Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kiki18
üzenetére

régóta kedvelem
vs.
de nem mindenki
de Kimi azért kemény feladat lesz.
-
werszomjas
addikt
válasz
Kiki18
üzenetére
És ha már Kimiről is szó esett,szerintem gyengén fog szerepelni.Nem lesz egyszerű dolga,szokatlan neki a gép
Itt azt írják, : A „Jégember” becenevet viselő finn úgy nyilatkozott, nem voltak problémák az autóval, egyszerűen csak nem jöttek össze a dolgok.
Bőven van potenciál az autónkban, ráadásul a kormánnyal sincsenek már problémáim.
Nem tudom mennyire hiteles ez a http://www.hirado.hu/Formula1, de holnap meglátjuk, ha Kimi nagy léptekkel jön majd előre, akkor sztem nincs gond

Grosjeant idejéből ítélve mintha versenyképes lenne az autó, bár tavaly pont ez volt, Petrov nagyon jól kezdett, aztán mi lett belőle....
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Kiki18
üzenetére
Biztos megakadt a Cd a kormányon lévő lejátszóba,ütött rajta egyet,de az sem segített.Ezért inkább kiszállt és közben eldúdolta a Hammerite festék reklám dalát ami így szól és azt hiszem ez lesz a kedvence "Ócskavas,ócskavasnak rozsdás vasnak,jól takaró színt ad......"

-
SpongyaBob
veterán
válasz
Kiki18
üzenetére
Ez igaz, csak Sumi ott kőkeményen felépítette a sikerét.. Ugyanis 96-ban mikor a Ferkához került az egy olyan ágrólszakadt csapat volt amilyen most kezd lenni megint...
Kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz szabályváltozás (megint), mert az RB és Vettel miatt hamar VB győzelem lett csakúgy mint 2004-ben a Ferrari + Sumi páros után.. -
hack69
aktív tag
válasz
Kiki18
üzenetére
Itt most nem lesz Schumi éra. Az RB Neweyből áll. Ő megy, vagy karácsonykor túl sokat piál és cseszhetik a szezont. A Ferrarinál azért volt más nagy értékű változó is a képletben. Persze a legjobb (és rosszabb) egy Prost/Senna kombó mp4/4-el párosítva. Azt a teljesítményt a büdös életbe nem fogja f1 csapat megismételni, amit ők ketten, a tragacs és a csapat műveltek az egész mezőnnyel.
-
venember83
nagyúr
válasz
Kiki18
üzenetére
Ne táplálj hiú álmokat. Az megint vicc, hogy nem mutatják a KERS-mérőt, kezd kicsit erősödni az összeesküvés-elméletem, a problémás mesterséges szárnyterhelés miatt is.
Szegény Gyula összezuhan mindjárt. Nehogy történjen valami a német kölyökkel, mert akkor el is fogja sírni magát.
-
D.Orion
veterán
válasz
Kiki18
üzenetére
Bocs, nem jól fogalmaztam. Petrov rajtja szerintem is nagyon jó volt, mint ahogy Nick-é is. Petrov hibáját már a későbbiekre értem. Mikor elment a két Ferrari, mert elnézte a féktávot.
Faszomat már a DRS-be... Mikor fognak már lekopni erről a kommentátorok?

legiaap Olvass vissza kissit, tele van stream videós linkekkel az elmúlt két oldal.
-
törölt tag
Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz szabályváltozás (megint), mert az RB és Vettel miatt hamar VB győzelem lett csakúgy mint 2004-ben a Ferrari + Sumi páros után..