Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Mázlija volt az egyik pályabírónak.

-
zed1983
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Hát ez nem sokkal maradt el...jah ezek szerint Scumi most nem volt ott, hogy kiminek ment?
á Várom már a holnapi futamot
-
[CS]Blade2
addikt
Kör rekord: 1:14.439 - M Schumacher (2004)
Kimi Q2 ideje: 1:14.514
+0.075
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Nagyon nagy gyakorlattal rendelkeznek az ilyesmiben, egyszerűen képtelenség, hogy egy csapat elszámolja. Decire ki van számolva mennyi kell. A töltő jelez, ha kész, annyival hamarabb nem tudja levenni. Hiányzott egy versenykörre és egy levezető körre elegendő benya. Azért azon a pályán minimum 5Kg. Valószínűleg 1sec-el hamarabb tették fel a tankolócsőt, ezért végeztek 1sec-el gyorsabban.
Ráadásul nem tudta befejezni a levezető kört, és Fisi-nek is ugyanez a hiba jelentkezett.
Bent a tankoló berendezésen meg lehet nézni pontosan, hogy mennyi benya van ott, onnan ki tudják számolni gyorsan, hogy mennyi van az autóban, hiszen ismerték, hogy mennyit használt el addig. -
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
persze ez csak egy feltevés volt, de még biztos hogy az elkövetkezendő években sok minden változás lesz még a F1-ben, ez a KERS most még csak próba üzemmód, de a jövőben biztosan elég sok energiát fog magában hordozni, nitro helyetti megoldás lehet ez is, tehát nitrora nem igazán van szükség ezesetben. De ezt az okosak majd tudni fogják hogy mi gyorsítja a verdát , meg mi jó neki!

-
zed1983
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Lehet, hogy minél több újítás, vagy új szabály jön be(mindegy milyen sport), annál jobban eltér az eredetileg megszületett sportnál, persze tudom, hogy a Forma1 egy teknikai sport és ahogy fejlődik a teknika, úgy változik maga a sport is
Ilyet például nehezen lehet elmondani a fociról... ha bár hallottam olyat, hogy a kétes esetekben megállítják a mérkőzést és videóról visszanézik az esetet és aztán dönt a bíró, de ez már nem foci lenne
lassan a forma1 sem forma1 lesz...jó hogy nitrót nem raknak a KERS helyett![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csabee.
nagyúr
Régen érdekes módon nem volt ilyen nagy hercehurca... minden simán ment! most meg már minden edzés után van valami amibe belekötnek... nem tetszik ez már nekem sajnos

-
Ijk
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Hát ha ez tényleg igaz, akkor már lassan átvehetik a magyaroktól, hogy "balsors akit régen tép".
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
Ijk
nagyúr
válasz
SzalaiG
üzenetére
Én is remélem, hogy holnap sikerül Kiminek Button elé kerülni, és hozni a futamgyőzelmet. A rajton sok múlhat, és ugye a kiállásoknál. Remélem az olaszok már most elkezdtek imádkozni

Engem nagyon nyomaszt már ez a Brawn fölény. Tudom, hogy ez a munkájuk gyümölcse, és Buttont is elismerem, mint kiváló pilótát, sőt még szimpatikus is. De van egy megmagyarázhatatlan rossz érzésem, persze lehet, hogy ha Kimi nyerné a versenyeket nem így lenne. -
zed1983
őstag
válasz
JColee
üzenetére
Az előző futamon Massa ugyanannyi üzemanyaggal idult, mint a két Brawn és mégis több körrel hamarabb jött ki, nem tudom milyen fogyasztása lehet annak az autónak, mikor a végén is épp csak begurult...Akkor min dolgoznak a Shell mérnökök a Ferrarinál, ha nem a fogyasztás csökkentésén?
-
sekli
addikt
hogyhogy szinte minden időmérőn az autók 80%-ának a tömege egészre vagy fél kilóra végződik...? miért nem egyenletes eloszlású az első tizedes...?

-
-=Sziszi=-
aktív tag
Vettelt nagyon pole-ba akarták rakni, de még ennyi bengával sem ment. Ez nem a Redbull hétvégéje. Örülök, hogy Kimi nem sokkal könnyebb mint Button. Alonzot nehezebbnek vártam.
-
PazsitZ
addikt
Monacói nagydíj az autók súlya
Button -0.114 647,5
Kimi +0.413 644,0
Bari -0.752 648,0
Vettel +0.392 631,5
Massa +0.436 643,5
Rosberg +0.609 642,0
Kova +0.707 644,0
Webber +0.828 646,5
Alonso +0.809 654,0
Nakajima +1.765 668,0 -
Ijk
nagyúr
Most nézem az időmérő eredményeket, Kimi a 2.

Nagyon boldog lennék, ha holnap sikerülne elcsípni egy futamgyőzelmet. Nagyon jót tenne neki és a csapatnak is. Talán visszanyernék az önbizalmukat és sikerülne eldobni ezt a balszerencsés szériát. Kimin is sokkal jobban látom eddig idén az igyekezetet, mint tavaly.
Szorítok neki a holnapi futamon, és most nem lesz semmi gubanc, jöhet majd a finn és az olasz himnusz! -
zed1983
őstag
Ha jól látom, akkor ő a legkönnyebb : 15 RBR Renault Sebastian Vettel 631.5 ehhez képest előrébb lenne a helye...
az első hármas szinte egyforma üzemanyag mennyiséggel indul, ez nagyon érdekes lesz... -
sekli
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
hát, sajnos Massánál akkor az elszúrta/feltartották verzió van, nem a más taktika...
-
válasz
hunnylander
üzenetére

-
hunnylander
őstag
01 McLaren Mercedes Lewis Hamilton 645.5*
02 McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 644.0
03 Ferrari Felipe Massa 643.5
04 Ferrari Kimi Raikkonen 644.0
05 BMW Sauber Robert Kubica 696.0*
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 680.0*
07 Renault Fernando Alonso 654.0
08 Renault Nelson Piquet 673.1*
09 Toyota Jarno Trulli 688.3*
10 Toyota Timo Glock 700.8*
11 STR Ferrari Sebastien Bourdais 699.5*
12 STR Ferrari Sebastien Buemi 670.0*
14 RBR Renault Mark Webber 646.5
15 RBR Renault Sebastian Vettel 631.5
16 Williams Toyota Nico Rosberg 642.0
17 Williams Toyota Kazuki Nakajima 668.0
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 670.0*
21 Force India Mercedes Giancarlo Fisichella 693.0*
22 Brawn Mercedes Jenson Button 647.5
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 648.0 -
zed1983
őstag
Nincsenek még meg a súly adatok?

-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ma nagyon rossz napod van.

Tényleg nem kötekedésből, de még a tavalyi erőviszonyok között sem lenne esélye hamiltonnak a győzelemre ebből a pozícióból. Most meg főleg nem... Előzni nem lehet ezen a pályán (főleg nem az idei első szárnyakkal), ráadásul a mclaren is lassú. Még ha előre is jön 1-2 helyet a rajtnál - ami megint inkább jóindulatú jóslás, mert inkább bazi nagy mák ha előre tud jutni az ember Monacoban a rajt utáni tülekedésben - Fisichella mögött leautóz 25 kört és a 11. helyre is alig ér oda.
-
!Overdose!
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nekem Barichello most egyáltalán nem tűnt búsnak. Kifejezetten sokat vigyorgott.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Már vége is... Grozsan jó nagyot repült.
-
Chip
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Miért intették le hamarabb?
-
hunnylander
őstag
-
SzalaiG
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ne nyerjen mindig Button. Bárki csak ne ő. Izgalmasabb ha legalább 6-8 pilóta tud nyerni egy évben.
-
JColee
őstag
Alonso jobban érezné magát olaszok között
"Fernando Alonso újabb morzsát hintett el esetleges jövő évi ferraris szerződésével kapcsolatban, amikor az elmúlt napok dicséretei után ismét felettébb pozitív hangon beszélt a maranellói gárdáról."
már csak azt kell megoldania, hogy nevezzenek a ferrarisok 2010re is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
greenmukk
tag
Sziasztok!
Lemaradtam az időméröröl, vki megmondaná hogy mikor és hol ismétlik

-
Oliverda
félisten
-
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Igaz, az benne van, hogy kiesnek, de ha csak egyet tévedtem, attól még nem esek pofára
Pénzt meg nem tettem rá 
-
AMD Power
titán
Button hozta amit kellett. LH pedig megérdemli a helyét. Remélem azért a futamon jobb lesz.
-
Oliverda
félisten
Lewis Hamilton: "A győzelem egészen biztosan elszállt. Egyszerűen nem tudom, mit gondotam. Hibáztam. Pedig egész hétvégén minden jól ment. Elnézést kérek a csapattól, amiért elpocsékoltam az idejüket. Legalább Heikki jól szerepelt. Az első tízben van, minden jót kívánok neki. Holnap minden tőlem tellhetőt meg fogok tenni, hogy javítsak. Rossz érzés, de az ilyen hibákból tanul az ember, és előbb-utóbb előfordulnak. Szerencsétlen, hogy az időmérő első szakaszában történt, de az ilyenek teszik az embert erősebbé."
Ez a beszéd.

"A győzelem egészen biztosan elszállt."
Nézze meg videóról a tavalyi szingapúrt akkor majd rájön hogy nem egészen biztos.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
hobizoli
nagyúr

hobizoli
-
Oliverda
félisten
A Toyota bepanaszolta Alonsót a monacói időmérő után
Úgy látom sokan fognak pofára esni holnap.
-
zed1983
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
1.Kimi
2.Button
3.Massa
4.Vettel
5.Baricello
6.Webber
7.kova
8.Roseberg -
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
1.Kimi
2.Button
3.Massa
4.Vettel
5.Bari
6.Kova
7.Webber
8.RosbergDe ugysem így lesz

-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
úgy legyen! csak Massa még menjen be Button elé
-
[CS]Blade2
addikt
Vagy megint túl nehéz a RedBull, vagy nem olyan jó a mechanikai tapadása, de így szép lassan elveszik a VB-t, hiszen nekik kellene ledolgozni a ponthátrányt győzelmekkel.
Kiváncsi vagyok, hogy mit tudnak összehozni, a dupla diffúzor gondolom nem ér sokat nekik, mivel eddig is jó volt hátul a tapadás. Abban reménykedhetnek, hogy Button is bedob egy-két 0pontost.
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LG LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)