- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
bump
-
-XadAnuX+
őstag
Szép Alonsos napot mindenkinek!
na kiváncsi leszek Alonso a hazai versenyén mit fog produkálni...
Remélem tankolják meg rendesen az edzésenGo Alonso!
-
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power #23376 üzenetére
Én ebben már nem vagyok olyan biztos, alapból persze én is ezt mondanám, de amit mostanában Kimitől látok az siralmas. Vagy direkt csak a leggyorsabb körök díjért hajt és minden más lesz.r?
Jelen pillanatban és jó ideje, de Massa jobbat hoz, ő küzd, míg Kimi csak kocsikázik és elvan. De cáfoljon rám nyugodtan(#23391) Motion_Blur: Szép kör. Jó féktávok, és az utolsó szektort is szépen veszed. Nekem ott is akadnak gondjaim
-
brownus
veterán
f1 pletykák, F1 speed ace Lewis takes his Pussycat Doll for a spin... on his back
így van partizzál csak, partizzál jó sokat
de a cikk vége nem tetszik. így, hogy fog koncentrálni a vezetésre??
-
Motion_Blur
félisten
Szoknyavadászok - a wing car Lotus
"A Lotus attól félt, hogy ha a konkurencia kiszagolja a dolgot, és a szövetség elkezd szaglászni az autó körül, hogy szabályos-e, akkor egyből kiderül, mitől megy a fekete-arany rakéta ennyire. Biztos, ami biztos a brit csapat mérnökei azt a pletykát terjesztették, hogy a 78-as egy “csoda" differenciál művet kapott, ettől olyan gyors. A szerelők minden bokszba bejövetel alkalmával, nagy csinnadrattával letakarták a versenygép hátulját, hogy a kíváncsi szemek ne lássanak semmit, és egy rongyba csavart vasdarabot körbehordoztak a depóban, hogy az a csoda differenciálmű."
Jó írás
-
pH érték
aktív tag
válasz
Motion_Blur #23391 üzenetére
Na ezen a pályán sem lesz könnyű előzni.
-
Motion_Blur
félisten
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #23384 üzenetére
Majd meglátjuk. De persze bízok LH sikerében. De lásd Massa "vezetése" is milyen biztosnak tűnt... és végül is füstbe szált az egész.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander #23353 üzenetére
Kar, hogy aram is van benne... A Birkae sokkal kiralyabb... A Kimie is mecha legalabb, bar abban nem tunt fel semmi extra...
-
vagamo
őstag
AMD Power-nek ajánlottam, de ha valaki PDA vásárlásra adja a fejét navigáció miatt, akkor ez fanatikusoknak jól jöhet: F1-PDA-ra
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur #23384 üzenetére
Amellett hogy az a pálya az rFactorhoz nem feltétlenül korrekt mérés alapján készült, valamint hogy nem tudsz setupolni, mindez hadd ne legyen mérvadó a Ferrari teljesítményéhez.
-
Pá
addikt
Sorry kicsit off, de nincs véletlenül az Olimpiához egy olyan online streamje valakinek, mint amivel a szabadedzéseket szoktuk nézni F1ben?
Lehetőleg olyan kéne, amihez nem kell semmit telepíteni a gépre, mert melóhelyen használnám. -
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #23382 üzenetére
Addig míg 5-6ik lesz az időmérőkön addig mindig lesz előtte valaki.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Nowhereman #23380 üzenetére
Kimi-től az előzéseket lehet hiányolni.
Ha nincs előtte senki akkor nincs gond, mert tud gyors lenni. Sőt gyorsabb mint Massa.
Csak addig el is kell jutni. Remélem észbe kap. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #23378 üzenetére
Ezt nem tudom. De Kimi még mindig veszélyesebb mint Massa.
-
Nowhereman
őstag
válasz
AMD Power #23376 üzenetére
Ha majd Lajoska is megkinálja majd egy előzéskor mint ahogy Lonzi tette, akkor majd nem lesz... De mondjuk az tény, hogy míg Maszatka lassan megtanulja azokat az alapokat, amit a gokarton kellet volna, mint mondjuk az előzés - addig Kimi egyre öergurasabban tekergeti azt a kormányt...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23378 üzenetére
Magas, nagyon magas.
Nem kell ot bantani, csak megmondja, amit gondol. Amikor Lewis teljesit alul, akkor meg ot szapulja.
De szerintem inkabb Kimi veszelyes Hamiltonra, mar pusztan matematikai okokbol is.
Kb. 28 fok varhato a valenciai futamra, szombatra meg nemi kod es/vagy esopermet. Idealis lenne ahhoz, hogy mindket rivalis a legjobbjat mutassa.
-
AMD Power
titán
A jelenlegi Räikkönen nem vb-favorit Laudánál
Ez azért durva. Én még Kimit mindig veszélyesebbnek tartom mint Massát. Bár LH legalább jóban van Massával.
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander #23371 üzenetére
egy kis eső még lehetne hozzá
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #23346 üzenetére
pff..
A Marlboros "vonalkódokat" a f***é szedték le még jó, hogy nem a Ferrari címert vagy magának az autó szinét változtatták meg. -
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #23371 üzenetére
Én remélem, hogy lesz vmi jó kis baleset végre, persze nem úgy, hogy bárkinek baja legyen, csak törjön a vas
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #23370 üzenetére
Majd meglatjuk kik lesznek azok.
A futam meg lehet, hogy roncsderbi lesz. A palya hosszu, technikas es meglehetosen gyors lesz, annak ellenere, hogy 'varosi'. "Valenciában 310 kilométer a versenytáv, az autók pedig vélhetően öt ponton is elérik majd a 300 kilométeres sebességet." (Haug)
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #23369 üzenetére
Akkor lesznek egy páran, akik bajban lesznek
De a helyzet ugyanaz marad sztem lényegében, kevés ehhez egy új pálya.
-
hunnylander
őstag
Barrichello: Valencia kiegyenlíti az erőviszonyokat
"Egy új pálya mindig kiegyenlíti a mezőnyt, ami lehetőséget ad a versenyzőknek, hogy nagyobb szerepet játsszanak, a visszajelzéseink ugyanis rendkívül fontosak a helyes beállítások megtalálásában" -
7Heads Drago
veterán
-
Yahhher
aktív tag
Kösz srácok.
-
hunnylander
őstag
válasz
Yahhher #23364 üzenetére
Az egyik Hamilton markaju, a masik meg TAG Heuer markaju Hamilton Edition.
De a TAG Heuer Kimivel is megtartotta a reklamszerzodeset, ami meg a mclarenes kapcsolatabol eredt. TAG Heuer Stars & Glamour
-
Yahhher
aktív tag
Ha jól olvasom, akkor ez a Hamilton, meg az a Hamilton nem ugyanaz, ugye?
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #23361 üzenetére
Na igen, de hát f1-es pilóta azért még mindig ritka bélyegen, sztem rárakták, és azt mondták, hogy így jó is lesz
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #23359 üzenetére
Hm, jogos, de nekem vhogy csak fura. Na mind1, jók ezek azért így is
-
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #23357 üzenetére
Oké, de ettől még mindig nem értem, hogy mi köze Kiminek a posta évfordulójához
Ekkora méretben meg nem tudom elképzelni, hogy ezekből valami nagyon művészit lehetne kihozni. Te tán foglalkozol művészi ábrázolással?
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #23356 üzenetére
Te csak a kepeket nezted? El se olvastad a szoveget: The stamps, released as part of a series to help mark the Finnish postal service’s 370th birthday Csak ismetelni tudom magamat: "nem pusztan Kimi az apropoja a belyegsorozatnak, amiben Kiminek is helyet szoritottak, hanem az, hogy a finn posta 370 eves".
És mitől lett volna stílusosabb és igényesebb?
Ezt hosszu kifejteni, mert a kerdesbol ugy tunik, hogy te nemigazan foglalkozhatsz muveszi grafikaval. Ezek a Kimi belyegek csak fotok, semmi muveszi abrazolas (rajz, festmeny, metszet, stb.) (meg grafikai programmal se), semmi raszteres erdekesseg ami belyegeknel gyakori, stb.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #23354 üzenetére
És mitől lett volna stílusosabb és igényesebb? Nem kötekedni akarok, komolyan érdekel, hogy mégis mire gondolsz. Egyébként mi a franc köze van Kimi vb-címének ahhoz, hogy hány éves a posta?
-
AMD Power
titán
válasz
De komolyan néznek ki ezek.
-
hunnylander
őstag
Peat, tuskooo: En grafikus szemmel neztem a dolgot. Ha ram lett volna bizva a feladat sokkal igenyesebbre es stilusosabbra terveztem volna, pedig nem is vagyok Raikkonen szurkolo.
Egyebkent nem pusztan Kimi az apropoja a belyegsorozatnak, amiben Kiminek is helyet szoritottak, hanem az, hogy a finn posta 370 eves.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #23351 üzenetére
TAG Heuer Aquaracer ... Limited Edition
Felirat a kismutatonal.
-
7Heads Drago
veterán
Hamilton
érdekesség -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #23348 üzenetére
Ahogy megismerhettük ezt a versenyzőt nem érdekli hogy szerinted mit érdemelt volna.
Az érdekli hogy úgy nézzen ki a bélyeg ahogy. Szerintem. Azt már nem tudjuk meg melyik áll közelebb a valósághoz. Nekem mindenesetre jobban tetszik egy szimpla fotó, ha emberről van szó.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #23348 üzenetére
Szvsz azért így is nagy dolog
-
hunnylander
őstag
válasz
En ennel muveszibb designra szamitottam, amikor eloszor olvastam a hirt korabban.
Semmi festmeny vagy grafika jelleg, semmi raszteres nyalanksag, csak fotok. Kimi ennel jobbat erdemelt volna.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #23345 üzenetére
Es en mindenkeppen levennem a felelosseget Alonsorol az auto technikai fejlodeset illetoen. O csak toporzekolhat, hogy valamit talaljanak ki a mernokok, mert azoke a fejlesztes oroszlanresze.
Ez igaz.
Ebben volt nagy M. S. -
Motion_Blur
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #23343 üzenetére
Nagy a szoras, pusztan a pilota aktualis futamon mutatott teljesitmenye alapjan is. Meg ha qualira javult is az auto, de a versenytempoban en nem latok felemelkedest a tobbi csapathoz merve.
Es en mindenkeppen levennem a felelosseget Alonsorol az auto technikai fejlodeset illetoen. O csak toporzekolhat, hogy valamit talaljanak ki a mernokok, mert azoke a fejlesztes oroszlanresze.
-
7Heads Drago
veterán
Sőt amilyen szerencsétlen volt Hockenheim-ben(mindig feltartották), legalább annyi szerencséje volt a Hungaroringen.
Sok szeretettel várom a tényeket... -
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #23338 üzenetére
Tavaly fokozatosan romlottak lefelé.
Az idén pedig jönnek felfelé.
Az utobbi időben már biztos bejutok a Q3-ba!
1.Melbourne: Időmérő 12., futam 4-ik de mindenki kiesett előle.
2.Kuala Lumpur: időmérő 9., futam 8.
3.Bahrain: Q3 10-ik, futam 10.
4.Catalunya: Q3 2-ik(de nagyon kevés üzemanyaggal), futamon 6-ikról kiesik
5.Istanbul: Q3 7-ik, futamon 6-ik
6.Monte Carlo: Q3 7-ik, futam 10-ik
7.Montreal: Q3 4-ik, futam kiesik
8.Magny-Cours: Q3 4-ik, futam 8-ik
9.Silverstone: Q3 6-ik, futam 6-ik
10.Hockenheim: Q3 5-ik, futam 11-ik
11.Hungaroring: Q3 7-ik, futam 4-ik. És egyedül Massa esett ki előle. Hamit simán tartotta maga mögött.
Csak míg az év elején csak könnyű autóval tudtak jó rajt poziciót elérni ezt mostanra már elfelejthetjük. Ami mégis csak javulást jelent.
Az első futamot nem nézzük, ahol 6 autó ért célba, akkor az első 4 futamon egyetlen árva 8-ik helye volt.
A legutóbbi 4 futamán pedig van egy 8, 6, 4 helye (Massaval 5. lett volna).
De ez nem javulás, csak szerencse.
Mindegy minek hívjuk.
Egyenlőre jobbak a Toyoták, de az év elején a BMW is jó volt, sőt a Ferrari is(versenytempoban). Most meg a Mercik látszanak egy kicsit talán előrébb. Persze ez változhat. -
-
Peat;)
veterán
válasz
tuskooo #23331 üzenetére
Ralf egy régebbi autót kért magának, azzal a céllal hogy idén tanuljon. Mika sem ment jól az elején és nála nem is hallottam ilyet, hogy régebbi technikával kezdte volna, de lehet hogy nála is így volt, annyira én sem vagyok benne ebben, csak az első mondatot kétszer is olvastam, így valószínűleg igaz.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #23338 üzenetére
"Akkor ev elejehez fejlodtek?"
Ez most egy komoly kérdés volt? Szakmai megkérdőjelezhetetlenségedet a fórumban már megcsodáltuk, így nem vitába akarok szállni. Csak érdekel, hogy poén vagy komoly kérdés-e.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #23337 üzenetére
Tavaly 3.-ok lettek a konstruktoriben (nevezzuk oket 4. eronek tavalyra), most 5.-ek, es az is csak makkal (pl. Piquet), a Red Bull erosebbnek tunik, csak hat pl. DC mindig leamortizalja.
A Toyotat elorebb tennem jelen pillanatban, vagyis legjobb esetben is csak 5. ero a Renault es azert is kemeny csataban van a RB-vel es a Williams-sel. Tavaly 4. ero volt, ebben mi a fejlodes?
Vagy pl. Alonso ev elejen is negyedik lett, meg legutobb is, de mindkettohoz kellett szerencse faktor, utobbihoz megtobb. Akkor ev elejehez fejlodtek?
-
!Overdose!
őstag
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #23333 üzenetére
Nem is egy kategória a két ember....
-
tuskooo
addikt
válasz
!Overdose! #23333 üzenetére
Ez se az igazi azért.
Látszik, hogy elég más a két kategória.
-
!Overdose!
őstag
-
AMD Power
titán
válasz
Racecam #23328 üzenetére
Nekem a leakadás eddig is ment.
Ralf Schumachernek továbbra is nagy kihívás a DTM
Ralf Schumacher a Nürburgringen megszerezte első pontját a DTM-ben
Ideje volt már.
-
Racecam
nagyúr
Zárjam be a topicot, nem tudtok leakadni egymásról?
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #23323 üzenetére
Alonso nagy pálya, ez sztem csak keveseknél kérdéses még..az is biztos hogy a Mercedes-nek csak használt hogy odajött. Teljesen logikus lépés volt odahozni.
De sok versenyő kapott volna a lehetőségen, sokkal kevesebbért is..
Ami aztán történt az sztem ködösebb annál, hogy normálisan lehessen érvelni...kémügy rendesen bezavar.
Az viszont ziher, hogy Briatore nem gyenge üzletember:a5 -
copin
őstag
válasz
AMD Power #23308 üzenetére
Akkor még talán lesz, bár...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Olajhozam-csúcs
Szakadék felé tartunk és az F1 lehetne az egyik szimbóluma, de én speciel bízom a magfúziós reaktorban, de így is nagyon sok dolog meg fog változni az ebben évszázadban.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #23322 üzenetére
Számomra azért érdekes, hogy a Renault Alonsoval futott be. És miután a Mercihez került. Minden nagyon jó lett. Biztos ez csak véletlen. De ha mégsem ,akkor ez is csak az újoncnak köszönhető.
Szerintem az nyilvánvaló, hogy mindkettőjük keze benne volt, csak valószinű, hogy Alonso-é sokkal jobban.
(a jelenlegi Renaultban pedig a befagyasztások miatt elég nehéz elérni a csúcsot)[ Módosította: Racecam ]
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander #23314 üzenetére
Gratulálok, ennél szebben tényleg nem lehet *************
Ügyes vagy leülhetsz.
Ne már, Te is.
[ Módosította: Racecam ]
-
hunnylander
őstag
Eleinte Alonso volt preferalva (Monacoig biztosan), de hamar kiderult, hogy Lewis nem az a szokvanyos pilota meg ujonckent sem. Amikor meg mar o vezette a pontversenyt miert is kellett volna Alo csicskasanak tenni? O.o A te ket szep szemedert, csak mert utalod es nem esik le, hogy nem kisebb tehetseg, mint Alonso? Nem veletlenul Alonso repult. Ha Ron tudta volna, hogy Alo sokkal jobb es Lewis csakis szabotazs miatt lett volna jobb, akkor csicskas is lett volna es nem pontegyenloseggel zarul az ev es a csapat jovobeli sikereinek erdekeben Lewis repult volna. (Ugyanis Lewisnak csak egy evre szolt a szerzodese, ahogy egy ujoncnak altalaban. De meddig is hosszabbitottak vele? Vajon miert?)
Most ki is vezet a pontversenyben? De ugye csak azert mert Kovat szabotaljak, es a Ferrarit is.
Lewis magatol egy nagy nulla, csakis szerencseje van es az ellenfeleit mindig szabotaljak.
-
AMD Power
titán
Érdemes elolvasni Lewis könyvét. Van erről szó benne rendesen.
-
7Heads Drago
veterán
[/L]A rajongók kettős véghajrára számítanak!
Érdekes... számok vannak benne.
És egy másik: Cesare Fiorio a Ferrari vezetését okolja a hibákért! -
aesir
veterán
válasz
hunnylander #23310 üzenetére
Ez persze megint azon a feltételezéseden alapul, hogy ron dennis nem preferálta hamiltont Alonso ellenében. Pedig de.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #23298 üzenetére
Szvsz neki volt a legnagyobb szerepe abban, hogy Alonso így menekült a mekitől.
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #23307 üzenetére
Szerintem addigra már nem is lesz F1.
-
hunnylander
őstag
válasz
#70869248 #23303 üzenetére
"A közúti mérnökeink máris sorban állnak az ajtóm előtt, mert meg akarják kapni a fejlesztéseinket. És ha azok jövőre beválnak, azonnal át fogjuk ültetni őket a közúti autógyártásba, ami óriási lendületet ad majd a jövő hibrid, sőt, elektromos hajtású járműveinek a kifejlesztéséhez."
Hajra!
-
AMD Power
titán
Coulthard fia 2028-ban már a Ferrarinál fog versenyezni
1x szurkolója már van neki.
-
-
Motion_Blur
félisten
Kimi:
"Aki azt hiszi, hogy elégedett vagyok (a jelenlegi helyzettel) nagyot téved. Ha nem sikerül az egyéni és a konstruktőri cím megszerzése, csalódott leszek."
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest