Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aztán nehogy véletlenül tovább nőjön Massa előnye a csapattársával szemben mert akkor még a végén az a csúfság fog előfordulni hogy őt fogják jobban támogatni.

-
Dzsozi0öt
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"a Ferrarinál egymástól rabolgatnak, viszont a McLarennél nem"
Nagyon remélem, hogy a következő 2-3 futamon Kimi olyat tud produkálni, ami alapján Massa-t oda teszik, ahol lennie kell. Magny-Cours-ban is el kellett volna fékeznie magát és bejönni egy extra kiállásra

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az már eldőlt szerintem. Sőt ennyi betlizéssel már Lewis egyéni esélyei is elúszhattak volna. De a körülmények még a kezére játszottak eddig; 1. a riválisokat sem kerülte el a pechszéria, 2. megy a körbeverés rendesen, 3. a Ferrarinál egymástól rabolgatnak, viszont a McLarennél nem,
4. a BMW technikailag lemarad, ezért szerintem Kubica ki fog kopni az élről a szezon döntő részére.(#19391) Oliverda:
Való igaz nem olyan kicsi, ún. WLAN grid antenna, leginkább egy radarra emlékeztet. 
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az engem nem is zavar. Azt megnyerheti a Ferka.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Üdv!

Látod-látod, nem vagy pár hétig, és szépen csendben eldől a konstruktőri cím sorsa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[CS]Blade2
addikt
Mégsem tiltják be a gumimelegítő paplant
Jövőre is lehet használni gumimelegítő paplanokat a Forma-1-ben, az FIA ugyanis visszavonta az ezt tiltó szabályt - tudta meg az autosport.com. A szövetség Motorsport Világtanácsa (WMSC) szerdai ülésén hozta meg a döntést, jóllehet, arról nem számolt be hivatalos közleményében. A gumimelegítőket a költségcsökkentés érdekében akarták betiltani, ám a teszteken kiderült, hogy nélkülük veszélyesen megnő a használt és a friss, hideg abroncsok közötti teljesítménykülönbség. A Bridgestone, amely egyébként 2009-től slick gumikat bocsát a csapatok rendelkezésére, nem ellenezte a tilalmat, hanem azt javasolta, hogy tegyenek kötelezővé minimális guminyomást a csapatok részére, amely tompítaná a problémát. Az istállók azonban ezt túlságosan nagy korlátozásnak tartották, és közölték: a teszteken - a szűkös edzésidő miatt - továbbra is használni fogják a gumimelegítőket. Ezután az FIA belátta, hogy a költségek nem fognak érdemben csökkeni, és visszavonta a szabályt.
a5.hu
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Meglesz az
"Úgy vélem, a legtöbb pályán a Ferrari lesz a leggyorsabb" - idézi az autosport.com a németet (Nick). - "Ha a McLaren vagy mi nem tudunk jelentős előrelépést elérni, és nem számítjuk Monzát, amely eltérései ellenére némileg hasonlít Kanadára, ahol erősek voltunk, arra számítok, hogy a normálisabb pályákon a Ferrari lesz a legerősebb." -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére

Nincs itt még semmi veszve hisz messze még a vége.

-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Köszönöm szépen az üdvözlést!
Ha valaki aggódott volna értem, most nem kórházban voltam. Adatátviteli problémái voltak a vezetéknélküli netemnek. De ma egy új és nagyobb antennát kapott a rendszerem.

Az utóbbi két futamban nem sok öröme volt egy Hamilton-szurkolónak, hogy finoman fogalmazzak. De úgy gondolom, technikailag nagyon sokat fejlődott az autó és meglesz vele az esély a felzárkózásra.
-
Calogero
addikt
-
Dzsozi0öt
tag
A hangulat biztos jó lehet azért!
-
Gambit
őstag
válasz
c.zsolti
üzenetére
Mit szólna? Ugyanazok az emberek fogják megnézni, akik otthon is megnéznék. A hirdetőknek meg pont tökmindegy, hogy az otthoni TV-n látják a Shell feliratot, vagy egy mozivásznon. Sőt, talán még a vászonnak jobban is örülnek. Innentől kezdve meg Ecclestone-nak is tökmindegy.
-
[CS]Blade2
addikt
Lassan már peticiót kellene gyüjeni, hogy ez a Dávid Sándor monnyon lee!

-
Markgx10
őstag
Azért a forma-1-ben csak nincs akkora feszültség, én (nem provokációként, hanem mert ott volt jó hely) egy nagy mclaren tábor közepén álltam Ferrari pólóban a Hungaroringen, de még egy bunkó megjegyzés sem volt, mindenki normális volt
Más sportban ezt annyira nem lehet megtenni, például a Fradi-Dózsán nem a vendégbe veszek jegyet, még ha ott lenne a legjobb hely, akkor sem,
de hát ettől szép a labdarúgás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
Gambit
őstag
Furcsa lehet, az biztos. Mert a moziban azt szokta meg az ember, hogy kussban kell ugye lenni, viszont forma1 alatt meg kell beszélni a haverokkal a dolgokat, szurkolni kell, stb. Pláne, hogy az a csomó ember valszeg nem ugyanannak szurkol, szóval elég hangzavar lehet majd a teremben. Szerintem akkor már jobb otthon.
-
Pompi
nagyúr
Erről volt már szó, láttátok már?
Élő F1 közvetítések a Palace Westendben digitális minőségben. Jól hangzik, egyszer kipróbálnám lehet

-
Dzsozi0öt
tag
Jó kis verseny lessz ez, az előzetesekből ítélve!

-
Dzsozi0öt
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Azután meg megy a nagy kémkedés!
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kereslet..... ?
Az a baj, hogy ez van, vagyis hogy leközlik az írásait. Hiába keresel, mást nem találsz!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére

-
Rick4
félisten
talán ez így ebben a formában tényként kezelhető:
A körgrafikonokat elnézve a statisztikák letaglózóak: a verseny 26 leggyorsabb körét a két Ferrari futotta; Massa és Räikkönen egyaránt 11-11 darab 1:17 alatti kört futott, míg a többiek egyet sem
-
Oliverda
félisten
A 2. napon Kovalainen jegyezte a legjobb időt Silverstone-ban
Hiába, az idei McLaren-nek már sokkal jobban fekszik Silverstone.

-
wildrain
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Inkább görbe tükör. Még nem olvastam el, de biztos, hogy egy napon nem lehet említeni Dávid Sándor agymenésével.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
rászántam magam én is , de csak jól felhúztam magam úgyhogy szépen bezártam.
kajak ezt a palit küldjék el inkább agyaggalamblövészet interjú készítésre vagy nem tom hova, de ne írjon ekkora marhaságokat mint amiket itt megtehet
[Lásd Kimi ütközését Sutillal (semmi megtorlás), Hamilton ütközése Kimivel (Tíz hely hátra a rajtrácson!) ugyanolyan esetért.
NO COMMENT .... és ez egy "szakkommentátor itthon
szánalmas

-
MPowerPH
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Örülök hogy ezen fórum berkein belül se én gondolom egyedül így a dolgokat.
Tavaj Lonzit nézte ki magának, idén Kimit és a Ferrarit.
Nekem már volt egy korábbi hozzászólásom erről, de akkor egy fan leugatott. Most is ugyan az a véleményem mint akkor. Ez minden más, csak nem szakújságíró... Felháborító, hogy hagynak ilyet leközölni. 
És most is azt mondom mint anno, meg a Schumi érában is azt mondtam.
EZT LE KÉNE LŐNI!!!
( persze senki se szó szerint értse
) -
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Pont a mai napon jutot nekem is eszembe, hogy mit szólna a topicban/ és hírportálokon levő dologkhoz.
(#19347) BMW001: [link]

-
MPowerPH
félisten
Rászántam magam, hogy elolvassam ezt... De rájöttem, hogy ez megint csak egy kukába való, cikknek se nevezhető szar. Felháborítónak tartom, hogy ilyet mint ez, ilyen helyre engednek írkálni.
No, mivel nem lehet kommentet fűzni hozzá, írtam az origonak egy szép kis levelet, mert nem kellene engedni, hogy ilyen emberek mint ez, teleszarják a rovatot a hülyeségeikkel.
És ez nem csak az én véleményem, a többség hasonlóan gondolkozik. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
De lehet hogy kártyán nyerte nem Massa-tól?
A sportban nincs HA.
Vagy megnyered vagy nem. De ezt tudhatnád, persze HA igazi sportember lennél.
Ennyi erővel bármelyik másik futamot is előveheted 2007-ből, mert minden pont kellett a VB címhez.
[CS]Blade2: Váltják egymást Az egyik az idegbajos. A másik aki tud. Egy meg csak keresi a hibásokat, akik tönkretették a versenyét.

-
7Heads Drago
veterán
Csak annak aki Mclaren elleni összeesküvést lát:
Alonso simán kapja el a rajtot, és fordul elsőnek, de mögötte Hamiltonnak már meggyűlik a baja Massával, aki jól lódult neki. Hamilton kis híján a fűre szorítja, és kettejük kakaskodásának Heidfeld örülne, aki jobbról próbál elmenni mindkettőjük mellett, de neki meg Kimire kell figyelnie, aki a másik oldalon szintén készen áll beszúrni. A féktávot Hamilton veszi sokkal jobban, aki időközben átkerült Massa mellé a külső ívre, Massa pedig egy pillanatra megcsúszik az első sikánban, és picit meg is löki Hamiltont, aki emiatt le kell vágja a sikánt. Alonso elvágtázik az első helyen, mögötte Hamilton, akit a kör végéig tovább szorongat Massa, aztán Kimi, aki végül befért Heidfeld elé, Heidfeld mögött pedig Kovalainen fordul a Renault-val, de a kör végéig Kubica visszaveszi tőle a 6. helyet. Hamilton sikánlevágását vizsgálja a versenybíróság, de ez inkább formalitás, mivel Massa közreműködée kellett hozzá, így szó nem lehet büntetésről. -
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azon a futamon Kimi lassú volt, és a csodától fényévekre volt.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Képzelem, ha tényleg 3 lenne belőle, akkor még kellene felvenni embert a sportfelügyelőkhöz, hogy a szok szabálytalanságot le tudják csekolni.
-
Motion_Blur
félisten
Kubica: A BMW elbukott a fejlesztési versenyben
"...A Ferrari rengeteget fejlődött, és úgy tűnik, hogy mi nem. A különbségek egyre csak nőttek, és Magny-Cours-ban már majdnem egy másodperc volt köztünk körönként, ami óriási."
Tiszta beszéd, riszpekt

-
venember83
nagyúr
hunnylander?

-
Dzsozi0öt
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ez nagyon jó!

-
7Heads Drago
veterán
Nagy nehezen és elég sokára , de kiderült, hogy Alonso miért nem tudott a Mclarenél VB lenni:

Ez volt a Mclaren 2007 felállása.

(#19308) Sztrego: Ezt eddig elég jól sikerült neki titkolnia. Annyira nem állna jól Massa szénája, ha az elmúlt 3 versenyen nem húzta volna még az ág is Kimi Ferrariját. -
7Heads Drago
veterán
Fontos info birtokába juttotam egy nagyon bizalmas helyről.
Ne mondjátok el senkinek se:

-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Massa hányszor verte agyon idén? Törökben simán csak péppé.
-
Mezcal
addikt
válasz
Peat;)
üzenetére
Vicce vagy. Gondolokozz el azon, hogy tavaly Monza előtt melyikük volt előrébb úgy, hogy több peches futama volt + azona futamon Massa kimi elöl esett ki műszaki hiba miatt, így az megörökölte a dobogós helyet, ami tudjuk, hogy mennyit számíotott a végén, hiszen 1 pontos vb-t nyert.
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit akarsz mutatni ezzel a képpel?

-
Dzsozi0öt
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kíváncsi leszek Abu-ra.

-
Motion_Blur
félisten
A Forma-1 előzetes 2009-as versenynaptára
1. Ausztrál Nagydíj, Melbourne - március 29.
2. Malajziai Nagydíj, Sepang- április 5.
3. Bahreini Nagydíj, Sakhir - április 19.
4. Spanyol Nagydíj, Barcelona - május 10.
5. Monacói Nagydíj, Monte Carlo - május 24.
6. Kanadai Nagydíj, Montreal - június 7.
7. Brit Nagydíj, Silverstone - június 21.
8. Francia Nagydíj, Magny-Cours - június 28.
9. Német Nagydíj, Nürburgring - július 12.
10. Magyar Nagydíj, Hungaroring - július 26.
11. Török Nagydíj, Isztambul - augusztus 9.
12. Európa Nagydíj, Valencia - augusztus 23.
13. Olasz Nagydíj, Monza - szeptember 6.
14. Belga Nagydíj, Spa - szeptember 13.
15. Szingapúri Nagydíj, Szingapúr - szeptember 27.
16. Kínai Nagydíj, Sanghaj - október 11.
17. Japán Nagydíj, Fuji - október 18.
18. Brazil Nagydíj, Interlagos - november 1.
19. Abu Dhabi Nagydíj, Abu Dhabi- november 15.Pá: ne gonoszkodj
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább a kipufogót tekernék közbe párszor szigszalaggal, azzal többre mennének.
-
Motion_Blur
félisten

-
D@ni88
addikt
Hétvégén olyan jótröhögtem Palikon... Minden szart beszél hogy ígybenzin úgy benzin, mondjuk értem mire akar kilyukadni, és valamennyire igaza is van.
Meg Kanadai nagydíjon Renualt új központjáról beszélt vagy fél órát, de a Ferrari új felfüggeszéséről egy szó nem esett érdekes módon. Bírom Palikot lehet rajta röhögni, de hogy vannak ott 3an a stúdióban, meg 2 kommentátor és 1ik se tud semmit a fejlesztésről az kicsit szégyen na mind1![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Peat;)
veterán
válasz
Dzsozi0öt
üzenetére
Tavaly jobban forogtak a dolgok, ő maga is beleszédült a falba
Szerintem nem élvez nagyobb kiváltságokat mint bármely mostani vagy egykori f1 csapat elsőszámú pilótája, aki mellett a csapat kiállt. Most Fiskó pl elengedésnél bénázott ami miatt Alo is elcseszte és elmehetett mellette Pique, Alonso csak minimálisan harcolt. Ezüstnyilaknál meg már nem egyszer láttam idén arra példát hogy Kova egyértelműen alárendelt szerepet játszik, vagy csak nekem tűnt úgy. 
-
Peat;)
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
Csak nem ifjabbik Dávid Sanyi vagy?
Valóban élpilótává nőtte ki magát az elmúlt pár futamon Massa, ha kitart egész évben ez a lendület ami nála eddig mindig elfogyott akkor megverheti Kimit. Ehhez csak az kell hogy továbbra is szétszakadjon a finn autója és belemenjenek hátulról, vagy ő valakibe. 
-
PazsitZ
addikt
válasz
c.zsolti
üzenetére
Uram isten. Belátom, hogy Hamiltonbuzi és ezzel nem is lenne baj, de éppen, pont most jut eszébe szabályokat bírálni, amikor a kis kedvence ezek áldozatául esik, kicsit meredek.
Az újra felvetett Kimi-Sutil, Hami-Kimi összehasonlításra inkább nem is reagálnék.
Az, hogy az áthajtásos bünti, szerintem egyébként jogos is volt, de "szakújságírónk"
szerint direkt azért volt, mert veszélyes lett volna a ferrarira, megint elég nagy mosolyt csal az arcomra. Mivel ha Kimi mellől indult volna, szerintem akkor se lett volna meg a tempó, de nem baj. 
A Kovalainen-es büntiről:
Ron D. Kovaról:he and Nakajima tried to stay out of Webber's way, but in their efforts to do so there was a bit of positional confusion and nowhere left for him to go. The result was that he compromised both his own and Mark's laps.
Én erre nem emlékszem, hogy láttam volna, de R.D. is elismerte, hogy nem volt sima az elengedés.Igen Kimi még mindig széthajtja az autót, mindenki más csak félgőzön sétakocsikázik.
De idézném az egyik helytálló mondatot: De ki beszél itt szakmáról?!...
-
Mezcal
addikt
Idei Massa vs Kimi
Időmérő: 5:3 Massa
Verseny: 5:3 Massa
Pontverseny: 48-43 Massa
Győzelmek: 3-2 Massa
Pole pozíció: 3-2 MassaSzerencsére beigazolódni látszik, amit már sokan sejtettünk, Massa sokkal jobb versenyző Kiminél!
-
Mezcal
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Azt ugye nem vette dfigyelembe, hogy Kimi többbször kiesések árán jutott a pont közelébe 2001-ben, önerőből nem volt képes pontszerzésre.Csapattársa, Heidfeld pl dobogóra is felállhatott.
Ami meg Massa örömét jelzi, az semmivel sem volt nagyobb, mint Kimi tavaly brazíliai győzelmi öröme, amit ugye Massa segítségével tudott megszerezni.
-
Integra
titán
ki tudja megerősíteni, hogy pajesz a honda felé tart??
(kedden már valszeg a hibrid cuccukat tesztelték pályán az autóban) -
sh4d0w
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4. a BMW technikailag lemarad, ezért szerintem Kubica ki fog kopni az élről a szezon döntő részére.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem már volt egy korábbi hozzászólásom erről, de akkor egy fan leugatott. Most is ugyan az a véleményem mint akkor. Ez minden más, csak nem szakújságíró... Felháborító, hogy hagynak ilyet leközölni.