Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
lacos001
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Jézusom és megszületett még1 csodaautó,ami majd betart a többieknek.........
Bár ahogyan néztem a képeket,felfedeztem 2 csodálatos "pilótát" is,akik megfelelő rutinjukkal,hatalmas szenvedések közepette feledtetni fogják,hogy mibe is ülnek........
Amúgy csinos autó,csak nem sok minden mutatja azt,hogy ezt pontszerzésre tervezték.Aztán lehet tévedek,a szinkavalkád megzavart.......

-
hunnylander
őstag
Érdekes kis autó. Az első szárnyról az a benyomásom, hogy volt a tervezőcsapatban valaki az egykori Hondából/BrawnGP-ből és megvolt nála a CAD fájl.

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Norbi azt mondta délután hosszú etapokat fognak nyomni.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Schumi azóta nyomott egy 1:21.7-et és egy 1:21.4-et is.
Most már jöhetne egy versenyszimuláció is ebéd után
-
hunnylander
őstag

-
Thom!
veterán
Michael Schumacher Mercedes GP 1:22.528 1:21.557 1:21.294
ezeket mente Sumi tavaly időmérőn
-
hunnylander
őstag
válasz
D@ni88
üzenetére
A Ferrarin vadi új első szárny van. Új az oldallap, a főlapok is kicsit másnak tűnnek, a tartó rész meg radikálisan bazi nagy lett (nézz meg egy oldalnézetet).
Az aerodinamika nem olyan terület, hogy minél nagyobb a szemel látható változás, annál nagyobb a javulás köridőben. Szemmel alig észrevehető változások is lehetnek relatíve nagy jelentőségűek.
Az első szárnynak harmóniában kell lennie az autó hátrébb eső részeivel, milliméteres változtatásoknak is lehet jelentősége, hogy 'a szárny hova dobja a légáramlatokat'.
Ha például levehetnénk a Red Bull szárnyát és feltehetnénk a Ferrarira, nem valószínű, hogy jobb lenne vele, még ha a Red Bull szárny több leszorítóerőre is képes, mert a 'Ferrari autón rossz helyekre dobnál a légáramlatokat' és az autó aerodinamikája a szárnytól hátra hibásan működhetne.
-
Thom!
veterán
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Közben én is láttam, hogy az amus azt írja... más források meg mást, érdekes.
lehet hogy igazad van, egyre több helyen írják, hogy soft és old -
D@ni88
addikt
ferrarin még mindig ez a bot első szárny van, nem hiszem hogy annyira hatékonyan működne, látva az RBR és Mclaren első szárnyát
-
Thom!
veterán
Schumacher diktálja a tempót!
1. Schumacher Mercedes 1.21.268
Tavaly Webber gyerek 1.19.995 nyert időmérőt
-
attisx
addikt
-
D.Orion
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Már USA-ban is drága az üzemanyag. Épp pár napja ült össze a kormány náluk, hogy tárgyaljanak az ország tartalék olajkészleteinek a megnyitásáról. Attól féltek, hogy eléri náluk a benzin ára az 50Ft/L-es lélektani határt.

Teljesen egyetértek amúgy veled, az F1-nek nem környezettudatnak és nem olcsónak kell lennie, hanem a lehető leggyorsabbnak és legizgalmasabbnak.
-
Pá
addikt
zümmögős lett az f1.com

-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
valami kiderult belole?

-
zuchy
őstag
Annyira én sem lelkesedek ezek a 4 hengeres csodák után, jó lenne még 2013 előtt kimenni élőben is hallani, mert nagy élmény lehet. A környezetvédelem az olyan divat, marketing jellegű, nem az f1-es kocsik fogják még jobban tönkretenni a földet. De hát azok a 4 hengeresek is zabálni fognak. A turbókra leszek még kíváncsi, lehet lesz pár amit megeszik a motor. Bár a régi túrbosokól nincs ilyen információm.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
shteer
üzenetére
Olcsó fejleszteni, az F1 sohasem volt arról híres, hogy keveset költünk !
Szintúgy az olcsó gyártani-nál is !
Engem nem érdekel sem a környezet, sem a kis fogyasztás, az F1-ben !
Eddig is kapcsolatban volt a piacon lévő kocsikkal, ami egy kicsit erősebb motort tartalmazott !
Erős, hát a mostaninál, és 10, 12 henger-nél is bőven gyengébb lesz, tehát egy szóval gyenge !
Szép hangja van, ez olyan mintha a Star Wars-ban a fogatversenyt, rotációs kapákkal vették volna fel ! -
-
zuchy
őstag
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
reméljük később is olyan jó lesz mint amilyennek msot tűnik

-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kíváncsi leszek hogy melyik autóra milyen hatással lesz a hőmérséklet. Ugye az elmúlt években nem volt ritka, hogy bizonyos autók sokkal jobban működtem melegebb hőmérsékleten.
-
Thom!
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
1.20 idő volt tavaly időmérőn
1.21 idő már igen komoly lenne pirelli gumival, és dupla difi nélkül valljuk be -
Oliverda
félisten
Perez vajon megint levágott egy kanyart vagy tisztán futotta a 1:22.042-t?
-
Pá
addikt
Még mindig nem tettem le teljesen a Merci double floor-ról.

Ezen a képen úgy tűnik, hogy már ott van, csak még le van takarva, az oldaldoboz alatti takarólemez mögött látszik a padló mintázata... a kipufogó is elég átmenetinek tűnik. A toro rossonak úgy tűnik bejött a második padló, szóval jó lenne, ha a Mercinek is lenne egy.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
D.Orion
veterán
Elkezdtem a hangolódást Ausztráliára.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó lenne látni egy másik autót is hasonló beállításból mert szvsz ez a vonalzós paintelés nem sokat ér.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Gondolom ezt a képet is láttad: [link]
Nem hinném hogy flexibb ez a szárny a többinél. Nem találtam más autóról készített képet a pálya ezen pontján sajnos, így nem nagyon lehet összevetni.
Pl: Ferrari is hajlik, de ez egy jóval lassabb kanyar.Amúgy meg durván néz ki a Red Bull hátulról (is) [link] ez a kályhacső nagyon adja

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
57 kör nagyon kevés.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Egyik se a szívem csücske, Webbert addig csíptem, amíg nem volt a Red Bull-nál, Vettelt meg addig nem utáltam ennyire, amíg nem vette el Hami-től a legifjabb címet
Szóval lets fight
De persze objektív maradtam 
JColee:
Mer a többi csapat mérnöke nem veri be az orrát a plafonba, ahelyett, hogy a monitort nézné, és tudják, hogy a flexibilis sz*r

-
Most értesültem,hogy elmarad Bahrein.

Most újabb,súlyos 2 hetet kell várni az újabb leze 2 órákra,ami nő és tanulás nélküli...amit végre igazán lehet élvezni.Ráadásul pont egy nappal az angol vizsgám előtt lesz:'(
Kiábrándító.De legalább végre lesz!
-
-
Motion_Blur
félisten
Ma lesz a kókuszban Palikról.
Állítólag hazamerészkedett![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én leszek az utolsó, aki leírja, elhiheted
Ha meglenne idén a csapatgyőzelem, már akkor a sárga földig pezsgőzném magam, ha VB cím is, akkor még vissza is innám magam ide 
Qru:
"Azért a paliknál még így is jobb "
Ezzel kivívtad magad ellen a sorsot
(támogatom BMW linkjét, akárki akármit mond, legalább átélte, és ezekből tényleg születtek aranyköpések- hiába szubjektív )mod:
Jáj, olyan jó kikapcsolni itt, és nézni, hogy rá van pörögve más is a dologra, komolyan. Ilyen b*zi, fárasztó napok után, alig várom, hogy végre 2 órára kikapcsoljon...
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már megint ez a hülye mutogatás. Idegbajt kapok, komolyan.
-
Oliverda
félisten
Van egy olyan érzésem, hogy most több autó fog kidögleni a(z első) versenyeken mint az elmúlt években. Elég sok csapat küzd megbízhatósági gondokkal... még sajnos a McLaren is.

mod: Az legalább jó hír, hogy Rózsi visszatér a csapathoz, némi Pirelli-s tapasztalattal a zsebében.
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vettel idői elég ijesztőek...
-
P00By
nagyúr
Az Auto Motor und Sport tudósítója úgy látja, a Mercedesnél még mindig problémái vannak az autó hűtésével, ugyanis a borításán kisebb égési nyomokat fedezett fel.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kicsit idegtépő egy reklám; úgy vettem észre, hogy sokan nem viselik jól ezt az ujjmeresztést, még ha nem is utálói Vettelnek.

De azt jó tudni, hogy a német RTL is HD-ben adja.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Red Bull tavaly még arany középút volt, de az idei évre markánsan nyújtottak rajta. Nem sokkal rövidebb a McLarennél.
A Ferrari úgy tűnik, hogy rövidült, talán hasonló okokból, mint a Mercedes és/vagy a KERS-integráció melletti megfelelő mennyiségű ballasztkeret létrehozása végett. (Magyarul; az autó rövidebb konstrukció, így könnyebb konstrukció, nagyobb kerettömeg a ballasztnak.) Az autók tub-jai valamelyest sok csapatnál, vagy talán az összesnél nehezedett, mert szigorították a törésteszteket, és duplázták a kerékláncokat. Olvastam olyan szakvéleményt, hogy a minimum tömeg növelését már javarészt ezek felhasználják, tehát egyáltalán nem olyan könnyű KERS-rendszert integrálni, hogy az autóban sok lehessen a ballaszt és még nagyon hosszú is lehessen. A fix súlyelosztás is komoly segítség, mert ez is hozzájárul, hogy kevesebb lehet a ballaszt valamivel, de tömegközéppont csökkentésre még így is annál jobb, minél több ballasztot tudnak betenni.
-
Pá
addikt
Ross Brawn on MGP short wheel base (5cm shorter than Ferrari and 27cm shorther than McLaren "We believe this years single diffuser will work better with a shorter wheelbase."
-
Motion_Blur
félisten
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez is kopoltyús, mint anno a Ferrari. Csak menjen is úgy!

-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem is tudom...

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elég sufni tuing kinézete van...

BMW001: Ilyenek jöhetnek valóban. És leszenk is sztem. Az állítható hátsószárny meg mit/mennyire kavar még be... de majd az is kiderül időben. Addig meg izgulunk mint malac.

-
MPowerPH
félisten
Persze, mindig ő volt a legokosabb.
Voltak momentumok, mikor én is mute -ztam, pl. mikor előjött a Shell laboratóriummal. 
Én idén ilyeneket szeretnék látni végre.
Lehet nagy kérés, de ha ilyen csaták lennének nem érdekelne, ki lesz a VB, csak izgi legyen az a vasárnapi futam. -
Qru
MODERÁTOR
"Norbert Haug az AUTOSPORT-nak megerősítette, hogy a következő napokban további frissítésekkel fogják felszerelni a W02-t. "Lépésről lépésre haladunk" - mondta. Bár ezt nem árulta el, a ma bemutatott kipufogón túl állítólag új oldaldobozokat, első szárnyat, és talán egy még újabb kipufogót is kap a Mercedes."
Kár, hogy ennek ellenére sem nagyon jön ki nekik a lépés.

mod:
BMW001: Na majd most! A 3 kör alatt rongyosra kopó Pirellik miatt nem lesz hiány előzésben/bénázásban.

Palik meg önmaga egy paródia volt, feldobta a közvetítést csak sajnos a közvetítések 80-90%-ban hülyeségeket beszélt és fingja sem volt róla mi is történik valójában a pályán. Pl "Hova tűnt Daemon Hill?!" ugye...

-
MPowerPH
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Vettel letette a névjegyét egy 1:21.865-el

(egy 6 körös etap első körében)
-
SzalaiG
addikt
Gyűjtsünk aláírást, h hozzák vissza a Palikot!

-
werszomjas
addikt
válasz
shteer
üzenetére
főleg ahhoz, hogy szegénynek minden futam alatt kell tolni egy kis shell reklámot, hogy ilyen meg olyan adalékanyag meg hogy már az utcai kocsikba is ez kerül blablabla

Amúgy ha választani kell sztem is inkább a Palik, mint a Gyula, már teljesen megszoktam hogy néha azt sem tudják hogy ki kicsoda a pályán, de tényleg lehet legalább rajta röhögni

-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát, az Practice az 16 nap, meg egy kicsi
Az időmérő az 26-a lesz... És persze, hogy nem Palik lesz, hanem ez a gyökér, aki amellett, hogy nem is ért hozzá, még csak nem is vicces. Hiányzik Palik közvetítése piszkosul(nekem legalábbis) 
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
18 az, nem? És amúgy is Gyulus lesz, nem Palik...
-
hoffman_
nagyúr
16 nap!!! Úristen, de hiányzik, kise bírom már addig

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
I don't have a clue who is up there. You would say that Ferrari and Red Bull have been consistently very good. Over one lap is difficult to say, but their consistency is very strong in those two cars. Apart from that, there appear to be a lot of cars that have been up there on different days. So you really don't know. If you are in the top three teams then you are in a good position at the start of the season. And gaining points at the start of the season is very important and if you can arrive and understand the tyres and the car you are driving, you can get a good haul of points when other people are still trying to figure out where they are.
Jenson Button: "Nem tudom a megfejtést, hogy ki(k) van(nak) elől. Azt mondhatnád, hogy a Ferrari és a Red Bull konzisztensen nagyon jó volt. Egy körön nehéz megmondani, de a konzisztenciája nagyon erős annak a két autónak. Ettől függetlenül nagyon sok autó volt elől különböző napokon. Szóval nem igazán tud(hat)od. Ha benne vagy a top 3 csapatban, akkor egy jó pozícióban vagy a szezon kezdetekor. És pontokat szerezni a szezon kezdetekor nagyon fontos és ha úgy érkezhetsz meg (~úgy kezdheted meg el a szezont), hogy érted az abroncsokat és az autót, amit vezetsz, akkor szerezhetsz egy jó rakatnyi pontot, mikor a többiek próbálják kitalálni, hogy hol is állnak."
Ennyit mondott pontszerzés témában és így.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elég szégyen!

-
Motion_Blur
félisten
-
Pá
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Nyilván ott.
De én még mindig nem tettem le arról az elképzelésről sem, hogy nem a padló alá fúj, hanem lesz második padló és abba a csatornába nyomja.
Csak mert Ross Brawn kb 10 napja még azt nyilatkozta, hogy az Ő megoldásuk nem fog hasonlítani egy csapatéra sem, meg hogy nem lesz annyira radikális mint a Renaulté, vagy Mekié.
Igaz azt is mondta, hogy a Renaultté nagyon érdekes és majd megvizsgálják, szóval az sem kizárt, hogy csak simán lemásolták. -
Pá
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Nemtudom, annyira nem részletezik.
eredeti hír -
Jarod1
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
valaki odabaszott a kocsi orrára és bedagadt....xerintem
a Pretador robotrepülőknek van valami hasonló dumója.... -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
köszönöm
-
Pá
addikt
Hamilton: "A Toro Rosso nagyon versenyképesnek tűnik, jó munkát végeztek, a Renault egy lépéssel mögöttük jár és a Force India is. Úgy tűnik, sok gyors autó van."
Lol, wtf.
más: f1today szerint a Mercin holnap már elörevezetett kipufogó lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet nagy kérés, de ha ilyen csaták lennének nem érdekelne, ki lesz a VB, csak izgi legyen az a vasárnapi futam.
) hogy belerázódjanak