Hirdetés
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz lacafaca #1156 üzenetére
Hát biztos nem jótékony célokra fordtják a 100 misit. Ezzel az a probléma, hogy a Ferrari, aki a károsult fél, mit kap kárpótlásként?? Egyértelműen kiderült a bűnösség, és figyeljétek meg, Ron papáék ugyanúgy hazudnak majd tovább, ahogy eddíg is.
Összegezve: a McLaren jól elkúrta nekünk ezt az évet.
szerk: nem kell reagálni, tudom hogy ez is a Ferrrari hibája
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Pilács
senior tag
válasz lacafaca #1215 üzenetére
Ok, hagyjuk, mert a hírek sem fedik egymást...
A Mekibácsi nem kicsit ideges és szerinte nincsenek bizonyítékok... na majd holnap kiderül, hogy télleg a semmi miatt kapták e... Mennyi 26 embert tévesztettek meg akkor?
Na mára ennyi HaliAjándék szesznek ne nézd a fokát!
-
Vistaboy
veterán
válasz lacafaca #6729 üzenetére
Ja. Az tuti. Botváltó rulez... Kíváncsi vagyok hogy a mostani pilóták hogyan tudnának vezetni egy akkori autót.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
hunnylander
őstag
válasz lacafaca #6838 üzenetére
Mert a magyar hírportálok le vannak maradva. Ha nem tudod elolvasni és értelmezni az angolt, akkor nem is neked szántam. Ha megjelenik egy friss hír pl. az autosport.com-on, és kedvem támad belinkelni ide, nem fogom keresgetni a temérdek pocsék magyar hírportálon, akik szintén onnan (is) koppintgatják a híreiket, következésképpen le vannak maradva időben, de szavahihetőségben is.
Hasonlítsd össze a két hír publikálási időpontját.
Úgyszintén, szerencsére nagyon sokan vannak itt akik megértik az angol nyelvű híreket is. Ebben a topikban megszokott dolog az angol hírek belinkelése is.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz lacafaca #7498 üzenetére
Már te is kezdenéd az alaptalan vádaskodást? Ez már publikus technológiává vált a hír szerint, a Gruppo Sapio vegyipari vállalat hozta létre, és feltételezhetően licenszelni akarja/fogja egy csomó autóverseny szériának és csapatainak ($$$$...), hogy profitálhasson az általuk kifejlesztett technológiából.
Szóval ez már egy publikált és levédett cucc, és biztos hogy nem a McLaren által.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
válasz lacafaca #7802 üzenetére
"Lehet, hogy a pilóta teljesen ártatlan, de hasznot húz a szabálytalan autóból. Az a helyes, hogy ha a csapatot diszkvalifikálják, a versenyző is elveszti pontjait. " Bezzeg mikor ugyanezt mondta mas, akkor nagy volt az ellenzes...
kieg: igen, olvastam, h tovabb is van, de ez akkor is szanalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz lacafaca #7802 üzenetére
A korábbi esetekben az FIA gyakran járt el úgy, hogy megbüntette a csapatot, a vétlen versenyzőket azonban nem, Mill azonban helytelen tartja ezt a gyakorlatot, pedig a kémügyben a McLaren esetében is ezt alkalmazták.
"Lehet, hogy a pilóta teljesen ártatlan, de hasznot húz a szabálytalan autóból."
Ha én lennék a bíró, ezután azt csinálnám, hogy kizárnám a "benzines pilótákat" előresorolnám Hamiltont a 4. helyre, aztán mindkét mekis pilótának elvenném az összes pontját. Csak, hogy igazságosnak érezze a tisztelt ügyvéd úr.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
manutdzoli
senior tag
-
padavanBP
csendes tag
válasz lacafaca #8682 üzenetére
Ezzel mi a gondod? Érez magában a srác egy egészséges ambíciót, ez a baj? Még egy kört nem láttál tőle, ha jól tévedek, máris kisgyerekezed.
Én őszintén remélem, hogy ugyanúgy megalázza a spanyolt, mint Hami, és Briós nem fog beleugatni, ha Alonso számára nem alakul jól a párbaj...
www.gamedroid.hu
-
padavanBP
csendes tag
válasz lacafaca #8690 üzenetére
Még mindig alapok nélkül hisztériázol egy újoncra, akitől egy fél kört nem láttál... Tök hozzáértő magatartás!
A mekinél meg CSAK Alonso szeznoját kúrták szét, Hamiét már nem, mert összeesküdtek! Kit érdekel, hogy érezte magát, ő ment oda, ő hisztériázott, ő baszta el az íveket, esett le a pályákról, ő keménykedett a csapattársával, ő zsarolta a saját csapatát, ő is benne volt a kémkedésben, ő is versenyképes kocsit kapott, nem háromkerekűt, neki is meg volt az esélye, csak hát egy jobb mellett most nem jött be neki a mákozás, hát ez van.
És ha nem haragszol, még akkor sem veszek mérget egy ilyen kijelentésre, ha egy olyan, roppant hozzáértő, objektív és elfogulatlan orákulum jelenti ki a baromságait, mint te.
Sőt, teljes szívemből bízom abban, hogy a "kisgyerek" széttapossa a spanyolt, mint a szart. Nahh, hát akkor ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
www.gamedroid.hu
-
padavanBP
csendes tag
válasz lacafaca #8693 üzenetére
Na, ebben egyetértünk, remélem, megismétli a VB-t, most már full tiszta körülmények között is! Bevallom, amikor végre annyi év után sikerült megnyernie a kupát, elmorzsoltam néhány könnycseppett, és aztán úgy bebasztam, mint a disznó.
Szóval részemről, mint évek óta, most is GO KIMI, GO!
www.gamedroid.hu
-
Kazimír
őstag
-
gV
őstag
válasz lacafaca #8749 üzenetére
áhh ez a lényeg:
"Talán egy kicsit gyáva voltam kimondani azt, amit ki kellett volna mondanom az üggyel kapcsolatban." - Max Mosley
sztem most az lenne a legjobb ha megjönne a bátorsága és lemondana, mert ha kimondja amit nem mert sztem elöbb észbekap dennis és azt a bocsánat kérő levelet elöbb megirja és akkor nem folytatodtak volna a birosági tárgyalások talán nem lett volna kizárás stb.
-
Peat;)
veterán
válasz lacafaca #8749 üzenetére
Jövőre jöhetne egy Ferrari-Reanult-Bmw vb csata bármennyire is valószínűtlen és akkor Mclaren téma ejtve lenne. Végülis Bmw ugyanígy fejlődik akkor megérkezik az élbolyba, elvileg. Reanult meg állítólag tök új autóval vág neki a szezonnak, félre volt tervezve az idei autó, bridgestone gumik jelentőségét lebecsülték, miközben az egész autót ahhoz kellett volna tervezni nemcsak a beállításokkal játszani.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest