Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
proof88
üzenetére
Ez így van.
De megmondom őszintén én szimben sem rajongok érte.... Körözni jó, meg hot laps -okat futni, na de versenyezni?! Áh, utálok. Egy rossz IM, vagy elrontott rajt, kisebb hiba után hátulról nézelődhetek.
Direkt rápróbáltam RFT2011-re, változott e valami Singapur, de ugyan olyan szar. -
MPowerPH
félisten
Na, szépen, módszeresen esik szét a pálya.
Városi pályák rulz, csak nem tudom mások mit esznek rajtuk. -
shteer
titán
ez a "pálya" úgy FOS ahogy van!!!!!!!!!
12:15 - A 3-as és a 14-es kanyar kijáratából eltávolítják a kerékvetőket. A versenyirányítás hozzáteszi, hogy az autókkal így át szabad hajtani a fehér csíkon ezeken a helyeken. A munkások a 7-es kanyarnál is dolgoznak.
12:12 - Meglepők ezek a problémák, hiszen már negyedjére látogat el a mezőny Szingapúrba, és korábban nem voltak ilyen nehézségek.
12:09 - A rázókövekkel is baj van a 3-as és a 14-es kanyarnál, ezeket is helyre kell rakni.
12:01 - A tréning azonban ugyanúgy véget ér magyar idő szerint 13 óra 30 perckor, ahogy eredetileg tervezték. Tehát nagyjából egy órát gyakorolhat a mezőny az első edzésen.
11:59 - Ennek oka, hogy az egyik betétverseny gyakorlásán folyadék folyt az aszfaltra. Egyébként a levegő hőmérséklete 31, a pályáé 35 Celsius fok.
11:56 - Az edzés fél órával később kezdődik a tervezettnél, mert a 14-es kanyarnál pályakarbantartást végeznek.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
igen Massáról is hasonló tömjénezések mentek egykor... micsoda pechje volt, hogy a Ferrarija csak egy klasszissal volt jobb verdája, mint Lajosnak, nem pedig kettővel...
különben meg üdvözöllek a föld nevű bolygón, idegen vezetőként megsúgom, mert még valahogy nem jöttél rá: a szövegekben keresgélni kell az igaz állításokat...
-
Nowhereman
őstag
válasz
kukinyo
üzenetére
Önjáró talicskával, ja. még a saját csapattárs legyőzéséhez is a fejesek segítsége kell.
Oda meg úgy került, mint ahogy pásztor Hulk helyére, csak itt maga a csapattulajdonos volt egyben a szponzor. A lecsóban meg már "bebizonyította" mit tud és ahhoz elég neuronszegénynek kell lenni, hogy az valakinek tetsszen... -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
te mindezért neheztelnél?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért remélem nem ad neki mindenért stop&go -t....
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Biztos nagy haverok.

-
Motion_Blur
félisten
Frentzen lesz a sportfelügyelők segítője Szingapúrban
Biztos pártatlan lesz adott esetben Schumival kapcsolatos döntéshozatalkor... végül is csak a nőjét vette el, meg az F1-es ülését

-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez most végkép érvényben volt.
-
dokar
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ha behajítanák Rosberg helyére, egy petákot nem tennék rá Sumi ellenében...
Te a vaknál is sötétebben látod a világot

-
AMD Power
titán
Okos döntés volt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Túl jó az az autó.

-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Felesleges bizonygatni azt amit mindenki lát,csak nem akarja elhinni,beismerni.
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton:
"Azt hiszem, Vettel kiemelkedően versenyzett idén. Nagyon-nagyon jól vezetett. Egy kivételével minden futamon az első vagy a második volt. Végtelenül egyenletesen teljesít, nagyon ura a helyzetnek, önmagának, nagyon profi. Nagyon keveset hibázott"
Úgy látszik itt mindenki hazudik

Csak a pontverseny nem

-
Ice!?
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
világklasszis. ennél korrektebbet nem is nyilatkozhatott volna, még ha ő is tisztában van azzal, hogy ez így nem teljesen igaz ..
#35468:

-
Motion_Blur
félisten
„Szóval összességében ő a legjobb versenyző a legjobb csapatban, tehát a legjobb csomag. Tehát megérdemlik azt, ahol most tartanak.”
Alonso Vettelről
-
bubuka71
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hali ! Azért Vettel első győzelme a toro-rossoval nem volt rossz . bár én mindig ferrari és Schumi párti voltam ,és vagyok , hiába 42 éves , még mindíg őt tartom a legjobbnak , de ez a merci nem 1 csúcsgép . Amúgy kezd az f1 elpuhulni már idegesít hogy mindenért büntetnek ! Hová fogunk jutni ? Palikon legalább lehetett röhögni . Azt azért nem gondoltam volna hogy a redbull idáig eljut ?!
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Lejárt a szerk.idő.
'mögötte meg a belehabarodott látens homokosokból álló csapatvezérkar"
Szerinted melyik vezérkar nem ezekből áll?
A mi 'tehetségünk" hogy kerülhetett be oda? Nehogy azt mond hogy az eredményei miatt.
Vettel a mostani mezőny nagy részét még önjáró talicskával is verné.Nem kell öt lenézni azért mert unalmassá teszi a futamokat.Ha nem ő lenne a favorit autóban,akkor tudná igazán saját magát adni és hidd el hogy tetszene.Nézd meg a pályafutását,hol milyen eredményeket ért el.Sok mindent elmond. -
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Tudod ez olyan hogy a Knézy-ről csak a halála után derült ki hogy él-hal a fradiért.
Pedig ő nem 5 évig volt toppon.Egy sz@rfaszú ráadásul hülyeségeket beszélő,kommentátornak nem az a dolga hogy állást foglaljon egy csapat mellett,és állandóan azt reklámozza. -
nokia párti
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek.

-
MPowerPH
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ezt jó volt végigolvasni.
Jól beszélsz. -
Nowhereman
őstag
válasz
kukinyo
üzenetére
A reteknél a kommentátoroknak megvannak a kedvenceik, de nem kifejezetten a meki az. Hogy most nekik drukkolnak? Rajtuk kívül kinek van esélye némi színt vinni a futamokba? Lonzi Ferrarija még a Mekiktől is messze van, Webbo meg ha minden aljaskodás ellenére lenyomná Vettelt gyorsan lecserélnék Algásra vagy valami Helmut szeme fényére...
Vettel tehetségéről fújt lufi abban a pillanatban fog amint nem lesz alatta a két klasszissal jobb verda, mögötte meg a belehabarodott látens homokosokból álló csapatvezérkar. Ha behajítanák Rosberg helyére, egy petákot nem tennék rá Sumi ellenében... -
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Dehogy nem változtat a lényegen! A miatt-ra a válasz teljesen más. Nem Kimi volt az ok, hanem hogy a talján brigád visszaszerezhesse a kényelmes bőrfoteljeit. Kimivel csak pótolni akarták Sumit. Sumival jött az idegenek hada, távozása után szépen el is ment az összes, úgyhogy helyre is állt a talján idilli tésztaparti - amivel egy baj van: marha nagy mázlival lehet így nyerni! Korábban, ahogy sok korábbi versenyzőjük megjegyezte, körülbelül a öreg Enzo tekintélye volt csak képes gatyába rázni a makaróniba gabalyodott társaságot.
Kimi is mehetett, mert nem passzolt a tésztához, Massáról meg kiderült, hogy mégse egy ászpilóta, aztán meg Lonzi se tudta egyedül megváltani a világot, úgyhogy most a régi "idegen" tervezőjüket udvarolgatják körbe... -
IreN!CuS
őstag
Kis kedv csináló Futamelőzetes - Szingapúri Nagydíj
-
DEV_NULL
őstag
F1híreken találtam a hozzászólást, másnak is látnia kell!

"Nem b*zd meg, majd a Baumgartner Zsoltikátok vagy valamelyik másik leendő elfuserált nyálasszáju fogja megnyerni - vagy a McLaren Mercedes brigantik fogja megnyerni!? Unom nezni az RTLKlubbon a közvetítéseket amióta az eszemet tudom, mivel állandóan a McLarennek drukkolnak a magyar kommentátorok és egybevéve az egész műsor úgy van felállítva és belőve a fent említett tévéstársaságnál. Vettel az tehetségessebb Michael Schumachernél sőt tehetségesebb a merész Ayrton Senna da Silvatól is. Vagyis mind a két mai és volt pilótát egybevéve tehetségesebb - és ezt nem is én mondtam, csak itt halkan jegyzem meg."
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
A lényegen nem változtat. Nem önszántából ment, és távozása óta a Ferrari nem mutatott fel sokat...
-
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
13 futam után a pontszámok elég jól visszaadják a csapat teljesítményét... (ha az nem, akkor mi?)
Abból, hogy idén esetleg többször estek ki nem következik, hogy jobb a teljesítményük.

Ok, tegyük fel, hogy akkor 10-20 ponttal több lenne nekik.(de még mindig kevesebb, mint tavaly) Na, bumm és akkor mi van? Ugyanúgy stabil 4. helyen vannak fényévekre a topcsapatoktól. Legjobb esetben is egy helyben állnak tavaly óta, de a "sokkal jobb" mindenképpen alap nélkül túlzás. Ezt akár Ross Brawn is megerősítené.
-
TESCO-Zsömle
titán
A pontszámok nem adják vissza a csapat teljesítményét, mert olyan dolgok is befolyásolják, mint a büntetések, vagy hogy az autót felöklelik...
Rosberg idén kétszer nullázott baleset miatt. Schumi számláján egy baleset és két technikai hiba áll. (A balesetet mindhárom alkalommal elszenvedték, nem okozták.)
Tavaly összesen 2* estek ki baleset miatt és 2* technikai okokból...
Ez persze egy sima átlagvonásból nem derül ki...
-
HERR Z
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumi szerintem menni akart...
Kimivel kapcsolatban igen, jogos. De akkoriban ő volt a legjobban fizetett F1-es pilóta, és miután VB lett, semmit nem csinált. Első évben Massa megverte, utána meg már az autó is kevés volt.A boxtaktika olyan amilyen...tavalyi VB cím ezen ment el.
A fejlesztőcsapat meg megújult, szóval van esély arra, hogy újra visszakapjuk azt a Ferrari -t, ami anno élen járt az innovációban. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért reméled?
A nagy pálfordulat, amiről beszéltem... Én meg remélem, hogy jövőre végre összeraknak valami rendes autót, és helyre teszik a világ rendjét az F1-ben. -
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mi alapján sokkal jobbak idén?
Tavaly ilyenkor 140 pontjuk volt és 3 dobogó. Idén 108 pont és 0 dobogó.
Tavaly átlagosan 8,5 helyen fejezték be a futamot, idén 10,6. -
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Elég nagy büntetés a Ferkának hogy 2007 óra nem tudtak címet nyerni, remélem ez a darabig nem is sikerül nekik.
Kár hogy a mezőny egyik legjobb pilótája ott vesztegeti el "legszebb" éveit.
-
proof88
addikt
egyébként meg amikor pirosozás van vagy akármi, Vettel akkor is egy csomószor nézi a papírokat és beszélget az emberekkel... szóval ebből is látszik h érdeklik a technikai részletek. És minél jobban átlátja a pilóta a technikai részleteket, annál jobb pilóta lesz.
-
bubuka71
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hali ! Én azért még reménykedek 1 vb cimben . Mostanában nagyon kezdi élvezni az autózást . Én a régi szép időket sírom vissza amikor annyit teszteltek amennyit akartak , és annyi motort használtak amennyit akartak + volt tartalék autó .
-
decibel
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Schumi valszeg nem éri már meg, de VB lesz a Merci."
Azért reméljük, hogy az elkövetkezendő 30 évben szereznek egy vb címet, a 70 éves öregkort meg előlegezzük meg Schuminak.

-
TESCO-Zsömle
titán
Schumi valszeg nem éri már meg, de VB lesz a Merci.
Elég belegondolni, hogy egy Ferrari kaliberű "mindent a győzelemért" csapatnak is évek kellettek, mire Schumi-val VB lettek, és még több év az "érához".
A Mercedesnél meg "lassú víz partot mos" a mottó...
A fejlődésük konstans. Idén sokkal jobbak, mint tavaly, pedig saját bevallásuk szerint is alapjaiban futottak vakvágányra az autóval... (Rövid tengelytáv)
Az egyetlen dolog az autón, amire tényleg maximálisan támaszkodhatnak, az a mezőny legerősebb motorja.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az azt követő valenciai futam még benne van.
-
Motion_Blur
félisten
A 2003-tól 2010-ig érvényes pontrendszer alapján így nézne ki az összetett:
1. VET 117 pont
2. ALO 71
3. WEB 69
4. BUT 68
5. HAM 64
6. MAS 31
7. ROS 20
8. MSC 18 -
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére

Gyanítom ez valamikor Kanada után lehetett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Korábban volt olyan, ahol Maylander-t is belevették, akkor az állás így nézett ki:
1.Vettel [408 kör]
2. Maylander [42 kör]
3. Button [31 kör] -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Élről indul, ott is fejezi be. Egyszerű a képlet.
-
Qru
MODERÁTOR
Ez volt már? [link]
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Legalább a kocsi jó alatta, és még hátszelet is kap

Ettől függetlenül tehetséges, nem kétséges, de messze nem ő a legjobb versenyző a mezőnyben![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Idei futamokon az élen teljesített körök száma:
1. Sebastian Vettel 521
2. Lewis Hamilton 99
3. Fernando Alonso 61
4. Jenson Button 58
5. Nico Rosberg és Mark Webber 17
7. Felipe Massa 5Combos

-
[CS]Blade2
addikt
Ezek a [Los quemagomas] videk jobbak voltak.
-
Motion_Blur
félisten
szerintem is nagyon szar, csak nem akartam beírni mert féltem hogy megköveztek

-
proof88
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
örülök hogy nem csak én vagyok így a véleményemmel
de az f1csatornás képregények sztem jobbak... -
shteer
titán
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mindjárt gondoltam, fene a fejükbe

Az a fránya Bleach

-
hoffman_
nagyúr
Lehet, hogy lebukott a Főnökúr, kicsi a világ

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ma már szinte bárki lehet a leggyorsabb, ha a végén feltesz egy új lágy gumit. A 10. hely környékén levők ellenének vele, az élmenők viszont nem kockáztatnának, sokszor pedig még nekik sincs esélyük a használt gumin azok ellen, akik a végére új lágyat tesznek, kijönni új lágyért meg nem fognak.
Ez az első 10 kap pontot már akkor sem tetszett, elég lenne szerintem, ha az első 4-5 kapna, a konstruktőriben a további sorrend pedig úgyis megvan a helyezések alapján, akinek több 6. 7. 8... helye van, bla bla. a ponttáblára pedig csak azok kerülnének fel, akik el is értek valami értelmes eredményt.
-
Peethy
őstag
válasz
üzenetére
A cikk nem rejtetten azt akarja megvizsgálni, hogy mennyire reálisak a "Minden idők..." szavakkal kezdődő rekordok, hiszen ez minden évben változó. Vicces lenne valakit a legjobbnak/legrosszabbnak titulálni különböző szabályok szerint.
Nem azért érdekes, mert annyira sok dolog változik ettől, hanem inkább a múlt meg a jelen összehasonlítása miatt

-
törölt tag
válasz
Peethy
üzenetére
Szerintem az egész cikk egy marhaság, kb, addig volt értelme hogy mennyi esély van pontot szerezni, aszerint jól áll a helyzet, a többinek nincs értelme, hiszen a megszerezendő pontokat egymillió más dolog is befolyásolja. Kezdve azzal hogy idén már 20 futam van ugye, ami jóval több mint a korábbi években... ilyen jellegű statisztikák amúgy sem érnek sokat... aki meg akarja számolja át.

-
-
Peethy
őstag
-
Pompi
nagyúr
-
törölt tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Érdekes volt amit a Vettel-Pirelli dologról írt... kemény nagyon.
"A hétvégén a Pirelli sportigazgatója, Paul Hembery is adott egy érdekes adalékot ehhez, elárulva, hogy múlt télen Vettel volt az egyetlen versenyző, aki ellátogatott a cég bázisára. "Tudni szerette volna, hogy mit próbálunk elérni, mivel bíztak meg minket. Meg akarta érteni, hogy 2011-ben sprintgumik lesznek-e, vagy sem. Nagyon kíváncsi volt rá, hogy az új gumiszállító milyen stratégia megvalósítására törekszik" - magyarázza Hembery. "Meg akart ismerni minket. Látni akarta a laboratóriumainkat, találkozni akart a menedzsmenttel, ráadásul nem csak a sportprogram menedzsmentjével, hogy képet kapjon az egész cégről."
Ahogy Hembery is elismeri, ez egy önmagában apró részlet, amely azonban sokat elárul Vettel versenyzői karakteréről: ha a gumikhoz így áll hozzá, valószínűleg minden máshoz is. Ez pedig, noha látszólag semmi köze nincs a vezetéshez, a pályán már pótolhatatlan tizedmásodperceket ér. Tulajdonképpen az a csoda, hogy senki más nem vette a fáradságot arra, hogy előre tájékozódjon a Pirellinél, holott mindenki megtehette volna. Ennél könnyebben sem technikai, sem humán szinten nem lehet szert tenni lépéselőnyre: mire a szezon elkezdődött, a Pirelli ismerte Vettelt, Vettel ismerte a Pirellit. A gumikat éppúgy, mint az embereket, akikkel majd hétvégenként kommunikálni kell. Ezek után nem meglepő, hogy Seb a szezon kezdete óta jobban bánik a Pirellikkel, mint Mark, ami a Red Bull szerint éppen az egyik legfőbb ok az idei, rendellenesen nagy különbségre közöttük.
Sebnek volt kitől tanulnia. Hembery még egy lenyűgöző részlettel szolgál: "Rajta kívül csak egyetlen versenyző bombáz minket rendszeresen kérdésekkel - egy másik német, aki valamivel idősebb nála, és már jónéhány világbajnoki címmel többet szerzett, mint ő. Olyan látni őket munka közben, akár mestert és tanítványát."" -
Misi 007
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De megmondom őszintén én szimben sem rajongok érte.... Körözni jó, meg hot laps -okat futni, na de versenyezni?! Áh, utálok. Egy rossz IM, vagy elrontott rajt, kisebb hiba után hátulról nézelődhetek.

Városi pályák rulz, csak nem tudom mások mit esznek rajtuk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)