Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
Sanya595
senior tag
Valaki tudna linket dobni,ahol nyomják a szabadedzéseket?
-
Pilács
senior tag
A bilmosk oldal fogja közvetíteni a szabadedzéseket? Tegnap vmi csatornát nyomtak egész nap.... Esetleg van más oldal ahol élőben lehet megnézni az edzéseket?
Köszi
-
Rick4
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nos, lett finn, ferraris aláírás?
-
Rick4
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
ki is nyomtam az oldalt gyorsan, mert a monitoromból elkezdett a nyál folyni..

-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Magatol az uszonytol nem kell tartani, az kevesebb mint 1 tizedet ad. Atolvastam a mai sajtotajekoztato szoveget. Ez az uszony a pilotak szamara nem eszreveheto 'javulast' ad, csak azert alakalmazzak a csapatok, mert a szelcsatorna es a matekolas alapjan 'hatekonynak' velik (egy kicsit).
Vagyis onmagaban ez nem fogja kihuzni a Ferrarit a csavabol. Ha itt sem talaljak meg a jo beallitasokat es nem tapossak ki a lelket a jarganynak, keves lesznek, mint mackosajtban a brummogas.

-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Majd hétvégén meglátjuk mire lesz képes.
-
munky
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
Azért nem vagyok biztos abban, hogy ezután nézem mert olyan irányba haladnak a fejlesztések ami nekem nem tetszik és mert ez a Ferrari már nem az a csapat aminek én a kilencvenes évek végén elkezdtem szurkolni. A cápauszony csak egy a sok ok közül (pl: Kimi érkezése is nehezen emészthető dolog volt számomra mivel előtte ellenfél volt), szarul fogalmaztam meg az első hsz-on.

-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére

No comment. A sok bulvartol mar meg sem tudod kulonboztetni a cimet a tartalomtol.
Olvashatnal tartalamasabb es targyilagosabb cikkeket, ha mar Lewisrol akarsz olvasni.
"Obviously at the first grand prix I loved the car then. But then I didn't hit the sweet spot with McLaren at a couple of races. For sure the last few races the car has been the best it has ever been. And it should be that way - we've been working very hard to develop it and we've seen the evolution of the car."
Nincs ajulas, nincs beleszeretes... csak az ujsagiro-sarlatanok agyaban.
-
7Heads Drago
veterán
Hamilton ájulásig imádja a Mclarent!
No comment! -
wildrain
addikt
Hát pedig az elég nevetséges, hogy valaki azért hagyja abba az F1 nézését, mert elterjed a cápauszony.
Marha nagy F1 rajongó az olyan, és gondolhatod, hogy nagyon sokan sajnálnák, hogy nem nézed többé... 
Sz'al magas labda volt... sok ilyet olvastam már, és elmentem mellette, de most nem tudtam. -
attisx
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Szerencsére ezen a hétvégén a V.I.P. vendégeket fogja boldogítani a ringen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Massa már kb. 2 órája jött ki Boscoloból, alá is írt. Kimi sehol

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
Nehogy a Palik legyen: Palik László - Eltört a felnije? De gyönyörű!
-
Integra
titán
egy barátnőm megy pályabírónak, izgul ezerrel..

-
munky
őstag
Nem tudom Ti, hogy vagytok veled de ez a "cápauszony" ami mostanában elterjedt hihetetlenül ronda szerintem. Valahogy mintha elvesztenék az F1-es jellegüket az autók igen ocsmány.
Lehet, hogy 10 év után én leállok az F1 nézéssel mert ezt nem hiszem, hogy meg tudom szokni. -
hunnylander
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Adnak neki meg eselyt, hatha tudnak belole csinalni egy Coulthard 2-t.
-
Hír a NSO-ról:
A McLaren–Mercedes szerződést hosszabbított a csapat finn pilótájával, Heikki Kovalainennel, aki így 2009-ig biztosan a wokingiak versenyzője marad, vagyis jövőre is a Hamilton, Kovalainen párossal indulnak.
Kíváncsi leszek, de nem bízom a finn nagy felemelkedésében. A ferrarinak nagy fórja van (így főleg) mindkét év csapatvilágbajnoki címére
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ez azoknak hir akik bulvarportalokon jollakva konspiraltak, hogy 'vizsgaljak a Mekit mert csalnak'. Itt is voltak egy paran ilyenek, akiknek meg azt is nehez volt az ertesukre adni, hogy a McLarennek mar ev eleje ota hat kapcsolo ful van a kormanyan es nem is vizsgaljak.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Mondjuk nem értem ez miért hír.
Azaz tudom, nincs miről írni...
-
wildrain
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Mondjuk én szimplán beismerem, ha valamit nem tudok, hogy miért van. Pl. ezt a Buttonos esethez tartozó szabályt mégis ki tartotta volna a fejében?
Ez kb. olyan, mint a Schumacher-visszatolásos szabály. Nem hiszem el, hogy bárki, - beleértve a Ferrari csapatvezetést is - tudta, hogy szabályos a manőver, vagy egyáltalán gondolkoztak ezen abban a pillanatban. -
hunnylander
őstag
FIA gives Hamilton's engine the all-clear
Hamilton motorja teljesen szabalyos.
(Elozmeny: FIA begins random engine checks)
-
-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére

tényleg, nemrég ültem net elé, és mindjárt egy egyszerű cikk:Kovalainen-Hamilton
Ez olyan rendben van sztem. -
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
tényleg elég összetett, ...ha belegondolsz a múltkori futamon amikor az SC bent volt, és se Wéber Gabi sem pedig Czollner nem vágták le Button miért nem állt ki az SC mögül...
Pedig szakkomentátorként foglalkoznak a sporttal, vagy hogy csapatvezetők hoznak olyan döntést ami aztán Stop&Go büntetést eredményez...pedig nekik ez a foglalkozásuk.
Szal nehéz minden szituban jó válaszokat adni az asszonynak
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
Valami olyasmi a feltétel, hogy az F1-s autók által használt üzanyag bármelyik üzanyagkútnál megvásárolható kell legyen,...hogy az F1-s autó beáll a kúthoz tankolni, tankol és megy.
Ez csak egy lökött reklám volt, de valahol ez a lényeg, és valóban így van.na de szal ezen túl még rengeteg fejlesztési lehetőség van, a szabályok adta kereteken belül valóban folyamatosan kisérleteznek, fejlesztgeti a beszállító a használt üzemanyagot. Ez a saját és a csapat érdekeit is szolgálja...a sajátját azért mert az F1-nél jobb labor nem kell, a csapat pedig minimális teljesítménynövekedés ill. fogyasztáscsökkenés esetén is nyerhet tizedeket, vagy pozíciót.
-
Peat;)
veterán
válasz
wildrain
üzenetére
Shellel van/volt valami megállapodásuk, érdekük. Amikor Palik van akkor minimum 5 percet dumál arról hogy milyen kajak technikájú a cucc és mindez az utcai benzinkutaknál is ugyanaz. Amikor nem Palik van akkor meg bevágtak egy shell reklámot. Az utolsó futamon nem rémlik ez, de előtte vagy 4-5 futamig ez volt.
-
válasz
Peat;)
üzenetére
Hát a csapat VB cím az már tuti bukó a MClarennek.
Kovalainen nem tudta hozni a beharangozott "hú de tehetséges pilóta" formát és az autó képességeivel, szégyen a teljesítménye. Nagyon kíváncsi lennék, hogy egy Vettel, vagy Kubica (mondjuk ő már bizonyított) mit facsarna ki a merciből. -
-
Pá
addikt
Én olyan 70000km/év/csapatra saccolnék, ami nagyjából 50000 liter benzin lehet.
Ez a 10000Ft viszont még piaci áron is nagyon soknak tűnik, honnan jött? De abban viszont biztos vagyok, hogy a csapatok jelentős kedvezménnyel, vagy akár teljesen ingyen kapják a benzint. Pl Ferrari a Shelltől, szóval ezen az alapon meg nem spórolnak semmit.
-
lenox
veterán
válasz
attisx
üzenetére
Mennyit lehetne sporolni? Mennyit mennek az autok egy evben? Mondjuk egy csapat 100000 km? Az ugye heti 2000, az eleg jo felso becsles, nem? Ha 10000 Ft egy liter benya, akkor az 1 milliard forint egy evre, mondjuk 6 millio dollar. Eves koltsegvetes egy nagyobb csapatnak 100-300 millio dollar. Fele fogyasztassal sporolnanak max 3%-ot, de szerintem ez nagyon felso becsles. Nekem ez nagyon nem jon ki, de lehet, hogy valami szamot rosszul tippelek, vilagositsatok fel.
-
vagamo
őstag
Fanok!! Mehettek:
Fénykép Lewis Hamiltonnal csütörtökön a Mammut bevásárlóközpontban!
Ez se semmi!
Botrány! A Forma-1-es sztár letolta a nadrágját! ---David Coulthard

-
Pá
addikt
Én kint voltam, most értem haza.
A végén nem maradtunk ott pilotákat kukkolni, így alaposabban csak Rosberget szemlélhettük meg, mert Ő meccs alatt is körbefutott. Úgy néz ki mint egy nyálas képű 15 éves.
Schumit, meg a többieket már láttam tavaly előtt, szóval az nem volt újdonság.
A legjobb amúgy Domingo 11-ese volt.
-
Rick4
félisten
nem nézitek a dűnetévében a magyar allstar- pilótaválogatott meccset?
a komment szánalmas, a meccs sem egy nagy durranás... 
-
hunnylander
őstag
-
attisx
addikt
Már jó ideje utcai (kereskedelmi forgalomban is kapható) üzemanyagot használnak. Legalábbis a szabályok értelmében 99 százalékban annak kell lennie. Viszont a fogyasztás 50 százalékos csökkentésével valóban sokat lehetne spórolni. Csak ez a teljesítmény rovására megy, ha nem pótolják valamilyen alternatív energiaforrással, alternatív meghajtással (pl. KERS)...
-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
hogy nehany ev mulva ujra az Alonso-Hamilton parharc lesz a Forma-1 fo temaja
korábban mikor volt az? én biztos valami párhuzamos világban élek, mert itt nem volt ilyen
am a jövőbeli csapat felállás is hibás -
törölt tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Alapvetően azért gondolom így, mert:
Hamilton ugye belelült a McLaren-be...ez sokaknak bökte a szemét (és bár tavaly Monaco óta neki drukkolok, én sem szerettem volna ha egyből világbajnok lesz...ez olyan -franc tudja miért- dolog), na de szal beleült a McLaren-be, és kapott egy világbajnok csapattársat...aki egyébként gyors is mint gép, amikor mégis kezdett jól alakulni a kép meglepő módon, akkor meg jött a kémbotrány, és végül a katasztrófális...már-már büntetésszerű végkifejlet.
Szal azt mondják magasról lehet nagyot esni....és nem esett le, vitte-görgette csinálta ami a dolga.
Sutil Monaco-i sanszos 4. helye, Piquet Hockenheim-i 2. helye, Kubica Montreal-i győzelme még ma is emlékezetes.
Hamilton ilyen eredményei már tavaly év felétől nem bírtak szenzációértékkel...mert az év elejétől jobb eredményeket hozott, és kőkemény VB cím sanszos volt...ott már azért nehéz szimpi belevaló versenyzőnek lenni.
..és ezt is vinni kell...hülye kérdéseket tesznek fel, provokatív kérdéseket tesznek fel,..és alig várják hogy kétértelműsíthető kijelentést tegyél...hisz az F1 rajongók legnagyobb táborát mozgatod...vagy azért mert utálja, vagy azért mert kedveli...vagy csak azért mert központi alakja a világbajnokságnak.
Szal sztem ha már meg kellett rogynia, akkor már kirogyta magát az eltelt időszakban...és teszi ezt ugy hogy vb első. -
lenox
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Amugy en meg ezt nem ertem. Koltseget elsosorban uzemanyagon lehetne faragni? Nem a titan/berill/carbon valto meg a tobbi hajtek cucc kitalalasa/legyartasa/szimulacioja utaztatasa stb. kerul sokba a sokszaz ember meg szupermanager/szuperpilota, hanem az uzemanyag? Mert akkor amugy annyit kell mondani, hogy hasznaljal utcai uzemanyagot, maris 10-zel elosztottak az uzemanyagkoltseget... Szal szerintem ez faszsag...
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
köszi, fene gondolta hogy duna adja le
-
hunnylander
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
Marpedig egy palyafutasnak van zenitje, ami utan hanyatlanak a kepessegek vagy akar a motivacio.
Ketsegtelen, hogy peldaul Alonso most nagy adag motivaciot gyujt a Renaultnal, mert ott egyszeruen kiehezik a sikerre. Nagy ra az esely, hogy nehany ev mulva ujra az Alonso-Hamilton parharc lesz a Forma-1 fo temaja (Ferrari vs McLaren kontosben). Mar dorzsolom a tenyerem.

Foci: Duna TV, ma 19:30
-
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Ha nem írod oda utolsó mondatot én egyetértenék, de leírtad
Szerintem minden tehetség addig fejlődik amíg verenyez és a többi srác is fejlődik, az hogy ki milyen mértékben meg nagy kérdés, jövőre lehet hogy Heidfeld kioktat mindenkit. (Bmw szerintem már nagyon ott lesz) A rossz technika meg pláne mindenkit érinthet.Ja amiért jöttem: a focit közvetítik valahol? Nem ma lesz?
-
AMD Power
titán
Tudja már valaki ,hogy hol lesz a könyv dedikálás? Lewis...
-
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Az ido jo tanito mester, es Lewis eppen abban erosodik meg, amit egyesek maradando gyengesegenek szeretnenek latni. De a tortenesek az ellenkezojet kezdik mutatni, de ez nem meglepo, meg Piquet is kezd beletanulni az F1-be nemhogy Lewis.
Szerintem tavaly nem biztos, hogy kepes lett volna erre;
Ha egy átlagos versenyzővel közlik, hogy 8 kör alatt 23 másodperces előnyt kell gyűjtenie, alighanem megpróbálja - és kicsúszik. Vagy legjobb esetben egyszerűen nem sikerül neki. Ami azt illeti, ez Lewis-nak sem sikerült a Safety Car utáni újraindítás, azaz a 42. kör és második boxkiállása, az 50. kör között, a fontos azonban nem is ez, hanem a reakciója volt. "Tudtam, hogy a feladat lényegében lehetetlen. De nem töprengtem túl sokat, csak nekiduráltam magam" - mesélte később. - "Egy ilyen helyzetben versenyautót vezetni valójában az egyik legszórakoztatóbb élmény, amit egy autóversenyző átélhet - többé nem gondol még a futamra sem, csakis önmagára és az autójára összpontosít; az optimális pillanatra, amikor bele kell taposnia a fékbe; arra a pillanatra, amikor elkezdheti adagolni a gázt. Az ember ilyenkor eggyé válik a vezetés ritmusával - imádom ezt." (FP)
Ha igy tudja roni a koroket, nem valoszinu, hogy komoly problemai lesznek a koncentraciojaval, ahogy egyre rutinosabb lesz. Az meg egyenesen hiu abrand, hogy az idei ket utolso versenye ugyanolyan gyatra lesz, mint tavaly.
(#21933) Motion_Blur: Amit Lewis tavaly csinalt, azt ugy hivjak, 'hogy kiejtette a sajtot a szajabol'. Es igen, elismerem Kimi ott volt es ugyes volt, hogy 'elkapta', tehat megerdemelte. Igen, csak a 2007-es Ferrari cimekre gondoltam.
-
törölt tag
válasz
uszkart
üzenetére
?
Mi az hogy kicsit balul beüt, és máris gyengül a koncentrációja?!
Ezt amugy is bírom, hogy a srác lehúzott másfél évet az F1-ben...nulla előtesztel, és máris kész a jellemrajza,..már csak a fiatalsága okán is elhamarkodott dolog skatulyázni őt.Az előző futamon pl. volt kényszerhelyzetben..SC, majd előzés a pozícióért. ..és különösebb feszülést nem láttam a srácon.
..és egyébként ez egyre inkább így lesz, ha valami nagy dolog nem szól közbe, Hamilton egyre rutinosabb és erősebb lesz. A srác egyre csak fejlődni fog, míg mások ezzel-azzal küzdenek, legyen az szervezetlenség..unalom, vagy megfelelni akarás, rossz technika..stb -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Néha tényleg meredek megnyilvánulásaid vannak

(#21928) [CS]Blade2: itt szerintem a tavalyi egyéni és konstruktőri címekre gondolt
-
Integra
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
megajándékozta?
neked elgurult a gyógyszered.. -
[CS]Blade2
addikt
megajandekozta a Ferrarit VB cimekkel
1998 McLaren
1999 Ferrari
2000 Ferrari
2001 Ferrari
2004 Ferrari
2005 Renault
2006 Renault
2007 Ferrari
2008 ????

-
wildrain
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Az egyéniségéből fakadó férfiasság, határozottság lehet benne vonzó egy nő számára, de a külseje egy huszon-harmincas nőnek nem hinném, hogy bejön. A kettő együtt meg csak pénztárcával együtt billen át könnyen pozitívba.

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
megajandekozta a Ferrarit VB cimekkel
Nézhetjük ezt úgy is, hogy a Ferrari a műszaki hibáival megajándékozta év közben a McLarent, hogy egyáltalán legyen esélye a vb címekre. Aztán ez év végén kiegyenlítődött. Hiba ott, aztán hiba itt.
Ezt a mákos vb-címet meg sose értettem. Az F1 történelem során már sok-sok vb cím született párpontos különbséggel, az utolsó futamon. Az nem szerencse kérdése, hogy valaki az utolsó futamokon mindenki másnál jobban szerepel, hanem profizmus. Jól hajrázik, jobban, mint mások. Meg lehet nézni, hogy az idény felétől ki gyűjtötte a legtöbb pontot. És ez nem szerencse, hanem jó széria. -
brownus
veterán
öreg kecske nem vén kecske, szép neje van;)
brios panaszkodik úgy tudtam már kevesebb épnzt kap ecclestone... nemhiába anglia leggazdagabb embere.
-
hunnylander
őstag
válasz
Incubus
üzenetére
Koztudott, hogy az ujoncok tapasztalatlanok, forrofejuek es nem birjak a nyomast. Tovabba Lewis tul magasra tette maganak a mercet. A rossz technika rossz vezetesere meg olyan nevek ugranak be nekem, hogy Massa, Alonso, Kimi (jaj, mar megint darazsfeszekbe nyultam). De pont Kimi vedte meg Lewist, hogy a rossz technikaval szuksegszeruen tobbet hibazik mindenki, nem csak Lewis.
Lehet meg Lewisnak iden nullazasa, szerencsetlensege sajat hibajabol vagy tole fuggetlenul, de, hogy a tavalyi pechszeriaja nem fog megismetlodni arra nagy esely van, mert azt a kinai boxbehajtot egy eletre megtanulta, es az idei McLaren taktikabol az is latszik, hogy a csapat meg egy eletre megtanulta, hogy a gumival ne csinaljanak extrem taktikakat.
A lenyegi mondanivalom pedig az lenne, hogy Lewis mar iden nem ujonc es kezd felnoni a feladathoz.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Az elszállást mindíg csak másoknál vesszük észre.

-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Pilóta szemszögből nézve a nascar még izgalmasabb móka is lehet nekik, nekünk viszont nem..tv-n nem jön át semmi, imax 3d-s moziban már átjött valami és megfogott, élőben meg király lehet. F1-nél a tv is szórakoztató azért.
-
Incubus
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még semmi sincs lefutva! Köztudott, h a Meki üdvöskéje nem nagyon bírja a nyomást! Jó példa erre az, amikor szarul megy az autó, akkor képtelen hibátlanul vezetni....tavalyi blamázs egyértelműen a Ferrari malmára hajtotta a vizet. Nem kizárt, h idén is megismétlődhet. Ha Ferka nem nyer Hungaroringen, akkor sztem eláshatja magát!
-
hunnylander
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
Kova pont most kapott extra felkeszitest a Technology Centre-ben, erzik, hogy gatyaba kell razni a sracot, mert most mar jo a technika a konstruktorire is. Ha Lewis moge sorakozott volna fel, amikor az verte a Ferrarikat, mar fel is jottek volna, de erzesem szerint fel fog jonni a McLaren, es a kovetkezo futamok valamelyiken meg fog szuletni az elso 18 pontos produkcio is.
-
TiK@
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak mások véleményére lettem volna kiváncsi.
-
hunnylander
őstag
Ereztem, hogy darazsfeszekbe nyultam.
De hat ez van, gyakran nem vagyunk egy velemenyen, mert sok minden csak nezopont kerdese.Valtsunk is temat. Montoyának nem hiányzik a Forma-1
Én egyáltalán nem bántam meg, hogy a NASCAR-ra váltottam. Sok ember elfelejti a Forma-1-ben azt, hogy ez egy sport. A McLaren például túlságosan is komolyan veszi."
-
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha a Ferrari műszakilag összeszedi magát, akkor sztem nem kell, hogy Hamilton bénázzon, de majd kiderül. Mondjuk az viszont sztem kb tuti, h a konstuktőri cím a ferrarié lesz, de hát inkább az egyéni az igazi.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
"Lewis kezeben vagytok" Erről Kimi tudna nyilatkozni, de nem olyan a stílusa. Nem értem miért kéne pár zsák mák Kiminek, most elég sok pont úgy ment el neki hogy köze nem volt hozzá.

Egy Alonso drukker.
-
TiK@
csendes tag
Mit gondoltok ki lesz a 2008-as év VB győztese?
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo
üzenetére
Nelkule nem sikerulhetett volna! Az F1 tortenelem egyik legnagyobb blamazsat valositotta meg, nem veletlenul szulettek meg a paktum-elmeletek.
Kiminek mar kijart egy VB cim, de en a korabbi szerencsetlen eveinek teljesitmenyeert nem sajnaltam tole. Nem volt sem fenyes, sem folenyes a gyozelme es kellet hozza egy nagy zsak mak. Kimi mar kozel sem teljesit olyan jol az utobbi evekben, mint fenykoraban. Az idei cimvedesehez meg mar ket nagy zsak mak kellene, de Lewisnak meg mar nincs kedve a maktermeszteshez, marpedig enelkul a Ferrarinak nem lehet egyeni cime iden. Lewis kezeben vagytok, ha sokat bakizik van eselyetek, ha csak annyit mint ti, akkor nincs.

-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Meg elszállás, mert ezek szerint csak rajta múlt

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nem elszallas, hanem Lewis elleni kemeny kritika.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet, hogy 10 év után én leállok az F1 nézéssel mert ezt nem hiszem, hogy meg tudom szokni.
a komment szánalmas, a meccs sem egy nagy durranás... 
Vagyis ne, de hát érted