Hirdetés
Aktív témák
-
:-I
tag
válasz darál0w #12943 üzenetére
Szerintem szimplán a csapat szólt rá, hogy inkább álljon ki.
madstunt: Igen, ez se lenne hülyeség, talán jobban felzárkóznának.
[ Szerkesztve ]
"A férfiak, érthető okokból, nem akarják nézni a hüvelygomba-krém, nedvszívó szárnyasbetét, változókori inkontinencia és hüvelyszárazság reklámokat." by Csemike
-
tag
válasz darál0w #12953 üzenetére
Huh, elképzletem nagy hirtelen.
A rajt: Chandhok hatalmasat rajtolt, letolta az útról Massa-t, Vettel, de közben az ő autójának semmi baja nem lett!
Hihetetlen tehetség!20. kör: Hatalmas baleset! Chandhok levitte Alonso fejét, félbevágta Hamiltont, de az ő autója túlélte és még mindig az első helyen van!
A finish: Chandhok megölt minden versenyzőt, így ő nyerte az idei futamot itt, Barcelonában.
[ Szerkesztve ]
"A férfiak, érthető okokból, nem akarják nézni a hüvelygomba-krém, nedvszívó szárnyasbetét, változókori inkontinencia és hüvelyszárazság reklámokat." by Csemike
-
tag
válasz darál0w #12962 üzenetére
Vettelnél valami nem okés.
És már megint fék.
A RB ezt rendszeresen eljátssza.Hamilton meg már kieshetne és ha már kiesik, robbanjon fel a kocsijával együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz darál0w #13015 üzenetére
Pedig a Red Bull-nál sem ez az első eset az elmúlt 1 év során hogy a verseny végére teljesen elfogy a fék. Könnyen lehet hogy ez a hiba is a tervezés egyik sajátossága miatt jött elő (megint).
Erről amúgy Hakkinen esete jutott eszembe.[link]
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz darál0w #13022 üzenetére
Hiszed vagy sem ez ilyen. Két atomjaiban megegyező alkatrész nem létezik és erre még rájön hogy a vezetési stílus is pilótánként változó.
TESCO-Zsömle:
Én úgy láttam az ismétlésen hogy itt is a felni tört meg és csak utána eresztett le a gumi.
Na mindegy van ilyen. Csak egy hét és vissza lehet hozni 25 pontot.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
wildrain
addikt
válasz darál0w #13027 üzenetére
Massa még olyan messze volt akkor, amikor Buttonékat elengedte Chandhok, hogy meg kellett volna állnia ahhoz, hogy elengedje őt. Ha nem akart megállni, akkor be kellett mennie a kanyarba. Már a kanyarkijáraton volt, amikor Massa nekikoccant. Mégis hova kellett volna elpárolognia, amikor már így is a pálya szélén, a kerékvetőn ment? Talán Massának sem ártott volna kicsit nagyobb óvatossággal megközelíteni a lekörözendő versenyzőt, ahelyett, hogy magától értetődőnek veszi azt, hogy azonnal félreállnak előle.
Nem állítom, hogy ennél jobban nem lehetett volna csinálni az elengedést, de szerintem legalább megosztott felelősségük volt a dologban. -
-
quby
őstag
válasz darál0w #13329 üzenetére
Mindnekinek Van egy "Élete versenye" amit mindig emlegetni fognak.... Hátha ez lesz az. Vagy egy ujjabb mintapéldája a lesz a "hogyan akadjunk be valaki mögé 50 körre" című esetnek
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
puttputt
őstag
válasz darál0w #13424 üzenetére
Jaja. Ki tudja. Lehet, lassan rájönnek a pilóták, hogy érdemes lefizetni.
Mint egy jobbféle bér..."számfejtő"Nem is mondtunk rá semmi rosszat!
Csak arra utaltunk, hogy rendkívül izgalmas helyzetekbe keveredik.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
törölt tag
válasz darál0w #14004 üzenetére
Oliverdának már sikerült is minősítenie szerény személyemet PM-ben. Ennyit egy PH! Nagyúr-ról. De nem baj, írtam egy hasonló válasz PM-et - szigorúan az ő szintjén, hogy megértse.
BMW001, Tomics: Akkor nem vagyok egyedül. Nem baj, ezzel is csak saját szegénységi bizonyítványát sikerül(t) aláírnia.
Meg amúgyis. Amikor elfogynak az észérvek, mindig akkor jön a személyeskedés.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- I3-4360 processzoros hibátlan félgép eladó.
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LAPTOP FELVÁSÁRLÁS! LAPTOPOT VESZEK! DEBRECENBEN VAGY FUTÁRRAL!
- Árajnlatot szeretnék rá.
- Asus P5KPL-AM LGA775 I Intel Pentium E5200 I 1GB DDR2 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest