- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21300 üzenetére
Mehetne mindkét Ferrari pilóta almát szedni. Vicc amit csinálnak, mikor ezen a versenyen kívül, szinte mindegyik pályán eddig a Ferrarik futották a leggyorsabb köröket, tehát nem az autóval van baj. Hivatalosan is elegem lett a szerencsétlenkedésükből, meg a Ferrari staff is mehet létrát tartani.
Ha még egyszer kihívják Kimit, akkor panaszlevelet fogok írni a Ferrarinak a délután folyamán. Pedig amilyen gyors Raikkonen nagyon sanszos.
-
PazsitZ
addikt
Francba
Ez is csak Webberrel tud megtörténni.Glock azért elég nagyot kapott. Pedig nem is tehet róla.
-
Ijk
nagyúr
Mi a francnak hozták ki mindkettő ferrarit? Hülyék ezek...
-
South Velen
addikt
ezeknek a kommentátoroknak nem ártana megtanulni magyarul beszélni
mint a parasztok -
vagamo
őstag
Na most ki-hogy jön ki az idióta SC vs. Box szabály miatt??
-
AMD Power
titán
De durva! Még szerencse ,hogy nem mentek bele elölről senki.
-
vagamo
őstag
SC
-
AMD Power
titán
Én nem akarom bántani Kimit de az a mai teljesítmény nem vall rá.
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #21388 üzenetére
Előbb meg LH-t írta oda.
-
7Heads Drago
veterán
Kova mit keres a boxban?
A live timing szórakozik.
Megviccelt.
AMD: ja-ja -
AMD Power
titán
Szép rajt + 0.500 körönként. Ezt már szeretem..
-
Calibos
addikt
help!
Nem tudja valaki hogy interneten lehet e valahol forma1 élőben nézni? -
zolynet
veterán
Rosberg fiam már megint micccsinááász?
Kimi megint hozza a szokásos semmit...kár belé a ferrári
-
Ricardo
titán
Nagyon kíváncsi vagyok Kimi mit hozki ebből a futamból.
-
Kephamos
addikt
válasz
hunnylander #21374 üzenetére
Most ezen élőben fog menni a verseny?
-
AMD Power
titán
1 Lewis
2 Massa
3 Kimi
4 Alonso
5 Kova -
ronaldo
őstag
Häkkinent hogy leosztotta
-
Drizzt
nagyúr
Hamilton remélem nyer ma. Nemsoká kezdődik, mindenkinek jó szórakozást!
-
hunnylander
őstag
Az ITV kozvetiteset mar nezhetitek.
-
ktg3
őstag
1. hami
2. massa
3. kubicade sztem alonsora is figyelni kell mert nem fogja ingyen adni helyét a rossazbb autóval sem
egyrejobban elismerem alonso tehetségét..
iszonyat h mit megy azzal a renault-val -
hunnylander
őstag
1. McLewis
2. KovaLaren3. Massa
4. Raikkonen
5. Trulli
6. Kubica
7. Alonso
8. Webber -
copin
őstag
válasz
hunnylander #21363 üzenetére
Inkább arra gondolt milyen arcot vág majd az idősebbik Nelson Piquet, ha az ifjabbikat kiteszik a csapatból.
-
JJános
addikt
Nézzük, mit tippelnétek a mai versenyre?
1.Hami 2. Kimi 3. Kubica
Tétre, helyre, befutóra!
-
hunnylander
őstag
Flavio, miutan beleolvasott a topikunkba (Google Translate-tel).
-
ronaldo
őstag
Ma délután lesz ám egy verseny is...
mod: írtam ezt a kekeckedőknek
-
Oliverda
titán
válasz
Buldozer99 #21359 üzenetére
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Buldozer99 #21359 üzenetére
Szerintük nem lesz eső.
-
Buldozer99
senior tag
Milyen idő várható a futam alatt?
-
attisx
addikt
válasz
venember83 #21353 üzenetére
Ilyen szinvonal mellett nem is lenne kár érte...
(Asszem' ideje lesz visszatérnem readonly-ba, vagy még azt se...)
-
válasz
Oliverda #21355 üzenetére
Anélkül, hogy bárkit megneveznék a "szembenálló felek közül" azt kell mondanom hihetetlen módon lesüllyedt a Fáradt Gőz részleg fórumainak színvonala. Nagyon sok topicban már szinte szó sem esik a címben megfogalmazott témáról, személyeskedések, egymás kedvenceinek, vagy a topic címében szereplőknek a gyalázása egymás fikázása megy. Kisdedóvó szint, sajnos..........
Egy kemény mod tehetne még valamit, de soxor szemet húnynak, vagy éppen ők is beleülnek a mókuskerékbe........ -
AMD Power
titán
De jó ,hogy én nem vagyok benne az ilyen bulikban. Bár tegnap én is megkaptam keményen az osztást.
Kimi nem alkesz. Csak szeret bulizni és inni. Olyan mint én. Nincs ezzel semmi probléma. Azt meg kötve hiszem ,hogy a "bulizás" miatt nem teljesíteni jól vagy befolyásolná az eredményét a pályán.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21352 üzenetére
Ügyesen félrebeszélsz mint általában.
1. Ha valaki beton másnapos az miért jelentené adott esetben hogy rendszeresen iszik?
Én is (és ha jól sejtem már te is) voltam már beton másnapos mégsem vagyok alkesz.
2. Nem írtam sehol hogy alkesznak tartod, én csak annyit írtam hogy az utolsó bő 50 hozzászólásban csak te és 88as barátunk írta le az említett szót.
Ennyi
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #21348 üzenetére
Te ezt írtad: "Beton másnapos"
Én ezt írtam: "A média szépen megkreálta neki ezt az alkoholista imázst"Ebből valóban az tűnik ki, hogy én tartom alkesznak Kimit
mod: hihetetlen, hogy mennyire rá vagytok görcsölve a Hamilton témára, mindkét oldalról, tényleg be lehetne fejezni...
-
válasz
Motion_Blur #21347 üzenetére
Van abban valami amit mondasz, bár ha Massa nam "alszik el" a rajtnál akkor Hamival még jót meccselhetnek.
....remélem az első kanyar után is versenyben lesznek mindketten.... -
attisx
addikt
válasz
hunnylander #21343 üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy pl. a szinesbőrű és a fekete szavakkal nincs itt senkinek problémája, hisz ezek nem negatív, nem pejoratív értelmű kifejezések. Ellenben a feka tulajdonképpen a nigger magyar megfelelője. Aki nem érzi a külbséget, csak szánni tudom...
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy igazán kíváncsi lennék már egy nagybetűs megnyilvánulására is ezügyben
)
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #21347 üzenetére
hát de az idei renualt nem jól rajtol, habár üres tank és gumis részről indul, majd meglátjuk
várom a futamot -
D@ni88
addikt
válasz
JJános #21344 üzenetére
B@szod, nem látjátok a fától az erdőt?
ott írom hogy az alkoholistaság az elítelendő, az hogy valaki színesbőrű az nem.
és én ezt így is gondolom, és mivel nem ítélem el a színesbőrűket, ezért én nem látok semmi kivetnivalót abba hogy használom! Mivel én nem olyan szövegkörnyezetbe használom. SZTEMON
most újranéztem az időmérőt, Alonso Kimi előtt van, pedig a 2. körbe is lágy gumin jutott be és ott is csak épp hogy beértszval nem sok benya lehet benne, és így azért gyors lehet az első 12 körben
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21336 üzenetére
Hát ha beteg lenne akkor azt már megírták volna. Az is lehet hogy csak nem aludt mert egy bagoly huhogott péntek este az ablaka alatt, mindenesetre bármi is legyen nem túl egészséges a feje azokon a képeken. Így pedig bizonyára nehéz koncentrálni.
Markgx10: sáláláláláááá
-
hunnylander
őstag
válasz
D@ni88 #21341 üzenetére
Ti meg lealkoholistazzatok? Nincs ti! Es ki alkoholistazta le? Nem csak egy alkoholista nezhet ki masnaposan. Es teny, hogy a fotok 'masnapos' kinezetunek mutatjak, de betegsegtol is lehet ilyen az arca stb.
Sok embernek pedig jot is tenne, ha megmondanak neki, hogy alkoholista (altalanossagban beszelek, nem Kimirol), ugy talan jobb eselye lenne leszokni rola. Feketeborunek lenni meg nem hasonlo dolog, mint alkoholistanak lenni, mert utobbi szerzett betegseg. A borszin az meg egy termeszetes testi vonas, amire nem kellene utalgatni pejorativ szovegben.
-
D@ni88
addikt
Na szép.
Ha Hamire mondjuk hogy szinesbőrű, feka akkor már egyből elítélitek az embert, pedig hát ez tény. Ezt mindenki látja, és ezek a kijelentésekkel addig nincs is gond amíg nem bővülnek további kötőszavakkal.Aztán ti meg lealkolholistázzátok Kimit, meg hogy másnapos volt, közben egyszerűen szarul van. És azért sztem az alkoholista az elítélendő, az meg hogy fekete valaki az nem.
Ez így is van. De ha azt nem lehet használni hogy fekete, akkor meg hogy van pofátok alkoholistázni Kimit? szval ennyit arról hogy TI milyen "korrekt" csávók vagytok.Kimi nem alkoholista, csak szeret néha néha a pohár alját látni. De azért nem minden nap mint nap, és minden héten. És mondjátok azt hogy ti még sosem ittatok annyit amennyit kellett... Csak hát nála ez fel lett kapva...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21336 üzenetére
Szerintem vagy rosszul sikerult kepekrol van szo (lepteben mindenkinek ilyen az arca bizonyos pillanatokban), vagy egyszeruen megbetegedett, influenza, laz, hasmenes stb., csak nem akarja lemondani a futamot, mert meg az a nehany pont amit betegen szerezhet, az is sokat szamit.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #21335 üzenetére
Ez szerintem teljesen normális. Miért kéne neki segíteni....
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #21335 üzenetére
Ez olyan, mint amikor az elefánt meg az egér mennek egy hídon. Hogy dübörgünk, mondja az elefánt. Hátha még egyszerre lépnénk! - mondja az egér.
Kova nem segíti Hamit. Tudjuk, látjuk. Csak ne kockáztasson feleslegesen, mint legutóbb. Hami úgyis elmegy neki, ez nem kérdés.
És most meg előtte is van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #21333 üzenetére
Aha, az élsportolók már csak ilyenek, beton másnaposan szoktak pl. időmérőt futni. Kimit már rég kibaszták volna, ha az alkohol csak egy kicsit is belejátszott volna a teljesítményébe. A média szépen megkreálta neki ezt az alkoholista imázst, a formula.hu szintű gyerekek meg be is nyalják az egészet.
-
hunnylander
őstag
Kovalainen nem segíti Hamiltont
„Nem segítek neki, megpróbálom elvenni tőle az első helyet! De nem fogja könnyen adni. Kemény verseny lesz, de tiszteljük egymást és egy csapatnak dolgozunk, azonban nem támogatok senkit, megpróbálok győzni."
-
gV
őstag
Gyáá, ez az időmérő alakulhatott volna jobban is, de Kimi optimizmusából rám is ragadt szal nincs még veszve semmi. Felipe remélhetőleg egy simább futamot fut mint multkor és minimum dobogón végez.
-
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21330 üzenetére
Háááát.... na ez már nem gyaloglás közbeni.
Remélem amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy is... mondjuk holnap reggelre ha elmúlna...
-
kerjani
aktív tag
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21318 üzenetére
A Merci emblema most feljebb van.
Rising star.
Nade, viccet felreteve, holnap majd kiderulhet, hogy mennyi is az annyi. Korai meg temetni az agaskodo pacit.
-
válasz
hunnylander #21317 üzenetére
Ezüst(ló)nyíl
de vigyázz, van egy kis feketés beütés ebben a lóban
biztosan 2010-re készül és Hamilton kiüti az oda készülő
Alonso-t
-
ronaldo
őstag
Kiminek bazi nehéz dolga lesz a rajtnál. Nem kérdés, hogy gyorsabban rajtol mint a körülötte levők, de megint nem lesz helye előzni. Szóval Massának muszáj lesz valamit csinálnia... Alonso hátracsúszik majd Kubica mögé (aki valahogy mindig odakerül
) és Kovalainen is le fog morzsolódni szerintem.
-
attisx
addikt
válasz
JCole: Arról ezek szerint lemaradtam. Mindegy engem nem zavar...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kinek, mit jelent ugyebár
-
hunnylander
őstag
Egy szep kep, metaforikus jelentessel.
-
attisx
addikt
válasz
Peat;) #21315 üzenetére
A becenevekkel, amennyiben többé-kevésbé szellemesek, nincs semmi baj. Pl. Hamilton-t többen "Sonka"-nak nevezik és soha egy szót nem szoktunk miatta. A fekázás viszont igen is sértő, legalábbis én még pozitív értelemben használva nem találkoztam vele (el sem tudom képzelni ilyen formában) .
-
Peat;)
veterán
válasz
Peat;) #21314 üzenetére
Visszaolvastam, szerintem nem rám gondoltál. Ennek örülök ha így van...
. Ha újra elolvasod te is a hsz-aimat remélem látod hogy miért írtam, eszem ágában nincs bármilyen mértékben felmenteni a gúnynevezőket, ha ők így gondolják csinálják. Én is csinálom néha(pl Briós nálam Briós és kész), nem is mondom hogy a kistündér vagyok. De egy merőben magasabb kategóriájú kérdést csinálni egy gúnynévből nem kell. Szerintem. Ezzel vége, ígérem, csak olvasgatom a topikot és néha írok, ma kivétel volt, tényleg megbántam hogy belemásztam, egy fórumon nehéz elmondani azt amit gondol az ember, úgy hogy a másik is megértse mire gondolok.
-
Peat;)
veterán
válasz
#70869248 #21313 üzenetére
Kevered a dolgokat. Egy gyúnynévből eredő rasszizmus elleni dicső hősfellépés szúrta ki nálam a lufit. A gúnynevet nem látom hol helyeseltem. Remélem te sem és csak kiegészítetted a véleményedet mikor rám klikkeltél, de nem rám gondolva a "Nem még meg magyarázza miért van joga ezt használni akkor is ha zavar vele" gondolattal.
Amúgy már megbántam hogy beírtam, mert tudtam hogy félre lesz ferdítve -
törölt tag
válasz
Peat;) #21302 üzenetére
én speciel egyiket sem használtam...és úgy gondolom, hogy ha bármelyik fórumozó sérelmezné ezeket a ragasztott neveket, akkor az a normális, hogy már csak az egymás iránti odafigyelésből elhagyja az aki élt vele.
Nem még meg magyarázza miért van joga ezt használni akkor is ha zavar vele.
De ez ugye nem müködik. -
AMD Power
titán
válasz
Az kör amit mutattak végig szinte az nagyon rossz volt.
-
Csabi8507
tag
Eladó forma 1 es gyűjteményem.1980-2007 full évad az összes verseny megvan .2008 ami eddig lement futam megvan.
1970-2007 évösszefoglalók.
rengeteg film onboard verseny és sima körök. -
Peat;)
veterán
-
-
Peat;)
veterán
válasz
Pl. Trulli...meg pl Alonso is
szerintem Alonsot simán lerajtolja a Ferrarival, elég gyatrán rajtol az idei Renault. Kovát szerintem simán elkapja, szegény nagyon bénácska még ilyen autóval is, nem véletlen küldte el Briós...
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #21295 üzenetére
Mindig is megvoltak ezek. Pajesz pl Alonsora, Kimire a kis alkesz de akár a jégembert is felfogná negatívan olyan beállítottságú ember mint akikből van pár ezen a fórumon. Massa mint maszat. Barichello mint barika. David mint kocka. Egyikből sem volt soha ekkora probléma. Soroljam még, vagy elég lesz?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest