Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Aktív témák
-
proof88
addikt
annyira senki nem koncentrál az előtte levőre hogy nem tudja hogy most fordul rá a célegyenesre
különben követni se tudná ha nem tudná hol van éppen a pályán .. 
Ez ilyen bevett szokás főleg Alonsonál, máskor is csinált már ilyet. Sőt akkor is szoktak ilyet csinálni ha leköröznek valakit. -
DemonDani
addikt
Raikönnen miért is? Teljesen jó pozícióban zárta az első versenyét. Az időmérő pedig nagyobb részben volt a csapat sara.
Más
"Jó volt a tempóm, Daniel körideje pedig bizonyítja, hogy jó az autónk." Vergne
öröm az ilyen nyilatkozatot olvasni, és hogy vannak akik így vélekednek... -
Xirtam
veterán
Igen ez egy Disco balhé volt, na most a csávó (vagy a managere vagy valamilyen munkatársa. . .) tiszteletlen volt egy nővel, ezért Sutil próbált rá hatni, és véletlenül megvágta az üveggel az illetőt. Na most Hamilton levélben közölte a bírósággal, hogy ő pont nem figyelt oda, telefonszámot is cserélt, így nem érte el Sutil telefonon, ezért Sutil berágott rá teljesen jogosan. Na most nem gond ez mert felfüggesztettet kapott. De az FIA nem tiltotta és nem vettel el a Super Licens-t tőle. De vannak olyan országok ahova erkölcsi bizonyítvány kell, hogy bekerüljön. Na most Sutil valószínűleg befejezi a pályafutását. De erről nem jött ki hivatalos információ.
>>> közben meg is válaszolták linkkel <<<
-
Gabesz1019
senior tag
-
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem attól függ, hogy lenne-e csapattársa, és ki lenne az, valamint besorolnák mögé 2. számúnak, vagy sem. Jelen helyzetben, ha a Mercedes hirtelen 0,8sec-el jobb lenne körönként a Redbull-tól, és egyenlő esélyeket kapnának, akkor én Rosbergre fogadnék. Gyorsabb, és szerintem élne a lehetőséggel, és higgadtan behúzná a címet előle. Vettel ellen szintén ilyesmit tudok elképzelni. Egyedül egy RedBullban viszont behúzná a VB-t, lényegében Vettel nélkül egy kis támogatással Webber is be tudta volna húzni idén, még úgy is, hogy gyakran a pocséktól valamivel rosszabbul indult el a rajtoknál, és mellé nem volt valami gyors.
A merci összehozta köré a megfelelő embereket 2012-re, de egy valakit kihagyott. Rubens Barrichellot Rosberg helyére. -
-
TESCO-Zsömle
titán
Vettel kocsijában ülve meg lehetne neki idén a nyolcadik...
Ha a Merci az eljövendő 2-3 évben VB-esélyig jut, Schumit tolják be, ha egy módjuk van rá.*
El se tudom képzelni mi lenne, ha az öreg a nyolcadik világbajnoki címmel a kezében vonulhatna vissza egy német csapattól...
* - Amíg el tudja vezetni a gépet, addig szvsz bérelt helye van a Mercedes-nél, már csak a marketing miatt is...
Aktív témák
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Canada!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)