- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz Motion_Blur #20997 üzenetére
Ja, aztán folyton rá kellene szólni, hogy lassítson már, nem bírja a mezőny a tempót
-
gV
őstag
válasz soulcube #20991 üzenetére
ha donningtont van aki vállalja (bankok) akkor itt is lenne
pályabíróból már tesztelték az elektronikusat
darut lehetne helikopterel helytesíteni, példa rá az a1gp ott müködik a hírek szerint
az sc-t nem a maylander hanem Schumi vezetné és a gyönge merci helyett az FXX lenneam a létező legjobb pálya a Nordschleife elmenni onnan bűn volt (igaz most ezt megint elkövetik mert Silverstone szintén olyan pálya aminek a versenynaptárban a helye ah a régi Hockenheimnek is és sztem a régi monzai vonalvezetés is klasszisokkal jobb a mostaninál)
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Motion_Blur #20993 üzenetére
Schumit kicsit megkapta a nap. Hiába na, a vörös szín az élete.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
hunnylander
őstag
-
Motion_Blur
félisten
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
soulcube
aktív tag
Senki nem vállalná azt a rengeteg költséget ami a Nordschleife felújításába kerülne.
Másrészt egy ~ 23 km-es pályára mennyi pályabíró, daruskocsi meg ilyesmi kellene ?
Szerintem még SafetyCar-ból se lenne elég egy. Ide kizárt, hogy visszajöjjenek. -
törölt tag
MS focizik az eurosport2-n most.
-
hunnylander
őstag
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #20986 üzenetére
"Lényegében most is eszméletlen izgalmas kellene legyen az F1 a pilóták pontversenye miatt, de ez a pontazonosság nem a pilóták közti versenynek köszönhető, hanem annak, hogy egyszer egyiknek, máskor másiknak jön ki a lépés."
Szerintem pl. a 2006-os szezon sokkal jobb volt, amikor két pilóta a mezőny fölé nőtt és az ő csatározásuk, drámájuk körül forgott az egész sorozat. Tavaly és idén is az a probléma, hogy nincs igazán stabilan kiemelkedő teljesítményt nyújtó pilóta a mezőnyben.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #20985 üzenetére
Erre, meg az unalomra. Ha nem húznak valami radikálisan újat, akkor nem fog érdekesebbé válni az F1, hiába az aero módosítások és az ilyen-olyan vezetési segédeszközök betiltása. Lényegében most is eszméletlen izgalmas kellene legyen az F1 a pilóták pontversenye miatt, de ez a pontazonosság nem a pilóták közti versenynek köszönhető, hanem annak, hogy egyszer egyiknek, máskor másiknak jön ki a lépés. Előzések, merész húzások nincsenek, csak taktikázás. Vagy én morgolódok sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz #51736960 #20983 üzenetére
Nem csak a hosszúsága miatt elképzelhetetlen itt az F1, hanem az aszfalt állapota miatt is. Pont az ellenkező irányba megy börni, városi versenyek éjszaka, neonfényben, csillogásban, stb...
Az autókra vonatkozó módosítások is erre teszik alkalmassá a gépeket.
-
törölt tag
válasz --Nozbert-- #20981 üzenetére
én szívesen látnék futamot itt újra, a biztonságon és a közvetíthetőségen meg lehetne javítani.
persze a vonalvezetéshez nem nyúlnék.
ma már arra megy a forma1, hogy minél változatosabb legyen, lásd éjszakai futam, akkor miért ne lehetne egy extra hosszú futam is? -
törölt tag
válasz #70869248 #20979 üzenetére
Isle of Man-ról akad is egy videóm,...itt az F1C 'buta' motorja alá van átültetve a pálya, GPL-ben sokkal szórakoztatóbb.
De megnézni a pályát arra jó...és bár 25km-re van rövidítve, minden tábla ott van ahol akkoriban, minden ház ott vna ahol akkoriban, több évig készül.
dailymotion[ Szerkesztve ]
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz [CS]Blade2 #20978 üzenetére
Ezen a régi Nürburgringi pályán gyulladt ki Niki Lauda autója,azért nem versenyeznek már itt. A pálya kb. 40 km hosszú,és nagyon későn értek ki a mentősök,a többi pilóta segített Laudának.
/\/0zb3/27
-
Integra
titán
remélem nem is lesz soha.
az kéne még, hogy ezt a pályát szégányolják f1 miatt......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Szvsz Nordschleife minden technikai autósportért rajongó egyik szive csücske,..olyan mint motorosoknál a Man sziget...bár én mentem szimen az 50km-s Man szigeti pályán amikor még Formula autók is versenyeztek ott, brutálisan jó és szép...és baromira veszélyes persze.
De van még sok legendás pálya...ami szintén nem alkalmas már F1 versenyek lebonyolítására..ezért jó szimezni, mert a legtöbb pályán lehet menni...pl. Grand Prix Legends-ben a fanatikusok gyönyörűen megcsinált pályákat hoznak össze, és így megismerhetőek. -
[CS]Blade2
addikt
A német és europai nagydijak helyett ide kellene visszatérni:
Nürburgring - Nordschleife
Ide kellene visszatérni. Ha jól számolom kb 14 körös lenne a verseny, és az időmérőn mindenkinek max gyorsköre lenne a jelenlegi szabáylokkal a 22 km-es vonalvezetésen..
Gond csak az, hogy jelenleg nem alkalmas F1-es futam megrendezésére...
-
D@ni88
addikt
válasz hunnylander #20976 üzenetére
jó ez az eső, megtréfálja a dolgokat, de jó lenne legalább 2 futam normál futam egyhuzamba hogy lássuk az erőviszonyokat.
meg ha lehet akkor ne legyen technikai hiba, mint pl magny-ban. kipufogós ökörködés... ááá -
hunnylander
őstag
Megneztem nehany elorejelzest, olyan sok eso nem varhato; pentekre, szombatra zaporok varhatoak, de vasarnapra mar nem. Persze az elorejelzes naprol napra valtozni es pontosodni fog.
www.HunnyF1.com
-
Ice!?
őstag
Bocs, h Videa-s
[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
Egy kör Coultharddal a régi Hockenheimringen. Nem sok értelme volt levágni a régi hosszú egyeneseket, hiszen helyette is egy egyenest építettek csak rövidebbet. De hát ők tudják.
[link] -
venember83
nagyúr
válasz #70869248 #20970 üzenetére
Szerintem a pályák monotonitása is ok arra, hogy lényegében unalmasabbak lettek a versenyek. Versenyzői szinten pl száraz versenyen már lényegében nem is hibáznak a pilóták, nincs kihívás, nincs magasabb szint, amit el lehetne érni. Megvan mit enged meg a pálya, mit tud a gép s a pilóta ezt kihozza, ennyi. Szerintem.
Új, teljesen más beállításokat és versenyzői kvalitásokat igénylő pályákkal szerintem fel lehetne dobni az F1-et.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz venember83 #20969 üzenetére
Nem lenne jó hidd el, Nordschleife tényelg nagyon veszélyes, pláne formula-val...Heidfeld kipróbálta...és szintén közvetíthetetlen.
Le Mans pedig bár nagy pálya, tök szakaszos...technikás-technikás-elalszom-technikás-elalszom-kicsit felébredek-elalszom-technikás-technikás-technikás..stb.
Kimi belefúródna a gumifalba és még ott is horkolna.Leginkább olyan pálya kell, ami körbelátható..azaz több kanyart/kanyarkombinációt be lehet látni, izgalmas több bemeneti íves kanyar, technikás beláthatalan kimeneti ívű (akár kis bukkanással) kanyarok, jó sikánok.
-
törölt tag
válasz helkis #20965 üzenetére
Nem volt jó...az a pálya is a TV-nek esett áldozatul sztem.
Beszéltek arról hogy nagyon veszélyes lett a fékezhetőség fejlődésével, az első sikánba estek vakon a versenyzők ha jól tudom...nagyon-nagy tempóról akkora lassulás volt, hogy nem láttak 1másodpercig, és úgy kellett teljesíteni a kanyarbemenetet.
De sztem egyszerűen túl nagy pálya volt közvetítés szempontjából feleslegesnek tünhetettek az egyenesek. -
30z.Samu
félisten
válasz hunnylander #20949 üzenetére
Azért rendes dolog a Ferrari-tól, hogy jótékony célra fordítja a pénzt.
Sic Parvis Magna
-
hunnylander
őstag
válasz #51736960 #20964 üzenetére
De hiszen az mclarenes link (is). Ha ferraris lett volna a 2006-os (vagyis legutolso) hockenheimi pole, akkor is linkeltem volna, a jovoheti nagydij miatt. Mert miert ne? Engem nem irrital sem Kimi sem a Ferrari.
(#20965) helkis: Nekem hianyzik a regi palya remek hangulata, az erdos resz.
www.HunnyF1.com
-
helkis
veterán
válasz Motion_Blur #20960 üzenetére
amig nem építették át, addig MSC nem győzött rajta..
biztos dobott pár euro-t a hazaiaknak, hogy végre otthon is örülhesen.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
törölt tag
válasz hunnylander #20963 üzenetére
lassan annyi kimis linket adsz, hogy kezdem azt hinni, új kedvenced van
-
hunnylander
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon szép, és egyértelmű győzelem volt, most is ilyet várnék
-
AMD Power
titán
2 nappal ezelőtt megjött a csekk a LH könyvre. Be is fizettem. Kíváncsi leszek.
-
vagamo
őstag
válasz hunnylander #20949 üzenetére
Ez a legszebb mondat!
"A McLaren által felkínált összeget a Ferrari jótékony célra fordítja."
Gondolom nem titkos CIA-s kutatásokat támogatnak majd? Vagy MOSZAD?[ Szerkesztve ]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
-
hunnylander
őstag
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
Az volt az elso esos futama F1-es autoval. De nezzuk a dolgokat egeszeben. Az idomeron beleallt a gumifalba egy rosszul rogzitett kerekanya miatt, 10. helyrol kellett rajtolnia, de egybol felugrott a 6. helyre de a ket BMW kakaskodasa ot is sulytotta es defektet okozott neki Kubica ... stb.
Meg mindig o volt a legugyesebb az elso-kanyar-folyonal feluszok kozott, mert nem torte ossze a cuccot es nem allitotta le a motort. Button, Rosberg, Sutil, Speed, Davidson is porul jart ott ugyanabban a korben.
A traktoros palyaratetel meg szabalyos volt. Lewisnak amiatt a futam miatt semmi szegyenkezni valoja nincs. Es az esomeno voltat sem kerdojelezi meg.
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
Nagyon tetszett, köszönöm Pá!
Kimi problémák nélküli versenyhétvégére vágyik!
Kivánságműsor?shev7: Igen! Egy ilyen futam után, képesek vagyunk minden rosszat a hátunk mögé dobni! A lúzeröltöny ott rohadjon meg, ahol van!
A superman jobban áll Haminak![ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
shev7
veterán
válasz hunnylander #20945 üzenetére
De hamar elfelejtettek a tavalyi traktoros esetet
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
hunnylander
őstag
WG: kivéve Lewis Hamiltont, aki ezen a hétvégén is a szupermen gúnyájába bújt a lúzer-zakó helyett, és tulajdonképpen mindenkit porrá zúzott a mezőnyből. Valami hihetetlen érzéke van a vizes pályán való vezetéshez, miközben persze az időjárás is tökéletesen alájátszott a taktikai húzásaiknak, de a vele egyforma gumival pályán levőkkel gyakorlatilag a verseny minden szakaszában feltörölte a padlót, onnantól, hogy rákezdett az eső.
Na ez most jo iras. Azt a luzer-zakot meg egyek meg a molyok!
www.HunnyF1.com
-
Pá
addikt
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
wildrain
addikt
válasz venember83 #20940 üzenetére
Szerintem az nincs neki, csak jegyese.
-
!Overdose!
őstag
válasz Integra #20941 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy jövőre legalább egy olyan autót sikerül összehozni, mint 2004-ben vagy 2006-ban! Nem vagyok telhetetlen, de legalább dobogóért vagy pontokért jó lenne harcolni! Ne az legyen a cél, hogy sikerüljön bejutni a Q2-be!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #20924 üzenetére
igen, aeroznak, de hogy minek..
erre a roncsra már nem kéne egy eurocentet sem költeni...
de állítólag a jövő évi hibrid izéjük már durván jól teljesít, voltak vele pályán is, volt nagy pislogás a hangja miatt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pompi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pá
addikt
Kimi másképp Laza
Alonso naplo Part II Elég gyenge lett szvsz.
-
Jadro
veterán
válasz Motion_Blur #20936 üzenetére
"A "stílus", a "pezsgő életmód" és a "nőkkel való sikeresség" témakörben is ő nyert."
Na persze. És hol marad Coulthard?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton a legmenőbb, Schumacher a leggyorsabb?
"Az egyik brit televízió, a Nuts TV sportműsora szavazásra hívta nézőit..."
-
-
gV
őstag
válasz hunnylander #20927 üzenetére
azért irtam ezt (is): utolsó futamon elbukott egyéni cím időrendben 1990, 1997, 1998 és 1999 tehát tartom amit korábban mondtam kiegészítve h egy szenilis vén hülye
(amugy a Ferrarinál kis plakettekkel emlékeznek meg a konstruktőri vb-ről az autóiban, nem véletlenül) -
kerjani
aktív tag
Kedves Naplóm
"Május 25.
Pedro kiderítette, hogy Michael Schumacher mindig héliumos lufikkal díszít a gyerekzsúrokon. Ezt nekünk is ki kell próbálnunk."hmm, formás az új bömös
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
vagamo
őstag
válasz hunnylander #20921 üzenetére
Ez neki való, itt nem szoktak sűrűn mosolyogni!
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
hunnylander
őstag
Lapaj egyeni cimre utalt, de mindegy. Mindig is az egyeni cim a nagy kunszt, amire emlekezni fognak, a konstruktorinek mindig csak akkor szoktak igazan orulni, ha az egyenihez tarsul habnak a tortara. En is egy egyeni McLewis VB cimnek orulnek iden, a konstruktorit megtarthatjatok.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #20922 üzenetére
Itt a rovid leiras, hogy milyen nemes celert csipte ki magat.
www.HunnyF1.com
-
gV
őstag
válasz hunnylander #20893 üzenetére
nem kötelező elolvasni, kettő abba semmi unalmas nem volt szvsz h igenis nagy most is a kereslet a Ferrari utcai autói iránt szal elég rossz érv a spanyolka mellett h majd vele adják el az amugy Schumival fejlesztett kocsit
lapaj meg megint hülye azt a 19 évet elmondhatná h mikor volt mert én olyanra nem emlékszem am gondolom h 1980-1999 re gondol csak evvel az a bibi h az alatt is volt konstruktöri vb cím utolsó futamon elbukott egyéni cím szal ha vki a békasegge alatt van az ő szakmailag
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
Az F1 hírek azt írja, hogy Button új aerodinamikai elemeket próbálgatott ma. Viszont eddig arról volt szó, hogy Silverstone-ban mutatják be az utolsó upgrade-et. Akkor most mi van? Lehet, hogy tényleg sikerült egy kicsit fejlődni? Mindenesetre a 3 tesztnapot figyelembe véve igen jó kört futott, még ha Q2 szimuláció volt akkor is, mert gondolom más csapat is gyakorolta azt. Szép volt. Go Jenson Go!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
tuskooo
addikt
válasz Motion_Blur #20922 üzenetére
Jah, durva, hogy így is ki tud nézni
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #20921 üzenetére
Hogy kicsípte magát
-
hunnylander
őstag
Kimi ma Brusszelben volt az Europa Parlamentben, ahol ketszer is mondott beszedet.
16:06:42 » European Youth Conference for Road Safety:
joint press briefing by EC Vice-President Antonio TAJANI and Kimi
RAÏKKÖNEN, Formula One World Champion17:33:30 » European Youth Conference for Road Safety: with
the participation of EC Vice-President Antonio TAJANI and Kimi
RAÏKKÖNEN, Formula One World Championwww.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
Ezt ismeritek mar?
www.HunnyF1.com
-
Pá
addikt
[I]Noha az e heti hockenheimi teszt első két napján Lewis Hamilton McLarenje bizonyult a leggyorsabbnak, és a brit csapat is kipróbálta a Red Bull és Renault által használt látványos motorborítást, Räikkönen nem szeretne azzal foglalkozni, hogy mások mit csinálnak.
"Én nem akarom az ő alkatrészeiket kipróbálni. Mi a saját dolgainkat csináljuk, és olyan részeket rakunk az autóra, amelyek szerintünk jók. A jövőben mindenki láthatja, mit fogunk tenni." [/I]
-
hunnylander
őstag
1. F. Massa Ferrari F2008 1:14.989 100
2. J. Button Honda RA108 1:15.081 +0.092 100
3. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:15.289 +0.300 94
4. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:15.378 +0.389 85 pit
5. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:15.556 +0.567 79
6. F. Alonso Renault R28 1:15.593 +0.604 106 pit
7. K. Nakajima Williams FW30 1:15.824 +0.835 76
8. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:15.869 +0.880 74
9. J. Trulli Toyota TF108 1:16.065 +1.076 91 pit
10. G. Fisichella Force India VJM-01 1:16.113 +1.124 64 pitwww.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz D@ni88 #20914 üzenetére
Nem volt lovacska, ami elszaladt volna. Szoktam cukkolni a Ferrarisokat, meg viccelodni is a dolgokkal, de valojaban egy elegge racionalis ember vagyok. Csak kifele neha mast mutatok viccbol vagy cukkbol.
Pelda a racionalitasra, az utolso mondat egy lilliputi cukkocska.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
válasz hunnylander #20913 üzenetére
legalább beismered hogy elszaladt a lovacskád a Mclarennel kapcsolatban...
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #20910 üzenetére
Az szep! Vajon ma lesz e 1:15 alatti ido? Kova odaporkolhetne mar egyet. Mert mar kezdek visszaesni a realitas talajara, ami a McLaren fejlodeset illeti.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
Button has taken the lead
1. J. Button Honda RA108 1:15.081 75
2. F. Massa Ferrari F2008 1:15.090 +0.009 75
3. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:15.289 +0.208 80 pit
4. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:15.378 +0.297 59
5. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:15.556 +0.475 57
6. F. Alonso Renault R28 1:15.593 +0.512 96
7. K. Nakajima Williams FW30 1:15.824 +0.743 64
8. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:15.869 +0.788 58
9. G. Fisichella Force India VJM-01 1:16.113 +1.032 64 pit
10. J. Trulli Toyota TF108 1:16.294 +1.213 73Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tuskooo
addikt
válasz Motion_Blur #20907 üzenetére
Hehe. Egyrészt sztem Massának jobban kell félnie, másrészt meg Kimi hülye lenne pont most visszavonulni. Ilyen baromságokat is ki talál ki...
-
Motion_Blur
félisten
Kimi:
"Életemben soha nem szegtem szerződést, és most sem fogok. A 2009-es idényben is a Ferrari alkalmazásában maradok, és az olaszok színeiben versenyzek majd a Forma-1-ben"
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
En abban egyre biztosabb vagyok, hogy a Meki nem fogja novelni az uszonyosok taborat, de a Toyotarol fogalmam sincs, nekik talan erhet valamit.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
uszkart
tag
válasz Motion_Blur #20901 üzenetére
Ezen a képen a felnitakaró lemez a lényeg?
Mintha lapátokat alakítottak volna ki rajta! Fékhűtés!?[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #20881 üzenetére
Na ez már bíztató. Ha a többi köre nem 1.17-es volt mellé.
De ha stabilan tudnának menni 1.15-.1.16 között, akkor az már jó.
szerk: na jó most látom, ha Button 1.15.2-őt megy, akkor a Ferkában/Mekiben benne kell legyen egy 1.14 eleje.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Times 14.56
1. F. Massa Ferrari F2008 1:15.090 73 pit
2. J. Button Honda RA108 1:15.235 +0.145 73 pit
3. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:15.289 +0.199 79
4. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:15.378 +0.288 58 pit
5. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:15.556 +0.466 52 pit
6. F. Alonso Renault R28 1:15.593 +0.503 91
7. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:15.869 +0.779 54 pit
8. K. Nakajima Williams FW30 1:15.909 +0.819 56
9. G. Fisichella Force India VJM-01 1:16.113 +1.023 61 pit
10. J. Trulli Toyota TF108 1:16.294 +1.204 71 pitStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aktív témák
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Synology NAS
- Gitáros topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest