- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
vagamo
őstag
válasz
hunnylander #21497 üzenetére
Az egész cikk, ha valakit érdekel.
Schumacher védelmébe vette Massát -
joey04
titán
Hát persze hogy melóznom kellett és csak fél szemmel tudtam nézni ismét a futamot...
Jó verseny volt, Hamilton ügyesen ment a Ferrari leszerepelt. ez van. -
proof88
addikt
válasz
venember83 #21496 üzenetére
Nem-nem-nem!
Éles, fiatal hangú és fiatal is... ha jól tudom, MTV-n is szokott lenni?
-
hunnylander
őstag
A szokasos 'Rocket Red' gyozelmi foto
Rajta van Mika es a Daimler AG nagyfonok is.
A McLaren gyárában rontották el Hamilton taktikáját
MS: „Felipe belül sem tudta volna megvédeni a pozícióját. Ha belül maradt volna, akkor Lewis kívülről autózta volna körbe. Ha a fékek nem olyan jók, mint amilyeneknek lenniük kellene, akkor nehéz dolgod van és nekünk sajnos egy kicsit túl sok problémánk volt a fékekkel és a gumikkal, amelyek már nem működtek olyan jól. Emiatt a biztonságra kellett mennünk és a harmadik helyet hazahozni. Lewis ellen már nem voltunk elég erősek és nem lett volna értelme túl sokat kockáztatni, hanem jobb volt hazahozni a hat pontot."
Arra a kérdésre, hogy ha ő ült volna a Ferrariban, megnyerte-e volna ezt a versenyt a hétszeres világbajnok nemmel felelt.
-
proof88
addikt
válasz
venember83 #21484 üzenetére
Nem, saját közvetítés, 2 magyar kommentátorral, az egyikük nevét őszintén szólva nem tudom, de a fejemben van az arca is, de az alapján nehéz lenne kitalálni.
A másikuk az a5.hu-ról a Farkas Péter volt, akinek sajnos néha nem értettem eléggé a beszédét, mert kicsit halk volt, viszont a másiké elég jó volt.
-
hunnylander
őstag
Hamiltont meglepte a McLaren stratégiai döntése
"Mikor megérkeztem Felipe mögé, láttam, hogy sokkal gyorsabb vagyok nála, így komoly nyomás alatt tartottam. Tudtam, hogy mivel teljesen újak a gumik, gyorsan meg kell előznöm, mielőtt még elkezdenének szemcsésedni és csúszkálni. Sikerült a szélárnyékába kerülnöm, és bár kemény csata volt, elmentem mellette a visszafordítóban. Elég nagy helyet adott nekem, fair küzdelem volt, amit élveztem."
"Azt gondoltam, hogy vége, elvégeztem a feladatom, mikor közölték velem, hogy ott van még Nelson, akit be kell fognom. Mondtam, hogy rendben, majd ismét rákapcsoltam, és pár kör alatt visszatértem az első helyre" -
Tálydi
senior tag
válasz
hunnylander #21490 üzenetére
Tudom de akkor is ő a legjobb
-
Kraptor
őstag
Megy az ismi Sportklubbon
-
gV
őstag
válasz
Oliverda #21479 üzenetére
Te tényleg nem tudsz avval a ténnyel megbarátkozni, hogy a Ferrari és Kimi is kijelentette: marad a szerződés szerinti felállás? Ergo a majd kiderül kijelentésed tárgytalan.
________
Amugy nem lett volna rossz futam a Ferrarinak csak konstans kellett volna hozni a gyors köröket ne ma végén párat. Kimi mellesleg ennek ellenére sem ment gyengén, nagyszerűeket előzött kigyorsítási szakaszon, na igen neki ritkán kell több km-nyi szélárnyék.
Felipe meg jól tette, hogy nem erőlködött feleslegesen, így is a nyakára ért Heidfeld, aztán kicsit begyorsult(), sajnos későn.
-
Ricardo
titán
válasz
venember83 #21484 üzenetére
Az ám. Volt a szokásos légüres tér emlegetése, és a többi és a többi...
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #21481 üzenetére
Először bennem is, de néha kell az izgalom. Aztán amikor láttam hogy körönként majdnem 2mp-vel gyorsabb Massa-nal akkor megnyugodtam.
-
proof88
addikt
válasz
Tálydi #21480 üzenetére
kis finn alkoholista - Te kiről beszélsz? Nem ismerek finn alkoholistát a mezőnyben ...
mod: ma a westendben néztem, és jó volt, bár kicsit azt hittem, hogy szebb hangok lesznek, de ez olyan, hogy a kákán is csomót keresek, mert azért sokkal jobb volt, mintha TV-n néztem ill. hallgattam volna.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #21479 üzenetére
Bennem felnyomta a pumpat a SC es foleg az hogy Lewist kinthagytak, mig a mezony nagyresze bement tankol. (Valojaban ezzel Kovanak kedveztek, mert ha egyszerre jonnek be tankolni, Kova varhat a sorara es nem lesz pontszerzo, Lewis meg setagaloppal nyer. De Lewisnak lehetett epiteni a versenytempojara es Kovat muszaj volt segiteni konstruktori erdekbol, szoval nem volt rossz taktikai huzas.) Tudtam, hogy emiatt Lewis a mezonybe fog visszaterni a masodik kerekcsereje utan, de azt is biztosra vettem, hogy nem akar majd ottmaradni.
-
Tálydi
senior tag
hy mindneki! hihetetlen hogy a kis finn alkoholista ma ilyen gyengén ment
. de nem baj majd ismét hátom futammal az éve vége előtt Hamilton összegyűjt 19pont nyi előnyt aztán Kimi megint megnyeri a bajnokságot ///GO KIMI!/// amúgy a kis Piké ma nagyot ment elkente Alonso arcát
(nem szeretem Hamilton de ma megint nagyot ment)
-
Oliverda
titán
válasz
mefistofeles #21477 üzenetére
Kettő volt az nem három de lényegtelen már.
MÁS
Arra azért kíváncsi lennék hogy a probléma most Kimi-vel van vagy a Ferrari-val. Még akár azt is el tudom képzelni hogy Kimi helyére jön idő előtt Alonso ha netán vele van valami. Majd kiderül.
Amúgy én örültem az SC-nek. Egyrészt legalább ez most nem hozott semmi a konyhára Hamilton-nak, sőt bukott vele és most így legalább nem azt kell olvasni hogy megint mekkora mákja volt. Másrészt pedig legalább felkavarta kicsit a versenyt.
-
hunnylander
őstag
válasz
mefistofeles #21477 üzenetére
Éccé vót Budán kutyavásár, csak éccé!
Es az ket futam volt, nem harom.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
mefistofeles #21470 üzenetére
Pique és Massa versenytempója ekkor megegyezett, csak míg Massa szenvedősen tudott vezetni és bizonytalan volt addig Pique ilyenre nem panaszkodott, így szerintem jobban tudott volna játszadozni a védekezésnél, aztán lehet hogy nem.
Piquet szerintem sem kell egekbe rakni, nem is rakta senki, ő sem saját magát, ment egy szépet a verseny utolsó etapjában, ahol a karrierje volt a tét, így dicséretet azért érdemel. -
D@ni88
addikt
válasz
csak az a gond hogy Kiminek az utóbbi 4-5 versenyt kell már elfelejtenie
-
venember83
nagyúr
válasz
Sok hétvégét kell már elfelejtenie Kiminek... Nem lesz ez így jó. Még 1 ilyen hétvége s azt fogom mondani, hogy meg sem érdemli az egyéni világbajnoki címet s ilyen pilótákkal a Ferrari sem a konstruktőrit.
-
-
vagamo
őstag
válasz
-
válasz
Peat;) #21466 üzenetére
Piquet miféle kellemetlen perceket tudott volna szerezni Haminak? Semmifélét! Hamilton sokkal gyorsabb volt, ha Nelson kekeckedik akkor max mindketten kiesnek és elszúrja élete versenyét. Inkább Massán csodálkozok, szerintem Hamilton mindenképpen lenyomta volna 2-3 kör alatt de így?
ez eléggé érdekes volt a braziltól.....
Kimit meg szerintem bőven nem kell még leírni, csak gyorsan felejtse el ezt a hétvégét.
Véleményem szerint Kimi és Hami fog csatázni a VB címért. Massából valahogy nem nézem ki a címet. Különben is ha valamikor, akkor tavaly kellett volna megragadnia a lehetőséget.
Amúgy Piquet szereplését sem kell az egekbe magasztalni, ölébe hullott egy lehetőség és élt vele. Az uccsó 10 körben nem hibázott és ennyi....... Szerintem több dobogója talán életében nem lesz F1-es versenyen. -
30z.Samu
félisten
Jó volt ma is a futam!
Gratula a kis Piquet-nek is!
-
törölt tag
kemény győzelem volt, ..és volt benne előzés is az első helyért, ami ritka sajnos a boxtaktikás világban.
Az elengedést tök jól magyarázta Webber,...Czollner-t nem is értettem..Clio kupában pont lenyilatkozta futam után, hogy sokszor nincs értelme harcolni a sokkal gyorsabbal, mert annyi időt veszít körönként a védekezéssel, hogy feljönnek rá is hátulról.
...úgy néz ki ez akkor elfogadható volt, most nem.Sztem teljesen logikus, Piquet másfél másodpercet bukott abban a körben mikor Lewis mögé ért.
Kova' detto...a nagy csatában mindketten bukják a köridőket, és feljönnek rájuk azok akik tisztán tudnak menni.
Egyszerű versenyzői intelligencia valóban,..felmérem a lehetőségeimet és a legtöbbet hozom ki belöle, ha van sansza a végső pozíciótartásra akkor viszont harc.Nagyon kemény futam volt Hamilton-tól,...sajnos Glock elszállt, pedig az a srác nagyokat lép Trulli mellett aki már Alonso-t is megszorongatta csapattársként.
A balesetnél a két Toyo' egy képen volt,..ami a dögnehéz autó és Trulli pozícióját nézve nem gyenge.
Szal azt sajnáltam nagyon.
Piquet meg nagyot autózott, szépen bírta a terhelést az utolsó 10 körben.
Kova'...áá semmilyen volt,
Alonso pedig próbálkozott se a mai nap nem az övé volt. -
Male
nagyúr
válasz
hunnylander #21459 üzenetére
Igen, csak Massának nem szólt RD... ez az egy "aprócska" különbség van
...te is gondolkodj... nem azt írtam, hogy baj volt a Kova féle elengedés, hanem hogy vicces volt a pár órával korábbi nyilatkozata után a jelenet
(Amúgy szerintem ez a nem lehet csapatsorrend egy baromság... hiába tiltják, nem lehet betartatni, másrészt teljesen ésszerű a csapat szempontjából, hogy legyen.)
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #21464 üzenetére
Te szerintem Male kijelentesere reagaltal, mert tole van az idezet. Massanak kemenyebbnek kellett volna lennie, ha tudott volna. Lewis meg is koszonte neki az 'elengedest'.
Tobbet nem tudok hozzatenni, csak Hill szavait idezem, aki mar Lewis F1-be kerulesekor kijelentette, hogy "ruthless overtaker". Lewist nehez feltartani, ha harapos kedveben van, marpedig a SC igazsagtalan ido- es poziciorablasa felpiszkalta az idegeit.
-
Ricardo
titán
válasz
Akkor ha egy Ferrari a kerékcsere után egy Force India mögé jön ki az el kell hogy engedje, nehogy véletlenül ütközzenek. Pont arról szól a verseny, hogy a gyorsabb megelőzi a lassabbat, aki védekezik (zárja a szögeket, az idális ívet...).
Ezentúl lehetne az időmérő eredménye a futamé is hiszen aki a leggyorsabb azé az a dobogó legfelső foka. -
Peat;)
veterán
válasz
Kovát dobni kell a csapatnak ha nem csak az egyéni cím a cél. Lehet hogy ennyivel gyorsabb nála Hamilton, de ez szerintem azzal is magyarázható, hogy míg Hamilton élpilóta addig Kova csak egy átlag a mai mezőnyben. Fiskóval kb egy szint, és kb. ugyanazt látni most mint pár éve Renaultnál, az egyik robog a vb cím felé, a másik meg dobogóra sem kerül. Idáig vártam a véleményemmel mert sokszor pechje volt Kovának, de ezek már nem peches futamok, hanem eltolt futamok.
Az első két helyezetnek gratula, Alonsora kiváncsi vagyok hogy csak 1 hétvégés (illetve 1 napos, időmérő nagyon rendben volt) vagy hosszabb távú lesz a gyengélkedése.
-
JJános
addikt
válasz
Így van! Nem kell mindent szó szerint venni, amit a retek klubban mondanak.
Hami simán elment Kovának, Massának, és Nelsonnak.
-
Oliverda
titán
válasz
Ááá... csak mákja volt mint mindig.
-
hunnylander
őstag
Massa nem is nagyon csinálhatott semmit, Hamilton 1-1.3 másodperccel volt gyorsabb nála körönként, ha küzd, akkor sincs semmi esélye elötte maradni, csak kockáztat feleslegesen.
Gondolkozz mar! Nem csak Massanal volt legalabb ennyivel gyorsabb, hanem Heikkinel is. Ha Lewis Massat le tudta gazolni, akkor Heikki esszeru viselkedesevel kapcsolatban mirol beszelunk?
(Massa a felesleges kockazat miatt elengedheti Lewist, de Heikki mar nem? Erdekes.
)
Maximalisan megerdemelt, VB aspiranshoz melto, brutalis gyozelem! A rivalisoknak meg a SC segitsege sem volt eleg megfogni Lewist, meg ugy se hogy a Meki maga alatt vagta a fat, es ok csinaltak plusz melot Lewisnak. Kertek is tole az elnezeseket.
-
Male
nagyúr
Eh, a Ferrarinál lassan fejleszthetnének valamit, mert egyszerűen lassúak.
Massa nem is nagyon csinálhatott semmit, Hamilton 1-1.3 másodperccel volt gyorsabb nála körönként, ha küzd, akkor sincs semmi esélye elötte maradni, csak kockáztat feleslegesen.
RD meg megnyomja a gombot, és Kova hirtelen elrontja a kanyart teljesen véletlenül... még jó, hogy pár órája nyilatkozta, hogy ő nem második számú versenyző, és küzdeni fog Hamiltonnal
(Már eleve, amikor ezt valaki lenyilatkozza... kb annyit jelent, hogy pont most szóltak nekem, hogy második vagyok.)
Retekklub meg ezzel a verseny közbeni reklámmal... mire jó ez? A cégnek se hinném, hogy túl pozitív reklám, hogy minden néző anyázza őket, amiért a fél képernyőt kitakarják.
Valaki tudja, hogy Dennisék miben fogadtak a verseny elején? Amikor a táblás csajjal dumáltak, és utána átadták a pénzt
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #21454 üzenetére
Remélem, jól megveszi őket kilóra a Mercedes, utána amegfelelő himnusz fog szólni.
Persze nem akarom bántani az angolokat, semmi bajom velük sem, csak a németeket jobban kedvelem. -
D@ni88
addikt
Én csak azt nem értem hogy ha a végén ilyen gyors tudott lenni Kimi akkor az elején mért nem?
1,5 hónapja fél másodpercel voltak gyorsabbak most meg bőven ennyivel lassabbak... kicsit felb**zó
-
hunnylander
őstag
Szep volt, Lewis! Ma (is) te voltal a legjobb!
-
Atlantis
veterán
Ez nagyon szép munka volt Hamiltontól. Azért a Mercedes miatt figyelek rá, mégiscsak német autót vezet(lassan teljesen német lesz, ha igazak a felvásárlási hírek), de nem tagadom, nem ő a kedvenc versenyzőm.
-
vagamo
őstag
Erre a befutóra senki sem tippelt
! Poquet bezavart
-
Kraptor
őstag
Hát a Ferkák nagyon gyatrán mentek. Mr. Sonka meg egyre jobb. Kimi meg benga, tavalyi VBje tiszta mák volt.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83 #21430 üzenetére
Mert paraszt.
Nem nézte Vettel előtte.
Az miatt hogy Kimi a tankoláskor mögötte állt, nem kapott új gumit. Kimi viszont új gumin volt, és ha nézted nem is rossz köröket futott. Csak hát nagyomn hátul volt. -
A Ferrari nagyon rosszul teljesített ezen a hétvégén. De Massa teljesítményén is látszik, hogy nem igazán van elemében. Inkább csak a túlélésre játszhat a Hungaroringen is, mert ez nagyon kevés.
-
Gyusz
őstag
Kimi basszus. Pocsék időmérő, a rajtnál is pozíciót vesztett, a Safety car sem játszott a kezére, de legalább előzött egy párat, azonban nem lesz ez így jó a továbbiakban. Kovalainen meg egy győztes autóval megint mit produkált
-
vagamo
őstag
Szép volt Hami! De mai nap KIRÁLYA : Nelsinho Piquet
-
AMD Power
titán
És igen igen! Király voltál Lewis. Ma keményen kikapott a Ferrari. Jó futam volt.
Webbert sajnálom. Kimi mai produkciója pedig. Mind1.
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #21429 üzenetére
Azért húzódott le balra, mert nem bírták a gumik, nem?
Gratula Hamiltonnak, nagyszerű futamokat futott mostanában! Most meg megyek halálra zabálom magam.
-
7Heads Drago
veterán
Egyetlen dolog szól Massa mellett: neki nem cseréltek kereket legutóbb.
Kopottak a gumik. -
Oliverda
titán
válasz
PazsitZ #21423 üzenetére
Alonso: Piquet-nek is pontokat kellene gyűjtenie
Meg neked is Fernando.
-
Ijk
nagyúr
Ferrari nagy csalódás. Massa-ból szvsz soha nem lesz vb, Kiminek mostanában nem akar összejönni. Most nem tudom mi lehetett vele ezen a hétvégén, de a ferka megen elbxta a versenyét SC alatt, mostmeg szerencsétlen megint kaparhatja össze a pontokat.
-
vagamo
őstag
Hajrá Piquet
-
PazsitZ
addikt
Piquet meg elmorzsolhat pár imát az istenének, élete mákja történt most.
[link]
A fiatal brazil azonban ismét csalódást okozott, és ha csak valami nagy csoda nem történik, a 17. pozícióból indulva vasárnap sem fog tudni nagyot dobbantani. - bejött a csodaMondjuk belőle még kinézem, hogy eldobja a kocsit
-
ToBeY
nagyúr
Mi a fenét csinált Massa?
-
7Heads Drago
veterán
Ennyit Massa-ról.
Béna -
Ijk
nagyúr
Massa... Ennyi vagy, Haminek grat.
-
Kephamos
addikt
pwnt!
-
venember83
nagyúr
Tehát almaszedés.
-
Ricardo
titán
Ez komoly hiba volt Massától
-
AMD Power
titán
Ez az!!!!
-
AMD Power
titán
Lewis nagyon megy. Pár kör a Massa mögött lesz.
-
venember83
nagyúr
Gomb megnyom, csapattárs lehúzódik. Nincs csapatutasítás. Tudom, a Ferrari honosította ezt meg, de vicc, hogy anno pl a mclarenesek voltak a leginkább ezen felháborodva. Most? No mindegy.
-
PazsitZ
addikt
Ismét egy Honda-RB pankráció. Az ilyenek meg tipikusan DC-vel történnek idén.
-
AMD Power
titán
Ez most nem DC hibája volt viszont.
Ma nincs is a Palik.
-
Kephamos
addikt
válasz
South Velen #21396 üzenetére
Én angol kommentárral nézem: így is ugyanolyan unalmas a futam, de legalább nem húzza fel az agyam Palik meg Czolner. Szörnyűek.
-
sharKBITE
aktív tag
pfff, sorry
-
7Heads Drago
veterán
El fogják szúrni a Hami tankolását...
Nem lesz meg Massa. -
AMD Power
titán
Alonso is nagyon gyenge ma. Ez nagyon kevés amit művel.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest