Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes volt Hami citrombaharapott arcát látni egy ilyen teljesítmény után..
Pedig nagyot ment, akárcsak Vettel, de a győzelmet én borítékolom Buttonnak

-
Misi 007
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hivatalos oldal szerint kevés az esély rá de szerintem se ártana.
-
SpongyaBob
veterán
Remélem eső lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Márk
senior tag
Azért ezt az első 3-as sorrendet még senki se vegye készpénznek, sokminden fog itt még történni mind a rajtnál, mindpedig a verseny alatt.

-
Misi 007
őstag
Nem tudni Hamilton mit reggelizett mindenesetre megtörte a Bull féle pole sorozatot.
Mondjuk várható volt hogy lassan elkapják őket. -
[CS]Blade2
addikt
Valami bűzlik, Vettel célozgatott is, hogy jó a 2. hely, meg Button Japán győzelmét emelte ki a gumik miatt. hamilton viszont nem örült, pedig rég volt már, hogy középen ülhetett időmérő után, és így célozgatott a holnapi versenyre, hogy az holnap lesz, és megpróbál sok pontot szerezni.
-
törölt tag
Hamilton szerintem óriási privát válságba van, azért ők is emberek, fiatal ő is még nagyon ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek ők is mint egy átlagember a felnőtté válás során. Hamiltonnak jó lesz ez a téliszünet, odaérhet jövőre ha sikerül egy hatalmas belső biztonságot (és nem túlzott magabiztosságot=egot) kialakítania.
-
Márk
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Egyáltalán nem alanyi jogon várta, hanem az eddigi teljesítmény alapján. Nyilván csalódott, hogy sok időmérő után most "csak" 2. Egyébként érdekes volt látni, hogy Hamiltonon nem látszott semmilyen kitörő öröm.

-
bubuka71
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Szerintem már a meki vagy 2 futam óta jobb mint az rb !
-
darál0w
Jómunkásember
és nem RB pole. meglepetés?!

és Vettel nézegeti a McLarent...pfff...

-
MS hibás (nem megfelelően kiegyensúlyozott) gumit kapott és ezért esett ki a csapata szerint.
-
Márk
senior tag
Francba, Schumi.
A szuperlágy szerintem nem működött megfelelően sajna. De legalább holnap Ross Brawn taktikázhat a gumikkal. -
darál0w
Jómunkásember
Schumi egyedül a pályán.
-
D.Orion
veterán
Jól hallottam, hogy itt is képesek voltak "elrontani" a váltó áttételt a McLaren-nél? Konyhában voltam, így látni nem láttam, de annyit hallottam odakintről, hogy az egyik egyenesben leszabályzott a motor(vagy csak nem váltott fel
). Kicsit furcsa lenne egy ilyen pályán. -
AMD Power
titán
Nem is szabad túl értékelni.
-
attiLANte
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megpróbáltam összeollózni a két képből a szárnyakat: [link] - nem lett százas, de azért a különbségek így is szembeötlőek...
Kíváncsi leszek, hogy marad-e ez a letisztultabb forma, vagy óvatosságból csak az alapkoncepciót tesztelik és a végleges alakot majd jövőre kapja meg? -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eddig itt semmi forradalmi nincs

Csak kicsit szélesebbek a kis légterelők
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A futam is maradjon így!!
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szenvedős edzés volt
-
Ricardo
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már többször beugrottam mert nem is néztem ki írta(pláne így reggel), nem kellene ezt a faszit elzavarni az újságírás közeléből is?
-
Motion_Blur
félisten
Mindkét edzés esős eddig

-
Ricardo
titán
Valami nagyon nincs rendben vele. Az egy dolog hogy nem szimpatikus a stílusa, de eredményes pilóta. Most önmagához képest mérve is (ami nem kis szó) ideges, kapkodó, és ez meg is látszik az eredményein. nem összeszedett. Magánéleti gondok?
-
Motion_Blur
félisten
Mai képek Koreából: [link]
Elég sokat fejlődött tavalyhoz képest

-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Menet közben kereket cseréltek?
Mert slick gumikon indult 
Ettől függetlenül jó lett, mint az összes RB videó

-
Misi 007
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aranyos

Amúgy is lenyűgöz ez a kultúra de F1-es verdával még szebb!
-
Motion_Blur
félisten
-
AMD Power
titán
Kapható lesz Vettel limitált SUV-ja
Pik-pak el fog fogyni.
-
proof88
addikt
nem tudom mit kéne csinálnom, mert most pl megpróbáltam a BBC One-t nézni de azt írja h rakjam fel a flash playert. Biztos ami biztos alapon felraktam a gépre még1x, de nem segített. Láttam hogy ott van egy Flash10v.ocx a mappájában, kikerestem a gépene lévő friss flash ocx-et, az Flash11g.ocx volt, bemásoltam, az eredetit töröltem, úgy nem indult el, ezután a 11g-t átneveztem 10v-re, így elindult de így sem jó neki, azt írja töltsem le.

Amúgy ez legális dolog, vagy hogy van ez?
Vagy az Eurosport playerrel keverem, és az fizetős?
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már akkor is látszott a Mester-tanítvány viszony!

-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumin ez a nyakig felhúzott farmer ehh

-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ismerős a két srác, de honnan, az most nem ugrik be

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Komoly nagyon!

-
VD
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ez óriási!

-
Motion_Blur
félisten

Talán ez a kép még nem volt

-
shteer
titán
kint van az a5 szubjektív és az f1hirek görbe tükre is
-
Nowhereman
őstag
válasz
Misi 007
üzenetére
röviden csillogósra fényezett nagy rakás x@r. Érdekes, hogy a AI sofőrök képességeiről nem mondott semmit sem, pedig egy játék élvezhetőségét még a látványnál és a fizikánál is jobban megdobhatja. Néhány Hamilton virtusú bot képes egy szimulátort leselejtezhetetlenné tenni...
-
proof88
addikt
-
-Mike-
addikt
All Formula-1 Cars 1950 - 2007
Jó nagy kép
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ezek a magyar csíterek..
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem, pályán maradt.
-
venember83
nagyúr
A 27. körben a Webber-Schumacher incidensnél Webber pályán kívülre került?
Kerestem videókat, de a kedves F1 menedzsment már leszedte azokat, amiket találtam. Kösz a segítséget! -
rocket
nagyúr
Élre tört a mclarenes kalocsai hímzés
No comment
-
DEV_NULL
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ezzel nem vagy egyedül, +1

-
hoffman_
nagyúr
válasz
JJános
üzenetére
Jó, erre most mit mondjak, ez már csak intelligencia kérdése komolyan. Én próbálok emészthetően, objektíven kommunikálni, úgy látszik ez nem elég. Ha nem tudod felfogni mit jelent a sportban az agresszió, akkor inkább maradj távol a véleményezéstől. Épp elég fos napom volt ahhoz, hogy kibassza a biztit a sokadik értetlenkedés, és ebkaróhozkötés és majdénmegmagyarázom.
Nincs igazad. Ha belegondolsz, és belátod, rendben. Ha nem, akkor erre ne is válaszolj.
mod:
Nem fogom szájbarágósabban magyarázni.
"a latin agressio szóból, jelentése: támadás"
Tökéletes definíció. A többi ezután már nem feltétlen - a versenysportban.
Agresszió az, hogyha a boxoló kinézeget a kettősfedezék nélkül, és szúrkálja a balosokat? Nem. (Pedig megüti az ellenfelét, megtámadja, fizikailag fájdlamat okoz neki) Agresszió az, hogy nem hagyja az ellenfelet kiütni bármit is, és arra kényszeríti, hogy csak kinézegessen a a ketős fedezék mögül a sok védekezés közepette.
Agresszió az, hogy ha autózol valaki mögött, csak mert nem tudod megelőzni, pedig gyorsabb vagy? Nem, ez képességek hiánya. Mint ahogy az sem csak agresszió önmagában, ha beleszállsz valakibe, mert nem tudod megelőzni. Agresszió az, amikor technikát és elszántságot ötvözve hévvel és indulatokkal akár, de mindemellett vezetési képességeket maradandóan kihasználva megelőzöl valakit.
-
JJános
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Agresszív: "a latin agressio szóból, jelentése: támadás) minden olyan viselkedésforma, amelynek célja másnak sérelmet vagy kárt okozni.(a fajtárs eltávolítására irányuló magatartás.
Etológiai értelemben agressziónak nevezzük azt a viselkedésformát, amikor fajtársak megpróbálják egymást valamilyen erőforrás közeléből eltávolítani, illetve megakadályozni, hogy a másik egyed a forrást elfogyassza.Az ember esetében a sikeres agresszió a másik élőlény elleni erőszakos cselekményben valósul meg. wikipédia"
Értem én. Hami agresszív, és ez jó.

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érdemes megnézni a BBC kvalifikációs köröket összehasonlító videóját.
Vettel vs. Button, elég jól látszik, hogy ezúttal a McLaren a jobb ezen a pályán.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A szuperlágy szerintem nem működött megfelelően sajna. De legalább holnap Ross Brawn taktikázhat a gumikkal.
). Kicsit furcsa lenne egy ilyen pályán.