Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem a magyar közetítést néztem, és nem hiszek ezeknek az alakoknak.

Button első helyben hiszek én is, és meg is érdemelné a srác, nagyon sokat dolgozott érte! -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Lesz itt Button dobogó is! Biztos vagyok benne, hogy Brawn megint olyan taktikát dolgozott ki, amin le fog esni az álluk Vetteléknek. Webberért kár, tudott volna jobbat is futni, de vele már ez többször is előfordult.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
A legnagyobb az volt, mikor a szerencsétlen Gyula a végén azt hitte, hogy leállt Button kocsija, De azt se felejtsük el, mikor Palik azt mondta, hogy korán van még: negyed 4. Hát ezek hülyék, hogy lehet valaki ilyen színvonaltalan kommentátor?

-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a Renault Alonso alatt nem jól muzsikál, ebből is kiderül.
Buttonék megint kitaláltak valamit, taktikásan, de meg fogják verni Vettelt holnap. Nagyon szépen ment Vettel, tényleg elismerésre méltó tehetség, de Button is, na meg az autók is.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem lehet, hogy a Brawn megint taktikázik? Szerintem nagyon furcsa, hogy edzéseken nem mennek frankón, aztán időmérőn, mint akik feltámadtak, úgy mennek.
Jól járt a Brawn Mercedes, a befektető is, Brawn személye és taktikussága, valamint a szerelők nélkül elképzelhetetlen lenne a csapategység. És nem utolsósorban Button és Barrichello, akik (ez nekem nagyon tetszett) lemondtak a fizetésük egy részéről, hogy versenyezhessenek.
Fantasztikus teljesítmény!Raikkonen tényleg rallyzik?
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi