Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
JJános
addikt
És akkor még én vagyok az elvakult.
Azt kértem csak, hogy azt az egy szót vedd ki a szótáradból.
Sonkát ettem. Valaki nagyon viccesnek gondolja magát.Én nem tudom mit jelent, de engem zavar. És az agyam sincs eldurranva. Gyakorlatilag is az a szó zavar. Ha nem tudod, ha nem tudjátok megérteni mindezt, azon nem tudok változtatni. Legfeljebb bunkónak fogom tartani azt, aki ezt teszi.
És van ekölcsi alapom. Azon az alapon, hogy tisztelem az embereket, és aki ezt nem teszi az elsősorban saját maga ellen cselekszik, nem ellenem. Ennyi asszem.
-
JJános
addikt
-
Ricardo
titán
Massa meg ha fékezett volna a füvön akkor lehet hogy még rosszabb lett volna. Nem volt elegáns de annyit tett a brazil hogy amikor a füvön volt tovább engedte. Hamilton meg ott volt amikor visszatért a betonra. Egy körön belül több veszélyes helyzet volt mert Hami nem fékezett. Most így jött ki. örülhet hogy a rajt után nem volt baleset. Kiminek belefért volna hogy ledarálja a vasat Massa érdekében, és ott még nem is hibáztathatták volna

szerk: Kimit miért vizsgálják
Nehogy már a rajt utáni eset miatt. -
kisza25
félisten
Kimi emberközelibb kézzel foghatobb,mint a többiek, nem adja fel, a semmiből is talpra áll, teljesen hangulat ember, egy igazi zseni,ha akar lealáz mindenkit
Alonso is legalább ekkora tehetség, kevésbé hangulat ember, jó a kocsik beállításában lásd Rönyó, de nagyon bunker megnyilvánulásai vannak
még mindig Sumi lenne a legjobb, de amig versenyzett nagyon uncsi volt az F1 -
proof88
addikt
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf
mod: Mit mondott Nakajima, blokkolt a jobb első, azért kezdett el "szlájdolni"?
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED monitor topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi