Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #14998 üzenetére
Nem.
Monacot meg ne kiabaljuk el, az idei Ferrarinak mar az is fekudhet, a rovidebb tengelytav miatt. Meg talan az atvagott orrkup is hozhat elonyt ott is, de ez kerdeses.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #14997 üzenetére
Monacoban, Montrealban nyerhettek, az nem elég?
-
hunnylander
őstag
A Török Nagydíj a Bridgestone-nak is kihívást jelent
A Bridgestone a két legkeményebb keveréket bocsátja a csapatok rendelkezésére a Török Nagydíjon, ...
Barcsak ez egy kis elonyt jelentene a McLaren szamara.
-
D@ni88
addikt
válasz
venember83 #14994 üzenetére
Én ebbe a kocsiba nem ültem volna bele, vagy csak nagyon félve.
A hátsó szárny nem tűnik valami nagyon erősnek...
mostanában is előfordul néha-néha hogy letörik egy egy szárny magától igaz az anyghiba miatt. de gondolom régen nem is ilyen erős anyagból készítették. meg hátt most ha jól számoltam szélén van rögzítve meg a közepén. itt meg középen nincs semmi, és elég magasan van a szárny, így elvileg könnyebben törik (nagyobb az erőkar) -
SzalaiG
addikt
válasz
venember83 #14994 üzenetére
Igen. A McLaren-Honda Sennával.
-
Motion_Blur
félisten
Formula1 Driver Fastest Lap Statistics
76 Michael Schumacher
41 Alain Prost
30 Nigel Mansell
28 Jim Clark
25 Kimi Raikkonen
25 Mika Hakkinen
24 Niki Lauda
23 Juan Manuel Fangio -
30z.Samu
félisten
válasz
Motion_Blur #14990 üzenetére
Tuti lehet ilyet szerválni valahol.
-
Motion_Blur
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
venember83 #14988 üzenetére
Sajnálom én is!
Nagyon jó pilóta és nagyon jó ember volt, legalábbis ez jött le Barichello egyik nyilatkozatából.
-
Motion_Blur
félisten
"A Spanyol Nagydíj után sokan lelkendeztek, mert úgy látták, hogy a McLaren és a BMW végre közelebb került a Ferrarihoz, ez azonban számomra azon ritka versenyek egyike volt, amelyeket reménytelenül unalmasnak találtam. Lehet, hogy az első négy befutó a célban mindössze hat másodpercen belül volt egymáshoz képest, ám az alaposabb elemzés sajnos kimutatja, hogy a küzdelem szorosabbnak tűnt, mint amilyen a valóságban volt"
Erről beszéltünk mi is
-
kp78
addikt
válasz
venember83 #14983 üzenetére
Google Earth koordináták: 23° 37' 36.36"S,46° 43' 32.54"W
-
kp78
addikt
válasz
Thrawn #14980 üzenetére
Mintha tegnap lett volna
Minden évben elromlik a kedvem ezen a napon, persze én meg még "önsanyargatásként" ráteszek egy lapáttal, előveszem az összes akkori felvételemet, emlékfilmemet, dvd-met és megnézem őket. Aztán csak nézek ki a fejemből, és elképzelem, hogy mi lett volna ha... -
Thrawn
félisten
14 éve...
-
gV
őstag
válasz
D@ni88 #14978 üzenetére
arra a Meki alkalmazottnak átadott 780 oldalas doksiból jöttek rá, nem véletlen h ők szoltak az FIA-nak, ha jó fiuk lettek volna akkor szoltak volna h náluk van ez és nem akarván balhét egyből felfüggesztették volna azt a mikeot, -aki kapta- sztem egyből bevallotta volna -ah ez egyébként is megtörtént- h nigeltől kapta, az ügynek vége lett volna az öket ért eljárásokkal
-
D@ni88
addikt
Palikék úgy felidegeltek, de hát sztem látszott is hogy spórolnak... hova hajtsák szét a motort. elég volt bebukni az első futamot
pedig ha az jól sikerült volna áááá akkor Kimi már 35 pont körül lenne minimum
amúgy a 2. futam óta fullra az volt az érzésem hogy nagyon erős a cucc, csak nem mutaják ki teljesen hogy mi az erejük. Mondjuk igazuk is vanmert ha túl erősek lnnének akkor menne a gyanúsítgatás, hogy valami nem megengedett dolgot használnak. mint pl a rugalmas padlólemez, mint 1 évvel ezelőtt. mondjuk nem tom arra is hogy jöttek rá, mert nem sok ember látja az alját sztem
Ferrari powa
-
gV
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz
Motion_Blur #14973 üzenetére
Miért? Te kinézted volna belőle első futamon hogy akár bajnok is lehetett volna belőle szezon végére? Bár Kimi az első futamán 6. lett a Sauber-el.
-
Motion_Blur
félisten
"Tökéletes volt a hétvége, egyetlen apró probléma sem merült fel. Egyébként általában az embernek mindig az az érzése, hogy valamit lehetett volna jobban is csinálni, még akkor is, ha nyer. Most viszont nem így volt. A mostani volt pályafutásom legjobb hétvégéje"
Kimi Raikkonen
-
30z.Samu
félisten
válasz
7Heads Drago #14967 üzenetére
Tud Ő vigyorogni, ha nagyon akar, valahogy így:
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander #14937 üzenetére
Jobbulást.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #14957 üzenetére
Egy kis pezsgős öröm-vigyor. Még a végén kiderül, hogy nem is egy morc egér.
-
attisx
addikt
válasz
littlelion21 #14965 üzenetére
Csupán csak arról van szó, hogy egyes Ferrari rajongók attól tartanak, az ő csapatukat is felforgatja, mint a Mekivel is tette, mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogy ő szerette volna...
@ hunnylander: Jobbulást!
-
littlelion21
addikt
Nem vagyok annyira ott a témában, de Kimi és Lonzi miért nem képzelhető el egy csapatban? Annyira utálnák egymást?
Ha jól emlékszek, Alonsonak mintha tavaly lett volna egy olyan nyilatkozata, h a jelenlegi mezőnyből egyedül Kimi-t tiszteli...Az OK, h 2dudás-1csárda, de Kimi-t nem úgy ismerem, aki felhúzná magát egy Alonso nagyzási hóborton, azaz sz@rna a spanyol fejére.
Így talán Alonso részéről a tisztelet, a finn részéről a "sz@rás" egy működő csapatot eredményezne.Legfeljebb ott lenne a probléma,h ha egy adott pályán Kimi gyorsabb lenne fél sec.-el, Lonzi tuti kitalálná,h összeesküdött ellene a Ferrari...neki tipikusan egy örök második hátvéd pilóta kell, egy amolyan Barrichello-s emberke, aki védi a hispán seggét.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #14957 üzenetére
Ezt a kielégült fejet.
-
Peat;)
veterán
Ez az egyik utálja a másikat csak azokban az emberekben létezik, akik hisznek a médiának...nem tudhatod hogyan viszonyulnak egymáshoz.
Alonso nem volt szabad egyébként és Msch mellé sem akart menni így fel sem merült benne a Ferrari(nem mondta ki asszem, ahogy Kimi sem, de ez elég világos volt). A másik legnagyobb csapat meg Mclaren volt. Kimi mellé már menne a Ferrariba és Kimi sem ilyedne meg szerintem...
Azt itt divat elfelejteni hogy a Renault Alonsoval lett vb, több év alatt közös munkával. Ilyet a mai mezőnyből csak ő produkált. Ezek után érthető a szemszögéből hogy csak vb esélyes autót akar és így érthető hogy figyelgetik a csapatok és a média.A Hamiltonal kapcsolatos megjegyzéseidre csak annyit, hogy Ron volt az akivel inkább veszekedett. Gondolkozz el miket mondhatott neki Ron: "figy magasabb fizuért leszerődtetünk merthogy mindjá 2x-es vb vagy, kapsz egy jó autót ha te is kidolgozod a beled és a leendő ki tudja ki (még nem tudták) csapattársadat minden második futamon jobban támogatjuk, de nyugi a többi futamon te leszel jobban támogatva de ha megszegné a megbeszélt stratégiát nem bosszút állni ám"
vagy "kapsz egy versenyképes autót, téged fog támogatni a csapat és vb-címet akarunk nyerni általad és kapsz egy támogató csapattársat" szerű mondatok voltak vajon az igazsághoz közelebb? már nem tudjuk meg. Azt sem hogy Hamiltonnak mit mondott Ron, nem lepődnék meg ha őt is beetette volna.14959: miharabbi felépülést.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #14960 üzenetére
lelked rajta, én nem ilyen vok én nem tudom elfeljteni azokat a pitiáner huzásait amelyeket a Ferrari és Schumi (v akár Felipe) ellen elkövetett emelett számomra bizonyitott tény h nem egy kiemelkedő versenyző valamint életben egy egoista pénzéhes ...
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem kell Alonso-nak Ferrariban versenyeznie, csak még nem jött el az ideje. 2010, 2011 lehet az az év, amikor átjön, kérdés, hogy addíg bírja-e cérnával...
Nem tudom miért, de engem absz. nem zavarna, ha átülne. Persze csakis Kimi 3. címe és visszavonulása után
-
hunnylander
őstag
Koszonom a jokivansagokat es a segitseget!
-
Motion_Blur
félisten
-
gV
őstag
amugy az röhejes h alonzót sokan ugy képzelik a Ferrariban h ott van Schumi is a csapatban akit közismerten kinem állhat + Michael tanácsára döntöttek Kimi mellett, most pedig a tanácsadás a munkaköre, vajh ha megint pilóta után kell néznie a Ferrarinak kinek a véleményét fogja kikérni? az övét és Ő sem komálja a spanyolt... tehát nem őt fogja javasolni az biztos
-
gV
őstag
válasz
Oliverda #14947 üzenetére
2011-ig!
kiirhatnák Bahreinben, Moncoban és Kinában is de nem fogják mert igy is megéri nekik szerepelni
nem érdekelnek más csapatok szponzorai
semeddig Schumi Indianapolisban eldöntötte és Monzában bejelentette, mondta h akkor fogja elmondani h mi lesz vele h mást mit mondott lényegtelen
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #14949 üzenetére
Paranoiás vagy de még nincs okod aggódalomra mert korai stádiumban gyógyítható.
-
Thrawn
félisten
válasz
Jobbulást!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"szeretnem megnezni.
"
Biztos vagy benne?
jobbulást
-
Oliverda
félisten
2010 és nem 2011. A Marlboro a legjobb, kár hogy nem írhatják már ki sehova a nevüket. Aki most látja az első F1-et versenyét annak nem sokat mondanak a krikszkrakszok a logo helyén. Illetve ha még nem tűnt volna fel akkor egy ideje már más csapatot nem támogat dohánygyártó cég.
Itt egy 1,5 éves hír ami kapcsolódik a témához:
"Raikkönen a Ferraritól mehet nyugdíjba"
mod: Jó hogy cáfolják. Meddig is ment a hozavona mielőtt MS bejelentette a visszavonulását?
-
gV
őstag
Az elmúlt hetek során többször is felreppent a hír, hogy Kimi Räikkönen egy sikeres címvédés esetén az év végén visszavonul. [...] Stefano Domenicali elmondta: "Hallottunk a hírekről, és annyit mondhatok: butaság! Semmi sem igaz az egészből. Kíváncsi lennék arra, hogy ki az aki ilyet kitalál. Lehet, hogy valaki viszályt akar szítani. De ez nem fog menni."
-
Chip
aktív tag
válasz
Szia hunnylander!
Igaz nem ismerjük egymást, de szeretnék gyors felépülést kívánni neked.
-
Rick4
félisten
válasz
tessék, itt az összes eddigi megvan, nemcsak a barcelona. [link] sejtésem szerint nem RTL-es, de hidd el, nem baj, ha nem hallod palikékat..
-
!Overdose!
őstag
válasz
Jobbulást!
-
proof88
addikt
válasz
De akkor már nekem is, engem sem fárasztasz.
-
JJános
addikt
válasz
Engem egyáltalán nem fárasztasz, nyugodtan mond el problémáidat. Ha itt nem akarod, akkor privibe, válaszolok rá.
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #14899 üzenetére
A topicra biztos nem.
-
hunnylander
őstag
válasz
proof88 #14936 üzenetére
Nem akarlak farasztani benneteket a problemaimmal. Ma jottem haza a korhazbol (sebeszet). Hab a tortan, hogy az aramtalanitott szamitogepem elromlott a kenyszerszunet alatt. Valoszinuleg a videokartya a ludas, ami mar fagyogatott egy ideje. (Most a batyam angol billentyuzetes laptopjarol netezek.)
Tudna valaki adni egy letoltesi linket a barcelonai futamrol (RTL Klub felvetelt), szeretnem megnezni.
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #14935 üzenetére
Ennyi, no comment?
-
hunnylander
őstag
-
Rick4
félisten
válasz
30z.Samu #14930 üzenetére
akkor nem értetted, mit írtam...most, pl Kimi lett az első, Massa meg a második, ennél többet nagyon nem lehet összehozni Alonsoval sem. még ha véletlenül gyorsabb is lenne, mint Kimi, akkor is ugyanaz lenne, egy első, meg egy második helyezet..na ezért nem értem, mire fel erőlködnek.
-
proof88
addikt
(...) Felipe Massa ne veszítse el a motiváltságát. Ő azonban nem foglalkozik a híresztelésekkel. "A szerződés és a jó szereplés elegendő, nemde?"
Na jó, nem bántom, utóbbi 2 futamon jó volt. -
PazsitZ
addikt
-
Rick4
félisten
válasz
manutdzoli #14918 üzenetére
ezt én is néztem, valószínű nem lógott ki, az orrkúp ott volt, csak beleragadt a gumifalba, mikor kihúzták, akkor jött szét...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #14879 üzenetére
A második kép nagyon durva.Ott már kilóg az ember lába
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #14913 üzenetére
Az SC-t követő újrarajtolás utáni, illetve a leintés utáni különbségek között nincs túl sok eltérés, illetve miután felrakták a keményet az első körökben kb. 1mp-vel volt gyorsabb a 2 Ferrari-nál.
-
attisx
addikt
Most mé' kell ennyire parázni Alonso miatt. Nézzétek a dolog pozitív oldalát: majd a Ferrarihoz is visz +0.5-et...
-
Dragbajnok
tag
-
Motion_Blur
félisten
Whitmarsh Hamiltonról: "A második és a harmadik etapban ugyanolyan gyors volt, mit a Ferrari versenyzői, sőt...
LOL
-
bajuszati
tag
válasz
Motion_Blur #14896 üzenetére
nem kell alonso a ferrarihoz....fújjj...rossz még rágondolni is
-
soulcube
aktív tag
Ezt nevezem én kitartásnak, a csapat a csőd felé menetel, de Anthony tovább edz.
Szegények nem lehetnek könnyű helyzetben.[link]
Peat #14852 : Ez van...
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Fortissimus
őstag
Kovalainenre 26 g lassulás hatott a becsapódáskor
Dennis továbbra sem tudta megnevezni a kiváltó tényezőt. "Egyelőre annyit mondhatunk, hogy a felni eltört"
remelem kovetkezo versenyen mar ott lesz
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #14879 üzenetére
érdekes az oszlop a kép jobb oldalán, sajnos nem tudom elolvasni mit is adminisztráltak oda, a cucc meg feje körül is sérülgetett, jól jött az a magasító dolog amit pont idénvezettek be
-
30z.Samu
félisten
válasz
Motion_Blur #14896 üzenetére
Még nem biztos hogy Kimi bajnok lesz.
Amúgy szerintem Kimi nem fog visszavonulni egy hamar, mert rákapott a siker ízére.
-
Oliverda
félisten
Én is ezt nyilatkoztam volna a Ferrari helyében. Pszichológiai hadviselésnek hívják az ilyesmit. Azt nem kétlem hogy a végén már nem volt feltekerve minden csutkára, de azért szénné spórolás ettől még elég messze állt. Persze ha 30mp-vel vezettek volna akkor más lett volna a helyzet. Haug viszont most jól látja a helyzetet: [link].
Motion_Blur: Hát ha ez tényleg beigazolódik akkor Alonso-Massa páros lesz 2009-től a Ferrari-nál. Illetve ha jól tudom a Telefonica meg akarja venni a Telecom Italia-t, tehát lehet hogy egy elég erős szponzort is vinne magával Alonso. Habár a Telecom Italia már támogatja a Ferrari-t az Alice-on keresztül.
Aktív témák
- EAFC 25
- Asztrofotózás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest