Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
joey04
titán
Hamilton egy nagyon szimpatikus versenyző volt, nagyon jó versenyző és megverte Alonsot aki végre kapott egy pofont tőle.De amit ebben az évben csinál Hami az sok.elszaladt vele a ló nem kicsit lett beképzelt.pedig tényleg szimpatizáltam vele Alonso "helyretétele" miatt
-
maszat
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hogy az ő szemszögéből jó lett volna-e, azt nem tudom.
Viszont Kimi szemszögéből igen, mert akkor nem esett volna ki önhibáján kívül és szerzett volna jó sok pontot. -
lenox
veterán
válasz
Zolee11
üzenetére
Hat ezert mondom, hogy fizika, a surlodasi ero nem igazan fugg a felulet meretetol. Elasztikus guminal eleg bonyolult a helyzet, eleg nehez merni, szamolni, de elso kozelitesben mondhatjuk, hogy a tapadasi egyutthatotol es az osszenyomo erotol fugg a surlodasi ero. Vagyis ha van leszoritoero, akkor sok g lesz a gyorsulas, ha nincs, akkor keves. Megint elso kozeliteskent mondhatjuk, hogy a leszoritoero negyzetesen aranyos a sebesseggel, vagyis ha 130-nal van 2-szeres suly, akkor 80-nal 1.38-szoros, vagyis ahhoz, hogy 2g legyen 1.45 kell legyen a tapadasi egyutthato. Szerintem nincs ennyi. Ha ezzel vitatkozol, hogy de, mert te hallottad, hogy 1.6, vagy ilyesmi, ok, ez lehet vitaalap. De ha csak annyit tudsz mondani, hogy jatszottam jatekkal, es kiirta, hogy x g, es biztos ugy van, akkor bocs, de az komolytalan, plane, erre hivatkozni, hogy vigyazzak, ha vitatkozni akarok. Ugyanigy komolytalan arra hivatkozni, hogy belso kamarabol 4-5 g-t latsz 250-nel, annak sincs koze a 80-nal ebredo leszoritoerohoz, es ezen keresztul a gyorsulashoz.
Amugy azt az infot talaltam, hogy 100-rol 17 meteren tud megallni egy F1 auto meleg gumival. Ha ebbol ki tudod szamolni, hogy 80-nal mekkora max gyorsulast tud, akkor oke (en kiszamoltam, legalabbis a fenti egyszeru modellel). Mondjuk ebbol meg mindig nem derul ki, hogy hideg gumi tud-e 2g-t, de az legalabb igen, hogy a meleg tud-e.
-
maszat
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fékezni lehet, hogy nem lett volna ideje, viszont el tudta volna rántani a kormányt.
-
AMD Power
titán
Rosberg nem ment volna bele Kimibe vagy Kubicaba ha LH eltudja kerülni Kimit?
-
vagamo
őstag
De messze van még 2008.06.21-22 ! Mert kezd, már unalmas lenni ez a vita, mindenki olyan mint 1 papagáj ! Közös nevezőre úgy sem lehet jutni! Mások vagyunk, másnak szurkolunk és máshogy értelmezzük a történteket! De ez így van jól, így egészséges! Gondolkodó
Emberek vagyunk! 
-
-
uszkart
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
1. Szóval a Dennis féle érmefeldobást most hagyjuk is szerintem. Mármint ha a jelenről van szó.
2. Igen, ez egy régebbi cikk.
3. Mondom mégegyszer: ez motorsport.
Minket nem állít meg senki? Felelőtlenség ilyet mondani. Figyelembe kell venni a váratlan dolgokat. Mint például a mostani. "Nyerni fogok!" Ehelyett a fejét rázva battyog a boxba, és azon gondolkodik: Ez hogy a fa*ba történt! -
kdave9
tag
[link]
újabb nyilatkozat
Hamilton arca nem lett kisebb:"mindenkit tönkrevertem a hétvégén" -
uszkart
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És ha a két csaj helyett Kimi és Kubica feje lenne ott?
És az a traktor!!!
Muhaha... -
Motion_Blur
félisten

-
Zolee11
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Most meg fognak ölni, menekülj

Az tény, hogy Hamilton nem rossz versenyző, sőt, csak épp nagy lett az arcocskája, ami hiba, mert sok ellenséget szerez magának. Ezt tényleg el kellett volna intéznie, egy bocsánat kéréssel: fáradt voltam, hosszú volt a hétvége, és benéztem... de nem, még magyarázkodik.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Javítom magamat, inkább komikus.
Ki mondta hogy szakértő vagyok?
Ez megint csak egy újabb (rém)álom lehet...Ez nem maszatolás. Gondolom ha fordítva történt volna az eset akkor itt már rég azon menne a hőzöngés hogy Hamilton mi a francot gondolt amikor Kubica mellé állt. Általában egy ilyen eset után megkérdezik őket hogy mi történt, mint ahogy az előző futamon Raikkonen-t is megkérdezték és el is mondta. Jó, tudom hogy Hamilton debeképzelt meg demitgondolmagáról hogy nem csak annyit mondott hogy sorry. Rosberg-ről pl. nem esett eddig egy szó sem pedig ugyanazt csinálta mint Hamilton.
A Kanadában történt baleset még a rutinos szakértő számára is "érthetetlen. Kimi nem hibázott, figyelmes volt és megállt a pirosnál. Hamilton belefutott. De Nico Rosberg még rosszabb volt. Észre kellett volna vennie, hogy mi történt előtte. Elég távol volt ahhoz, hogy észlelje. Több méter volt a két autó között."
Rosberg nem foglalkozik a kritikával. "Őszintén? Soha nem figyeltem a lámpát a boxutca végén."Jajjjjj... ha ezt Hamilton nyilatkozta volna.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Te azt írtad, hogy a körülmények áldozatai lettek mindhárman, és hogy elég nevetséges volt az eset.
Szerinted ez megállja a helyét? Ez lenne az objektív szakértő véleménye?
Hamiltonnak meg nem kéne maszatolnia, igazából nem kellene nyilatkoznia semmit az ügyről, a bocsánatkéréssel le kellett volna zárni az egészet.
-
Oliverda
félisten
válasz
uszkart
üzenetére
Teljesen felesleges ezt elmondanom. Főleg azért nem fogom mert el akarom kerülni az újabb idióta vitákat. Sajnos itt nem sok ember van akivel normálisan lehet vitatkozni. Tisztelet a kivételeknek. Tehát ezt inkább megtartom magamnak egyelőre ha nem haragszol.

Zolee11: Ez kb. olyan mintha te a pirosnál belerogyolnál valakibe és után másnap azt mondanád hogy el tudtam volna kerülni ha éppen nem a járdán közlekedő nagy mellű szőke nőt lestem volna. Azért van különbség aközött mintha az előtted állót hibáztatnád. Na és ha már szóba került a szőke mint olyan akkor: [link]
-
Zolee11
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Lewis Hamilton elmondta, lehet, hogy el tudta volna kerülni a boxutcai ütközést Kanadában, ha az előtte piros lámpánál megálló Kimi Räikkönen és Robert Kubica nem egymás mellett, hanem egymás mögött várakozott volna.
Persze mert úgy el tudott volna menni mellettük....
"Megpróbáltam óvatos lenni. Ránéztem a piros lámpára, aztán hátratekintettem, ők pedig megálltak. Két autó volt egymás mellett. Ha egy vonalban lettek volna, talán hamarabb meglátom őket" - mondta még Montrealban Hamilton

no comment. szőke nő rulez
-
Oliverda
félisten
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
éreztem hogy lesz egy ilyen is.
egy ekkora arcból simán kitellik hogy mást hibáztasson, nehogy már ő legyen a hibás
Ha egy vonalban lettek volna, talán hamarabb meglátom őket"
há ja, a 2 autó egymás mellett nem is feltünő, észre se venni őket. kajak valaki pofánvéghatná ezt a kis majmot, mert mostmár kicsit sok amit elképzel magáról
lassan mindenki hibás lesz, aki épp előtte autózik, mert nem hagyják a kis drágát nyerni
ennek VB címet???? még fényképről sem, remélem soha nem lesz neki olyan

Oliverda : ha nem lennél ekkora Hamilton függő, akkor látnád a fától az erdőt

-
copin
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem már most is túl sok van. Ebből a szempontból üde színfolt a Ferrari, hisz' róluk senki se mondaná hogy angolok, ellenben a Renault (Benetton múlt, supertec árnyék) már más tészta.

#18554 @ Abban benne lett volna, mert akkor besorolt volna melléjük. Azért nem csak ő akar nyerni.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kár hogy ilyet nem nyilatkozott. Na mindegy. Szövegértelmezés rulz. A sok birka meg megy utána. Végülis a Sutil vs. Raikkonen eset után is eljutottunk odáig hogy Sutil volt a hunyó. Ezekután nem is tudom hogy miért csodálkozok.

-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez vicc.
Tényleg úgy néz ki hogy mindenki hibás rajta kivűl.
Még hibázni se tud méltósággal. -
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
pff, ekkora hülyeséget, most inkább jobb nem írom be a véleményemet a magáról oly sokat képzelő pilótáról.

-
uszkart
tag
Ha így folytatja, előbb-utóbb, nem csak szavakat fognak "hozzávágni".
-
Zolee11
senior tag
En nem emlekszem olyanra, ahol 80-nal full feket nyomnak, es nem kanyarodnak, de ha te tudsz, mutass, megnezem szivesen.
Na pont ez a lényeg, hogy nemcsak full fékeznek az autóval, hanem kanyarodnak is, ezt az értéket kell összeadni és megkapod a tapadási tényezőt, és ez sok esetben jóval kisebb, mint a maximum amit elbírna a gumiabroncs hisz ezzel kímélik.
Te saját magad mondod, hogy egy személyautó, is mondjuk közúti spotkocsi is képes 1G-re. Akkor hasonlítsd össze milyen gumiabroncsokat használnak a F-1-ben, (szinte olyan puha mint a radírgumi) mérd össze a jármű súlyát, és a tapadási felület arányát a súlyhoz képest egy közúti sportkocsi arányival összehasonlítva, a gumiabroncs tapadási tényezőjét és akkor gondold végig milyen fékerő keletkezik még 80-nál is ahol elenyésző a leszorító képesség.
Én ezekre alapozva, azt mondom, hogy 2G közeli érték meg kell hogy legyen. És semmit nem számoltam.De mint látom ezeket a játékokat nem is ismered, mert aki játszott normális F-1-es szimulátorral az nem állít ilyet mint te, hogy semmi köze az F-1-hez. A PS-re kiadott sok szutyoknak, mert konzolra soha nem adtak ki normális szimulátort, annak tényleg semmi köze a valódi fizikához, és a kocsik valódi viselkedéséhez. Tehát meg is kérdezem játszottál valaha vele? Mert én igen, és szerintem aki játszott vele az hasonló véleményen van.
-
Finwe
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagy ha egymás mögött álltak volna akkor ő elrántja az autót balra és pont gurulóra érkezik zöld lápára és visszaelőz mindenkit
Jó terv volt ez de ugye Kimi megint elrontotta 
Finwe
-
Chip
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha az ő szemszőgéből nézzük akkor igaza van mert akkor a sorban második autót rátolta volna az elsőre. Így Kubica is kiesett volna.
2 legyet egy csapásra
-
uszkart
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
OK, ez leverte a biztosítékot. Ahogy a Settenkedő mondaná: "Leszúrtál, Testvér!"
Előző hsz.-om törölve. Az ember egy vicc.
Aztán most próbálja ezt valami Hamilton párti megmagyarázni, baszki! -
pityeszka
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Persze,hogy ki tudta volna kerülni,f*szomat.Ha egymás mögé álltak vna akkor szegény kubucának is nyekk az tuti.Hamilton meg menjen oda ahova én gondolom.Nem akarom bántani de kicsit visszább vehetne az arcából meg a képzeletbeli tudásából is!!
-
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha ranezett a piros lampara akkor miert nem nyomta meg azt a kib@szott feket

-
Motion_Blur
félisten
Csak megszületett, hogy Kimi hibája

-
Peat;)
veterán
A tapasztalatok alapján Alonsonak kell félnie Hamiltontól. Mert már őt is felöklelte ez a csodagyerek, aki rögtön alkalmazkodik a változásokhoz egyébként. (ezt direkt írtam, mivel retekklubbon ezt emelték ki most, hogy csodaember ilyen szempontból, akkor egy első szárnyhiba még nem ok az öklelésre mégis összejött.)
ne játszunk ilyeneket, semmi értelme, nincs olyan pilóta akibe ne lehetne belekötni
-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Én nagyon örülnék ha még egy angol csapat lenne az F1-ben.
-
AMD Power
titán
Na Végre egy jó hír.

A Brit Forma 3 futamgyőztes alakulata, az Ultimate Motorsport vezetése megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat a Red Bull illetékeseivel az energiaital-gyárosok fiókcsapata, a Scuderia Toro Rosso esetleges felvásárlásáról.
-
uszkart
tag
Az F1hireken lévő cikk tényleg kicsit máshogy tálalaja Hamilton nyilatkozatát.
Így már nem annyira dühítő a kijelentés. De...
Szerinem az ehhez hasonló nyilatkozatokkal, meg az egész mostani F1-ben való létezésével csak magának árt. Lehetne ő a következő nagy alakja az F1-nek, de ha továbbra is ezt a "Sztár vagyok" vonalat követi, nem lesz az. Persze sztár ő, csak nem úgy ahogy mondjuk Senna volt az. (Amúgy szerintetek van ember a földön, aki utálta Sennát) Inkább, mint Beckham. A képességei megvannak, de szerintem a sport iránti alázat már kevésbé.
És mi van, valaki idén is megállítja őket? Nem szabad így, következetesebbnek kéne lennie. -
lenox
veterán
válasz
Zolee11
üzenetére
En nem emlekszem olyanra, ahol 80-nal full feket nyomnak, es nem kanyarodnak, de ha te tudsz, mutass, megnezem szivesen.
Nem áll szándékomban téged meggyőzni
Akkor minek jottel azzal, hogy ha vitazni akarok, akkor vigyazzak, mert te ilyen meg ilyen jatekkal jatszottal?
#18544:
Te nezted a futamot egyaltalan? 3-4 meter a kocsi hosszaval osszemerheto, szerinted Kimi meg Kubica akkor kezdett fekezni, mikor egy kocsihosszra voltak a vonaltol? Mert szerintem joval elotte, ugyhogy a fektav kb. 20 meter is volt, es nem is nyomtak full feket.
Kulonben 80-rol egy mezei auto is viszonylag hamar megall, pedig az 1g-nel nem lassul jobban, es 1g-vel is mar a legjobbak szuper gumival.
-
Zolee11
senior tag
Az lehet, hogy 190-nél a tapadóerő 2x-se az alló helyzethez képest, de itt arról volt szó. hogy 80-nál nem képes 2g-s gyorsulásra (lassításra), akkor javaslom nézz meg pár felvételt, belső nézetből és nézd meg adott tempónál milyen a fékerő nagysága. Néhány helyen van gyorsulás mérő is kirakva a képernyőre...
Nem áll szándékomban téged meggyőzni, ha érdekel nézz utána. a GP3 volt az egyetlen a GP2-vel egyetemben, aminek bármi köze is volt az F1-hez. -
[CS]Blade2
addikt
Ugyugy meg tud álni mint Kimi és Kubica. _ekkora volt ott a féktáv? 3-4méter? És Kubica és Kimi sem olyan bumm belerugott a fékpedálba, hanem fokozatossan lelasitottak és megáltak a vonal elött...tudták hogy ugysem mehetnek sehova, amig a SC a mezőnnyel el nem haladt.....
Ezek szerint, csoda hogy be tud állni a BOX-nál a kijelölt helyre, mert ott is a limitel érkezik, és nem 500m-ről fékez, hogy 80.00Km/h-ról 0,00Km/h-ra lassuljon....
-
lenox
veterán
válasz
Zolee11
üzenetére
Ugy latszik meg sem vagod elegge, hiaba a kinek az apukaja erosebb hozzaallas. En is elorebocsajtom, hogy en meg a fizikahoz ertek, es nem csak jatekprogramokkal jatszottam, mint te...
Meghogy a leszoritoero nem sok... Itt pl. azt irjak, hogy 125 es 130 km.h kozott eri el a leszoritoero az auto sulyat, 190nel a suly ketszereset. Szerinted azert tudnak 4-5g-vel fekezni es kanyarodni, mert a leszoritoero nem szamit?
Kulonben azt vagod, hogy a GP3-nak milyen keves koze van az F1-hez?
Szal szerintem 80-nal nem fekez 2g-vel, mert keves hozza a leszoritoero, de meggyozheto vagyok, ha lehivatkozod, hogy pl. a tapadasi surlodasi egyutthato az f1 gumiknal 1.5 korul van, akkor elhiszem, de az, hogy szimulatoron a Hungaroringen takaritottal, nem fog meggyozni.
-
Thrawn
félisten
Biztos van akinek ez elkerülte a figyelmét, olvassa el és úgy írogasson ide!
-
-
Zolee11
senior tag
Az igaz, hiogy nincs leszorítóerő, de az nem olyan sok, szal 80 nál simán fékez az 2G-vel, ha esetleg vitázni szeretnél a leszórítóerő fontosságáról és a futómű beállításáról, akkor előre bocsátom, hogy annó a GP3-ban igencsak profi beállításokat eszközöltem, az annó PC-Guru néven futó ujság által kiadott beállítások szolgáltak alapúl, de azok csak kezdő értékek voltak ahhoz képest amit el lehetett érni. Úgy is fogalmazhatnék, vágom miről van szó...

-
dokar
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
ezt a hamiltont csak utálni lehet

-
borsi
tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Hát azért a pályfutása a Williams-nél egész jól indult.
Tudom Rsumi nem mérce, de újoncként partiban volt vele...
-
borsi
tag
Most tényleg mit vártok Hami-tól?
Minden nap korbácsolja meg magát és vonuljon vissza?
Ezt csúnyán benézte, ő is tudja.
Kilökte Raikot is, ezt is tudja.
Szarik rá, megtörtént.
Új versenyek jönnek, és azon fog dolgozni hogy nyerjen!
Nagyképű? Ki nem az aki sikeres??És ezt úgy mondom, hogy rühellem.
-
Male
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Igen... hogy bezáruljon a kör, most Sutilnak kell belemennie Hamiltonba... a rajtbüntetése miatt erre még esély is lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[CS]Blade2: Azt is mondta, hogy épp az élen volt, amikor belement Kimibe... szóval ilyen apróságokon nem kell fennakadni.
borsi: Pl hogy az F1-nél maradjak, Kimitől még nem hallottam hasonlókat...
-
[CS]Blade2
addikt
Hamilton: Kanadában mindenkit földbe döngölt a McLaren
Úgy érzi, innentől nincs megállás
A5Lewis Hamilton úgy érzi, Kanadában mindenki másnál gyorsabb volt, és hogy ezután már "semmi sem állíthatja meg" a McLarent. Véleménye szerint "ostoba" az a boxutcai szabály, melynek következtében belerohant Kimi Räikkönen autójába.
Bakker, Kimi Raikkänen néven ment a versenyen? - Mert mindha ő lett volna a leggyorsabb!

1. Kimi Räikkönen FIN Ferrari B 1:17.387 202.871 14
2. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber B 1:17.430 202.759 0.043 0.043 25
3. Lewis Hamilton GBR McLaren-Mercedes B 1:17.506 202.560 0.119 0.076 4
4. Robert Kubica POL BMW-Sauber B 1:17.539 202.474 0.152 0.033 47-----------------------
[link]A McLaren Kovalainen Magny-Cours-i győzelmében bízik
A másodhegedüsnek engedélyt adtak, hogy nyerjen?

--------------
Minden nap korbácsolja meg magát és vonuljon vissza?
-Na az jó lenne.
-
borsi
tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Button?
Úgy legyen, de nagy tétet ne tegyél
Félretéve a tréfát, szerinem már kiégett. Talán egy új csapat segíthetne még rajta...
-
borsi
tag
Na az nem volt semmi
Ha már akkor nem sikerült, gondolod idén...? Sztem mindenki csak pislogott
Mondjuk akkor is egy pár futammal előtte butította le a FIA a Renault-t, nem volt túl jó állapotban. Schuminak gonodolom VB-ként kellett volna visszavonulnia.
De legalább Button úgy fog visszavonulni, hogy van egy futamgyőzelme
-
uszkart
tag
Azt a k*rva!!! Ez a gyerek semmiből sem tanul?
Eszem megáll, mit képzel ez magáról.
Nem bírja felfogni, hogy ez motorsport? -
Male
nagyúr
A cím jó
....ugyebár Kiminek sikerült 
-
vagamo
őstag
-
[CS]Blade2
addikt
-
wildrain
addikt
válasz
fateless
üzenetére
Nem lett volna büntetés senkinek, egyszerűen elrajtoltak volna (izgalmas lett volna látni), és ennyi. Volt már ehhez hasonló eset (Alonso-Kubica, Monza), és nem lett büntetés. Még az is szabályos lett volna, ha Hamilton is beáll melléjük harmadiknak, és velük együtt rajtol.
-
válasz
Oliverda
üzenetére
A Totalcaros gondolat az én fejemben is megfordult már: mi lett volna, ha Raikkonen és Kubica "elrajtolnak" a piros lámpa után? Kubica volt a jobb íven, de ha egymás mellett futnak és ráhajt a boxutcából kivezető záróvonalra, akkor meg büntetést kap. Azért megnéztem volna, hogy a stewardok hogy döntenek egy ilyen esetben. Bár én azt feltételezem, hogy amennyiben nem Kubica kerül ki előbbre egy ilyen helyzetben, akkor megbüntetik Raikkonent, mivel az ő (Palacsintasütő)-embere engedte ki Raikkonent a nem megfelelő pillanatban balesethelyzetet teremtve ezzel. Persze ha meg nem engedi ki, akkor meg mindenkit végig kellett volna várni...
Vajon hoznak erről hamarosan egy szabályt?
-
Oliverda
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Tényleg jó. Ezt a hozzászólást szvsz érdemes elolvasni.
Két kérdés azonban adja magát:
1. Vajon ha Kimi Räikkönen ereiben fagyálló helyett temperamentum folyik, akkor megússza Lewis egy dádával?
2. Hogy a francba gondolta Räikkönen és Kubica a boxutca elhagyását? Vajon egy vérbeli piroslámpás gyorsulást láttunk volna á la Ferrari kontra BMW? Erre nagyon kíváncsi vagyok.Na igen. Ha egynél több autó rajtol a boxutcából akkor azok sem egymás mellé állnak hanem egymás mögé. Talán nem ártana erre is valami szabályt hozni.
gV: Meggyőzni? Téged?
Nem állt szándékomban. Még annak ellenére sem hogy szerintem nincs olyan hogy lehetetlen. -
Zolee11
senior tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Persze, hogy ennyi történt (elbambult és későn reagált), csak itt néhányan olyan fanatikus szurkolók, hogy képtelek tisztán látni, mert nem is akarnak. Megmagyarázzák, hogy nem látta a lámpát, mert kitakarták, meg a villogása miatt azt hitte, hogy zöldre vált... hápersze
Pl. tavaly Hamilton azért nem lett világbajnok, mert a mercisek eltolták nem, kicsit nagyon. Milyen benézni egy olyat, hogy 0-ra futja a gumit, és kicsúszik a boxutca bejáratánál. Úgy vágtam volna ki a felelősőket, hogy csakúgy porzott volna a hátsójuk. Ilyet nem lehet megcsinálni egy ilyen sportban, amatőrök.
Mindketten kiesetek, pont ugyanott állnak mint egy futammal ezelőtt, csak mások beérték sőt megelőzték őket, csak jobb lett ettől. Ezen nem kell itt pörögni. Csak sokan hülyeséget terjesztenek, mert nem képesek tisztán látni az elvakult fanatizmusuk miatt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Emberek vagyunk! 

Ez megint csak egy újabb (rém)álom lehet...

Hol mondta azt hogy Raikkonen hibája volt? Hmm? Sehol. Annyit nyilatkozott (állítólag) hogy akkor hamarabb észrevette volna őket. A többit szokás szerint csak Motion álmodta bele ti pedig isszátok a szavait mint szomjas kutya a sáros vizet.
Jó terv volt ez de ugye Kimi megint elrontotta