- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #37184 üzenetére
Mostmár kifejezetten izgat mi lesz a vége ennek a szavazásnak
Az írásom pillanatában 118881 szavazattal vezetünk a második török elött. 121671 vs. 2790
Tutuira kidumálják, már csak az a kérdés hogy?
-
andy83
aktív tag
Mindkettőtöknek igaza van, nem illik oda sehogy se, egyik se...
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #37191 üzenetére
-
plömplöm
őstag
"Kin látná szívesebben a ruhát?
Hamilton 1015
Button 3991"jéé, csak nem népszerűbb button, mint a brit kamikaze?
-
PazsitZ
addikt
Most nézem a szavazás a szimpla zend framework általi amf php szerver szolgálja ki. Szóval egyébként teljesen mindegy milyen sorrendben pakolják ki a listát, a megfelelő post-al. simán lehet pumpálni a szavazatokat.
Kár, hogy már nem látszik, hogy mennyivel viszünk.
Meg kjváncsi leszek mennyit hazudnak majd a némethez.
Sorry, de nekem akkor is az angol zászlós tetszik. -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #37180 üzenetére
jpg kiterjesztéssel
ezt most megnézem melyik böngésző nem eszi meg ...
szerk.: jóvan, firefox chrome opera megjelenítik, iexplorer piros x
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #37178 üzenetére
425 px × 640 px
-
MPowerPH
félisten
válasz
SpongyaBob #37175 üzenetére
Akkor ez Schumacherre is vonatkozik. Mert az igaz, hogy gyengébb az időmérőn, ellenben futamon kiválóak a rajtjai(mezőnyben a legjobb), és a versenytempója ugyan olyan jó.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #37171 üzenetére
Eddig mindenhol az volt, nem csak ott. Másra ez nem jó.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #37171 üzenetére
Sehol se gáz a két zóna, csak ne 1 mérési pontot adjanak hozzá a pálya másik felén...
-
Motion_Blur
félisten
Két DRS-zóna lesz az Indiai Nagydíjon
Reméljük nem kikerülgetés lesz mint Kanadában
-
attisx
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #37168 üzenetére
igaz.
-
attisx
addikt
Mit mondjak, van egy kis szmog...
-
Integra
titán
válasz
manutdzoli #37162 üzenetére
kinyilt a sztáziskamra?
-
válasz
manutdzoli #37162 üzenetére
Miért 21-i "cikket" linkelsz? Azóta már megy az új szavazás.
-
manutdzoli
senior tag
Nem a kalocsais overall nyerte a szavazást
Ez is mekkora bundaKöszönjük!
-
Integra
titán
emlékeim szerint a rezső is azt tanította, hogy soha, semmilyen körülmények között nem mozdíthatom meg a sérült motorost, csak a roham mentős orvos. hiába érek oda elsőnek, nem foghatom meg, nem érhetek hozzá, mert jogilag is felelősségre vonható leszek a haláláért, mert nem vagyok szakképzett orvos.
-
Pá
addikt
válasz
Integra #37153 üzenetére
Nem vagyok ebben biztos, csak másik fórumon olvastam, hogyha az illetőnek nincs életjele, akkor az felülírja azt, hogy nem szabad megmozdítani, mivel az újraélesztés nyilván prioritást kap.
Az viszont tényleg elképesztő, hogy leejtik, meg egyáltalán mit keresett a mentőautó még a korlát mögött, ahelyett, hogy rég mellette parkolt volna 1m-re.
-
Integra
titán
válasz
SpongyaBob #37155 üzenetére
azért ha nézed a motoros versenyeket (netán motorozol is), volt már ennél szörnyűbb is, nem is egy... ne fújjátok már fel jobban mint kellene. nem veszi ki jól magát.
-
-Mike-
addikt
válasz
SpongyaBob #37155 üzenetére
Durva ez minden szögből.
-
SpongyaBob
veterán
Ezen a videon elég durva a baleset, ahogy ott fekszik meg minden
-
Integra
titán
válasz
proof88 #37138 üzenetére
anno részt vettem pályabírónak motor és f1 versenyekre a brorganisation, alias rezső képzésein a hringen. őszinte leszek: simoncellit meg sem szabadott volna mozdítani, csak és kizárólag orvosnak. ezt már a mentősök között megtanultam, motorosoknál különösen fontos ezt betartani. a jogi következményekről nem is beszélve....
az, hogy ezek a pályabírók mit tettek egy dolog. absz segítőkészségből igyekeztek, nem először látok ilyet.. (ez is durva, hogy folyamatosan ismétlődhet ez). az igazi felelős maga a szerező, aki ezeknek az embereknem nem mondta meg, hogy nozzá nem érhetnek és nem állított minden posztra orvost, aki megmozdíthatja a sérültet.
döbbenet felvétel. persze megint a kis embert fogják felelősségre vonni, de én minden főnököt felelősségre vonnék, akik a pályabírókért és a biztonságért felel. kíméletlenül. -
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #37147 üzenetére
Ebből megint szívás lesz... pl most beépítettek mondjuk valami limitet, utána megint 0-ról indul a számláló
-
MPowerPH
félisten
válasz
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Nekünk vannak a legügyesebb és legokosabb robotjaink
És ezek után miért a Német mégis az egyik aki nyer?!...mind1, úgysincs ráhatásunk a dolgokra. -
Motion_Blur
félisten
Törökök átlépték az 1000 szavazatot.
Csak az a bibi hogy mi meg az 52K-t
-
bubuka71
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #37145 üzenetére
Hatalmas erő lehetett . Amikor Massat találta el a rugó , ott nem semmit védett védett a sisak . Egy utcai sisaknál letépte volna a fél fejét . Újabban ráadásul mindíg bajnokok halnak meg .
-
bubuka71
aktív tag
Én azt hittem hogy ezek a sisakok mindent kibírnak . Tévedtem ! Azt nem gondoltam volna hogy a pánt kiszakadhat .
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Xirtam #37142 üzenetére
Kizárt.
Ha az esést túl is élte, a sisakot letépő erő biztos nyakát törte...
Balesetnél az az első, hogy a gerincet lecsekkoljuk. Addig még emelni se lehet, mert a törött gerinchez spéci emelés/rögzítés kell.
Valszeg látták már, hogy vége, csak ugye valamit tenni kell... Senna-ért is jött a mentő, meg vizsgálgatták, stb. Nem kevesen nézik élőben...
Mindazonáltal tény, hogy egy ilyen mentés roppantmód csökkenti a sebesül túlélési esélyeit...
-
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur #37140 üzenetére
És ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy mi van ha túléli és emiatt hal meg? ááá idióták.
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #37133 üzenetére
de most köss belém... hallod... szerinted én azt hiszem hogy Pripyat meg Csernobil Lengyelországban van?!?!?!
Csak megemlítettem ... eh.
-
Integra
titán
válasz
Robi BALBOA #37129 üzenetére
fú most lett egy elég morbid ötletem helyszin ügyben a lengyel f1-es pályára, de inkább nem mondom... tény, hogy eredeti lenne.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
SpongyaBob #37126 üzenetére
Az USA-ban így, hogy lesz@rják a F1-et, még így is nagyobb lesz a bevétel(mert ez a lényeg), mint lengyelországban valaha is lenne.
Amúgy én is (jobban)örülnék egy lengyel helyszínnek. -
Integra
titán
az milyen hogy a drop-down menüben nincsen hungary?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #37125 üzenetére
Ja, hát mondjuk az ilyen 1-200 szavazatot simán lehetett volna überelni becsületesen is.
De úgy néz ki nem bízzák a véletlenre
-
[CS]Blade2
addikt
Már mind1, minden országnak megvan már a véleménye a magyarokról, szóval akár bent is hagyhatják 480.000-ig, a végén úgyis bannolják a magyar ruhát, még ha a fair szavazatból is a legtöbb érkezett rá.
-
Plutor
aktív tag
2013-ban 2 futam az USA-ban.
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #37121 üzenetére
Kíváncsi vagyok, ezt meddig hagyják.
-
TESCO-Zsömle
titán
18216 vs 215
-
proof88
addikt
egyébként megmondom őszintén, nekem valahogy egyik ruha sem tetszik igazán. Sztem viccesebb lenne ha az autó festését lehetne így részlegesen megtervezni
meg az jobban is nézne ki. Jó tudom, Boss ...
-
hobizoli
nagyúr
Egyebkent ha megnezitek, minden oldalbetolteskor mashova kerulnek a ruhak
-
zuchy
őstag
válasz
Robi BALBOA #37114 üzenetére
Megint ki leszünk csapva....
-
SpongyaBob
veterán
Besz@rás, azért ez nagyon komoly
-
ktg3
őstag
nem értem h miért kell ennyire nyomni
ha harmad ennyire tolnák az is bőven elég lenne + még hihető is -
válasz
Robi BALBOA #37106 üzenetére
Csak óránként 8000 szavazat.27. 23óráig van még hátra 56 óra.56*8000=448000 szavazat
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #37106 üzenetére
9000 embert Kalocsáról össze lehet szedni...
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Motion_Blur #37105 üzenetére
Miért hihetetlen az, hogy egy 10milliós országból már szavaztak közel 10 ezren.
Nem győzöm átírni a magyar szavazatok számát a hsz-emben.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #37098 üzenetére
ennek megint kizárás lesz a vége.
#37105) Motion_Blur ~9400.
2. 109.
xddd
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Motion_Blur #37098 üzenetére
Negyed órája "csak" 5200 szavazat volt, most meg már több mint 8500-nál tartunk.
Van már olyan ország ahol a 3 számjegyes értéket elérték?Csak nehogy utolérjenek!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest