- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
hunnylander #4087 üzenetére
Kicsit olyan "Made in China" kocsikat raktak mostanra össze...
A magyar kommentátorok közben kissé bealudtak.
Schumacher meg mindjárt elkövet egy harakirit... 7 futamból "csak" 6 győzelem eddig nekik... -
hunnylander
őstag
Nagy az amortizációs ráta.
Korábbi években az Aston is ilyen sorsra jutott, le is vették a palettáról.
-
KrAt
veterán
Nabazmeg 1 futam alatt lenullázták mindkét Astrát?
Mod: azért poén, h nem saját (önhordó?) kasztnija van, hanem levehető
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4092 üzenetére
A program szerint 4-ig.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Köszi! Lehet tudni, hogy meddig tart?
-
lacos001
senior tag
válasz
thx,nagyon jó a kép,mintha én lennék az operatőr
-
wildrain
addikt
válasz
Szerintem ez a pálya sokkal nagyobb, mint az eddigiek. Gondolom, ezért is jó, hogy a Madárfészekbe mentek.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
hunnylander #4081 üzenetére
Igen, a Brawnnak drága, de nem a mercinek, tőlem akár 2011-ben is mehet a "Brawnhoz"
Aztán majd megmondja ő, hogy akar-e tényleg maradni -
hunnylander
őstag
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #4085 üzenetére
Elmegy a Toyota meg befuccsol két új csapat aztán marad a 20 autó.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4083 üzenetére
Nem túlzottan. 1-2 befuccsolhat a szezonnyitóig.
-
Oliverda
félisten
Mikor lesznek az újonc tesztek?
Időközben megtaláltam: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #4071 üzenetére
A Campos, Lotus, Manor, USF1 mennyire biztos résztvevők?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #4081 üzenetére
Pontosan.
-
hunnylander
őstag
válasz
Iron Funeral #4080 üzenetére
Button-Rosberg
Button az 1-es miatt, Rosberg a Mercedes miatt lesz ott. Kiminek ott nincs hely, és még annyit se tudnának fizetni neki, mint a McLaren.
Nézz utána Button mennyiért fog maradni és vesd össze Hamilton és Kimi fizetésével.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
-=Sziszi=- #4079 üzenetére
Én azt mondom, hogy a Brawn lenne neki a legjobb, most is jó az autójuk, a pénzről meg annyit, hogy hamarosan Mercedes gyári csapat lesz ha minden igaz...
Brawn az új ezüstnyíl, csak egyenlőre kicsit fakó a festés miatt -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
proof88 #4062 üzenetére
Ez nagyon nagy
Megy az aranyköpések közé.
ON: Nem értem Kimit. Az oké, hogy nyerő csapatnál akar versenyezni, így marad a Meki.
Ha nem enged a lóvéból és jövőre nem lesz helye, nem tudom mit vár 2011-ben hova és mennyiért mehet? Egyedül a Ferrari adna egy versenyzőnek ilyen nagyságrendű lóvét, de onnan most jött elHa nem megy a Mekihez nem látjuk többet az F1-ben szerintem.
Üdv Szisz
-
hunnylander
őstag
Nincs szoros határidő. A szezonkezdésre kell meglennie a pilótapárosnak.
Rosbergről olvastam, hogy a Williams ragaszkodik a szerződése kitöltéséhez, ami az év végéig kötelezi a neki való (PR) munkára, emiatt azt mondják, hogy január 1.-nél hamarabb nem lesz Rosberg-Brawn bejelentés.
-
ToBeY
nagyúr
Van valami határidő ameddig be kell jelenteni a pilóta felállást a csapatoknak?
Vagy mikorra fog kikristályosodni, hogy ki merre megy? -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #4071 üzenetére
"Sok" a biztos hely.
-
Vazallus
tag
Szerény véleményem szerint a 2009-es sorozat baromi unalmas volt. Minden második versenyt elaludtam. Ennél még azok az idők is jobbak voltak mikor csak Schumacher nyert.
-
hunnylander
őstag
Brawn GP
- Jenson Button likely
- Rosberg? / Räikkönen?Red Bull Racing
- Sebastian Vettel
- Mark WebberVodafone McLaren Mercedes
- Lewis Hamilton
- Räikkönen? / Rosberg? / Kovalainen? / Heidfeld?Scuderia Ferrari
- Felipe Massa
- Fernando AlonsoPanasonic Toyota Racing
- Kobyashi? / Trulli? / Glock? / Nakajima?
AT&T Williams F1 Team
- Rubens Barrichello
- Nico HülkenbergRenault F1
- Robert Kubica
- Grosjean? / di Grassi? / Glock? / Kovalainen? / Heidfeld?Force India F1
- Adrian Sutil likely
- Vitantonio Liuzzi likely / Fisichella?Scuderia Toro Rosso
- Sébastien Buemi likely
- Jaime Alguersuari likelyCampos F1
- Bruno Senna
- de la Rosa? / Piquet Jr? / Soucek?Lotus F1 Team
- Trulli? / Fauzy?
Manor Grand Prix
- Davidson? / Sato? / Klien?
Team USF1
- Wurz? / Klien? / Rahal?
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #4058 üzenetére
Azért ezt is frappánsan megoldotta; nagyon odamondott "olaszul": "Ciao".
-
tuskooo
addikt
válasz
Ezek sztem tutira dugtak
-
proof88
addikt
Amúgy bocs, kedvellek meg minden, de a hsz-ed olvasása kapcsán a következő dolgok jutottak eszembe:
- először azt hittem, hogy lusta vagy kétszer leütni a szó végi dupla betűket: tetszet, mosolygot, látszot.
- aztán azt hittem, hogy programkódot írsz: és őt else tudom.
- végül már Star Wars-ra gyanakodtam: ben KubicaAmúgy no offense!
-
madstunt
addikt
válasz
már a nő miatt megérte linkelni
-
Xirtam
veterán
Amúgy az egész hétvégében nekem a legjobban az tetszet amikor Massa a camerába mosolygot, a heg nem látszot, és láthatóan jólvan, remélem jövöre a VB címért láthatom küzdeni. Ő az aki igazán megérdemelné, és őt else tudom képzelni másik csapatnál.Tegnap még hülye gyuláék taglalták h 2011 ben Kubica megy a ferrarihoz Massa helyére, birom h mindent tudnak előre...Remélem Massával lesz szerződés hosszabítás!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4055 üzenetére
hogy vigyorog
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4054 üzenetére
Ha nem kap jobb ajánlatot, akkor szvsz visszamegy a Mekihez, nem rossz csapat és autó az, az év végére viszonylag belejöttek. Remélhetőleg jövőre is az év végére fognak belejönni, túl későn.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4054 üzenetére
Raikkönen
-
Motion_Blur
félisten
Úgy érzem, hogy Kimi jövőre nem fog versenyezni az F1-ben. Remélem csak 1 évre hagy el minket, és a pihenő alatt rájön, hogy azért mégis csak hiányzik neki ez az egész.
Most már csak az a kérdés, hogy ki lesz Hami padtársa
-
adman
tag
válasz
hunnylander #4050 üzenetére
a videón látszik h a redbullnál volt egy tartalék emelős ember elöl, ennek mi az értelme?
-
Pá
addikt
Holnaptól bajnokok tornája
Nehogy lemaradjatok. -
hunnylander
őstag
Először a Red Bull hibázott, hogy hasonlóra készíti a csapatait.
Jaime állítólag váltóhiba miatt állt volna ki, de ahhoz nem szoktak előjönni a szerelők, a garázsba kellett volna begurulnia, azt meg nem találta meg, illetve a Red Bull-ét gondolta a magáénak.
Tragikomikus, lehet, hogy ez volt az utolsó futama. F3-as bajnok lett, korai volt ez a bemutatkozás teszt nélkül.
Nem biztos, hogy rossz versenyző lenne. Valakinek hosszabb tesztszezon kell.
Pl. Nakajima is olyan jó eredményekkel mutatkozott be, mint Kobayashi és mégse lett kiemelkedő versenyző. Valaki lassabban érik be, de mégis jobb lesz hosszútávon.
-
-
Xirtam
veterán
válasz
venember83 #4046 üzenetére
Persze de mezei tv néző azt gondolná ha már valaki elmegy *szakkommentárnak* az mégis csak ismeri az autók festését és a pilóták sisakját!
-
Xirtam
veterán
Annyira nem kell tőle hanyat esni.Év elején azt mondták több animáció lesz mint eddig és rengetek újdonság ezen a téren namost ebből kaptunk 2 db-ot egész évben 2X szal grat LG...
Mentségükre szóljon h a HD felvételekkel már kisérleteznek.Amivel azt igérik ,hogy látszodni fog, az is ahogy a gumik szemcsésednek. Ígylegyen!
-
andy83
aktív tag
A tegnapi futamon az kicsit komoly volt, amikor megismételték a rajtot, és az első kanyart kimerevítették, és elforgatták 3D-ben!
-
Xirtam
veterán
Nemhiszem h hoszabb lesz a kocsi, ha a kers a 40kg-jával befért akkor ugyan oda üzemanyag is fér!Remélem jövöre nem lesz hülye kers semmi szükség rá, vagy akkor minden autóba legyen...Amúgy meg már a jövö évi autójának modeljét bemutatta a LOTUS vagy az US Team nemtudom de az se lett hoszabb! Pedig oda már belet kalkulálva az új tank!
-
Oliverda
félisten
Kimi Räikkönen's party at Ferrari weren't big.
After the race Räikkönen shook hands with his work mates and stepped out of the spotlight in his own silent way.
– My departure has been known for long. That's why it wasn't any reason to arrange any big parties, Räikkönen said.
Three years behind. How would you sum up your time at Ferrari?
– The first year offered what I have always wanted. After that the start of last season was good but then we didn't really accomplish anything. Yet I got the 3rd position and the team got their second WCC. Seasons like that just come but there was a possibility of me winning the second WDC in a row.
- This year I had no chances. We knew in the last tests that we are way behind the lead. But we got a pretty good result from the endseason so it doesn't trouble me.
They claim that you had to go because Ferrari is going to change their strategy again towards Michael Schumacher -times. The intention to drive two equal drivers didn't bring the result they hoped for and you never were in a position to become a sergeant like Schumacher and start to lead the team.
– Everybody has their own opinions but in this case the Santander-money decided, Räikkönen said.
Martin Whitmarsh says that the decision about the driver is made within a few weeks.
– I think we will announce when we know something. We are in no hurry. The season starts in March.
Please don't say that this was your last F1-race?
– Frankly I don't know. Let's see, Räikkönen says.
Räikkönen returns to Switzerland on Monday from Abu Dhabi. After that he has no plans. The big decisions depend on if a contract is made with McLaren.
– Those contracts have even thicker paper bundles than Ferrari had, Räikkönen hinted. -
Pá
addikt
-
kennystyle
aktív tag
Én is remélem, hogy kap helyet Kobak jövőre valahol viszont a Toyota visszavonulását elég valószínűnek tartom. A japánok mindenesetre korábban is megoldották, hogy legyen pilótájuk az F1-ben saját csapat nélkül is, szóval most hogy még tehetségesnek is tűnik a srác csak lesz helye.
-
P00By
nagyúr
válasz
venember83 #4033 üzenetére
Remélem, h lesz jövőre
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #4033 üzenetére
Szerintem ha a Toyota nem száll ki akkor ő lesz az egyik pilótájuk.
-
Oliverda
félisten
Red Bull sticking with Renault
Szerintem jól döntöttek.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #4030 üzenetére
Nem nagy meglepetés.
Mostmár csak 10+ tisztázatlan hely van.
-
hunnylander
őstag
Williams-Cosworth 2010: Barrichello, Hülkenberg
-
Vtwo
senior tag
A Formula-1-es Williams istálló hétfőn bejelentette, hogy 2010-től Rubens Barrichello és a száguldó cirkuszban eddig nem szereplő Nicolas Hülkenberg lesz a két pilótája.
-
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #4023 üzenetére
Vagy 15-en integetik egyszerre, hogy "Húzzál innen, idióta!"
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4008 üzenetére
Szerintem ez az.
-
törölt tag
Elmegy a Bridgestone hamarosan.
-
JJános
addikt
válasz
Nagyon kemény!
-
Na az valoban egy teljesen felesleges palya. Nekem meg az baxa a csoromet, h a csapatokat szivatjak a koltsegekkel meg motorokkal, kozben megrendeznek egy, illetve mar ketto versenyt este, mikor nappal is lehet, nembeszelve arrol, h a palyakra a 100 szorosat elfecserlik total feleslegesen, mert verseny nincs rajtuk, csak mennek 60 kort oszt csa.
-
Ijk
nagyúr
Már annyira izgalmasak voltak a futamok, hogy ha még lenne verseny akkor csak a rajtot nézném, mert ott legalább van még valamiféle küzdelem
Mondjuk nálam unalomban Szingapúrt nem lehet überelni, azon tavaly és idén is bealudtam
-
kisza25
félisten
válasz
ezt nehéz lesz überelni
-
Oliverda
félisten
válasz
Bár erről még nem olvastam sehol de jó lenne ha elfelejtenék már a 3 ember/kerék mókát. A legjobb az 1 ember/kerék lenne mint az Indy-ben.
-
madstunt
addikt
válasz
F1re értettem természetesen
-
P00By
nagyúr
válasz
-
madstunt
addikt
na az még érdekes lesz hogy mikor döntik meg az eddigi leggyorsabb Pit-Stop-ot( 1993 Belga Nagydíj, Benetton 3,2 másodperc)
-
Face8814
őstag
Aktív témák
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 1,5TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával