- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #36896 üzenetére
Könnyen veri a nyálát miután övé az idei vb is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Huh, és? Ebben mi a nagy szám, nem értem...
kukinyo:Önzetlen csapatjátékos? Jah, ezt már a tavalyi év megmutatta, hogy valójában mennyire csapatjátékos.
-
kukinyo
addikt
válasz
Önzetlen,igazi csapatjátékos.
Hamiltonról is milyen korrekten nyilatkozik. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Webbert ismerve ilyen áron lehet nem fog neki kelleni az a kegyelem gőzelem, persze ha a McLaren és/vagy Ferrari le nem nyomja őket!
-
Motion_Blur
félisten
Vettel akár a futamgyőzelemről is hajlandó lemondani, hogy segítse csapattársát
Várom bizonyos emberek reakcióit..
-
törölt tag
Palik visszatér
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #36892 üzenetére
Szerintem Oliverda tud ebben segíteni, én sajnos nem
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #36889 üzenetére
Ehhez a Sky HD1-hez mi kell?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36889 üzenetére
nem iszol eleget futam közben, az a te bajod
3-4 vodka meg ugyanennyi sör után nem látnád a különbséget (vagy csak nem foglalkoznál vele
)
ui: egyébként én is várom már baromira, hogy hd-ben jöjjön... ugyanúgy, mint a 2012-es eb-t (vb-kor nem volt még meg a tv)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #36887 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #36886 üzenetére
Hát azért én attól nem dobtam magam hanyatt...
Meg aztán tegye fel a kezét az "elmenők" közül, akit a képminőség alkalmasint jobban zavart, mint a kommentátorok.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #36885 üzenetére
Szerintem a siker már csak azért is garantált, mert végre nem a legszarabb hang és képminőségben tudjuk nézni a futamokat
-
TESCO-Zsömle
titán
A F1 MTV-s sikere csak azon fog múlni, hogy tudnak-e nívós kommentátorokat felhozni.
-
shteer
titán
válasz
SpongyaBob #36881 üzenetére
ne legyél
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SpongyaBob #36881 üzenetére
Én is, sok lenne...
Ahogy olvasom 5 évre kapja meg a jogot az M1.
-
DigitXT
félisten
válasz
SpongyaBob #36877 üzenetére
Én is ebben bízom. (Épp most állt át a retek szélesvásznúra,
ami már valami - csak még a HD felé nem kacsintgattak...)
-
Xirtam
veterán
válasz
SpongyaBob #36877 üzenetére
Ők kapták!
-
Misi 007
őstag
Yeah!
Végre visszakerül az MTV-re és normális minőségben élvezhetem a kedvenc tech sportom.
De remélem nem Mezei Dániel lesz megint a kommentár mert akkor az rosszabb lesz mint most Gyulám... -
MPowerPH
félisten
válasz
proof88 #36869 üzenetére
Hurrá.
Remélem Gyula, meg az autómániás szépfiú is lapátra kerül végre, és nem mennek a sorozattal. Jó is, így már nyugodtan ki is szedhetem a bekeresett műsorok közül a retek klubot, másért nagyon úgysem kapcsolok oda. Remélem az M1 veszi át.
mod: 2120, azt már én sem élem meg.
Ezt nagyon benézték a korrektorok.
-
proof88
addikt
Az RTL Klub abbahagyja a Házon kívült is, és 2012-ben a Forma 1-et sem ők fogják adni.
SorozatJunkie @ Facebook
szerk.:
-
VD
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #36863 üzenetére
Vagy oda kell az 1 eurost bedugni mielött kigurulnak vele a boxból. Mint a bevásárló kocsiknál, vagy a dodgemeknél.
-
kukinyo
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #36863 üzenetére
-
zuchy
őstag
Még egy kicsi a merci első szárnyról. [link]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
attisx #36855 üzenetére
Kérdés, hogy meddig érdemes rejtegetni a cuccokat. Ha sokat várnak vele, akkor lehet, hogy sajátjuk sem fog működni megfelelően, pedig most még van idő esetleg egy komolyabb változtatásra is. A másik, hogy ha jó cucc, és látszik kívülről, akkor tuti, hogy a többiek lemásolják, így csak ideiglenesen hátráltatják a többieket, ami arra, hogy a TOP1-be katapultálják magukat, édes kevés.
-
-
MPowerPH
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Button vs. Wheldon gokart 1989-ből
A öreg John-nak már itt is elég borvirágos volt az orra
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MPowerPH #36847 üzenetére
Nagy csapatok nekem ne spóroljanak már, pénzszórást akarok látni!
Jó lenne ha valami bejönne a Mercinek, és jövőre egy kicsit megszivathatna egy-két élmenőt az öreg.
Amúgy ez az új elsőszárnyas F csatorna mit hozott a teszten, vagy semmit nem lehet tudni, csak az, hogy van és fejlesztik és talán lesz belőlle valami?
-
MPowerPH
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Nem ér semmit.. tudom!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #36837 üzenetére
A szélcsatornában derül ki igazán, mit is ér.
-
proof88
addikt
de jó hogy itt mindenki aerodinamikai tervezőmérnök
-
Pá
addikt
válasz
JColee #36833 üzenetére
Kicsit bővebben (angolul, képekkel)
Scarbs is fog róla blogolni, amint rájött, hogy mire jó egyáltalán.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH #36821 üzenetére
"Talán a valaha legjobban összerakott autó a mezőnyhöz képest."
2004 - Ferrari
2002 - Ferrari
1996 - Williams
1992 - Williams
1989 - McLaren
1988 - McLaren
1984 - McLaren
1971 - TyrellEzek az autók mind erősebbek voltak a rangsorban utánuk következő autónál, mint idén a Red Bull a McLarennél.
-
Nowhereman
őstag
Talán még hozzá lehetne tenni, hogy volt olyan, ahol edzéskor 3(!) másodperccel kalapálták el a mezőnyt. Mégse volt dögunalom a szezon, hála annak, hogy nem olyan redbullosan értelmezték az egyenlő bánásmódot.
Különben meg az egész szezon eléggé rávilágított börni dilettantizmusára. Gordon Murray azért hagyta ott a Brabhamet, mert börni nem hagyta, hogy ezt az autót megépítse, hanem valami hagyományosabbat akart volna látni. Elég jó kis riport is volt az Murray-vel, amiben lerántotta a leplet börniről, hogy kb. annyit tud az autóversenyzésről, hogy nagy lóvé van benne. A versenyzőknél is az igazi underdog storyk szoktak az igazán érdekesek lenni. -
Nowhereman
őstag
válasz
kukinyo #36811 üzenetére
Nem csak Lajost! De rohadt feltűnő, ahogy börni kis kedvencei felé szokott hajlani a bírók keze(ne felejtsük el kinek is köszönheti beosztását csárlivájtin). Igen, többek közt Sumák se tartozik a liblingek közé. Pedig Sumák messze értelmesebben kezelte a keményebb valagába rohanást, mint maszat. Igen, Gombos fűre szorítását Vettel megússza, tán még meg is dicsérik, Sumák megkapta volna érte a büntetését, Lajosnak meg már állították is volna az égő keresztet.
-
válasz
MPowerPH #36821 üzenetére
Talán a valaha legjobban összerakott autó a mezőnyhöz képest.
Mondjuk a '88-as Meki szerintem durvább volt. Akkor azért csak 15 versenyt nyertek a 16-ból, mert Monzában kiesett Prost és Senna is, amúgy általában a mezőny nagy részének kört adtak abban az évben (és 10-szer volt Meki 1-2, valamint 12-szer pole 1-2...) Részletek.
-
-
MPowerPH
félisten
Red Bull: Abnormális a fölényünk
Ezzel szerintem mindenki tisztában van, róluk szólt az év. Talán a valaha legjobban összerakott autó a mezőnyhöz képest.
Hamilton Nicole -al a szakítás határára kerültek...
Nem ez volt tavaly is? Akkor is arra fogták az évet, hogy a magánéleti problémák miatt nem volt koncentrált?
-
jozsi252
veterán
Igaz nem teljesen ide de egy majd 20 éves kép
kissrác nyilván tudjátok hogy ki akar lenni.
-
sekli
addikt
hunnyval mi történt? Szeptemberben még úgy volt, hogy folytatja a blogját...
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #36810 üzenetére
Hagyd már ezt a csak Lajost büntetik szöveget.
Shumi idén mennyi időt töltött a box utcában,ahhoz képest semmikért mint amit Lali csinált? -
Nowhereman
őstag
válasz
SpongyaBob #36799 üzenetére
vagy lehet, hogy mert nem egyedül Lajos lépte át...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
SpongyaBob #36799 üzenetére
Én már akkor sejtettem, hogy nem lesz belőle semmi, amikor először átment rajta valaki, lényegében ott szinte alig lehet elfordulni úgy, hogy ne menj át a vonalon. Vagy nagyon lassan kell kicentizni, vagy kicsit továbbengedni, és lemenni két kerékkel a pályáról. Akiket mutattak az mind ráment, de valószínűleg azok is, akiket nem mutattak, így mindenkit meg kellett volna büntetni. Szerintem a pilótákkal közölték az eligazításon, hogy idén itt rá szabad menni ott a végén a vonalra.
-
MPowerPH
félisten
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest