- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #20274 üzenetére
Nagyon nagy
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Pá
addikt
válasz Buldozer99 #20295 üzenetére
Nem hiszem, hogy azt a 6-8 kört nem lehetett volna már belelötykölni.
De egyébként úgy is megérte volna bejönni, hogy nem tankolnak rá semmit, csak lecserélik a kerekét, úgy bukott volna 20mp-et, így meg elment 50.
Egyszerűen csak nem volt a boxban egy ember, aki rácsapott volna az asztalra és szól Kiminek a rádion, hogy jöjjön be a boxba. Inkább csak bután nézegették egymást meg a monitort és várták a csodát. Sajnos.#20297: én is gondoltam rá, hogy akkor meg lehetett volna húzni az extrémet. Mindegy, végül is az 5 pont sem olyan rossz, innen még simán meg lehet nyerni a vbt.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
tuskooo
addikt
Igaz, de sztem azért figyelik a többieket, és mindenki teljesen mást csinál, az jelent vmit. Főleg, hogy a Renault volt a másik, ahol bevállalták azt, amit ők, és ők is váltottak (pedig Briatore szintén kellően erős taktikában). Meg amikor egyre csak jobban esik az eső, az már magában is elég egyértelmű.
Ja a legszebb, hogy magamban mondtam, hogyha már kijött, rakjanak rá extrémet..persze akkor vadnak tűnt, de a végén nyerte vna a versenyt vele. Mondjuk ha egyszer baromi nagyon buktak a merészséggel, utána senki se hibáztathatja őket, hogy még1szer nem vállalták be.
[ Szerkesztve ]
-
simonzé
addikt
Senkit sem érdekel, de azért leírom hogy három rendes ember van a mezőnyben:
Burdais, Trulli és Barichello. Ők hárman összedobtak nekem 3950 pénzt, mert megverték a csapattársukat.
Bezzeg Kubica, Coulthard, Massa meg Sutil otthagytak a szarban, volt pofájuk kikapni a másiktól. Eh! Így minusz 50 Ft-tal zártam a versenynapot. Még jó hogy az edzésen bejött Kova az utlosó pillanatban 3,2-es szorzóval ;)
Ezek után ki merészel engem elfogultsággal vádolni? Meg fröcsögéssel?!? Kapjunk már a fejünkhöz hombrék. Talán 3-an vagyunk ebben a topicban, akikről nem süt a rajongásuk iránya. Pl. én kinek szurkolok?[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
JJános
addikt
És az még nem elég, legalább annyi eszük lett volna, hogy mit csinál R.B.?
Nem szégyen, ha azt utánozzák, aki ebben penge, és még jól is lépett.
Azzal, hogy eltér a taktikám más élcsapatoktól, felvállalom azt, hogy az enyém nem jön be. Vagy bejön, és másé nem. Én inkább hasonló taktikát csinálok, és ha nem jön be, akkor senkinek nem jön be. Nem tudom érthető?
2007-05-06 óta itt!
-
gV
őstag
Kimi is emberbol van
miért eddig droidnak gondoltad
#20285 elhiszed h ezt eddig is tudtam
#20286 én ebben nem látok semmi kivetni valót, lehetett volna h gyorsan eláll az eső mint ah szombaton ez meg is történt
[ Szerkesztve ]
-
bdav
őstag
wazze Heidfeld miket előzőtt ma
Hamilton respect
A szomorú helyzet amúgy úgy tűnik hogy az hogy Kova miatt McM csapatcím az már nem lesz pedig szimpatikus ő is csak nem megy neki jól (pechje is van de nem is gyors annyira)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Pá
addikt
Nem az volt a hiba, hogy nem cserélték le a kerekét, akkor tényleg nem lehetett tudni, hogy milyen idő lesz, akár jól is elsülhetett volna.
Viszont, hogy miért hagyták kint Kimit még kb 6-8 körig szenvedni, amikor már látszott, hogy nem jött be, az felfoghatatlan.#20284: pontosan
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Azon gondolkoztam, hogy mennyire amatőr dolog, hogy a csapatok hajlandóak dollármilliókat kötleni 1-2 tizedes javulásért, viszont ilyen 30-40 mpeket eldobnak egy versenyen ilyen balfaszságok miatt.
Nem tudom miért nem lehet felvenni egy embert, akinek az a dolga hogy minden verseny előtt készít 600 forgatókönyvet és mindegyikre kidolgoz egy optimális megoldást.
Nem is kell konkrét esetekre gondolni, lehetne csinálni grafikonokat, üzemanyagszintről, gumikopásról meg minden egyébről és ilyenkor elég lenne csak rápillantani és lehetne dönteni 1 perc alatt.
Sztem sokan elvállalnák have pár ezer euroért, ez meg kb annyi pénz amit Kimi minden nagydíjon befizet boxutcai gyorshajtásért.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
gV
őstag
pár hszt visszaolvasva azoktól akik megint a Ferrari taktikáját szidták, mind szánalmasak és valoszinüleg nem látták a 2006os kínai futamot ahol Schuminak nem cseréltek gumit és végül kifizetödött most épp nem, előfordul
-
Buldozer99
senior tag
Hát ha a cuccain térdelt,(ami látszik a videon is) akkor megérdemelte.
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
zolynet
veterán
olyannyira lekéstem ezt a mai futamot, h a sportklubos ismétlés felénél (34-35kör) szálltam be, de onnan vmi pazar volt
LH
Roseberg
Massa jesszus, no comment
Raik a végére mákerLife is too short to stay stock!
-
tuskooo
addikt
válasz venember83 #20277 üzenetére
Ezt bírtam amúgy Kimiben mindig, nem foglalkozik a sallanggal, csak a versenyzéssel foglalkozik, ami alapvetően a dolga.
-
JJános
addikt
válasz venember83 #20277 üzenetére
Úgy van, rámászott a fotós Kimi cuccaira. Nah, Kimi észrevette, és már dőlt is a fazon. Ha-ha.
Jól láttad meg venember!Hunny: Köszi a fotókat! Hondáéknál nagyon vidámak!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
venember83
nagyúr
De ez már rá vall: Taken from an interview in Saturday's Silverstone Red Bulletin issue, Kimi says: "I don't mind what people think too much. If they ask nice questions then yes, but for sure if they ask stupid questions I won't answer and they will think I'm a dickhead. But it goes both ways. If everyone's nice to eachother it's much easier."
A fotós meg a cikk szerint a finn cuccain térdelt, ami szintén nem volt valami szép gesztus.
-
tuskooo
addikt
Naja, elég pofátlanok szoktak lenni a fotósok, nem túl meglepő a dolog. Meg amúgy minek belemászni a képébe, van zoom is már egy ideje, nem?
Pá: hát, elég mókásan festett az egész. A fotós amilyen idétlenül elfeküdt, utána meg mindenki, mintha mi sem történt vna
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Miért gondolod, hogy idegből csinálta?
Lehet, hogy viccnek szánta.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
Raikkonen annoyed at photographer (British GP 2008) (video)
Kimi is emberbol van, es ki lehet hozni a sodrabol, pedig ez eddig lehetetlennek tunt.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
Pá
addikt
Vicces ma minden nyilatkozatban azt olvasom, hogy "de vezetek a világbajnokságban..."
-
30z.Samu
félisten
Szerintem eddig ez volt a legjobb futam.
Sic Parvis Magna
-
Flashcash
Közösségépítő
Kimi Raikkonen, Ferrari (4th):
"Csalódott vagyok, de ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy sokkal rosszabbul is alakulhatott volna a mai nap. Megvolt az esélyünk a győzelemre, de hibát vétettünk az első boxkiálláskor azzal hogy ugyanazt a szett gumit hagytuk fent az autón, mert arra számítottunk, hogy javulni fognak a körülmények a pályán. Közös döntés volt, csapat vagyunk együtt nyerünk és együtt is vesztünk. Nem alakultak túl jól nekem a futamok figyelembe véve az utolsó pár versenyt, de vezetem a világbajnokságot Felipe-vel és Lewis-al. Tudjuk, hogy erősek vagyunk, de mindent össze kell hangolnunk, hogy a legtöbbet hozhassuk ki magunkból."Felipe Massa, Ferrari (13th):
"Ezt a Silverstone-i hétvégét el kell felejteni. Pénteken volt egy balesetem, tegnap hiba történt a kvalifikáció alatt, ma pedig sorozatos hibákat vétettem minden szinten. Előre kell tekintenünk, mert még nagyon hosszú a bajnokság, és ismét kiderült, hogy akár egy eredménnyel gyorsan változhat a pontverseny. Kilenc futam után az élen vagyok és minden esélyem megvan, hogy a világbajnokság végéig harcoljak a vb. címért. Ma alig tudtam az autót egyenes vonalban tartani, és folyamatosan nagyon nehéz volt vezetni. Csak a legutolsó boxkiállás után javult valamit a helyzet, de ekkor már késő volt. Javulnunk kell a következő Hockenheimi tesztre és fel kell készülnünk a következő versenyre."[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz hunnylander #20266 üzenetére
Arra rájöttem én is, csak nem tudtam biztosan, hogy angol e az édesanyja, vagy walesi, vagy skót például.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
hunnylander
őstag
válasz philoxenia #20258 üzenetére
Erre: Hamilton's mother, Carmen, is white British, whilst his paternal grandparents emigrated to the United Kingdom from Grenada in the 1950s.
Lewis Hamilton szuloanyja feherboru brit. Bar egyebkent a kozvetitesben a mostohaanyjat lathattuk.
www.HunnyF1.com
-
Skipp
senior tag
Remélem valaki betol egy jó nagy f*szt a Renault-osok szájába, mert ez a "taktika" ismét rém gyenge volt, jó szokás szerint.... Vicc...
Aztán vigyázni ám, mert Heidfeld világbajnoki esélyes!
Gyula,Gyula,Gyula....Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
PazsitZ
addikt
válasz Nowhereman #20259 üzenetére
Hát igen taktikailag sose túl erős az RB. Max néha jól jön ki a dolog.
A rajtnál meg se lepődtem, a rajt az nem megy. Webbernek RB-ben nem.- http://pazsitz.hu -
-
törölt tag
válasz Nowhereman #20259 üzenetére
lehet hogy eltaktikázzák, de a futam elejéi megpörgését nem kellett volna, mert mikor visszaállt a sorba, akkor gyors volt, sőt amikor tiszta volt előtte a pálya akkor gyorsabb volt mint az eleje...és akkor megint megpörgött.
A dolgokat valóra kell váltani sztem, pörögtek mások is meg minden, de a körülmények olyanok voltak, hogy itt valaki technikás stabil vezetéssel sok előnyt tud szerezni.
Én sajnálom az elszalasztott lehetőséget.
remélem lesz még ilyen, de ez is egy ilyen volt. -
Drizzt
nagyúr
Végre Hamiltonnak összejöttek a dolgok, ma úgy vezetett, amiért szurkolok neki. Kár, hogy egyelőre nagyon ingadozik a teljesítménye. Elsősorban a hibákra gondolok, amiket el tud követni, ugyanakkor viszont a vezetői mentalitása nagyon tetszik. Ma például nem vettem észre, hogy bármikor visszavett volna.
I am having fun staying poor.
-
Nowhereman
őstag
válasz #70869248 #20255 üzenetére
Tegyük hozzá, Webbernek menetredszerűen eltaktikázzák a versenyeit. A Webber-Newey páros mellé nem ártana valaki, akinek van valami lövése is hozzá. Barika esete pédázza, hogy mennyit is érhet az ilyesmi. Johnny Herbert pedig valami hasonló szituból még nyerni is tudott pusztán csak a jó gumiütemezéssel.
Utánam a kondenzcsik!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz hunnylander #20242 üzenetére
Erre gondolsz?
-
PazsitZ
addikt
válasz hunnylander #20252 üzenetére
Amúgy Hami tényleg jól végigvitte a mekit, csak hazai pálya.Hát sokkal többet vártam ettől a futamtól.
Minden esetre érdekes volt.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
törölt tag
Nem gyenge futam volt
Sajnos Webber és Kovalainen nem tudtak domborítani. Kova'-ra egy kicsit morcos is lettem, mert az egy dolog hogy nincs 1sz. versenyző, de ha már az elején harcolt Hamilton-nal (ez rendben van), akkor a végén is tartania kellett volna a nyomást, és pontot rabolni.
stabilan be kellett volna hozni a McLaren-t Alonso és Kimi előtt...ez lett volna az amit a kialakult helyzetből ki tudott volna hozni maximálisan.
Így sem gáz persze, de így megint gyengült a pozíciója sajnos
Webber-nek meg nem nagyszerű dolgokat kell véghezvinni, és végigjönni a mezőny hátuljáról, hanem szintén élni a lehetőséggel, és ott maradni az elejében...mert a fene enné, ebből akár futamgyőzelmet is ki lehetett volna hozni, gyors volt..és megelőzni sem könnyű.
Hamilton frankón ügyes volt, nagyot autózott és nagy grat neki.
Nekem egyébként Glock is tetszett, már az előző futamon is érzett hogy kezd felérni Trulli-hoz...ami sztem nem kis dolog. Az hogy behibázott az oké, elég tré volt a tapadás, de a tempó az rendben volt (az 'esős' beállítású Trulli-ra feljött uazon taktika mellett).
Rubinho meg... aranyos volt ahogy beszélt a gyorsaságáról, meg is van, csak kicsit talán a szerződésének is beszélt (szvsz)
Mindenesetre ő is tudott élni a lehetőséggel.
Kimi is jó volt, ahogy megpördült és lereagálta az szép volt,....meg a kiautózott eredménye is, azt hittem már full elúszik a versenye.
Szal jó futam volt nekem tetszett -
MPowerPH
félisten
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #20252 üzenetére
Ezzel alapvetően nincs is gond, de évek óta mindig előfordul, h vki folyton csúszkál, pörög, és ez fel se merült sose. Szval ahogy szted a versenybírók kivételeznek a ferrarival, úgy akarod te szintén kivételezve minden hülyeségért büntetni őket...
-
hunnylander
őstag
válasz tuskooo #20250 üzenetére
Kihangsulyoztam, hogy en adtam volna neki black flaget, a tobbiek vedelmeben. De en is csodalkoztam volna, ha a palyabirok megtettek volna. Hadd ne essek hanyatt Massa mai verfagyaszto mutatvanyaitol. En csak ennek adtam hangot a black flagelessel, amit ertelemszeruen tulzasnak is szantam, de lett volna haszna. Pl Massa indulhatna kovetkezoleg uj cuccal.
www.HunnyF1.com
-
Calogero
addikt
válasz 7Heads Drago #20228 üzenetére
Kimi kétszer hagyta el a pályát
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #20249 üzenetére
Ezért black flaget...te is jó vagy. Meg nem mondom, hogy mikor intettek ki valakit, de azóta volt egy rakás ennél akár rosszabb eset is. Simán nem szívesen intenek ki bárkit is. Az meg már nc, hogy még mindig ott tartasz, h Hamiltont miért büntetik, ha szabálytalanságot csinál.
-
hunnylander
őstag
válasz #51736960 #20205 üzenetére
Igen en blag flaget adtam volna Massanak. Van olyan szabaly, ami miatt ra lehetett volna huzni, ha olyan szorszalhasogatoak lettek volna a palyabirokhoz, mint Lewishoz voltak. Es nem is veszitett volna vele pontot Massa. Csak a szerencsen mulott hogy nem torte ossze magat vagy mast, nezd mar vissza a futamot. A tul veszelyes es a palyaviszonyokra alkalmatlan autot es pilotat ki lehet inteni.
www.HunnyF1.com
-
helkis
veterán
húhh.. csak most írok, de marhajó volt a futam!
külön Gratula Haminak + a csapatnak, az angolok úgylátszik tudják merről fúj a szél Ezüstkővön!
vicces, hogy időmérő után pont Heidfeld-et meg Barichellot-t tartottam a két legesélytelenebbnek.. majdnem bejött: [link] nekik is gratula!
Webber-t meglestem volna úgy is, hogy nem csúszik meg, remélem többször lesz az élmezőnyben ezután is, bár így is legyaulta a fél mezőnyt, szép volt!
Massa + h2o = koripálya..
Kiminek drukkoltam, de sajna elbénázták a gumiválasztást, ehhez képest elég előkelő helyen végzett, azért a leggyorsabb kör az övé volt szokás szerint: 0.7 tizeddel volt jobb mint Hami.nem lesz gyenge a topic, mikor az utolsó meccsen fog eldölni kié a VB-cím..
addig mindenki keresse fel kezelőorvosát gyógyszerészét.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #20244 üzenetére
Egyáltalán nem volt muszáj, kellően gyors volt előtte. Szimplán egy rossz döntés volt, ennyi.
-
Nowhereman
őstag
válasz hunnylander #20240 üzenetére
Hja. Brawn a Hondát Birkával behozatta harmadiknak a sorvégéről, Kimi meg csak negyedik lett. De ahogy látom ez több csapatot érint. Valahogy nehezen tudják kiszámolni, hogyha egy autó egy gumiszettel körnként 5 másodpercel gyorsabb akkor már 5 körre is érdemes kereket cserélni! És annyi víz, amennyi volt a pályán, nem tünik el 5 kör alatt.
Utánam a kondenzcsik!
-
hunnylander
őstag
válasz pH érték #20243 üzenetére
Egy pillanatra bevagtak a muholdkepeket, amit mas csapatok lestek is, ugyanugy az eget. Kiminek mar a kerekcserenel agyonhasznalt volt a gumija. 19-re lapot huztak, mert Lewis ellen muszaj volt. Nem jott be. De ha idoben visszamegy uj intermediate-ert, tovabba nem piruettezik, akkor siman meglett volna Kiminek a 2. hely es most vezetne az osszetettben.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
pH érték
aktív tag
válasz hunnylander #20240 üzenetére
Gondolom azt gondolták, hogy kevés eső jön, utána felszáradt a pálya. Ha visszaemlékszel a francia nagydíjra ott is esőt jósoltak még se jött be.
-
hunnylander
őstag
válasz 7Heads Drago #20235 üzenetére
Lewis a normalis boxtaktikan volt, mint minden ertelmes csapat. Aki rizikozott es eltert a szokvanyostol, az szamolt a kockazatokkal. Es Lewis ki is autozta a taktikat, meg legalabb ketszer kijohetett volna a boxba, akkor is nyer.
A Ferrari meg nem tudom, mit gondolt amikor mindenkinek ott volt a muholdkep meg a sajat szeme. A meteorologusukat mindenesetre kirughatjak, mert pocsek munkat vegzett.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz AtiGef #20230 üzenetére
En szeretem a nyulakat. A szuleim tartanak is nyulakat. Szeretem oket, mint elolenyeket (jopofak, amikor dobbantanak a labukkal, igy szoktak kifejezni a morcossagukat). Neha mint feherjeforras is az asztalra kerulnek. Husuk leginkabb a csirkemell husra hasonlit, vagy a facanera, ha ettel mar olyat, es fejedelmi eledel. Van egy sulyos Crohn betegsegem, ami borzaszto feherje hianyt okoz, vegakent meg is halnek, pedig szivesen lennek vegetarianus, mert az azt is jelentene, hogy egeszseges vagyok.
www.HunnyF1.com
-
Csepy
őstag
válasz Andrew_31 #20231 üzenetére
tavaly. (helyesírás)
csak, hogy ON is legyek: Hamilton nagyon szépet ment ma. Ok, taktika is éppen bejött, pedig amikor nem rakták neki fel az extrém esőgumit, azt hittem megfojtom Ron-t... de így utólag jó húzásnak bizonyult. Ez úton is elnézést Ron-tól
Hami azért alakított szépet, mert az egy megcsúszást kivéve hibátlanul ment, és persze villámgyorsan.Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
7Heads Drago
veterán
válasz JJános #20232 üzenetére
Bocsika.
Lehet hogy akkor voltam kinnt a sörömért és nem láttam.
Akkor visszavonom , amit írtam Kimiről.
Fegyvertény? Ez eső és box taktika volt, nem fegyvertény.
A legutóbbi száraz futamokon tudtom szerint sehol se volt a Merci.
Leginkább csak a BMW-kel probálták a versenyt felvenni több-kevesebb sikererel.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
törölt tag
Azt hiszem Barichello önbizalmának jót tett a dobogó.
Massa viszont úgy tűnik víziszonnyal küszködik. -
JJános
addikt
válasz !Overdose! #20218 üzenetére
Nekem Hami nem irritáló. Te viszont eléggé. Hagyd békén. Arról beszélj, aki a kedvenced.
Kívánom hogy egy moderátor rúgjon ki mielőbb. Más kedvencét nem piszkáljuk ebben a topicban.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Azt hiszem Hami ma elégtételt adott nekünk.
Mindenkit lekörözött, csak a szőröst, meg Barikát nem.
Ez előtt a fegyvertény előtt meg lehet hajolni! Nagyon elemében volt! A taktika is bejött! Gratula!
D.C. neked is gartula. Apa leszel?
Kimi is megpörgött!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Andrew_31
Modder
válasz MPowerPH #20226 üzenetére
Lehet beállítani sem sikerült rendesen, mert a 2. szabadedzésen nem sokat tudott menni ,a harmadikon esett az eső. Az időmérőn meg se tudta közelíteni az 1 perc 19.5-ös idöt.
Azért annak örülök, hogy még mindig ott van az elején a 48 pontjával.
Hajrá Massa és Ferrari.
A Ferrari a jobb autó mert kinek a 2 piltája gyüjtött 48-48pontott.
Hála az égnek ,hogy idén nem szívárognak az adaok kifelé.
Legalább is nem annyi mint tavaj.
Jó az autó és a pilóta páros. -
AtiGef
senior tag
válasz Viktor77 #20227 üzenetére
én is csak ennyit láttam
Ilyen körülmények között nehéz menni. Hamiltonak azért volt könnyebb dolga mert nem ment előtte senki.(azért tényleg szépen vezettet és gratula neki)
Kimi kihozta amit lehetett.
Izgalmas volthunnylander, te állat tenyésztő vagy? Netán Greenpeaces? Lehet csak vega
-
7Heads Drago
veterán
Massa 1. bukása.
Ezt a hétvégén addig gyakorolta, hogy a falat most már el se találta a végén.
hunnylander: Én mintha a Merciket (mindkettőt)is láttam volna füben. Kimire viszont nem emlékszem, hogy nyulakat kereset volna. Szerintem nézd meg a futamot estére.
Kimi nem hibázott, hanem a csapat taktikázott ki vele![ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz hunnylander #20225 üzenetére
Egyszer Massa ütött el majdnem egyet, egy pedig szimplán átrohant a pályán. Én ennyit láttam.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
MPowerPH
félisten
válasz Oliverda #20179 üzenetére
Te miről beszélsz? Milyen VB cím? Ezt álmodtad? Csak emlékeztetlek, hogy tavaj a ferrari volt fölényben az év második felében, és Kimi -nek is fekszenek azok a pályák. Haminek idén se lesz VB cím...
Persze ettől még nem kétlem, hogy Hamilton most nagyon jó volt. Mondjuk 2db nullás futam után...
Massa se tehet arról, hogy így ment, szerintem... Összetört az autoja, és lehet nem sikerült helyrepofozni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
hunnylander
őstag
válasz Integra #20224 üzenetére
Nem szidtam egyetlen konkret szemelyt sem. Ha valaki magara vette, az nyilvan a sajat korabbi viselkedesenek koszonheti azt.
Ha meg Kimi miatt fajna a szived, ot sem szidtam. Szamszerusiteni csak lehet a hibakat, az meg nem szidas. A nyuszik meg tenyleg ott voltak a palyan, es neha megkergette oket egy-ket auto, leginkabb egy piros.
www.HunnyF1.com
-
Integra
titán
válasz hunnylander #20222 üzenetére
akkor olvasd vissza magad, ne magyarázkodj.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mondhatni nem szeretem Hamiltont, sőt... De. Ma tényleg Ő volt a legjobb, kár ragozni. Amikor elengedték Kimi és Fernando, el is ismerték szerintem, nagyon sportszerűen.
A rajongóit meg senki nem választhatja meg... Bocsi, nem bírtam kihagyni...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz hunnylander #20212 üzenetére
valahol megjegyeztem hogy hurrá harmadikok lettünk.
de nem ömlengtem tele 30 hsz-t vele továbbá nem álltam neki szapulni mindenki mást.
és ettől te még ovis maradsz, ez van. ezen csak te magad tudnál változtatni, de nem megy.
hülyegyerek vagy, ezt érdemled.
befejezhetnéd végre.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #20215 üzenetére
Egy kis javítás És ha lehet linkeld be amikor ennyi képet rakott fel valaki egymás után a Merciről-->Ferrariról.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
Ha valakinek problémája van a másikkal, inkább privátban forralják egymást.
Most ilyen volt ez a futam. A következőn már Ferrari dupla, vagy nem veszek angol import nyúl húst.
A továbbiakban read only, amig nem lesz valami érdekes.
-
!Overdose!
őstag
válasz hunnylander #20216 üzenetére
Hamiltont nem csak a hibáiért szapulják sokan, hanem a kiállhatatlan irritáló személyiségéért!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
proof88
addikt
Tényleg gratula mindenkinek, aki célba ért.
Régebben jobban bíztam Rosbergben, de most már úgy látom, h Nakajima kb eléri a szintjét. Jó, az egy dolog, hogy most Rosberg a boxból indult, de most nem csak a mára gondolok.
Massa sajnos eléggé alul volt, de hogy black flagelni kellett volna, ehh, ilyen hülyeséget... Ennyi erővel mást is flagelhettek volna...
Alonsonak is gratulálok, és Hamilton végre szépen ment.
Sokkal jobb így, 48-48-48-46-tal, valamint Heidfeld 36-jával. Szép lenne, ha a köv futamon az első 3 kiütné egymást, így még szorosabbá válna a verseny.
Sajnos nem bízok Heidfeldben, bár német futam lesz és lehet megcsinálják neki a pole-t, de nem hinném, hogy olyan nagyot menne a futamon... -
hunnylander
őstag
válasz D@ni88 #20211 üzenetére
Hami benazott Kinaban (egyszer), Kimi benazott Silverstoneban, nem is egyszer, a nyuszik a megmondhatoi.
Latod, hogy te is elfogult vagy. Kimit ertsuk meg, nem szamit mennyit hibazott. Frissitsd mar fel a memoriadat, hogy mennyit szoktatok szapulni Lewist egyetlen gyengebb idomeroert is.
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #20198 üzenetére
Ritka nagy hülyeségeket írsz le...
Ha ezt teszi a Hami mámor, akkor sose leszek az.
Sőt ha jövőre a Ferrari elfelejtene autót gyártani, akkor nem is nézném a Forma1-et.
És ha lehet linkeld be amikor ennyi képet rakott fel valaki egymás után a Merciről.
Hami-t nem csak a személyisége miatt utáljuk sokan, hanem ezért mert ilyen drukkerjei vannak , mint te.
Másból se állsz az utolsó pár hsz óta, mint az ömlengésből![ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz hunnylander #20212 üzenetére
te meg nehogy szívességet tegyél vkinek és simán linkeld a képeket amiket ugyis aki akar megtalál
lehet ezt így is csinálni hunnylander
kimi taktikáját elrontották +ő is hibázott nem kell túllihegni
hamilton nagyon jót ment ma+jó vt a taktika[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Nem ismer itt senki sem semmiféle önmegtartóztatást, vagy ömlengés vagy fikahegyek vannak a topikban. Ohne kultúra.
-
D@ni88
addikt
válasz hunnylander #20206 üzenetére
Mert most mit hibázott Kimi mond már meg? Behozta a hány másodperces előnyét Haminek? volt az 6,5... Aztán arról ő meg tehet ám hogy nem cseréltek gumit, olyan gumival esélytelen volt és úgy ment vagy 7kört és kapta a másodperceket rendesen 5-8as intervallumon belül... hát igen tehet róla. Kb annyira mint amikor Haminek vászonig kopott a gumi! Ez van Ennyire elfogult vagy. Akkor beláttad most nem. Sötét vagy mint ... az éjszaka
-
7Heads Drago
veterán
válasz Integra #20188 üzenetére
No hablababla !
Nem akadtam ki.
mert azt már tudjuk, hogy nem hamiltonnak. nálad legalábbis biztosan.
Nem ezt mondtam! Hanem azt hogy az időjárás most a Mercinek kedvezett. Sőt tudtom szerint az elsők közt Gratuláltam Haminak. [link]A körülményekhez képest ő volt a legjobb. És a boxtaktikája is neki jött ki a legjobban. Szinte mintha az időjáráshoz írták volna a taktikájukat. Hibátlan.
A sakkot meg nem nézni, hanem játszani szeretem.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Integra
titán
válasz hunnylander #20206 üzenetére
nem, te valóban nem utánzol senkit, te szimplán hülyét csinálsz magadból újfent...
-
D@ni88
addikt
válasz hunnylander #20204 üzenetére
ha lehet akkor ne lassítsuk a PH-t ilyen képek beszúrásával sztem... tegyél oda linket. Mert akinek 1megás nete van annak azért ezt a sok képet pár másodpercig eltölti.
De ha ennyire Hamikét akarod látni és a nagy arcát akkor ne csak a falat tapétáztasd le Hamike tapétával hanem magát a bútorokat is meg minden mást.
én a WC csészén gondolkozok[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #20197 üzenetére
Ilyet nem kerhetsz.
En sem utasitottam soha senkit hasonlora, a gyozteseknek ez kijar!
www.HunnyF1.com
-
mexx0407
tag
válasz hunnylander #20198 üzenetére
Nem volt jó az autoja ennyi ..............
-
D@ni88
addikt
válasz hunnylander #20193 üzenetére
Nem Lewis kente el a többi száját Hanem Massa alapból a sajátját, Kimiét meg a Ferrari... Ennyi
Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- Akvarisztika
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest