- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #35998 üzenetére
Néha,tedd hozzá.De nem mindig izgat,hogy Karun Chandok és Narain Kartihkeyan,hogy előzi meg egymást
A sok előzés,elveszti az előzés értékét.Így ez is unalmas lesz,mint ahogy Vettel élen kocsikázása is.
Rubbi: Neked kontaktlencséd van
-
Schumit hagyjátok békén.2 dioptriás Schumi szemüveget hordok.Oké?
Mercivel bemenni a top6-ba elég nehéz.Hamilton-nak jobb kocsija van,és ennek ellenére többet hibázik,ráadásul fiatalabb jóval.Alonso ezért jobb pilóta.
Inkább legyen 100x Hamilton vagy Schumi,mint hogy,megint végignézzek egy Vettel időmérőt,vagy futamot.Elegem van belőle,unalmas.Őszintén,az utolsó futamot sem néztem meg,mert egy-két F1 szurkoló is azt mondta,nem éri meg.Ha olyanok vagytok mint a gyerekek,hogy csak azt mesét nézitek meg,amit már ismertek,nehogy megijedjetek,akkor az F1 tökéletes erre.Ehhez még jön a Gyula,aki állandóan nekiáll buzulni,néha fel is izgatja magát Vettel láttán,de miután kiélvezte,mondja a hülyeségeit.Tudom Vettel tehetséges,ahogy a kis kínai gyerek is,a fogpiszkálóból épített várával.De lassan már az is izgalmasabb,ahogy felépíti.
-
válasz
kukinyo #35992 üzenetére
Örülök,hogy neked tetszik.De aztán ha egyszer hasonló vagy gyengébb kocsival fog versenyezni Vettel és kikapna a többiektől,légy szíves nem nyafogni és szomorkodni.
Kitaposott ösvényen bárki tud menni,de ösvényt csinálni,még ha lehetetlen is,azt csak Hamilton tud.De mostanában inkább erdőt írt,ahogy látom -
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #35988 üzenetére
komoly
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #35988 üzenetére
Nagyon tetszik! Sok mindent ki lehet olvasni. Grat!
-
Motion_Blur
félisten
Az elmúlt 1 év statisztikája (2010 Japán Nagydíjtól):
Győzelem:
1. Vettel: 12x (66.7%)
2. Button: 2x (11.1%)
3. Hamilton: 2x (11.1%)
4. Alonso: 2x (11.1%)Pole:
1. Vettel: 14x (77.8%)
2. Webber: 3x (16.7%)
3. Hulkenberg: 1xLeggyorsabb körök:
1. Webber: 6x (33.3%)
2. Hamilton: 5x (27.8%)
3. Alonso: 2x (11.1%)
4. Massa: 2x (11.1%)
5. Button: 2x (11.1%)
6. Vettel: 1x (5.6%)Dobogó:
1. Vettel: 16x (88.9%)
2. Alonso: 10x (55.6%)
3. Webber: 10x (55.6%)
4. Button: 9x (50.0%)
5. Hamilton: 6x (33.3%)
6. Massa: 1x (5.6%)
7. Petrov: 1x (5.6%)
8. Heidfeld: 1x (6.7%)Az élen eltöltött körök száma:
1. Vettel: 775
2. Hamilton: 99
3. Button: 86
4. Alonso: 71
5. Webber: 20
6. Rosberg: 17
7. Massa: 5Vettel az elmúlt 18 futamon 450 pontból 384-et szerzett meg ami 85.33%-os hatékonyság. Amennyiben Dél-Koreában nem robban fel a motorja és megnyeri a futamot, ez a mutató 90.89% is lehetne, persze így se rossz
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #35981 üzenetére
Visszanyalt a fagyesz
Btw szám címét valaki tudja....végre bedobtak egy jó DubStep-et.?
-
kukinyo
addikt
válasz
Ez egy szép mondat.
-
MPowerPH
félisten
válasz
-
proof88
addikt
válasz
star destroyer -> race destroyer!
-
IreN!CuS
őstag
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35978 üzenetére
azt nem szokták nyilván
gondolom amikor létrehoznak egy hírt akkor a címből generálja a rencer az url-t aztán azt nem változtatják meg, de kíváncsi lennék h ezt mégis hogy sikerült? Mert ha külföldi oldalról veszik át a hírt akkor ott is rosszul volt írva vajon? Ennyire nem ismerik szegény jóembert?
-
proof88
addikt
-
kukinyo
addikt
válasz
Nowhereman #35970 üzenetére
Barika is tudta hogy mi vár rá,mint ahogy minden másodhegedűs tudja.Még is vállalják a szerepet.Gondolom nem kevés pénzért.Ha nem tetszik neki,megy a csapattól.
Ennyi -
Nowhereman
őstag
válasz
hodostamas #35969 üzenetére
Ez a harmadik csapata lenne, de egyik esetben sem volt a felhozott csapat rosszabb egy masszív középnél... Én csak azt remélem, ha véletlen valami nagy géppel álnak elő, akkor nem nézik a másikat Barikának...
-
hodostamas
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35968 üzenetére
Nem utolsó sorban meg kb egy 2. befutása lenne Neki, mert ugye itt is egy gyengébb kocsival lenne egyre sikeresebb majd VB..
Akkor aztán bárki mondhatna bármit.. 2x szar kocsiból VB autót csinálni maga alá nem lehet véletlen
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #35966 üzenetére
Szorítok érte.
A mostani formáját elnézve simán benne van még az öregben annyi.
Nagy presztízs lenne, ha a "visszatérő" Merci alá tudná tolni a nyolcadikat.
Az lenne a szép befejezés. VB-cím német csapatban.
Lenne ám őrjöngés Germánián innen és túl...
-
bubuka71
aktív tag
válasz
Motion_Blur #35966 üzenetére
Az nagyon király lenne . Ahogy olvasom már gyorsabb versenyen Rosbergnél 1-2 mp-el . Nem piskóta lenne 8. Vb cím.
-
Pá
addikt
Nocsak. A Merci Bob Bell után bezsebelte és Geoff Willist és Aldo Costát is, okt 17 és dec 1-én kezdenek.
-
proof88
addikt
-
iceguard
csendes tag
Sziasztok.
Lan-ba szeretnék játszani, de amint betölt a játék és bejön, hogy a boxban ülök a kocsikámban azonnal kidob, hogy "lost connection". Mindig ezt csinálja... van megoldás erre? valakinek ötlet? -
proof88
addikt
válasz
rocket #35955 üzenetére
tudom, 15 verseny lement már a 19-ből.
Persze Hamilton nagyon közel van Buttonhoz pontok tekintetében, de nem értem, hogy tud valaki annyi pontot bemákolni, hogy a 2. helyen álljon.
Ja már tudom, úgy ahogy a VB-címet is bemákolta! Pont ahogy Hamilton is, meg Kimi is, meg Alonso meg Schumi is.
-
proof88
addikt
-
sekli
addikt
-
törölt tag
válasz
decibel #35935 üzenetére
Alapvetően szerintem jól látja, vagy kb. úgy látja ahogy nekem is lejön.
Hamilton nem az a statiszta alkat, sztem is frusztrált.... és Massa-t is annak látom.
MS Monzai dolga az véleményes volt ( volt kis cikázás), de engem nem zavart
(lévén kedvelem MS-t is és az autóversenyzést is )
De Hamilton sztem is szétesett kissé, és ennek az okát, ahogy írtam is, én is a frusztráltságban látom...a jobb technika nem nála van...és most már az összeszedettség sem..ami viszont a saját problémája. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
littlelion21 #35943 üzenetére
Az pont elég nekik, bekerült +1 az oldal letöltéshez.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
hodostamas #35947 üzenetére
ocso net és szólásszabadság = egy ilyen cikk.
-
MPowerPH
félisten
válasz
littlelion21 #35943 üzenetére
Én eddig nem ismertem, most már azt is figyelni fogom.
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35941 üzenetére
akkor most válaszolok: nem, nincs új kép Kubicáról, és egyébként sem az a lényeg hogy néz ki, hanem hogy októberben mi lesz vele ha beül a szimulátorba! Ez a kép meg lehet neked régi, ha 1 valakinek is új és mosolygott rajta, akkor már megérte beraknom. Ne velem csináld a feszkót, igyál meg egy sört!
-
TESCO-Zsömle
titán
-
proof88
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35939 üzenetére
minek nézed meg, ha zavar?
-
proof88
addikt
-
Haart
addikt
Vannak uj képek Robert Kubicáról? Mert most olvasom hogy orvosa szerint tuti versenyezhet még. Kiváncsi lennék hogy néz ki most.
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35927 üzenetére
No akkor egyezzünk ki abban, hogy Lonzinak a gumistratéga, Lajosnak meg az áttételmufti ajtaján illet volna kopogtatni egy pajszerral a verseny után...
-
decibel
aktív tag
Ennyire ellenszenves cikkírót. Nem amiatt amit Hamiról ír, hanem ahogy a többiekről.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #35931 üzenetére
Talán defektet jelent?
-
Jarod1
veterán
Mit mondott Massa a versenyen a csapatrádión amikor Hami ledefektezte a ferkát?
-
Sundesz
addikt
válasz
Nowhereman #35925 üzenetére
Meg mondjuk Vettel éppen ki is eshetett volna az eslő helyről - ahogy ez sokszor elő is fordult az autó megbízhatósági problémái miatt - és akkor Petrov mögött is simán VB lett volna.
Egyszer egyébként bepróbálkozott Alo és majden csattant Petrov-val, írtó rövided akart fékezni. Sajnos lehetetlen volt azon a pályán a Renault megelőzni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mintha elfelejtedéd, hogy nem volt se KERS, se DRS. Lali pedig mindkettőt nyomta, hogy odaérjen Sumák mellé...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ha jól emlékszem azon a futamon Lajosod is vonatozott egy laza 20 kört a másik Renault mögött...
-
Nowhereman
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35896 üzenetére
No ennél nagyobb marhaságot nem is írhatnál! Lonzi akkor ki se nézett Petrov mögül, míg Lajos ezt kvázi inden körben meg tette - csak miután úgy egy métert sikerült mellette előre jönnie, valahogy bejött a leszabályozás, oszt Sumák meglógott. Lehet hogy Lajos sokszor feleslegesen agresszív, de az áttételezést kiötlő barmot feltétlen farba kellene billentenie...
-
JJános
addikt
Ami kimaradt a Senna című filmből: [link]
Ha volt már, bocsi. -
JColee
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35909 üzenetére
Erre mondta Fater, hogy Sennának ma nem 4 VB-címe lenne, hanem végleges eltiltása...
Lehet, de 4 vb címe sincs.
-
Motion_Blur
félisten
A régi pontrendszer alapján már VB lenne Vettel:
1. Vettel 127 pont
2. Button 76 pont
3. Webber 76 pont
4. Alonso 75 pont
5. Hamilton 68 pont -
proof88
addikt
Vettel átülhetne a Toroba a Japán futamra.
Vmelyik Toro-s meg tesztelné a Red Bull-t.
-
boogie84
veterán
Elkezdem nézni a Singapore-i nagydíjat, nézem 20 percig, (nem láttam élőben a futamot) gondolkodok hogy az istenbe tudott Alonso innen veszíteni. Mennek Czollner bénárázai (nem is volt feltűnő hisz említettétek h nagy marhaságokat mondott). És Gondolkodok tovább........................................ a 2010es futamot néztem.
Már akkor is mondta a baromságait a kommentátor. Erről csak ennyit.
-
Haart
addikt
válasz
MPowerPH #35902 üzenetére
Sztem a hamilton ügyet felfújják, igaz hogy pech-je van. De emlékezzünk vissza hogy más is volt már ilyen helyzetben, igaz nem sorozatosan, de anno a 2 redbull is egymásnak ment, akkor Vettel is megtorpedózta Buttont egyszer. Szóval sztem ez nagyon durván fel van fujva. De az tény hogy kicsit túlbuzgó, dehát sajna pechje is van mindig.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
kisza25 #35901 üzenetére
Igen ez is benne van, mert már azt is megszabják, hogy hány partvist használhat el a takarító nő, mondván zöldülni kell.
Emlékszem régen nagyobb rajtbalesetnél megfogták visszalőtték a rajtot és a pilóták meg futottak a tartalék kocsikhoz, hogy újra nyomják neki pl. Kanadában volt ilyen (nem tudok most rákeresni). Most meg váltott nem cserélhetnek mert megkúrják őket egyből.BMW001 Gyulám egy külön faj,nem nagyon kell foglalkozni vele,majd elmegy a hangja egy nagyobb "akciónál"
-
MPowerPH
félisten
Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest