- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21597 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
BMW a 2009-es aerot teszteli valszeg.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #21594 üzenetére
Ezt észre sem vettem.... na igen.
-
hunnylander
őstag
Ne egessed mar magadat az alulinformaltsagoddal. Mar egy csusztatasos bulvarcikket sem tudsz helyesen ertelmezni?
Ennyit mondott Ron: "I can't see that we'll be any less strong in Hungary, and the car will look a bit different there, so we'll see."
Nincs itt semmi viszonyitas vagy figyelmeztetes, csak egy korrekt megjegyzes, hogy 'nem gondolja hogy gyengebbek lesznek onmagukhoz kepest, de majd kiderul', es megjegyzi, hogy az auto kicsit mashogy fog kinezni. A McLaren soha sem szokta lebecsulni a rivalisait.
Es hulye az aki mondja.
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
Hamilton Massa előtt végzett, Kovalainen pedig Raikkonen előtt. 5 ponttal többet szereztek mint a két Ferrari-s, Hamilton tempója pedig elég meggyőző volt.
Inkább olvasgass:
Di Montezemolo és az olasz sajtó is elégedetlen a Ferrarival
Kezd bepöccenni az öreg Luca. Mégegy ilyen verseny és jön Alonso.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #21575 üzenetére
Egyértelmű, hogy a baloldali tetszik jobban. De csak Massa helyett!
-
D@ni88
addikt
-
uszkart
tag
Ha Kimi nem szedi össze magát, sztem Monzában már be kell állnia Massa mögé!
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21578 üzenetére
De kinek a helyén fogja ezt tenni?
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #21573 üzenetére
Hát, azt hiszem, ez az ízlések és pofonok kategória. Mind1, hagyjuk rá.
-
vagamo
őstag
válasz
vagamo #21581 üzenetére
És ezt olvastátok?
A Ferrari mélyreható vizsgálatokba kezd "Nincs krízis a csapaton belül"-vagy mégis?
És ezt?
A McLaren figyelmeztette a Ferrarit -érdekes történések? És hol a figyelmeztetés? -
vagamo
őstag
Egó király
Legalább van bőr a képén
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #21578 üzenetére
megteheti szvsz, mert piszkosul jó pilóta még mindig
-
Motion_Blur
félisten
Alonso:
"Jövőre olyan csapatnál szeretnék versenyezni, amely az azt megelőző szezonban jó helyezést ér el, mert a boxutcában nem szeretnék egészen hátul lenni, ahol kisebb a költségvetés, kevesebb a hely, és az istálló nem tartozik az élcsapatok közé."
"Tehát az a gárda, amelynél 2009-ben vezetni fogok, egy topcsapat lesz"
Ejha, de magabiztos
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #21575 üzenetére
mindegy, mindkettőben mint egy buzi, úgy néz ki
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #21571 üzenetére
Bocs, de engem abszolute nem zavar, hogy Lewis nem ugy nyiltakozik, ahogy a tobbi egyenpilota vagy akar Kimi. En attol 'elalszok' es az annyira mesterkelt es mu.
Elolvastam mar azt a kerdeses nehany mondatot eredetiben es forditasban is, de meg mindig fel nem foghatom, hogy miert lehetne belekotni. Valoszinuleg ehhez nekem is 'utalnom' kellene Hamiltont.
Ahhoz, hogy megertsd Lewisnak miert lett ekkora onbecsulese, egoja es onbizalma vegig kellene gondolni az eletutjat es a dolgok hatteret. Ha tudsz angolul, nezd vegig ezt, hatha aztan kapizsgalni fogod miert valt Lewis ilyenne.
-
proof88
addikt
Egyébként lehet, hogy rövid a memóriám, de mikor volt utoljára verseny közben meghibásodása a BMW-nek? Azt tudom, hogy edzéseken, esetleg időmérőn előfordul, de futamon nem emlékszem, pedig minden más csapatnál szerintem volt.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #21570 üzenetére
Hát nem tudom. Ha vki magát dicsérgeti, az nálam önfényezés, tökmind1, h van alapja, vagy sem. A normális sztem kb az, amikor megköszöni a versenyző a csapatnak a munkát, elmondja, hogy minden jó volt, ennyi; nem az, ha elemzi, hogy húú ő milyen jó volt.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander #21563 üzenetére
És akkor nálad mi az önfényezés kategória?
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21567 üzenetére
Erős lesz szerintem a Ferka. Attól félek sajnos.
-
JJános
addikt
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #21558 üzenetére
Jól. [link]
-
proof88
addikt
válasz
#70869248 #21559 üzenetére
Nem csak erről alakítottam ki képet, általában minden fordításban vannak nagyzoló kijelentések, de tegyük fel, hogy minden fordítás rossz... akkor is, néhány közvetítés alkalmával voltak olyan megnyilvánulásai, ami számomra olyan nagyképűsnek tűnt... ezen ne sértődjön meg senki, ettől még nagyon jó pilótának tartom.
mod: AMD Power: értem, élj is a lehetőséggel!
-
törölt tag
válasz
JColee #21554 üzenetére
de látod...na pont ezért nem linkelek ilyen oldalakról cikkeket,..sokaknak ez már elég ahoz hogy képet alakítsanak ki...amihez aztán hozzágörbítik az embert is.
De mint az ország komolyan mondom,...csak egy picit kell hibázni 'véletlenül' és lám már megy is a kattintás, a táborok linkelik egymásnak, hogy látod ezért útálom Hamilton-t, vagy látod ezért útálom a mittoménkit.
Annyira kézenfekvő,..és nem történik ám semmi, ha valaki szeretné tudni, hogy a leközölt hivatalos nyilatkozatban miért nem szerepel ez vagy az a mondat?..mit számít.
...pár emberen kivül pedig senkit nem is érdekel.
Az oldal mindenképpen nyer,...a klikkelő meg azt hiszi hogy tudja. -
Motion_Blur
félisten
Jól tudom, hogy a Hungaroringre a két legpuhább keverékét hozza a Bridge?
-
proof88
addikt
válasz
JColee #21554 üzenetére
Számomra Hamiltonban egyetlen egy dolog nem tetszik: hogy szerintem általában túlságosan nagyképű. Egyébként nagyszerűen vezet, régebben szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de már rájöttem, hogy nagyon ügyes. Kíváncsi leszek rá, hová fejlődik az elkövetkezendő években.
Egyébként F1 Challenge-ben észrevettem, hogy ha jó időket érek el BMW-vel, akkor a BMW is jó, egyébként nem jó... most viszont szerintem esélyesebb lesz a BMW a Hungaroringen, mint az elmúlt futamokon.
-
JColee
őstag
azért Hamiltonnak is van egója
"Szerintem fantasztikus munkát végeztem. Hihetetlen volt a tempóm. A biztonsági autó csak még izgalmasabbá tette, így a győzelem még szebb"- áradozott Hamilton szezonbeli 4. győzelmét követően [link]
de ettől függetlenül igaza van h nagyon jól ment, de más versenyzőktől nem nagyon halljuk h ennyire fényezik magukat
én ezért nem csipázom annyira (Alonsonak is hasonlóan nagy egója volt régebben) -
proof88
addikt
Elfogadom az érveket.
Főleg úgy, hogy már szezon felén túl vagyunk (sajnos...).
-
törölt tag
válasz
proof88 #21550 üzenetére
Sztem így nem kérdés...nagyobb lenne a baj ha kiegyenlített lenne a szitu...sőt esetleg az erősebbnek tartott versenyző van hátrébb kicsit.
Tavalyi Hamilton-Alonso, ill. a mostani Kimi-Massa szitu pl.
Itt aztán tényleg nagyon necces belenyúlni egy futamba a csapatvezetésnek.de Kovalainen sajnos nem véletlenül van csak a 6. helyen a tabella-n..ez van, ahoz többet kell letenni, hogy egy ilyen helyzetben akár durcázni is lehessen.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21548 üzenetére
Az mar egy masik kerdes. De en arra nem sok eselyt latok, hogy latni fogunk forditott felallast, ahhoz egy muszaki hiba kellene.
De Kova nyerhetett volna polebol Silverstoneban is, ha ugyes, es en a Magyar Nagydijra is adok neki eselyt egy rajt-cel gyozelemre. Vezeto poziciobol biztos nem engedne Lewisnak.
-
proof88
addikt
Pont ezen érvek miatt olyan rohadt kényes az egész...
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #21548 üzenetére
lehet, ...bár természetesen több lap játszik egy olyan esetben ahol az egyik versenyzőnek kétszer annyi pontja van mint a másiknak, illetve legalább képes futamot nyerni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #21546 üzenetére
"a pilóták megegyeztek abban, hogy tiszteletben tartják azt, ha a másik gyorsabb"
Gondolom, ha pl. Lewis valamilyen oknál fogva lassabb lett volna Kovánál, Ő is biztos tiszteletben tartotta volna ezt a megállapodást és félrehúzódott volna előle...
Ennyire ne legyél már naív. Tök természetes, hogy van csapatutasítás, ez a logikus és nem is ítélem el.
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #21546 üzenetére
Well, yeah.
De vajon Hamilton is elengedte volna Kovát hasonló szituban? Erre persze kicsi az esély, mert Hamilton gyorsabb, mint Kova, de ha véletlenül ilyen helyzet adódna... Egyébként most visszanézve nem is tűnik olyan tragikusnak Massa mozdulatai... csak nem kéne kimenni a rázókőn túlraOké, hogy Hamilton könyörtelen, de Massa is legyen ügyes!
-
hunnylander
őstag
válasz
proof88 #21543 üzenetére
A McLarennél nem volt csapatutasítás Hockenheimben
a pilóták megegyeztek abban, hogy tiszteletben tartják azt, ha a másik gyorsabb
Massa vedekezett, visszatamadt, ahogy tudott, Lewis volt konyortelen es ugyes.
Tankonyvbe illo elozes! Elvenni a leelozott ritmusat, elvenni tole az utat, kitenni a palya szelere.
Volt regebben belinkelve egy video az F1-ben szokasos tankonyv szerinti elozesekrol. Na abban volt 'leirva' ez, amibol Lewis szerzett ket csillagos otost is legutobb.
-
törölt tag
válasz
proof88 #21543 üzenetére
általában én sem pártolom az ilyesmit...de ez logikus döntésnek tünt, copy/paste egy másik topikból:
"
Mi a fenét akarhatott volna Kova?...de most ne arra gondolj hogy bár össze akadtak volna, mert azt kapásból vágom.Neki áll vívni Hamilton-nal?!
-Oks Hamilton esetleges győzlemét megbuktatja, ez ugye nem érdekli.
-Hamilton nem adja fel, hisz sokkal gyorsabb újra és újra ráfut...vívnak körönként másodpercet bukva.
Feljönnek rájuk, és mint Alonso úgy ők is pozíciót vesztenek..vagy mint ahogy Kubica 2 ellenfelét tudta megelőzni így, hogy előtte a két autó vívot.
Szal Hamilton tuti nem nyer futamot, Kova' és Hamilton kiszámíthatatlan többesélyes kűzdelembe keveredik...kiesik vagy pozíciót veszt.
A csapat pontokat veszít...egy ilyen döntés utózöngéjeként akár a szerződése is az ablakban....hát szal csak semmi értelme nem volt vívni.
Piquet mint rivális is el tudta ezt dönteni...van egy gyorsabb autó, a vele való vívás egy bizonytalan pozíciót eredményez, ..a nem vívás egy sanszos második helyet...
"Massa esete más...bár megmondom kerekbe, sok olyan véleményt olvastam a témában amellyek mögött csupán az állt, hogy hátha Massa összeakadt volna Hamilton-nal mert akkor Kimi mennyivel jobban járna.
De szal Massa esete annyiban más, hogy neki védekeznie kell...a VB valszeg a McLaren és a Ferrari között fog eldölni, ha most beelőzi őket Heidfeld az még oké..
De ha nem volt alkalmas az autója a harcra akkor érthető, és mivel ezt mondta kapásból a futam után, én el is hiszem neki.
..meg az az eset, azért rendben volt..bent maradhatott volna talán, de akkor Hamilton tuti kivág külsőre és a jobb kigyorsra játszik. -
törölt tag
válasz
JJános #21540 üzenetére
Én ezt mondjuk alapból fentartással kezelném...ált. a hivatalos oldalon ill. nemzetközileg elismert oldalak (ami azért kockáztat is valamit, és nem kűzd félrefordítási problémákkal) oldalaira jó hivatkozni.
Meg hát alapból nem veszem komolyan, hgoy MS Massa miatt vonaulna vissza.
MS-nek ezer és egy oka lehet arra hogy visszavonuljon, és azért is vonult vissza...és mivel már eldöntötte hogy visszavonul így természetesen semmiből nem tart neki ezt mondani.
..ha MS-ben lobog még a tűz, akkor pályának feszült volna, Massa meg max. tesztel addig.
De MS-nek volt akkora szava a Ferrari-nál, hogy megválaszthatta volna a csapattársát...és akkor nem Kimi, hanem Massa az és pássz.
szvsz -
proof88
addikt
Mindig elgondolkodok ezen a dolgon, hogy valaki lassabb, mint a mögötte lévő, és elengedi, mert úgyse tudná tartani. Valóban igaz, ha a verseny elején/közepén úgy érzi, hogy több hátránya van a védekezésnek, mint előnye, akkor valahol elengedheti a mögötte lévőt, de továbbra sem értem, hogy a verseny végén, hogy engedhette el Massa és Kova olyan simán Hamiltont. Kova szerintem nem akar senkinek kellemetlenséget okozni, mert ha rászóltak, hogy engedje el Hamiltont, akkor sem kellett volna elengednie... márpedig úgy nézett ki, hogy rászóltak, mert egy ideig tudott védekezni, aztán csak úgy félreállt... Massa meg méggyorsabban... a legjobban Piquet védekezett, és szerintem ha kicsit nem csúszik meg, akkor Hamilton még annál is később előzte volna meg, mert a kanyarból való kigyorsításkor pont annyival tudott kijönni Hamilton... De ha Piquet áll félre egyből, még azt is jobban megérteném, mint Massát és Kovát. Kova nem elég domináns, és pont ilyen kell Hamilton mellé a McLarenbe, aki nem veszekszik, ha el kell engednie a társát.
Ha valakinek az jött le volna le, hogy mérges vagyok Hamilton győzelme miatt, nem igaz, mert gratulálok neki, nagyon szépen ment, szerintem szebben teszi a dolgát, mint tavaly, nagyon jól megy neki, így tovább!
De Massában és Kovában csalódtam, rájuk nem igazán lehet számítani ilyenkor, azt hiszem.
Kiminek kéne összpontosítania, valamint jól beállítani az autót, mert neki még meglenne az esélye... A BMW meg fejlesszen és igyekezzenek jó beállításokat csinálni, mert Kubica is elég jó versenyző!mod: ok, ha valóban fékproblémái voltak Massának, akkor elfogadom, hogy inkább a biztos 3. helyet akarta. Én is azt mondom, hogy nem azzal van a baj, hogy megelőzte Hamilton, hanem _ahogy_ megelőzte.
mod2: bocs, hogy Heidfeldre nem gondoltam fentebb, de Kubicát ügyesebbnek tartom.
-
laci666
senior tag
Elsőnek gratulálok Hamiltonak(nem vagyok Mekis)
Másodszorra meg a Ferrarinak össze kell szednie magát,nem gyere be hogy két pilótát nyomunk és majd lesz valami,az lesz hogy Hami megnyeri a vb-t,de ezt ne agya az Isten.
Kimire térve,egyre többet csalódok benne nem tud Sumi szinten menni így nem lesz 2-ik VB hiányzik belőle az erőszakos vadállat.Igaz tavaly se volt meg de akkor össze jött neki a VB.
Ha meg annyira jó lenne akkor már Massát rég faképnél kellet volna hagynia,de ez nem ment neki ezidáig.
Massa az meg hol van hol meg nincs, egy pár futama már a nincs kategóriába van.Az meg hogy csak úgy fére áll kész röhej, a falat kapartam mérgembe amikor megláttam,de valahol belül éreztem hogy ez lesz sajna,nem arra hogy megelőzik az várható volt hanem hogy rögtön elengedi.Úgy hogy Massa is elmehet a busba.Sose lesz ilyen hozzá állással vb.
Vissza térve Hamiltonra amit tegnap megcsinált mintha csak Sumit láttam volna ezért nagyon rossz idők várnak a Ferrarira ha igy remekel tovább.
Amit tegnap művelt nem tudom mi volt gondolom a Meki 100%-an rá fejleszt mindent ezt már csak azért gondolom mert Kovát is hogy lelépet mennyivel gyorsabb volt nála.
De az is lehet,hogy csak valami balul sült el a Ferrarinál és majd a következő futamon remekelnek de ez nem biztos.A szabad edzéseken nem látszott hogy ennyivel le vannak maradva sőt az időmérőn is csk a Kiminél látszódott valami Massa még ott jól ment de hogy mi lett a versenyen az rejtély.
Hát nem tom mi lesz itt 2009-ben a pilóta párossal de szívem szerint Alonso jöhetne már(Pedig hogy utáltam őt is de végül is Sumit csak ő tudta legyőzni igaz ahhoz kellet egy gyengus Ferrari da akkor is).Más:A közvetités alatt mintha Gyula mondta volna hogy a Meki új első szárnya 4 elemből áll szabály szerint nem csak 3 elemből állhat vagy tévedek.
-
törölt tag
válasz
JJános #21535 üzenetére
Emlékszem ilyesmi cikkre,..bár amekkora manipulálás van, már nagyon rostálok.
De szal ebben a formában:
"Sajna Maszat Sumi barátja volt, és Sumi miatta hagyta abba a versenyzést, mert neki kellett a hely."
Sztem nagyon sebezhető ez a mondat, mivel tuti nem Massa miatt hagyta abba Ms...mondott ilyesmit, hogy akkor hagyja abba ha jön valaki aki gyorsabb..de ez Massa-ra nem igaz.
Az meg megint nem jó hogy Massa-nak kellett a hely, ezért MS inkább félreáll. Amennyire én megismertem én MS-t mint versenyzőt, annak alapján nem állna félre..
Ő egy nagyon kemény, célirányos versenyző..a család, és a mögötte lévő évek az oké..az miatt abba tudja hagyni, de más versenyző miatt ziher nem, ha ő maga még akarja ezt az egészet. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #21530 üzenetére
Lehet, hogy 2009-es aero/slick tesztet nyomnak?
AMD Power: ment privi
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21524 üzenetére
Vagy Silver vagy Gold jegyet kapunk majd.
Céges okosság.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21529 üzenetére
Nem tartom valami jo otletnek ezt a McLaren reszerol. Egy-ket napra betehettek volna egy versenyzot is. Paffett alig vezet egy-ket napot egy evben (F1-es autot), nem tudom mennyire hasznos az inputja a versenyzokehez kepest.
-
Motion_Blur
félisten
Meki részéről csak a két tesztpilóta vesz részt a teszteken, Hami és Kova pihiznek.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #21526 üzenetére
Kimi nem második számú. Ez nonszensz!
Sajna Maszat Sumi barátja volt, és Sumi miatta hagyta abba a versenyzést, mert neki kellett a hely.
Én úgy látom, hogy Massa nem a nyerő fajta, és láttam, ahogy keménykedett Kimivel szemben. Egy csapatnál sem kell ilyen ember!
És nem is nyerő tips. El fog bukni, amikor nyerni kell. Nem tudja elviselni, ha lelépi valaki.
AMD POWER: Légyszi helyettem is drukkolj, és vigyél feltétlen egy angol zászlót!
-
Obi-1
őstag
válasz
Peat;) #21522 üzenetére
Nekem az a benyomásom, hogy a vörösök a bizonyított embereket szeretik megvenni. Massa csak egy szükségmegoldás volt, beugrott Barichello helyére, és egész jól bevált. Az aktuális Schumi nyilatkozatból is az derült ki, hogy Schumi-Kimi párost terveztek 2007-re, Massa nem volt betervezve.
-
attisx
addikt
-
Peat;)
veterán
Tegyük hozzá hogy ez is egy a hisztis kifakadásai közül. Öt perc múlva már nem így nyilatkozott vlna. Mivel éppen megbüntették, talán pont ez volt az a szánalmas feltartásos bünti. Alonso ilyenkor meg nem gondolkodik és Fia helyett szídta azt akiről kérdezték. Tegnap is kiakadt hogy agyon dolgozza magát erre Pique lett a dobogón. Ő egy ilyen ember és kész.
-
manutdzoli
senior tag
Gratula Haminek,nagyon gyors volt,a ferrarik nem tudom mit csináltak
A vörösöknek most sokat kell javulniuk,ha itt elengedik hamit,és nem választanak egy 1.számú pilótát,elbukják a vb címet.
-
AMD Power
titán
Nagyon ugy néz ki,hogy két hét múlva előben fogok Lewisnak drukkolni.
-
JJános
addikt
Szvsz. Én a Vettel gyereket vinném mielőbb a Ferrarihoz. Még egy kicsit éretlen, de nagyon gyors. És ne feledjük el tegnap is jól ment, és a Torro-val miket csinált.
De bármely nagycsapatnál lennék tanácsadó, most szerezném meg. Mert jövőre Webberrel nagyot fognak alakítani, és akkor már többen felfigyelnek rá.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #21508 üzenetére
pff
Nem is hiszem hogy látta a gyereket, de azt a vackot rátolta a nő..és vzz lökött nő még azután is Kimi-vel foglalkozik, amikor elesik a gyerek? -
Motion_Blur
félisten
-
-
"B"
tag
sajnálom hogy nem volt szép piros a rajtrács,de gratulálok a győztesnek..és csak annyit neki..még nincs lefutva..
nem szabad leírni a ferrarit és az egekig magasztalni Lewist,ahogy senkit se az elejéből,hisz megvillantak már azért többen is idén hogy:"gyerekek..mi is tudunk győzni!!"tény hogy azért általában aki előről rajtol az úgy elöl is végez..(kicsúszás..esőt ilyeneket leszámítva).Sokan beleszólhatnak..és..bele is fognak minden futamon hisz nem beszélhetünk már "abszolút"ferrari vagy mclaren vagy renault vagy bármilyen csapatelőnyről..,örülök hogy nem sablonos az F1 idén.és hát folyt köv@HUNGARY
-
copin
őstag
válasz
hunnylander #21481 üzenetére
Lewis meg setagaloppal nyer
Beragadt volna a mezőnybe (mielőtt megőrülnél, ideírom hogy 10-15 kőr erejéig, utána a dobogóra érhetett volna akkor is) és megoldotta volna Piquet győzelmét. Ilyenkor hiányzik igazán a cipész. Talán majd Lonzi. Most neki áll a zászló, mert a mostani páros egyszerűen nem maradhat az eddigiek alapján, kell egy fickó, akivel csinálhatják azt amit a német sztárral, vagyis azt amit tudnak.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11