Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
Tökéletesen leírtad

Akinek egyébként hiányozna Gyuszkó muszkó, az nézzen DTM futamokat a Sportklubon!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
littlelion21: egyébként meglepően jól kommentálta a legutóbbi A1 Ringes futamot, mármint ahhoz képest amit F1-ben művelt... persze itt is volt olyan hogy ment az akció, és közben néma csend meg nem esett le neki hogy mi történik aztán egyszer csak elkezdett visítani

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Akkor úgy nagyjából ennyit arról hogy a Red Bull a legjobb autó a mezőnyben..
Az első 5-nek

McLaren szerelők, Ferrari stratégia, Button
Schumacher...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JColee
üzenetére
A versennyel kapcsolatban nagyon optimista: Kimi interjú
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Én is ugyanezt az eredményt várom.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
A két dolog között mi az összefüggés? Barikának menni kellett volna már évekkel ezelőtt... Franknak kellett volna egy nem fizetős tehetséget kinevelni mellette az évek során, de még az is lehet hogy Pásztor is beérik, bár nehezen tudom elképezni.. soha nem tudod meg hogy hogy Barika mit ment volna idén a Williams-el, ezen kár is görcsölni...
A személyeskedésre: napi kétszer neked kell, de nem rárántanod hanem bevenni a gyógyszered, vagy elfelejtetted?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Monacoban futam is volt ám, nem csak időmérő

Williams jó - Maldonado,Senna balfék = rossz eredmények
RBR közepes- Webber balfék, Vettel profi = jó eredményekAz próbáltuk leírni hogy a RB egyik futamon sem dominált, ellenben pl a Williams a legjobb autó volt Barcelonaban, vagy a Lotus Bahrainben.
Az hogy a RB jól áll a pontokban, az azért van mert mindkét pilótának magas az átlagteljesítménye. A Webber fikázás, Vettel istenítéses szövegedet meg már nagyon unalmas olvasni, és sehova nem vezet... a tavalyi évet miért hasonlítod ehhez? más autók, más gumik, stb.. most neked az marha nagy elégtétel hogy Vettel és Webber pontegyenlőséggel áll Alonso mögött, és ezzel igazolod magad. Csak a pontok mögé is kéne nézni néha + talán megvárni még pár futamot...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
"meg a mindig agyonfikázott Webber ugyan annyi pontot gyűjtött eddig, mint az isteni Vettel. Akkor most hogy is van ez? Egy ilyen béna pilóta hogy a fenébe lehet összetettben a 2., holtversenyben?"
Ezt most mire reagálva írod? Webber idén dobogóra se állt Monacoig, és így van ott az elejében.. akkora körbeverések és pontrablások vannak hogy felesleges dobálózni most azzal hogy ugyanannyi ponttal állnak, lemegy pár futam és meglátjuk mi lesz

-
Motion_Blur
félisten
Most már azért kezd szerintem szűkülni az élmezőny, Williams, Sauber, Merci és szerintem a Lotus is kiesett már a VB címért folytatott versenyből.
Hamilton, Alonso és a két RB pilóta között fog eldőlni szvsz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Mi a fejeltős? Hogy a Williams talán az egyik legjobb autó a mezőnyben csak van két gyökér pilótájuk? Ezen a futamon éppen az egyikük véletlenül meg tudott csinálni egy hibátlan hétvégét.. Barcelonaban gyenge autóval képtelenség nyerni, főleg nem úgy hogy a mezőny nagy része 1percen kívül van vagy kört kap. Abban az autóban kurva nagy potenciál van, csak tudod, a keze meg a lába ahogy Palik mondta anno..
zuchy: sajnos aki így centizget, az meg is érdemli... Schumacher nem tehette volna meg ezt, illetve a mérnökével ebbe nem mehetettek volna bele..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nézzük meg a Spanyol Nagydíj végeredményét, mivel ez a pálya talán a legjobb fokmérője az autók teljesítményének: [link] hol voltak itt a RB-ok? egy aero pályán...
A pontversenyt ebben az évben meg ilyen szempontból el lehet felejteni, nem lehet belőle levonni semmilyen erősorrendet...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Értem én, csak az eddigi 6 futamból egyiken se dominált a RB. Ahol a két futamgyőzelem született, ott sem
Barhainben sokkal jobb volt a Lotus, talán Monacoban volt egy minimális előnyük, amit lehetett látni abból hogy Vettel kopott lágy keveréken ugyanolyan gyors, vagy gyorsabb volt mint a többiek újakon
De nem véletlenül volt vonat a végén..Összességében nem hinném hogy (3 tizedes) technikailag fölényben lennének.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Az első 13 versenyző 7 tizeden belül... itt megint a pillanatnyi forma és a legjobb beállítás fog dönteni

Szvsz Hamilton kiautózta magát a hétvégére, legalábbis sok hétvégén ment így egészen vasárnapig, addigra elfogy a lendület (illetve az autó)

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Te csak vedd be a gyógyszered!
JColee: dettó

-
Motion_Blur
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek Alonsoval, bennem is ez fogalmazódott meg Maldonado győzelme után..
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
kennystyle
üzenetére
Sajnos a KERS-el nagyon jól lehet védekezni, főleg egy ilyen pályán

-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
"Alonso egyértelműen felülmúlja az autója képességeit, és bizonyítja azt, amit sokan már eddig is tartottak róla: hogy összességében ő a jelenlegi mezőny legerősebb, legsokoldalúbb versenyzője."
És ezt egyre több pilóta el is ismeri.. mondjuk ezzel nem is lehet vitatkozni

-
Motion_Blur
félisten
Egy videó, csak azért hogy megértsük hol edződött Gorsjean és Maldonado

-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton Alonsoról:
"He is a two-time World Champion and probably the best driver here."
Szépen körbeudvarolgatták egymást ismét

mod: f1live-on nem ismerték a probably szó jelentését, ezért inkább ki is hagyták a fordításból..

-
Motion_Blur
félisten
-
-
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Ez mi volt már... 6-an egymás seggében, de mindenki a biztosra...

-
Motion_Blur
félisten
Tippem:
1. WEB
2. HAM
3. ALO -
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
Nem láttam a futamot, azaz az előzményeket, mennyit ment szárny nélkül a crash előtt? Mintha azt olvastam volna hogy 4-5 kört.. én ebből indultam ki, hogy ha ennyit meg tudott csinálni, anélkül hogy kiintették volna és hogy megtörte volna akkor be tudta volna fejezni a futamot, persze ha nem viszi túlzásba a védekezést

-
Motion_Blur
félisten
"..Sebastian Vettel előszerződést írt alá a Ferrarival, mely 2014-től lép életbe.."
f1live

-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
16 éves kölök, bizonyítani akar mint mindenki más... ha nincs belőle bukás és végig csinálja hátsó szárny nélkül akkor most mindenki tapsolna neki. Persze hülyeség volt az alagút után így levédeni a teljes pályát, de azért nem tudom elítélni mert saját magától nem adta fel a futamot.
Hamilton kiállt volna anno? Nem hiszem..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Digi Sport Pluson jeleneleg: GT Open, Nürburgring

-
Motion_Blur
félisten
Maldonadot váltó cseréért is megb*szták, 24. helyről indul holnap.
-
Motion_Blur
félisten
Mindeközben Monacoban:

-
Motion_Blur
félisten
Mester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Motion_Blur
félisten
Kimi folyamatosan forgalomban autózik!!!

-
Motion_Blur
félisten
Nem fordult el a kerék már a csatt előtt sem...
szomorú hogy Wéber se látja még így szemből se..
-
Motion_Blur
félisten
Mekkora koca lett a Mizsótink.. [link]

-
Motion_Blur
félisten
Felipe "You know..." Massa

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Fortissimus
üzenetére
Jól hallottam hogy Pásztor +10 rajthely?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Tavaly szerintem simán tudták volna nyitni, RB-ok biztosan. Idén fújt difi nélkül már neccesebb lenne..
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JColee
üzenetére
"Miért huntos? Csak úgy?"
Ha ezt nem tudod, nem vagy méltó az avatarodhoz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kimi autója darabokban, megint valami gond van...

"Miközben Romain Grosjean már 12 megtett körnél jár és a 2. leggyorsabb jelenleg a Lotus autójával, Kimi Räikkönen a bokszban várakozik. A finn világbajnok csak egy installációs kört tett meg a gépével, de azzal komoly problémák vannak, és nem valószínű, hogy 2007 bajnoka visszatér a pályára az első edzésen."

-
Motion_Blur
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
2009-es kép..
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Barhainben sokkal jobb volt a Lotus, talán Monacoban volt egy minimális előnyük, amit lehetett látni abból hogy Vettel kopott lágy keveréken ugyanolyan gyors, vagy gyorsabb volt mint a többiek újakon
Mondjuk a magas orr és a tükrök miatt lehet ott is változik az áramlás..

Remélem oda lesz valami jó kis Lotus upgrade