, akkor onnantól kezdve mire eljön a 3. kör már rég 1mpen kívűl lesz. Lehet, hogy kevésnek tűnik a top speed-je, de az időmérőn most kiderült, hogy a kevesebb néha több. Ha nem így lenne, akkor nem P1-ből indulna. Ha lerajtolja valaki és megfogják, akkor tényleg gondban lesz a 327-el. De ha első körben megtudja tartani a helyét, akkor biza el fog lépni(szerény véleményem szerint).
Ui.: Webber gyanítom, hogy az első kanyarnál már az első 10ben sem lesz benne, amilyen jók a rajtjai...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A két meki ugyanazt tudja, elég komoly. A Vetteles 3-ik szektor meg no komment... Bazeg ez brutális. Az a baj, hogy a kis eminensgyerek szépen lassan megtanul vezetni, és egy idő után már tényleg nem lehet egy szavam se.
-
IreN!CuS
őstag
DRS nélkül szerintem!(nem láttam erről pontos adatott) 320-325 körül mennek (RBR DRSel ment 327),de ha 340re van belőve a kocsi attól még ugye elérik ők is a 327et értelemszerűen és gyorsul tovább míg az RBR a célegyenes felénél már 327nél "dadogott".
Szóval elnyúlnak a középső "kanyargósabb" sectorban de a 3 hosszú egyenesen versenyen lehet visszahozzák a többiek a magasabb top speed miatt.De mondom holnap elválik. -
Motion_Blur
félisten
Ráadásul a célegyenes közepén elérte ezt a 325-327-et és onnantól "top speed-en utazott"
hogy tapad ez az autó baszki...odrif: szerintem irónia volt

-
AMD Power
titán
Ez a Vettel megint mekkorát ment... 1x nem hiszem el.
-
hoffman_
nagyúr
IreN!CuS:
Most speciel nem azzal van a bajom amit/ahogy írt, hanem azzal amit írt. Már ha érted. Ha ez tényleg így van, akkor már az én kitartásom is kezd elfogyni. Ilyen van? Na nemár

mod:
Ebben bízom kicsit én is. De szeretnék egy McLaren 1-2őt. De akár Alonso is bepofátlankodhat közéjük...
[ Módosította: #65675776 ]
-
Máté94
addikt
Rosberg közepesen?

-
SpongyaBob
veterán
Button mi a gránátért jött ki??
-
Csabee.
nagyúr
Izgalmas időmérőt követően meglepetésre RedBull nyert megint

"teljesen foghatatlan"

-
Csabee.
nagyúr
Ez a Mercedes egy kalapsz....

-
D.Orion
veterán
Vettel Rally!
Csak egy kicsit volt kilincsel előre. 
-
McCartman
őstag
új studijó?
-
IreN!CuS
őstag
Na megvolt a kötelező alkalmasintttttttt

-
Csabee.
nagyúr
Na nézzük mi lesz..

-
hoffman_
nagyúr
Szóri az offért. DE. Ha nekem HD ready LCD-m van, és 16:9-re váltott az rtl(ami btw szerintem is fosul sikerült), akkor miért van lecsípve pár centi fent is, lent is a képből? Ez a natív, nem kéne kitöltenie??
-
werszomjas
addikt
Aztaaaa studió váltás

Mercedes

Ja és első 16:9-es verseny lesz a mostani

-
[CS]Blade2
addikt
A weboldalon pedig azt írja:
MAXIMUM SPEED ACHIEVED WITH A CAR
The maximum speed was achieved by Montoya in 2005 and was of 369 km/h.Én úgy emlékszem, hogy Montoya mente a 369-et, ami hivatalos lett, és Pizzonia a 372-t az egyik edzésen, ami a nem hivatalos rekord.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, én tisztán emlékszem a számra, asszem pontosan 378,2 km/h, de az évet sajna nem tudom.. Az a 327 amit Vettel ment, tényleg elég gyér..
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Wikin ilyet lehet találni: Highest top speed 372.6 km/h (231.523 mph) 2005 Italian Grand Prix Juan Pablo Montoya
Rubbi: Nem hiszem hogy volt 372.6-nál nagyobb. Akkor az lenne beírva wikin.
-
Plutor
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Jó lenne végre egy Merci dobogó.
Itt meg is van rá az esély szerintem. -
Motion_Blur
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Volt ilyen?
Én 369.9-re emlékszem Pizzonia-tól, ennél többet asszem DC ment még korábban Hockenheimben (talán 372-t), de az nem hivatalos rekord.
Szomorú hogy ennyire be kell áldozni a top speedet, sokkal többet ér a kanyarsebbég mint régebben. 327-et menni Monzában, ez nem méltó a pályához

-
werszomjas
addikt
válasz
Plutor
üzenetére
Sztem nem sok változás lesz, ez az év a RB-é, ezt az FIA is látja, Vettel nemsoká matematikailag is VB, ezek a szabálymódosítások/kikötések már annyit érnek mint halottnak a csók, legalább a szurkolók reménykedhetnek még

Nincs már csapat aki az idei autóba még nagy pénzeket/fejlesztéseket ölne, mivel felesleges, szóval ez az év már ilyen marad, 1-2 Hamilton/Button/Alonso első hely biztos becsúszik majd, de Vettel ott lesz mögöttük.
Schumit szeretném már végre egy dobogón látni
Most annak szurkolok 
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Basszus, hol vannak ezek az eredmények a V10-es arany-kori Ferrari-hoz képest, amikor Sumi 378-at ment Monzában..

-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzalaiG
üzenetére
Szerintem is jól fognak menni a Mercik az időmérőn.
Első szektorban övék a két legjobb idő és a mérési pontoknál mindenhol Schumié volt a legnagyobb sebesség. Időmérőre üres tankkal szerintem ez oké, de versenyen (főleg az elején) szvsz szenvedni fognak...[link] Vettel top speed-je 325 az egyenes végén, szemben a többiek 340-345-ös értékeivel.
Még Webberhez képest is jóval több leszorítóerővel megy

-
proof88
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
na de nem mindenki használt olyan nagy dőlést... na most a biztonság szajkózása kapóra jön ahhoz, h hátha még inkább csökken a red bull előnye. Mondjuk ez már megint ölyan dolog h miért szombat reggel kell ezt a FIA-nak kitalálnia? Jó mondjuk senki nem akarja h a Parabolicában szakadjon szét a bal első, jobb később tiltani mint soha, de már Belgiumban is szó volt erről a hólyagosodásról...
-
SzalaiG
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Jobb lenne az első 5ben! Ha ötödik lenne, akkor a pálya jobbik feléről indulna és talán még előzni is tudna.
-
C0d3r
addikt
Egyelőre nem szimpatikus ez a RBR 1-2. Attól tartok, marad a megszokott menetrend az időmérőn.

-
SpongyaBob
veterán
Szerintem Sumi jót megy ma az időmérőn.. Benne lesz az első 6-ban.

-
Plutor
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na kíváncsi vagyok ez mit változtat a sorrenden.
-
Motion_Blur
félisten
Kötelezően 3,25 fok lehet a max. camber ezen a hétvégén, ha ezt valaki túllépi, az FIA kizárással büntet [link]
-
TOM-202
senior tag
Hajrá Mester! Remélem a tegnapi nagyszerű formáját a mai napra is áthozza. Jó lenne már Schumi-t a dobogón látni 2006-óta! Bár kicsi az esélye, de hátha, egyszer biztosan összejön majd neki megint.

-
Csabee.
nagyúr
Na végre ismét F1-es hétvége
Már alig várom! Remélem Sumi ezen a hétvégén is jó lesz! -
JColee
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Tudom, én a cikkre írtam.

Egyébként nekem is nagy kedvencem volt. -
rocket
nagyúr
Remelem holnap vegre megszakad a Red-Bull idomeros dominanciaja

-
JColee
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
8. helyen állt, szerintem ez nem nevezhető sikertelennek. Egyébként legyen igazad.

-
werszomjas
addikt
Na, hátha megunta és visszatér az F1-be

-
kukinyo
addikt
Nem tudom volt e már?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mostmár úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak ne a két RBR-s.