Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Adrián29
aktív tag
Gratula Kiminek,Massát sajnálom de ugysem lesz vb-ok,nagyon örülök,hogy Kimi kezére játszottak az események.
haminak meg nagyon örülök!Azt kapta amit megérdemelt,kár hogy apuciját nem mutatták amikor a gyereke kiment a pályáról.
Heikinek garatula az első helyéhez.
Alonso megint remekelt ebben a szar Renaultban.Go Alonso,Hajrá Kimi!

-
PazsitZ
addikt
válasz
proof88
üzenetére
A michelin felfogása is ez volt.meg se pályázták a dolgot, megmondták egyedi beszállítóként nem érdekli őket a dolog.
Beállítási lehetőségekben az F1challenge az rFactor és még a GTR is hasonló, hogy mennyire valóságos? Passz, de fő vonalakban elég sok minden benne van. (fizikában iszont f1ch gyengébb rFactor és GTR "reálisabb")(#22496) hunnylander: Nem tagadok én semmit, annyira nem izgat ha igazad van sem. Csak nem értek egyet veled. Ennek ellenére lehet tévedek.
Ha revizió lesz és véletlenül jobb lesz a ferka, majd csalózni fognak a mekisek ezt látom előre
. -
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ausztralia utan erdekes modon nem csak en iteltem rossznak a konstrukciot, hanem a mernokok is. Nezd, ha ezt a hibat nem hasznaljak ki egy reviziora ami donto fontossagu lehet a bajnoksag kimenetelere, akkor hulyek. Jon a harom hetes nyari szunet, meg egy het alatt is at tudtak tervezni a motor kritikus reszet Malajzia elott. Itt a remek alkalom a kovetkezo jol atgondolt reviziora. Ha nem teszik meg, az csak a Mekinek jo. Ti tudjatok, nem kell besertodve tagadni a nyilvanvalot, nincs ezen szegyellnivalo, itt a remek alkalom megbizhatobba tenni a mocit es beletenni nehany plusz pacit.
Mas is igy csinalna. -
7Heads Drago
veterán
Race Lap Analysis
Tanulságos.
Kubica a 18-körben tankolt. Ezért esett vissza. Csak ez nem tűnt fel Gyuláéknak. -
SzalaiG
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
A Denso gyártja bele a klímát.

-
Pá
addikt
A verseny kicsit lutri volt. Massa peches volt, Kiminek jól jött ki, Hamilton pedig a defektje ellenére növelni tudta a vb előnyét, szóval neki so-so futam volt.
Ami - számomra - a legfontosabb volt a mai futamból, hogy úgy néz ki mégiscsak rendben van a Ferrari versenytempója. Nem kéne baszakodni az időmérőn és akkor rendben lesz.
Ja és úgy néz ki a BMW kezd lemaradni a két nagytól. -
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Egy biztos, a hátra lévő futamok előtt esőtáncot kell járnunk, de minimum "hideg" aszfaltért kell imádkozni. Mert egyértelműen látszott, hogy minél melegebb a pálya, annál gyorsabb a Ferrari...
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Na vegre egy objektiv ember!

Itt most abszolut nincs miert belekotni Massaba vagy Hamiba, nem ok hibaztak, de viszont ok erdemeltek volna meg a dobogo ket legmagasabb fokat. Massa csunyan elverte volna Kimit az egesz hetveget tekintve, Lewis megint 1 mp-cel volt gyorsabb Heikkinel. Mindket srac szepen ment. Pechesek voltak. Aki egy ilyen futam utan is belekot valamelyikukbe, az egy idiota a szememben. Meg Heikkit aki nyerte a futamot (de langyos volt es Glock majdnem megszorongatta), tobb kritikat erdemelne, mint Lewis.
-
proof88
addikt
Szakmai oldalról próbálok közelíteni, de előre szólok h nem értek hozzá.
F1 Challenge-ben lehet a motor hűtésén is állítani, nem lehet, h pl Ferrarinal ilyen dolgokat is esetleg túl könnyedére vettek mára? Mert a tegnapi naphoz képest ma tűzött a Nap, tegnap csak meleg volt...
Az F1 Challenge egyébként mennyire valóságos, a paraméterek állítási lehetőségeit nézve?
Mikor jön be másik gumigyártó a képbe?
Az mindig gáz, ha valamilyen kategóriában csak 1 versenyző van, mert verseny csak ott van, ahol többen vannak (most a gumikra gondoltam). -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Te szoktál mindig kérni mindenkit a pontoságra. Sőt a magyar újságírók fordításai már nem is jók, csak az eredteti angol.
De ettől független tényleg jó volt lágyon is a Merci. -
attisx
addikt
-
7Heads Drago
veterán
Glock-nak pedig vagy két motor volt az autójában vagy pedig a Toyota elkezdett motort gyártani!?
Hihetetlen hogy meleg volt és mindkét autójuk befutott, és még versenyképesek is voltak.
Piquet pedig a végén nagyon jó köröket nyomot (1:21,7 körülieket) Menekült Trulli elől. -
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Sztem ez most egyedi volt, de majd kiderül. Még jó egyébként, hogy te nem örülsz a Ferrari motorgondjainak, mint ahogy sokan Hamilton defektjének

-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szandekosan kerekitettem, a szorszalhasogatasod a lenyegen nem valtoztat.

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem szeretem Hamit, de most tényleg sajnáltam. Nem ezt érdemelte, mint ahogy Massa se.
Az, hogy ez alapján rossznak ítéled a ferrari motort..., hát te tudod...
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo
üzenetére
Nem szabad bedogolni egy motornak harminc fokban, amikor ugy kell elkesziteni, hogy tobb 30-40 fokos futam is van/lehet a naptarban es raadasul egymas utan is kovetkezhetnek. Ausztralia, Malajzia, Bahrein vagy Magyarorszag, Valencia. Ezek olyan futamok amelyeken konnyen megeshet, hogy ket egymasutan kovetkezo versenyhetveget is ugyanannak a motornak kell kibirnia es mindket hetvegen hoseg lehet. A mernokok ennek tudataban adtak le motorkonstrukciojukat a szezon elejen, ha ezt nem birja a motor, elterveztek magukat, es ez bizony all a Ferrarira akinek mar modositania is kellet a konstrukciojan az FIA es a tobbi csapat beleegyezesevel megbizhatosagi indoklassal.
Ezt nem moshatod le a Ferrarirol, sajnalom. En a helyukben megint megejtenek egy reviziot, mert igy plusz loeroket is lehet kicsalni a cuccbol ami sokat er, mert a motorfejlesztes be van fagyasztva es csak megbizhatosagi indoklassal lehet modositani a konstrukciokon.
-
A fene se tudja....
érdekes de nem "igazságos" végeredményt hozó futam volt.
Ha már érdemről beszélünk, akkor Massa az aki 100%-ig megérdemelte volna. Hamilton második poziciója sem forgott volna veszélyben, de ma szerintem Massát nem gyűrte volna le. Kovalainennek ez olyan eredmény volt, mint múltkor Nelsonnak a dobogó. Máskülönben nem tudom mikor lett volna futamgyőztes.........
Kimi nem lobog, így nehéz lesz VB-t nyerni. -
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hát nyomás max a gumikban volt de nem a ő versenyzési stílusában..
de sztem jót tesz ha nyernek olyan pilóták is akik közel vannak a tűzhöz és mondjuk egy ilyen szerencse-balszerencse folytán felállhatnak a dobogóra
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
28 kör!!!!!!!!!!!!!!!!
(te laikus)
A 29-körrrel a vége előtt ment szét.
Esetleg a levezető kört is bele számolod? -
7Heads Drago
veterán
válasz
bajuszati
üzenetére
Ez így van.
Ami még feltűnt Kova nyilatkozatában az az volt, hogy ő probált nyomást gyakorolni Massára.
1:22-es időkkel. Amíg előtte Hami tudott 1:21,5 körülieket is.
Ennyit a nyomásról. Massa csak nagyon visszavett. De nem hiszem hogy látták a motorhibát előre.
Rendesen vaccogott a foga Massa-nak Kovától.
-
bajuszati
tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
persze...valamennyire értem a dolgot...gépészmérnök vagyok a boschnál...ott is vannak furcsa beszállítók

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Biztos jobban tudják mint Wéber aki tapasztalatból beszélt.

-
bajuszati
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
hát a kommentátorok megjegyzése annyit ér mint Szilárd időjáráselőrejelzése

-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Mind1, mert te megmondtad, hogy Kimi nem lehet dobogós.
-
bajuszati
tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
ismerjük a külföldi(made in china) beszállítókat...low costing.....de gondolom ez nem annyira jellező a forma1re..vagy tévedek

-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Bárkinek bedögölhetett vna ilyen melegben a motorja, nem értem, ennek mi köze bármihez is.
-
hunnylander
őstag
válasz
laci666
üzenetére
Lewis meg harmincat ment szuperlagyon es meg a csikok is megmaradtak. Meg a kommentatorok is megjegyeztek, hogy nem az elkopastol kapott defektet. Meg vagy tiz kort kinn lett volna azon a gumin, a kerekcserenel lehetett latni, hogy alig voltak elkopva. Ilyen defektrol nem a pilota tehet!
Ne egessetek magatokat, Massa lehet peches, Lewis nem? Pedig o is az volt, egyikuk sem tehet a muszaki problemajarol. Inkabb karorvendjetek, hogy Lewis pontokat bukott, ugyis csak ahhoz ertetek. A dolgok atlatasahoz mar kevesbe.
-
dokar
addikt
a mai versenyen megmutatkozott, hogy Kimi a legprofibb vezető. sajnálom Massa-t, hihetetlen startot csinált.
-
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
kritizálni a legkönnyebb.....fejleszteni tesztelni pedig a legnehezebb
A laikus csak annyit lát...jéé elfüstölt...biztos xar -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Elöször Ron Dennis, majd te is kritizálod a Ferrari motorját...
Csak el ne kiabáljátok a következő merci motort. Kiváncsi leszek rá.
A 30 kör pedig 28 volt, de mindegy. -
laci666
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Japán+gyártásminőség ha ha ha .Japám=minőség.
És Kimi utolsó 15 körös gyilkos etapja mi volt ott talán pihentek a gumik.
Meg amúgy is Hamiltonnál már volt egy pár ilyen defekt.Mindig meg találják a hibás gumi szettek.

Melegről meg annyit hogy inkább legyen ilyen hőség mindig mint esős,nedves nyálkás idő.
A Ferrkáknak jobban fekszik a meleg aszfalt.Az más kérdés hogy szegény Massa most megjárta,hát de van ilyen mint ahogy szerencsére Hamilton is megjárta igaz buktam rajta egy kis pénzt de nem érdekes. -
trassher
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ne menj át Gyulába please
.Markgx10: Hamilton szurkoló vagyok de Massát így is sajnáltam. Megérdemelte volna a győzelmet. Ráadásul a pontverseny is izgalmasabb lett volna ha 10 pontot kap.
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo
üzenetére
Ausztralia? Utana javitottak rajta, ennyire jol,
hogy egy melegebb futamon nem birta a tisztessegesebb hajtast. Igen a Ferrari motor megbizhatosaga SOKKAL rosszabb a Mercedesehez kepest. Kimi 2 motorhiba, Massa 2 motorhiba, Lewis 0 motorhiba, Heikki 0 motorhiba, es ekkor meg a tobbi Ferrari motoros csapat motorhibait nagyvonaluan nem is szamolom. A Ferka motor toronymagasan sz@rabb. Ez az en jol megindokolt szakmai velemenyem. 
-
Markgx10
őstag
-
trassher
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Időmérőn érdekes mód nem villantott semmit pedig ott tényleg nincs előtte senki

-
trassher
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Ez nem vízió ez a valóság
. Pár leggyorsabb kör? Massának érdekes ment a folyamatos, jó versenyzés 67 körig. Lehet mostanában Kiminél nem Finlandia Lime van a kulacsban versenyzés közben azért van mélyponton. Mondhatsz bármit csak azt nem hogy 100%-ig megérdemelte a 3. helyet. -
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Egy elfüstölés után kijelented, hogy gyatra minőségű a Ferrari-motor? És még te jössz a zero hozzáértéssel
Hamilton nem nagyon szokott vigyázni a gumikra, lehet, hogy most nem ezért kapott defektet, de ettől még így van. -
MPowerPH
félisten
válasz
zolynet
üzenetére
Szerintem most a nagyobb agresszivitás se segített volna rajta, bár más futamokon is ezt csinálja, és olyankor hullik a hajam.
Pedig régen mikor még a Mekinél vezetett, sokkal agresszivabb volt. Nem tom, lehet a ferrari hatása ez, mert anno Schumacher is inkább átment taktikusba agresszív álatból. 
Itt az a leg bosszantóbb, hogy nekm tudja hozni az időmérőket.

-
zolynet
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
nem kell összesküvés elméletet gyártani rögtön, nyugodtság
amikor a folyamatos körrekodokat futotta az nekem is nagyon tetszett, de az 70körből volt 10kör kb, vagy legyen 15kör, tökmindegy, mert nem osztott nem szorzottMassa rajtja is természetesen ütött keményen ... itt tenném hozzá h se mclaren se ferka drukker nem vagyok, mielőtt jönnének a köpködések
ja és le a kalappal Heidfeld első gyenge 40köréről ... megnézte a fiú mit bírnak a kemény keverékek
-
MPowerPH
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Én autoztam a Hungaroringen és egy nagyon szar pálya...
Főleg előzés szempontjábol csapnivaló. -
Markgx10
őstag
válasz
zolynet
üzenetére
Ja, pontosan tudod. Kitaláltátok ketten, hogy megpróbálta volna, persze nem próbálta, sőt még csak nem is ért mögé, de már úgy mondod, mintha tény lenne. Ne vicceljetek már.

Nekem nagyon tetszett, amit Kimi ment, mikor szabad volt előtte a pálya. A második kiállás előtti kör, majd az utána következők miatt már nagyon megérte megnézni a futamot, bár Massát rettenetesen sajnálom, tökéletesen megérdmelte volna a győzelmet.

-
hunnylander
őstag
Gratulalok Heikkinek, Glocknak es Kiminek!
Bridgestone pfuuuj! Egyszeruen undoritoak, hogy mit muvelnek a gyartasminoseggel. Hockenheim utan nyilatkozta Kimi, hogy a gumik pocsek es valtozo minoseguek es barki kifoghat egy gyenge minosegu vagy hibas szettet, amin elmehet a versenye. Lewis lazan kibirt a szuperlagyon eroltetett tempoval 30 kort, a kemenyebben meg csak a felet lazabb temponal.
Ez a Bridgestone sara kemenyen!
Aki ra akarja fogni a defektet Lewisra, az egy cimeres okor zero hozzaertessel es figyelje majd a Bridgestone bocsanatkero nyilatkozatat, jonni fog.Akik sirankoztak a Ferrari technikai lemaradasa miatt, szinten befoghatjak. Egyaltalan nincsenek lemaradva, csak vezetni kell azt az autot. De a motorjuk az gyatra allokepessegu. Vagyis ne nagyon kivanjatok a hoseget a tovabbiakban.

-
tuskooo
addikt
Megutálni. Egyébként sztem itt messze nem arról van szó, hogy kinek milyen képességei vannak, hanem inkább arról, hogy mit hoznak ki belőle. Massa régebben nagyon hullámzó teljesítményt nyújtott, most már jobb, most Kimi van pl. elég rossz passzban, de ezeknek semmi köze a képességeikhez.
-
törölt tag
Elég érdekes futás volt...sztem talán senki nem azon a helyen végzett amit megérdemelt volna

- Massa nagyszerű volt, bitang erős és erőszakos volt a rajt után...nagyon-nagyon szép volt.
végül meghalt a motor
- Hamilton defekt..így csak pontmentés jutott.
- Glock-nak vívnia kellett volna Kovalainen-nel...bár nem tudom elég félősnek tünnek a Toyota-nál, lehet nem hagyták volna hogy megtámadja a pályán.
-Kovalainen-t alig vettem észre.
-Raikkonen-nek volt körrekordja egymás után, ez szép.
..stb. -
Gyusz
őstag
Sejtettem, hogy McLaren győzelem lesz, de természetesen nem Kovalainenre gondoltam. Massa nagyon szépen ment, egy jó rajt után simán tartotta Hamiltont, megérdemelten győzött volna. Glock is formában volt, kíváncsi vagyok, hogy az év hátralevő részében mit fog produkálni, egész jó az idei Toyota. Kimit a rajtnál eléggé kiszorította Kubica, aztán a kiesésekkel és egy boxban való előzéssel végül meglett a dobogó, de most már szedje össze magát!
-
wildrain
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Közepes szintű pilóta. Nem jobb, de ez egyáltalán nem szégyen. Ha az lenne, akkor minden ország szégyellhetné magát, mert mindenkinek vannak közepes szintű pilótái. Igen, az F1-be beerőltették, mert a tehetsége nem volt olyan csillogó, és saját pénzből nem telt rá. Feltételezem, hogy leginkább ez csípi mindenkinek a szemét, aki fikázza őt.
De mindezektől függetlenül a Minardival azt a szintet hozta, amit azzal lehet, elég jó volt hozzá, hogy azon a bizonyos futamon bevigye a célba a verdát, és már Monacoban is majdnem összejött neki, annak ellenére, hogy kormányszervó nélkül vezetett, ami ott nem kevés hátrány.
Amúgy nem értem, mi a szégyen a szereplésében, magyarázd el légy szíves. -
zolynet
veterán
válasz
eXodus
üzenetére
néztem a futamot ... ha nem néztem volna nem lenne olyan véleményem amilyen
ott volt mögötte végig, éééésss???? egyszer is próbálkozott volna, nem, megint csak ennyi ... értem én hogy rohadtul nem lehet előzni ezen a pályán, de azért .... mind1, hagyjukBMW001: pontosan ez az ami hiányzik az erőszakosság, az aggresszió bizonyos szintig
-
D@ni88
addikt
Na mézesmackó

Hamilton ugye nagyon kihasználja a gumikat, sokkal jobban mint mások, hát most meglátszott
Amúgy azt nem értem hogy ha Kiminek ennyire jól megy ha üres a tér, akkor időmérőn mért nem tud ilyet menni? mert azért valljuk be, Massa 3tized körül adogatott Glocknak. Kimi meg odatette azt a +6tizedet átlagba. és ez a fura. Csak kapná el a fonalat, és újra VB lenne
-
Ijk
nagyúr
Úgylátom ezen a fórumon mindenki a pilóta aktuális teljesítményéből itéli meg a képességeit. Most sajnáljuk Massát, meg dícsérjük hogy milyen nagy versenyző, 1 hónappal ezelőtt pedig mindenki a földbe döngölte. Hamiltonnál teljesen ugyanez a helyzet. Kiminek volt talán eddig a legtöbb szurkolója, de mostanában a balszerencse, ill. a gyengébb teljesítmény miatt őt is kezdik megútálni.
Nagyon igaznak tűnik az állítás, hogy aki nagyon népszerű azt előbb-utóbb megútálják. -
bajuszati
tag
''raikonen beautózta magát az 57pontos pozicióba''......
-
bajuszati
tag
gyulai balu is no comment kommentátor

-
-
MPowerPH
félisten
-
PazsitZ
addikt
Igen, a stúdióban ott ül egy médium is aki mindig szól, hogy most lesz lényegi beszélgetés.
Egyébként a közvetítésért felelős emberkékkel kellene beszélni, hogy vágjanak be minden csapatból legalább egy beszélgetést.Amúgy mióta is van ilyen rádióbeszélgetés bevágás?

-
7Heads Drago
veterán
Pedig Massa rajtja az tanítani való volt.
Szvsz az első tankoláskor le kellett volna fújni a futamot.
-
MPowerPH
félisten
válasz
zolynet
üzenetére
De azt is meg kell jegyezni, hogy a Hungaroring nem arról híres, hogy olyan könnyen lehet előzni. Nem így van?
Az engem is bosszant, hogy nem elég erőszakos, de az jobban bosszant, hogy az időmérőkön mindig bénázik.
Ha ott nem rontana, simán vinné a futamokat ilyen gyorsasággal, amit ma is produkált a végén. -
bajuszati
tag
remélem most Massa is feljön a 2 első mellé és szoros versenyek, világbajnokság kerekedik a végére
-
30z.Samu
titán
Grat Kovaleinen-nek és Glock-nak!

Raikonnen kezd magához térni, de még nem az igazi.
-
trassher
addikt
válasz
bajuszati
üzenetére
Felőlem szurkolhat neki de egy kommentátornak akkor is semlegesnek kéne maradnia legalább a közvetítés idejére.
Lehet most jön majd a savazás de a Massa féle rajt szép volt de akkor se szenzáció. Beállt Hamilton mögé és szélárnyákban kinyomta a kocsi a szemét. Heikki kicsit beragadt és már nem volt aki fogja Hamilton seggét. A poros íven meg jó hogy nem fog csőgázzal kilinccsel előre autózni Hamilton.
-
gV
őstag
kár érte, a futam győzelem a rajttól kezdve Felipe kezében volt
Kimi is a végén megmutatta h ha van tér akkor tud menniaz legalább kiderült h szó sincs arról h a Ferrari lemaradt a fejlesztésekkel és ez csak jót jelent, mert hibák nélkül a győzelmük biztosnak tűnik
-
ronaldo
őstag
válasz
simonzé
üzenetére
Szerintem nem sokra mész a kismillió futamoddal, mivel (igaz, nekem nincsenek meg) ha az emlékezetem nem csal, akkor csak 2-3 éve lett menő ez a rádióból bevagdosás. Ahogy a hőkamera is pl. Szóval elővehetsz szvsz egy futamot a 1970-es évekből és az alapján ítélkezhetsz. De szerintem az előző hozzászólásom is gondold meg.
Oliverda: nem muszáj ám válaszolnod, ha már teljesen elfogytál. Senki nem fog megharagudni érte.

-
7Heads Drago
veterán
Gratula a Mercinek.
Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mas is igy csinalna.

Az mindig gáz, ha valamilyen kategóriában csak 1 versenyző van, mert verseny csak ott van, ahol többen vannak (most a gumikra gondoltam).

hogy egy melegebb futamon nem birta a tisztessegesebb hajtast. Igen a Ferrari motor megbizhatosaga SOKKAL rosszabb a Mercedesehez kepest. Kimi 2 motorhiba, Massa 2 motorhiba, Lewis 0 motorhiba, Heikki 0 motorhiba, es ekkor meg a tobbi Ferrari motoros csapat motorhibait nagyvonaluan nem is szamolom. A Ferka motor toronymagasan sz@rabb. Ez az en jol megindokolt szakmai velemenyem.
Annyi pech után szerintem kis szerencse nem ártott már neki.
Pedig régen mikor még a Mekinél vezetett, sokkal agresszivabb volt. Nem tom, lehet a ferrari hatása ez, mert anno Schumacher is inkább átment taktikusba agresszív álatból.