Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem ez nem ííílyen eccerű, inkább azt mondanám, hogy a gyors autó legyen szép autó

-
Qru
MODERÁTOR
-
attisx
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Komolyan nem értelek. Miért kell most ezen rugózni? Én csak a kedélyeket akartam lehűteni, hogy senki (akit érint) ne ringassa magát hiú ábrándokba. Valószínűleg az MP4-27 is ronda krokodil képű lesz. Ennyi a lényeg...

-
attisx
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oliverda írta: "Remélhetőleg az igazi autó van alatta és nem egy újabb kacsacsőrű kétéltű."
Mivel tavaly ilyenkor is ugyanezt a képet használták, biztos, hogy nem a 27-es CAD modelljére renderelték rá a leplet...
-
attisx
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Van egy rossz hírem: MP4-26 Reveal
-
Pompi
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Boxutcába bejárós jegyről én nem tudok. Egyszer voltam a Honda Magyarország szervezésében, meghívásában kint, akkor volt alkalmunk egyszer bemenni a paddockba és onnan a Honda boxba, de onnan "ki" a box utcába, azaz a fehér vonal átlépése nem volt megengedve. Ahhoz valami über engedélyek kellenek.
A legmagasabb szint ami gyakorlatilag megvásárolható tudtommal az a Paddock Club jegy, azzal értelemszerűen a Paddockig lehet eljutni, ez tavaly 2800 euro +áfa volt

Illetve van ugye az az opció, hogy bármilyen megvásárolt jeggyel csütörtök délután lehet hering effektusban a boxutcában tolongani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: szemből nem is annyira vészes ez a Caterham. Kár, hogy oldalról igen

-
hoffman_
nagyúr
Srácok, segítene valaki, akinek van ilyen irányú infója/tapasztalta?
Neten vásárolható olyan jegy a Magyar Nagydíjra, amellyel az egész hétvégét(p-sz-v) kint lehet tölteni, és valamilyen szinten bejárás van a boxutcába? Vagy ez úgy butaság, ahogy van?
-
DopeBob
addikt
171 kör, 685 kilométer kicsúszás nélkül
Remélem értelmes autót sikerül építeniük, ha 4-5. helyekre oda tudna érni vele, én már elégedett lennék

-
Gabesz1019
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Igen, ez így van, nem is írtam, hogy a geo miatt lennének lassúak. Egy komoly aerodinamikai pakk mondjuk kitolhatja a végét, motorerőtől függetlenül, bár én nem a csicsát, hanem a pacikat hiányolom. Persze értem mit mondasz, de szerintem túl van spilázva, a Forma 1 jelenleg biztonságosabb mint a judo vagy a foci, nincs miről beszélni.
mod:
Hát még ha valamelyik rally-hoz hasonlítjuk...
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A red bull lesz idén is a legszebb...
-
proof88
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
nem a végsebesség a gond, az csak azért nincs most mert le vannak korlátozva a motorok.
A nagy leszorítóerő a gond, azt akarják elkerülni, mert akkor túl gyorsan mennének a kanyarokban, és ha bármi miatt akár csak egy rövid időre is lecsökken a leszorítás, akkor gond van. Mármint ezért is korlátozzák őket. -
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Na ja... 2006 környékén voltak igazán szépek, nekem talán a 2007-es volt a kedvencem. Egyébként nem tudom, hogy ezek a mostani újítások mennyire fedik le a tavalyi "aerodinamikai csomagokat", de azt tavaly azért nem kapták meg, hogy ne legyenek "túl gyorsak". Ami vicc, mert már évekkel ezelőtt is mentek 350 fölött, teljesen biztonságosan. Ennek fényében, remélem, hogy ha már ronda, akkor legalább finom.
-
proof88
addikt
-
horvathd
aktív tag
Egy gyors elemzés róla: [link]
-
proof88
addikt
Wéber Gábor:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/97169
Ezek lényeges infók, és bármennyire apró változtatások, akár komoly változást is hozhatnak.1. A csökkentett teljesítménybeli eltérésekkel jobban megéri majd eggyel kevesebb kiállásra játszani, miközben a körönkénti időveszteség kezelhető maradhat. Button játéktere bővülni látszik, és Perez sem lesz szomorú.
2. A szögletesebb oldalfal valamivel nagyobb tapadási felületet ad, más kúszási szöget és határhelyzeti viselkedést (anno a Michelin módszer). Ez százalékosan nézve az első gumiknál jelent többlet tapadást, tehát a mechanikus balansz kicsit előre tolódik, jobban támadhatók majd a féktávok és a kanyarbejáratok. Esély a felzárkózásra MS, Hamilton és Webber számára is, habár Vettel és Alonso szintén örül majd ennek. És akinek a leginkább jól jöhet: Raikkönen!
És persze azt is várjuk meg, hogy ki talált bele legjobban ebbe a gumikarakterisztikába az új autóval. Jó lesz ez!
-
leslieke
Jómunkásember
Bemutatók:
Január 26. Caterham (ex-Lotus): F1Racing magazin címlapján
Február 1. McLaren: wokingi központjában
Február 3. Force India: délelőtt a silverstone-i versenypályán
Február 3. Ferrari: délután Maranellóban
Február 5. Lotus (ex-Renault): honlapon: http://www.lotusf1team.com
Február 6. Red Bull Racing: honlapon: http://www.redbullracing.com
Február 6. Sauber: jerezi versenypályánToro Rosso, Marussia, HRT, Williams-Renault: nincs időpont
-
-Mike-
addikt
Holnap már lesz autóbemutató nem?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyobb felbontásban (HD) nincs meg? Háttérképnek egész jó lenne.

-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az idei Pirellik szemből: [link]
Szuperlágy (piros), lágy (sárga), közepes (fehér), kemény (ezüst).
Az esőgumik mostantól Cinturato néven futnak esőgumi (kék) és intermediate (zöld). -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó lett. Látható is lesz rendesen.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na, ez már csak látszani fog rendesen
A legnagyobb hibát (szürke és ezüst) megoldották. -
Motion_Blur
félisten
Idei pacskerok:

sfdrakex: semmi rossz szándék nem volt a guglis linkben

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"A két exrenault-s arra is ígéretet tett, hogy eláll minden további követeléstől, valamint hogy 2012 december 31-éig nem vállal szerepet a Forma-1-ben - ez azonban azt is jelenti, hogy a Briatoréra kiszabott életfogytig tartó eltiltás mostantól "csak" 2013-ig tart."
Ha már guglizni akarsz tanítani, amit köszi, de tudok használni, és igen emlékeztem valami eltörlésre, de úgy emlékeztem bíróság törölte, de FIA nem értett egyet, amiben igazam is volt de megegyeztek ahogy a fentebbi idézet is mutatja.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajnos valóban a PR az amiben nagyon jók, másban nemigazán. Alonso elment, rá fogták hogy visszafogta a csapatot..
következő évben mégis jobb autó született az ő alapjaival, egészen jók voltak Kubicával de már ott folyamatosan gyengültek és gyengültek majd kb elérték azt az eredményt mint előző évben Alonso a rosszabb autóval. De jött a PR és agyonfényezték magukat, itt is sokan írták milyen szépen előreléptek...
Tavaly meg nevetségesek voltak a sok pilótával, tesztelővel, mint ha csak a pilótákkal lenne baj. Kimit szerintem fél év alatt kicsinálja a csőlátású, tavaly minden futam előtt "király az autó most jók leszünk" hangoztató dinnyefej, lenne eszük tulajoknak Brióst vagy más régi motorost vágnának oda csapatvezérnek akiknek van realitásérzéke. De ha tévedek annak jobban örülnék. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem valamit benéztek és ez mellé bedobták, összekavarták, és kicsit megfűszereztek: "A Mercedes például olyan hidraulikus rendszert használt - az úgynevezett interlink felfüggesztést -, amely az első és a hátsó futóművet kötötte össze."
-
proof88
addikt
-
hoffman_
nagyúr
Egy kis Kimi

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Motorsportalon ezt írták:
"A beállításokon csak apróbb változtatásokat végeztünk, és magas üzemanyag-terhelés mellett tesztelt, mert ehhez még nincs hozzászokva, hiszen a tankolás betiltása előtt hagyta el az F1-et.
Permane elmondása szerint ugyan a program hasonló a tegnapihoz, de az üzemanyag-terhelés tekintetében több variációt is kipróbálnak."
-
JColee
őstag
Räikkönen: Időbe fog telni a csapat és a gumik kiismerése
Räikkönen időt kér, a Lotus elégedett - videóvalEzek szerint megtankolva ment.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Remélem a Merci benne lesz az első 3ban!

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
werszomjas
üzenetére
Azért tiltották be a Lotus fejlesztését utólag?
-
Motion_Blur
félisten
Egy hosszabb (8 perces) videó az első tesztnapról: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nem hinném hogy csodát tudnak tenni az első évben, én már elégedett lennék ha konstans 10-be tudná hozni az autót és ütné Grosjeant. Mivel nem voltak drasztikus szabályváltozások, szerintem a az első 6 pozíció le van osztva. Merci is valszeg jobb lesz náluk. Én ezzel teljesen tisztában vagyok.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A pr oké, de a kocsi teljesítménnyel mi lesz? Most komolyan kérdezem.
Azt feltételezem, hogy azért Kimi csak igyekezett nem egy utolsó csapathoz menni és hogy azért van/volt tárgyalási poziciója, még így kihagyás után is.Viszont az eddigiekből kiindulva nem hiszem, hogy nagy csodát tudnának tenni a Lotusnál, lásd: most akkor úgy néz ki az egyik ígéretesnek tűnő fejlesztésüket is betiltották.
-
werszomjas
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerencsére a VB pontokat nem a "celebeknek" osztják, reméljük összeáll a Renault

-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ő ilyen
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak úgy árad Kimi-ből a lelkesedés...
...mint mindig...
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
efegylájv

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó lett!

-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azt gondoltam hirtelen, MS hivatkozás
-
Motion_Blur
félisten
Lotus PR azért nem tűnik rossznak

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nem volt már itt valami köznépi megállapodás, hogy arról a lapról semmit se lehet linkelni, ahogy Jóga Bi-tól sem?
Azoknak a cikkeknek ott a humor topic.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"Mondjuk ez a lap kicsit kiszínezi a dolgokat, kb annyira, hogy lehet, hogy 1 szó sem igaz."
remélem én is hogy hab 
-
proof88
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
akkor igazából nem is azért tiltották be, hogy a red bullnak kedvezzenek, hanem hogy schumit szívassák
-
Pitterix
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már várom, mit nyújt az igazi teszteken.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)