- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
ktg3
őstag
vki linkelje mgitn azt az oldalt ahol lehet nézni szabadedzéseket mert nekem megint nem megy
plssssss
-
enzodasilva
csendes tag
Az alacsonyabb hőmérséklet kedvezett az 1. szabadedzésen vagy most csak hosszú etapokat gyakorolnak itt a 2.-ban azért jönnek csak a 20-as idők?
FoRzA
@@@@@@@@ Loud pipes save lives @@@@@@@@
-
!Overdose!
őstag
Honda: 4,5
Milyen szép is lenne!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Integra
titán
válasz Oliverda #19690 üzenetére
"V6Hát nagyon nehéz lesz nem regálni a jól alátámasztott betonstabil érveidre és infantilis stílusodra."
ezt pont tőled hallani, azért nem semmi, vicces
tudod, a csoki csak a szádban olvad, nem a kezedben...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
!Overdose!
őstag
Ez a topic nem arról szól, hogy egymást vagy stílusát minősítsük, úgyhogy kérlek ne tedd, mert a végén még egy modinak is feltűnik a dolog! Gyakorlatilag te szítod a feszültséget a topicon belül!
Mélységes tisztelettel: !Overdose!
-
Csabee.
nagyúr
Angoloknak van pénze, és szerintem lesz angol futam... elég nagy ország. Márcsak azt furcsállom hogy nincsenek igazándiból angol pilóták akik jók lennének ez mindenesetre érdekes remélem jó futam lesz
Hamilton jó, de akkor sem az a tipikus angol külsőre .. nemvagyok rasszista, de sztem angol pilótából több elférne
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #19685 üzenetére
Szerintem a duplanullazas miatt erezhetoen visszavett: I am not coming here and expecting to win and to blow everyone away.
Sokszor az antidrukkerei remeket latnak es magyarazzak bele a negativumokat, valojaban mondhat akarmit, mindenbe bele lehet kotni, annak aki ezt akarja. Legtobbszor sablonszovegeket nyom az osszes pilota. Ha a kedvencunk mondja, akkor okes, ha a rivalis akkor nagykepu. A batyam kb. anyira 'kedvelte' MS-t, mint most a Kimisek (o is az) Lewist. A legnagyobb szemelyisegek osztjak meg leginkabb a kozvelemenyt, es irantuk a legnagyobb a szeretet, de a 'gyulolet' is. En maximum neutralis vagyok meg ahhoz is akit nem kulonosebben kedvelek. A tisztelet kimutatasa pedig alap.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
copin
őstag
Amelyik pilóta nincs vagy nem érzi magát jó formában vagy netán ennek az ellenkezőjét nyilatkozza annak szvsz nincs is helye a mezőnyben.
Nyilatkozni könnyű, de versenyezni azért már egészen más... Ez max a rajongóknak egy kis lezserség, de fejben egészen más lehet, de ezt jobb nem is látni, ebből a szempontból jó Kiminek.
-
Motion_Blur
félisten
Pálya hőmérséklete 32-33 fokos, a délelőtti 20-al szemben, jöhetnek a 18-as idők
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #19684 üzenetére
Hát nagyon nehéz lesz nem regálni a jól alátámasztott betonstabil érveidre és infantilis stílusodra.
Motion: Majd olvass vissza hogy pl. Raikkonen mit nyilatkozott a Monaco-i vagy Melbourne-i nullázása után. Hát nem azt hogy nagyon rossz formában vagyok el vagyok keseredve és mindjárt sírok is hagyjanak békén. Amelyik pilóta nincs vagy nem érzi magát jó formában vagy netán ennek az ellenkezőjét nyilatkozza annak szvsz nincs is helye a mezőnyben.
mod: Amelyik pilóta nem hiszi el magáról hogy képes a győzelemre az nem lesz VB.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
copin
őstag
válasz Motion_Blur #19685 üzenetére
Hamilton talán valójában az egyik legjobb, de ennek köze sincs ahhoz, hogy mennyit foglalkoznak vele. Azt a személyisége dönti el.
Illetve a nemzetisége. Mondjuk az orcája oly nagyra nőtt mint egykori csapattársáé, aki manapság csak pénteken borzolja az idegeket, így talán elindul a retrográd folyamat az ajtóromboló képén is, de az angol nem képes tanulni más hibájából, így talán a saját magának adott pofon helyreteszi aminek a végén befigyelhet az a bizonyos bajnoki.AMD Power Ha nincs angol futam, még marad egy rakás angol csapat.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #19683 üzenetére
Nekem mind1 ,hogy csak legyen Angol futam.
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #19683 üzenetére
100 millio fontos (30 milliard forint) beruhazast igernek, egy olyan szinvonalu modern palyat, ami melto a brit autosport rangjahoz.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz Oliverda #19682 üzenetére
"Hamilton az egyik legjobb a jelenlegi mezőnyben mivel talán vele foglalkoznak a legtöbbet"
Hamilton talán valójában az egyik legjobb, de ennek köze sincs ahhoz, hogy mennyit foglalkoznak vele. Azt a személyisége dönti el. Nekem Kimi azért szimpatikus mert ilyen szempontból az ellenkezője Hamiltonnak (akinek mostanában csak a szája jár, minden nap benyög valamit, hogy mennyire jó formában van, még így 2 nullás futam után is).
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
Motion_Blur
félisten
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken kiadott hivatalos közleményében megerősíti, hogy a Brit Nagydíjnak a 2010-es esztendőtől kezdve Silverstone helyett Donington Park ad majd otthont.
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #19612 üzenetére
Javaslom hogy legközeleb nézz a tükörbe alaposabban mielőtt ilyeneket írsz le. Másrészt pedig szerintem inkább ne próbálj általad kitalált fikciókat tényként leírni mert ez lehet hogy annyira nem kifizetődő.
Hogy egyeseknek mekkora szálka a szemükben az hogy Hamilton ennyire erős ellenfél. Mondjuk nyilván ha a mezőny végén kullogna egy Force India-val, és nem kellene számolni vele a győzelmekért folytatott csatákban már a kezdetektől fogva, akkor nem is esne róla ennyi szó itt az irigyek részéről. A köcsögözés és hasonló becézések is csak azt bizonyítják hogy Hamilton az egyik legjobb a jelenlegi mezőnyben mivel talán vele foglalkoznak a legtöbbet. Így tovább srácok!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
copin
őstag
válasz Motion_Blur #19673 üzenetére
Jövőre ez már nem fog senkit se meglepni. Feltéve, hogy marad a svájciaknál.
-
PazsitZ
addikt
válasz IreN!CuS #19677 üzenetére
Next live action on this site will be the Brittish Grand Prix practice Friday 4th July, 2pm
Mivel mi GMT+1h-ban vagyunk, így nálunk 15:00, ami náluk 14:00.
De mindezt kiszámolja neked, bárhol is legyen a verseny az Formula1.com ha rákkatintasz a convert to my local time gombra.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
IreN!CuS
őstag
Azta jó rendben bocsi nem kicsit néztem el..!
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
helkis
veterán
tavaly jobban ment neki, még dobogót is fogott párszor, tisztára szét van esve,
ezt a teljesítményt lassan már csak Barichello tudja überelni.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
IreN!CuS
őstag
nem lepödnék meg ha elküldenék év végén a bmw-töl Heidfeld-et!folyamatosan kikap kubicától.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
End-ru
aktív tag
Ettől függetlenül akkor még voltak igazi sportemberek! Ezt ma nem tudnám elképzelni.
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
helkis
veterán
Heidfeld mi a francot csinált, hogy 18kör alatt nem tudott 1:21-alá menni?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
!Overdose!
őstag
Szerintetek mennyi esélye van, hogy indul Massa az FP2-őn?
-
AMD Power
titán
Horner: David igazi úriember és barát
"Nyert 13 versenyt és lehetett volna sokkal több is, ha nem számolod a technikai hibákat és a más versenyzőknek adott 'ajándékait'."
Hát igen.
-
lenox
veterán
válasz AMD Power #19629 üzenetére
Ezert. Kiszabott erdekes volt, Prost elso lett, bar Senna megelozte, de mivel red flag, ezert az elozo kor eredmenye szamitott, viszont a fele pont miatt ev vegen fel ponttal lemaradt Laudatol, szivas. Raadasul a Porsches csavo intette le a futamot, es emiatt lett a masik Porsches csavo elso, nem masodik... Szal amellett, hogy erdekes, latszik, hogy szarkavaras mar akkor is volt, bar nehanyan tudjak, de legtobben azt hiszik, hogy a kavaras csak mostanaban van, pedig nem, kezdettol fogva volt.
-
AMD Power
titán
Jók voltak a Mercik.
-
Motion_Blur
félisten
válasz enzodasilva #19658 üzenetére
Kimi első szektora nagyon erős
mod: Kova is jó az első részen
Remélem a FP2 napos és "tiszta" lesz, Kimi be fog nézni 19 alá érzem
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
De jó itt nincs duma így tudom élvezni a motor hangokat jó hangosan.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz hunnylander #19659 üzenetére
Nem hiszem, hogy gond lenne, max szombat délelőtt odavágnak a beállitásoknak, addigra ugyis 100%-os lesz a gép...
Bazz.. elkerülik azt a részt, igy nem lesznek jobb idők
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
Miért nem lengették a csíkos zászlót? Hiszen már Glock is megcsúszott Alonso olaján!
-
AMD Power
titán
válasz enzodasilva #19658 üzenetére
Nekem megy köbe a letöltés. És úgy is jó.
-
hunnylander
őstag
válasz [CS]Blade2 #19655 üzenetére
Alonsora vontatkoztatva konnyu a helyzet, de Massa szamara ossze kell legozni egy uj autot holnapra, mert iden mar nincs t-car. Mindenkinek lehet egy tartalek cockpitje, de minden alkatresz kulon van bedobozolva. Meg ha a serult auto cockpitje kore epitenek akkor is melos a dolog. Lewis autojat is masnap reggelre tudtak osszerakni Bahreinben.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
enzodasilva
csendes tag
válasz Motion_Blur #19654 üzenetére
Lonzi szépen elintézte Massa bácsit
Munkahelyemen tökéletes a sávszélesség, hibátlanul jön a live
FORZA!
by: Fastman
@@@@@@@@ Loud pipes save lives @@@@@@@@
-
Kraptor
őstag
válasz [CS]Blade2 #19656 üzenetére
Köszi! Pont akkor kapcsolódtam be a közvetítésbe mikor Maszat elszállt és Alfonzal beszélgetett, nem láttam jól se a replayt.Na most mutatták elég jól
[ Szerkesztve ]
-
Kraptor
őstag
Mi történt Alfonzal és Maszattal? Most kapcsolódtam csak be és látom, hogy bye-bye
-
-
Bandit21
addikt
Hát Kiminek se lesz már csapaton belül ellenfele a 7végén. Sajnálom Massát, eslőre azt hittem a motorfékelektronika hiánya tréfálta meg, de utána mutatták, h azon csúszott meg ami Alonso renaultjából kifolyt...
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
proof88
addikt
Ez durva volt!
mod: ugye a 2 órakor kezdődőt is lehet itt nézni?[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Lehet ,hogy a moci is sérült?
-
Vandit.
addikt
Massa elszállt.
Motion: Motor.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
hunnylander
őstag
Massa csunyan odacsapta.
www.HunnyF1.com
-
AMD Power
titán
Ezen mindig megy az F1? Milyen oldal ez?
-
proof88
addikt
Alonso, már megint az autó...
mod: !Overdose!: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Kimi 25.0-ás első szektora komoly
Lonzival mi történt?
[ Szerkesztve ]
-
-
PazsitZ
addikt
Hami az előbb szépen megfogta, ennyire csúszik a pálya?
-
Jofi81
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Na ennek az edzésnek se lesz sok értelme...
mod: vagy mégis? erősek a 19-es idők
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #19618 üzenetére
Mégcsak nem is ez szúrta a szemem.
Hanem már alapból az tűnt óvodásnak, hogy miért kell azon vitatkozni ki a fittebb? Ilyet nem mond az ember. Ha tényleg fittebb Buttonnál és simán lenyomná, akkor azért. Ha pedig gilisztább akkor azért.más: valaki lgéyszi nyomja be nekem a simulcastos linket, ahol lehet nézni a szabadedzést, köszi
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
PazsitZ
addikt
válasz #70869248 #19627 üzenetére
Én teljesen jól érzem magam, bár most kicsit fáj a fejem. Időjárás...
Pont tegnap voltam orvosi rendelőben, tényleg igaz. Bár én furcsállom, mikor én tudok szépen várni a soromra, a nyugdíjasok meg türelmetlenkednek, sietnének ahogy tudnak. Csak tudnám hova...
De ez már nagyon off.Hogy ON is legyek: Q & A with Mark Webber
Szerintetek Vettel megy az RB-be, vagy lehet hogy más?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz PazsitZ #19625 üzenetére
én megértem hogy mit hogyan mondasz, csak feltünő hisz a 'beképzelt' kevésbé bántó mint a 'köcsög'...az egyikre volt alap, így a másik a lényeg.
Mert azt nem véletlenül használtad,..nehogy azt gondold
Azt bezony azért használtad hogy bosszants másokat, akik aztán majd ' elvakultan' védenek.Jó ha látod mi miért történik, egyszerűen generáljátok a stresszhelyzetet amiben aztán majd rosszul érzitek magatokat, én ezt látom itt sokszor.
szerk: mondjuk nem csak itt, elég bemenni egy orvosi rendelőbe/okmányirodába..stb, és nézni a várakozókat..
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz hunnylander #19622 üzenetére
Nyugi nem bántottál meg.
(#19620) b-type: Talán azért mert irritál, ha szerintem elvakultan védenek valakit, aki ráadásul nekem nem szimpatikus. Na jó fene tudja a köcsög lehet túlzás, visszavonom ha ezzel túlzottan bántok valakit.
De a beképzelthez nekem általában velejár egy minősítőszó is..., de lehet csak a "Hamiltonfóbiám" miatt.Vagy mert csak simán bunkó vagyok, ki tudja?
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz PazsitZ #19619 üzenetére
Nem, en csak megertem es elfogadom, hogy o is csak egy ember tele gyarlosagokkal es tokeletlensegekkel.
Ha ismersz valamennyire a korabbi hozzaszolasaimbol, akkor azt is tudod, hogy egyetlen plotat sem szoktam a szemelyisege vagy a hibai miatt szidni vagy gyalazni. Nekem ez alapbol jon, es elvarnam masoktol (habar tudom, hogy ez nem fog megtortenni).
Egyebkent elnezest kerek toled, ha megbantottalak. Lobbanekony vagyok es hajlamos a tulzasokra, de utana mindig faj, hogy megbantottam valakit.
www.HunnyF1.com
-
AMD Power
titán
David Coulthard
Az összegyűjtött Grand Prix pontok számát tekintve minden idők legsikeresebb Brit versenyzője.
1 Germany Michael Schumacher 1369
2 France Alain Prost 798.5
3 Brazil Ayrton Senna 614
4 United Kingdom David Coulthard 533Te vagy a legjobb DC!!
-
törölt tag
válasz PazsitZ #19619 üzenetére
oké beképzeltnek tünik, de miért köcsögnek?
Már ha arról van szó hogy leleményesen ügyelsz arra, hogy csak éppen annyira piszkáld a rajongóit ami még belefér, akkor légyszi magyarázd már meg mi alapján tünik köcsögnek?
Mert így írtad: "tűnik beképzelt köcsögnek".ok. értem mi alapján beképzelt, de mi szükség volt a 'köcsögre'?
hmm? -
PazsitZ
addikt
válasz hunnylander #19617 üzenetére
Azt írtam, hogy annak tűnik. Nem tudom milyen ember, fogalmam sincs róla, nem is fogom megtudni soha.
De van, ami lejön a közszereplés által. Nekem ez jön le, ezáltal ilyennek tűnik. Sajnálom, tudom téged ez felzaklat, de belátom te mint rajongó elfogultságod által elhiszed, hogy ő mindenkinél jobb és erősebb. De azt gondolom te is elismered, hogy nem túl szerény .U.i.: köszi a dicsérő szavakat , de nem kell hízelegned.
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz PazsitZ #19614 üzenetére
Apuci nem kimosta, hanem nem engedte, ahogy biztos, hogy Ron, mint munkaado sem engedheti, ha nem akarja, hogy a Montoya eset megismetlodjon. Ugy latszik te sem vagy eleg intelligens, hogy atlasd a helyzetet. Miert ne mondhatta volna zrikalasbol, hogy fittebb? Tovabba biztos, hogy nem tett le a bizonyitasarol, ugyhogy nincs okod belekotni.
Kocsog aki mondja. Neked az faj, hogy igy nem fogja veszelyeztetni az F1-es szerepleset? Gratulalok! Ezzel te is benne vagy a jellemszemet kategoriaban a kocsogoleseddel egyutt. Eddig sem tartottalak sokra, mert mindig csak kotozkodni tudtal.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #19615 üzenetére
Nem az az égő, hogy nem megy el, hanem amit előtte szövegelt. Pont mint az oviban.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #19611 üzenetére
Kit erdekel, mert az mar cseppet sem vicces, hogy 10-szer annyi jellemszemet van aki csak gyalazkodni es karorvendeni tud, es intelligenciajuk sincs atlatni a helyzetet.
Nincs az a management ami ezt megengedne pl. Kiminek vagy Massanak sem. The City of Bath Triathlon (1500m Swim - 40km Bike - 10km Run) versenyrol volt szo ami pont egy hettel a Magyar Nagydij elott kerul megrendezesre, amire mar most kijelentem, hogy Lewis eselyese. Idiotak lettek volna, ha engedtek volna Lewist elindulni a versenyen, ami olimpiai versenytav es profik, fel-profik indulnak rajta. Button triatlonozik, mert unja magat, es nem zavar vizet es nincs semmi sikerelmenye a Forma 1-ben. Egyetlen VB eselyes sem vallalna be.
www.HunnyF1.com
-
PazsitZ
addikt
Hát igen, arcoskodik itt ezerrel, aztán apucinak kell kimosnia, hogy ne égjen akkorát.
Ennyit a nagy újoncról...Bár sportolóként lehet jó az ilyen hozzáállás, hogy mindenkinél jobb, szebb, több vagyok, csak emberileg tűnik beképzelt köcsögnek ezek után.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Integra #19608 üzenetére
áá abból soha nem lenne hír
..sztem ez egy tök jól müködő dolog, vannak hozzáértő emberek akik tudják hogy a hírt adni kell, ..a jó hír jó viszont nehezen produkálható...futamgyőzelmek, pole, jótékonykodás, kiemelkedő események....és érdekes módon ezek rövidebb ideig tartanak, mint a negatív hírek.
A negatív hírrel sincs semmi baj, a szurkolók elenyésző része fanatikus, a nagyobb részét meg fújja a szél, aki most nagyon utálja is még simán megkedvelheti és majd megmagyarázza.
Ellenpélda pl. Heidfeld, akinek ha voltak is nagy eredményei gyakorlatilag a tömegek egyik fülén be a másikon ki. -
-
Motion_Blur
félisten
Vicces, ahogy a fanok egyből ugrottak magyarázkodni
#19606:
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
Integra
titán
válasz hunnylander #19591 üzenetére
blablabla, tudod, csak csontig...
simán mondhatta volna, hogy elismerem button tudását és biztos vagyok benne, hogy jobb nálam triatlonban, köszönöm a kihívást, de visszautasítom, esélyem sem lenne ellene.
persze, ennyi esze nincsen. ego az viszont mint a busz......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hunnylander
őstag
válasz Oliverda #19604 üzenetére
Igen, nezocsucs lesz, MINDEN jegy elkelt, MINDHAROM napra! Ilyen meg tavaly sem volt pedig akkor Lewis nagyobb szenzacio volt. De biztos azert mennek ki a britek a versenyre, mert ennyire utaljak es szeretnek latni ahogy leszerepel, ahogy azt a taho ellendrukkerek elkepzelik.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
c.zsolti
őstag
válasz hunnylander #19591 üzenetére
Ősszel megcsinálhatnák a versenyt, ha jól megy a Ferrarinak, addigra már úgysem lesz VB esélyes.
...
-
hunnylander
őstag
válasz wildrain #19596 üzenetére
Lewis ott nem triatlonrol beszel, es nem is emlit konkret idopontot. Majd a szezon utan lehet versengeni. Lewis hobbija a sportolas es a testedzes, de biztos, hogy szeretne majd rakeszulni, ha olyan sportagrol van szo amiben az ellenfelnek mar elonye van. Es egy dolog amit o akar, es egy masik, hogy mit enged meg a csapata. O elfogadta a kihivast, a management visszamondta, mit nem lehet ezen elfogadni?
Kar ez miatt Lewist szekalni, aki nem fogja fel, hogy miert lett visszamondva a dolog, es csak lovagol a dolgon, mert van mediamoslekotok, min csamcsogni, annak nem sok esze van, emberhez melto jelleme pedig megkevesebb.
Tudsz angolul vadeso? Olvasd mar el a tegnapi sajtotajekoztatot! Belesodortak egy konkret juliusi triatlonversenybe, amit minden VB eselyes pilota elutasitott volna, pont.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #19603 üzenetére
Ne írd le.... nem különösebben érdekel.
Ilyen szövegeket meg bárki ki tud találni. Mese habbal. Nyilván az is csak véletlen hogy mióta Hamilton az F1-ben van minden jegy elkel(t) a Brit nagydíj összes napjára...
-
!Overdose!
őstag
válasz Oliverda #19597 üzenetére
Azért sem írom le a véleményem Hamiltonról!
Viszont nem rég beszéltem egy ismerősömmel aki Angliában él és megkérdeztem, hogy az ottani embereknek mi a véleményük Hamiltonról és azt mondta, hogy az angolok többsége DC-nek szurkol (annak ellenére, hogy skót), jópáran JB-nek, de LH-t ott sem sokan bírják, pont az ilyen nagyképű megnyilvánulásai miatt. Szerintem ez magáért beszél!
-
kavicssli
addikt
nem tudom lehet ide tartozik de erre jön valaki! ?[link] mi megyünk mert 1 éve is nagyon jó volt a hangulat....
Meg a gold tribünüm ölni sem mindennapi[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Aktív témák
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest