Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez honnan van? Twitter vagy miez? Elég sutyerák dolog itt közölni egy bocsánatkérést, Hamiltonfanság ide vagy oda

#34501:
Danke, akkor jól gondoltam. Amit írtam áll.
-
Motion_Blur
félisten

-
IreN!CuS
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nem rád gondoltam hanem az ész nélküli arcokra akiknek szent céljuk minél több Hamilton fikázós hsz-t generálni még akkor is ha nem is ő a hibás mind ezt ész érv vagy gondolat nélkül.És megpróbálják előcsalogatni a Ban hammert a trollkodással,nem ér annyit hidd el.
Nem az a baj hogy beszólnak vagy másképp látják az adott szituációt hanem hogy ész nélkül képesek 100szor is leírni ugyan azt.És érdemben nem lehet vele vitatkozni.Na mindegy,a lényeg hogy már sír egy másik topicban
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kukinyo
üzenetére
Érdekes, nem ő kapott bant, csak mert elvetette a sulykot pl. a Hamiltont illető jelzőkkel. Én elgondolkodnék a dolgaim. Az életben is ilyen bőszen ócsárolsz embereket, vagy csak így arc nélkül megy ilyen jól?
téma:
Kíváncsi lennék, hogy ebből valójában mi igaz és mi a kiadott/betanult szöveg. Én örülnék, ha helytálló lenne, de sajnos kissé kételkedem :/
IreN!CuS:
Nem vagyok az a típus, aki könnyedén ignorálja az ilyet, de most miért csesszek ki magammal, vannak itt sokan olyanok is, akiket szívesen olvasok, és akikkel szívesen vitázok. Én is elragadtatom magam, és bizony van akit favorizálok, van akit nem kedvelek. De ezzel együtt is úgy gondolom, hogy lehet velem érdemben beszélgetni.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
"Egy-egy ilyen komolyabb hangvételű post hozza vissza a reményt, mert amikor niggermajmoznak, meg munkatáboroznak, akkor eldurran az agyam, hogy hova a vérbe sikerült süllyednie a topicnak."
Sokan elmentem már a topicbol,én is csatlakozni fogok hozzájuk.Kevesebb stressz meg KUKInyo hsz. csodákra képes

-
PazsitZ
addikt
válasz
üzenetére
Nem mondom, hogy valahol nincs igazad.
De gázelvételt, elengedést csak lekörözött pilótától várhatsz el. A vezetés oktatásnál is elmondják az előzés igényel a legtöbb figyelmet. Ez önmagában érvényes a versenysportra is. Az, hogy van rá példa, hogy valaki elveszi a gázt csak egy dolog, egyéni döntés.
Ettől se nem ügyesebb, se nem ügyetlenebb. -
kukinyo
addikt
válasz
üzenetére
Miért kellene elvennie a gázról a lábát?
Azért mert egy másik autó gyorsabb?
Akkor ő minek megy ki a rajthoz? Az időmérőn már eldőlt hogy ki a gyorsabb.
(#34485) Neoteric:Hogy kinek mentek el otthonról azért azt vitatnám
A fanságtól nem látjátok azt ami történik.Ezt hívják elvakultságnak. -
hoffman_
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Csatlakozom előttem már postolt kollegához, szívemből szóltál. Komolyan. Kevesen látják reálisan a dolgokat, szerintem te pont ezek közé tartozol. És hogy az ellenfeleket is kiemeljem, hiába kiabálunk egymás versenyzőire kígyót-békát, Motion sem épp hülye. Egy-egy ilyen komolyabb hangvételű post hozza vissza a reményt, mert amikor niggermajmoznak, meg munkatáboroznak, akkor eldurran az agyam, hogy hova a vérbe sikerült süllyednie a topicnak.
#34485: Köszönöm.
#34488, Motion:
Én is idióta Kobáztam a pillanat hevében. elismerem(pedig csípem), de így utólag azt hiszem be kell lássam, hogy versenybaleset volt. Coulthard is lenyilatkozta, hogy Hamilton elég peches darab, de sem őt, sem Kobayashit nem hibáztatta(legalábbis a cikk alapján).
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
"Tökéletesen tudatában voltam, hogy (Hamilton) gyorsabb nálam, tehát nem volt okom, hogy harcoljak vele. Miután megelőzött, nem állt szándékomban visszaszerezni a pozíciómat, ezért a saját ívemen maradtam, és nem vártam, hogy rám húz" - fogalmazott a japán.
Koba nem akart ott már semmit, csak a külső íven akart fékezni. Hamilton meg nem volt annyival előrébb hogy kihúzódjon féktávra. Szerintem rosszul mérte fel, vagy nem is nézett a tükörbe. Belül kellett volna fékeznie, úgyis simán meg lett volna verve Koba.
-
Massa rögtön defektet kapott a második kerékcserekor felrakott közepes gumikkal, ezért kellett harmadszor is kimennie a boxba.
A váltóáttételezést nála is elrontották így az egyenesben nehezen tudott csak előzni. -
törölt tag
válasz
kukinyo
üzenetére
erőszakos meg ügyes?

az utolsó befejezett körében (12.) Hamilton 2 és fél másodperccel volt gyorsabb mint Koba'...lévén Hamilton-nak friss gumijai voltak amik kezdtek bemelegedni.
Alonso, Hamilton, Button is el tudta venni a gázt...egyébként Alonso-nak külön grat az Eau Rouge-ért Webber ellen, nagyon profin vette el, ....de Koba' úgy gondolta kívülről kifékezi Hamilton-t?
Ez versenyzői habitus, benne van a versenyzésben, de igazából az ég egy adta világon semmi értelme nem volt akár csak mellé engedni is az autót.
Bírom Koba'-t, de kíváncsi lennék mit várt a szituból, mert a 2 és fél másodperces hátrány az szinte lekörözési szitu...Kovalainen Lotus-nál 1 tizeddel, Trulli Lotus-nál 3 tizeddel volt gyorsabb Koba'.
Ennyire volt lassú, és nem csak a 12. körben, hanem a 11. körben is..ott Kovalainen még gyorsabb is volt nála egy tizeddel.....a Lotus-szal, szal sok értelme nem volt ha nem tudott '58 alatt menni, miközben az eleje '53-55-ket ment... -
gooool
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Persze mindenre van magyarázat,legyen így.
De akkor is kicsit érdekes számomra,hogy mostanában Hamiltonnal ilyen módon kib@xik a sors és ő sosem hibás.
Ettől még bírom,mert agresszív és jó pilóta,de kicsit mostanában gondjai vannak a korlátok betartásával.Hangsúlyozom szerintem...
[CS]Blade2:
A szabályok megvannak,csak nem rémlett,hogy Hamilton akkor még mögötte volt-e.
Köszönöm a felvilágosítást!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
gooool
üzenetére
A mért ponton még hamilton volt hátrébb, a DRS-el el is ment Koba mellett, Koba pedig vissza tudott támadni a DRS nélkül szélárnyékból. A DRS-nél csak az számít, hogy a mért pontnál az üldöző 1sec-el belül legyen, ilyenkor ő az egész zónában nyithatja a szárnyat, akkor is ha már ő van előrébb, de akár akkor is, ha már k. nincs előtte az aki még a mért ponton ott volt, a másik meg maximum imádkozhat, hogy hirtelen kap +10km/h végsebességet és 30 lóerőt, hogy kivédje.
Koba ideális oldalon ment 10cm-re a fehér vonaltól végig, hamilton pedig a pálya közepén, majd behúzta az ideális ív felé, mintha nem lett volna mellett senki.
[link] -
JJános
addikt
Mi az, hogy valaki nem használja a tükröt. Nem értem. Az a dolga, hogy minél gyorsabban haladjon, és a körülötte levőkről tudja hol vannak.
Csak szegény feje el volt szállva saját magától. Különben is, ha megelőzöm maradjon a hátam mögött?
Csak ez épp nem maradt ott. 
-
Zodicus
senior tag
Előzési zóna??? Inkább kikerülő területnek nevezném.
-
gooool
őstag
Nem tudom volt-e már róla szó,annyira nem olvastam vissza,,de feltűnt valakinek,hogy Hamilton szárnya nyitva volt,amikor Kobayashival az incidense történt?
Na most ez nem úgy van,hogy csak akkor lehet DRS-ezni,ha előtte 1mp-en belül van valaki?
Lewis előtt meg senki sem volt,nem is akkor előzte Kamui-t sem.
Én bírtam Hamilton-t,de mostanában túl sok mindent megenged magának és közben ugye ez rendesen visszaüt.
Így marad Button...
-
PazsitZ
addikt
Nem tudom mennyire lett szigorítva és kezelve, de korábban voltak a tükrök használhatóságával gondok.
Most, azt, hogy Hami használta-e és látta-e, csak ő tudja megmondani.
Kobayashi-t hibáztatni meg érdekes.
-
busman
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyulai egy feluvalkodott,hozzánemértő gyökér
-
-
bambano
titán
-
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Egy szóval sem mondtam hogy szimpatikus.Nagyon gyenge érveid vannak.
Másba már nem tudsz belekötni?
Egyébként a két versenyző ég és föld.Amíg Koba sportszerűen erőszakos addig hami pont az ellenkezője.Alattomos ,sunyi,dög.
És elvárja a vezetéstől hogy mindig őt védjék.Pfeeejjj -
cyberkind
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Most nem azért, de én nem látom Koba-t kamikaze-nak, Hami meg sokszor nem tudja a határokat, most csak a visszapillantót kellett volna használnia és akkor nincs semmi gond, legalábbis én így látom !
-
kpal
nagyúr
Jó futam volt Rosberg meglepő volt a Ferrari meg szbadnapos volt.

-
kukinyo
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Ahogy nézem főleg te emlékszel rosszul.
(#34446) PumPi: Nincs holttér.Ezekben a tükrökben saját magát és a mellette lévő erdőt is láthatja egyszerre.Azt nem gondolta hogy Koba ugyan olyan erőszakos és ügyes mint ő.Azt hitte rátapos a fékre ijedtében.Miért tette volna?
Aki másnak vermet ás ....
(#34453) Sdi: Bizony az,egy igazi kamikazé.Párszor már bizonyította.
-
válasz
Misi 007
üzenetére
-Nico valóban üzemanyagproblémád volt a futam végén?
-Igen valóban, a futam közepén nagyon hosszú etapot kellett futnom és folyamatosan védekeznem kellett a hátulról jövő támadások ellen, emiatt sajnos spórolnom kellett a végén.
-Schumacher enélkül is megelőzött volna?
-Nem tudom én keménnyel mentem ő pedig lággyal a végén, talán kivédekezhettem volna. -
Misi 007
őstag
A sors most is igazságot szolgáltatott hiába fújt hazai szél a bírák közt...
Vettel hozta a kötelezőt Rosberg rajtja elképesztő volt és a jó öreg Schumacher is mutatott végre valamit a tehetségéből még ha a végén alkalmazni is kellett a "A kankalin sötétben virágzik" jelszót hogy megelőzhesse Rosberget.
A Ferrari megint elhibázta a boxtaktikát de legalább most Alonso is megtudta milyen az nem csak Massa.
Összességében jó futam volt sok előzéssel még úgyis hogy nem esett.
Remélem a következő verseny jobban sikerül Sennának. -
törölt tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Hogy lehet arra máshogy emlékezni?
Amúgy érdemes megnézni abban az évben ő mennyi pontot szerzett meg a csapattársai akiket átlag pilótának mondanék... szembeötlő a különbség, a Redbull ülés nem volt véletlen, ja hogy utána az első évben alázta a Webbert... amikor még szó sem volt csapatutasításról... hát igen. -
7600 GS
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Na mesélj, csupa fül vagyok.

-
törölt tag
válasz
proof88
üzenetére
Szerintem amúgy pont a holt térbe volt ezért nem látta, alapvetően nem gondolta hogy ott feltűnik, a tükörből nem látta, oldalra meg nem tud nézni, meg amúgy sem látta volna...
Amúgy MSC király, idén volt 1-2 egészen jó versenye, látszik ha lenne alatta egy normális autó, simán gond nélkül beférne az elejébe. Ha egy 21éves újonc lenne jövőre tuti kapna valami ígéretes szerződést
, mert egészen jó dolgokat csinál a futamokon.. Annyi idő sajna nincs. 
-
7600 GS
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Hamilton mit bizonyított?
Amúgymeg Vettel azért nem lehet az Isten, mert SCHUMACHER az.

Amúgy az esős monzai futam ahol még a Toro Rossoval ment az mivolt szerinted? (Félreértés ne essen, nekem Schumi lesz örökre a No.1, csak fáj nézni ahogy egyesek itt fikázzák Vettelt.)
-
JJános
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
"Nekem csak az a bajom, hogy emiatt vettel AZ ISTEN"
Akkor ne drukkolj neki!
-
Coulthard most mondja, hogy amikor Webber elment Alonso mellett az Eau Rouge-ban hátrébb hajolt a HD kijelző elől, nehogy ráessenek a törmelékdarabok.

-
proof88
addikt
válasz
Flashcash
üzenetére
egyáltalán nem ugyanaz az eset volt, mivel ma Hamilton egyértelműen ráhúzta a kormányt Kobayashira, tegnap meg Maldonado ment úgy balra mintha Hamilton ott sem lett volna. Úgyhogy Maldonado legközelebb előrefigyel és nem egyenesen halad az enyhe jobbos íven, Hamilton meg a mai eset után jobban fog figyelni a tükörre.
-
proof88
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
tudod Buttonnak ott van Jessica kisasszony. Ha nyer, egy jót szexelnek. Ha nem nyer, akkor is.

-
Ha már úgyis flame megy akkor egy rövid idézet a BBC-n éppen folyó P(á)s(z)tor Maldonado interjúból:
-Kérlek kommentáld, hogy mi történt a tegnapi kvalifikáción.
-Úgy gondolom, hogy mindketten hibáztunk, de ennek ellenére csak én kaptam valódi büntetést, és szerintem a mai napon Hamilton ismét hibázott.
-Szerinted hasonló eset történt Kobayashi és Hamilton között mint veletek?
-Igen szerintem ugyanolyan eset volt mindkettő. -
werszomjas
addikt
válasz
7600 GS
üzenetére
Én nem vagyok F1 versenyző, de pl elég megnézni Button arcát, érdekes mód őt nem szoktam durcáskodni látni nem úgy mint vettelt.
Így van, jó az autót, egyben van, gyors, időmérőn verhetetlen, szabályokon belül van, ügyes a Newey csapat.
Nekem csak az a bajom, hogy emiatt vettel AZ ISTEN egyeseknek, azzal az autóval a mezőnyből kb bárki VB lenne, ennyi, szvsz vettel egy full átlagos pilóta, alatta a legjobb autó, körbe viszi és kész, semmi egyebet nem csinál, de ha mondasz egy futamot (év helyszín) ahol vettelke valami nagyot alakított mondd, megnézem szívesen mekkora pilóta.
Mert Alonso, Schumi, Hamilton, Button, Kimi már bizonyítottak, de sajna vettel még nekem nem

-
MPowerPH
félisten
válasz
7600 GS
üzenetére
Schumacher előtte bizonyított a Benetton érában(
). Akkor még nem volt ilyen mesterkélt az F1, mint most.Neki külön post -ot szánok. Fantasztikusan vezetett ma is, nem véletlenül ez a kedvenc pályája, sok dolog fűzi hozzá. Schumacher zseniális volt ma, nagyot ment, élvezte a versenyt, ez biztos. Nico jó versenyző, de belőle hiányzik az, ami Schumiban adja a pluszt. Hiába öreg, IM-ek már nem az erősségei, soha nem is voltak azok. De a futamon ott van az a Schumacher faktor.

-
proof88
addikt
Tegnap megvédtem Hamiltont, ma viszont tényleg hibázott. Nem tom mi van, de senki sem méri fel rendesen hogy a kocsija milyen hosszú
ebben az évben már annyi véletlen ráhúzás volt a másikra, mint amennyit tavaly Webber csinált összesen direkt 
-
Motion_Blur
félisten
Ez a nyomorult féreg Gyulai Balázska mit élcelődik Schumin? Ja hogy ő még mindig nem tudja miért esett le tegnap a kereke? Oké...
-
-
7600 GS
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Lol.
Te gondolom rohadt boldog lennél hogyha nem nyernél.
Emlékszel a Ferrarira a Schumacher érában? Tudod olyan is van ám hogy tudnak autót tervezni és nem csalnak. 
-
kukinyo
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem rossz ötlet.
De azt neki túl enyhe büntinek találom.
Aha most hallgatom,egyértelműen hami volt a hibás. -
szőröscica
addikt
Most olvasom, hogy Barrichellonak nem biztos, hogy lesz szerződése a jövő évre.
Nagyon sajnálnám, ha így lenne, egy óriási egyéniséggel, tehetséggel lenne szegényebb a Forma-1, ha ő vissza kellene vonuljon. 
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit fognak nyilatkozni? Szvsz semmit. Egyszer már lenyilatkozták, hogy a VB cím elment. Utána rájuk szóltak, hogy ezt mégsem kellene, marketing okok miatt.(mert az emberek így valszeg nem jönnek ki a futamokra) Nincs lehetőségük se, nincs olyat technika alattuk, nincs olyan taktikai háttér mögöttük, hogy ez sikerüljön nekik. Tavaly Alonso még úgy ahogy a sokkal gyengébb Ferrarival tudta tartani az RBR-eket, most már annyi sincs az autóban.
Egyébként egy sz@r futam volt, már nem az van mint régen, nincsenek azok a nagy csaták. Amit akkor műveltek, hogy kanyarokon keresztül is akár egymás mellett tudtak autózni, most abban merül ki, hogy megnyomják a gombot az egyenes elején, a végén pedig besorolnak a másik elé. Kiábrándító, reménykedek benne, hogy a DRS projectet kiiktatják, mert a pilóták lassan elfelejtenek előzni.(amit most csinálnak, az nem előzés, hiába vinnyog kedves gyulánk) Ez az olyan pilótáknak kedvez, mint Vettel, többek között idén ezért is megy annyira a szekér. Míg Hamilton bukja vele a legtöbbet, ő igazán értett az igazi előzéshez.
Az RBR fölény nem volt kérdés, játszanak a mezőnnyel, és még erre ráadásként a szerencse is velük van. Még csak nagyot se kell alkotni, megy magától minden. Gyula meg már elhúzhatna a Vettel ajnározásával együtt. Ma sem csinált semmi zseniálisat, élről indult, és végig ott maradt. Amikor meg kellett, akkor a DRS előzött helyette. Még csak meg sem erőltette magát. Precíz meg minden, de nem zseni, és még csak kötél idegei sincsenek. Jobb mint Webber, kihozza az autójából a maxot.
A Ferrarin meg meg sem lepődök, hozták a kötelezőt, elszúrták Alonso -nak a futamát, dobogó meglehetett volna, mert a közepén gyorsabb volt, mint Vettel. Az autó is kuka, szvsz egy esetben jó. Ameddig van megfelelő szintű üzemanyag, és a lágyabb gumi. Ha felkerül a közepes, akkor elúsztak. Ha az autó könnyű lesz, mint itt az utcsó 10 körben, szintén belassulnak. Nekik a nehéz autó, és a lágy gumma fexik, végig ez volt megfigyelhető. Azzal meg nem lehet futamot nyerni.
Kezdjék el teljes gőzzel fejleszteni az új autót, persze egy teljesen új fejlesztői gárdával.Hamiton...nem tudom. Szvsz, sajnálom, de nem akar neki sikerülnie. Itt most senki nem hibázott, ez lett belőle.
Jah, Senna meg, köhöm...
Ez nem az Ayrton, mindenki megfeledkezik róla, csak egy rossz hasonmás. -
werszomjas
addikt
válasz
7600 GS
üzenetére
Az egesz redbull egy vicc, igen "csalnak" nem szo szerint de valamit nagyon sumakolnak.
Kicsit erdekes hogy eddig minden idomerot RB auto nyert, lehet hogy az FIA szabalyosnak talalja az autot, de lassuk be, VALAMI nem passzol
és nem NEM Vettel és Webber miatt ovek a pole mindig, hanem az auto miatt.Hibatlanul megcsinalja a feladatot igen, hurra, unalmassa teve ezzel a futamokat....
Es igenis nagy arca van, majd nezz meg egy-ket futamot ahol nem nyer, milyen buvalbszott fejet szokott vagni, mintha ot nem lehetne megverni.
-
JColee
őstag
Kockásing feje kékes fényben pompázik.

-
7600 GS
addikt
Számomra kezd szánalmas lenni, hogy Vettelt csak azért utálják egyesek, mert hibátlanul megcsinálja a rá kiszabott feladatot.
Mert hogyha nagy lenne az arca vagy csalna akkor még megérteném, de így?
És igen, Hamilton a sorstól kapta a pofont, nem az FIA-tól. -
joey04
titán
Jó verseny volt, Schumi hatalmasat ment, és Button is nagyot versenyzett. Hamilton pedig megkapta (saját magától) a méltó büntetést...
Vettel meg precízen hozta a taktikát, profi. -
Máté94
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mármint úgy adás, hogy a kommentár mikrofonja.

-
JJános
addikt
Nagyon örülök. RBR befutó.
Ferrari szokásos betlizés, amikor ász van a kezükbe.
-
werszomjas
addikt
Akinek megvan Gyulus szama majd szoljon mar neki hogy legközelebb FIGYELJE a futamot ne csak nezze.
Button hatso szarnyat a rajt utan bombaztak le hatulrol, elso kanyarban meg vissza is lassitottak
Button-nak, Schuminak nagy gratula, gyonyorut mentek VB-hoz meltot, vettel meg hozta a papirformat, uncsi, megint nem csinalt semmit, olebe hullott.
-
Button nagyon szépet futott ezúttal száraz futamon.
Nem árt megemlíteni, hogy az első szárnyát is cserélték, a hátsó is picit sérült volt, így a 13. helyről jó ez az eredmény.
A McLaren állítólag továbbfejlesztette és hatékonyabbá tette a DRS rendszerét erre a futamra, így meredekebb szárnyállással is mehetnek mint eddig. -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudom kinek a döntése volt ez a nem megyünk ki a boxba mert kemények vagyunk dolog, de abból ítélve hogy Alonso futam vége előtt jó sok körrel már feltette a kérdést arra sugall hogy nem az ő ötlete volt. Félelmetes hogy egy Ferrari csapatnál egy személy tudja legjobban megítélni a taktikát és az a pilóta a kocsiból, aki egy darab táblára hagyatkozik körönként.
Senna bizonyított, pontosan ezt vártam tőle. Renault szintén, majd visszaelőzik a Merciket mert az autó megvan hozzá
. Legszánalmasabb csapat lett belőlük, rönyó helyében megvonnám a nevet és motort is tőlük.Maldonado viszont pontot szerzett. Hamilton nem esik ki akkor nem szerez. Mindenki fogja fel ahogy akarja, mire utalok.
-
Csabee.
nagyúr
Király a magyar kommentár
igyon egy kicsit hát ha nem fog akadozni 
-
hoffman_
nagyúr
Szokásos számomra sz*r futameredmény. Button és Sumi maxigratula. Ferrarinál munkaerő-átcsoportosítás kéne(egész csapat utcára, helyette új csapat, valami ilyesmire gondoltam).
A kárörvendőknek meg annyit, hogy ha fordított lett volna a szituáció és Hamilton kapja el hátulról Kobát, akkor kire tették volna a voksukat, mint hibás? A nyakamat rá, hogy nem Kobayashira, úgyhogy erről ennyit.
-
7600 GS
addikt
Schumacher megmutatta hogy miért hétszeres VB
. Nagyszerűt ment, méltó jubilálás
. Vettel meg VB, erről ennyit. Meg is érdemli. 
-
Máté94
addikt
Hát, ha Hamiltonnak nem is, de Senna-nak gratulálok, hogy betudta fejezni a versenyt. Olaszországban reméljük több szerencséje lesz.

-
Csabee.
nagyúr
Egy dolog biztos, Hamilton idén nem lesz VB

Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És igen, Hamilton a sorstól kapta a pofont, nem az FIA-tól.