Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JJános
üzenetére
Igazából Kimi oldhatná meg könnyen ezt a helyzetet, hogy időmérőn is odapörköl neki, akkor ennyi remény sem lenne benne, hogy ő "esetleg", és elfogadná a tényállást. Időmérőn mellesleg szerintem nem Massa a nagyon erős, hanem Kimi a gyenge valami oknál fogva. Valahogy rendszerint elcsesződik az autójának az egyensúlya Q2-ről Q3-ra. Ezt kellene megoldani. Én még emlékszem, hogy a McLarennél Kimi miket alakított időmérőn is, sokszor lehetetlen időket ért el azzal a nem épp csúcsjárgány McLarennel. Most nem érzem benne ezt az erőt időmérőkön, legutóbb Q2-ben éreztem, aztán Q3-ban meg ahhoz képest sehol semmi.
-
Gyusz
őstag
válasz
JColee
üzenetére
Így elsőre csak az Amerikai Nagydíj ugrik be. De előfordult többször is, hogy Massa úgy rajtolt, hogy nem igazán hagyott helyet Kiminek, míg pl.: a két McLaren nem igazán akadályozta egymást. Nem mondom, hogy mindig árgus szemekkel lesse a csapattársát, csak figyelhetne jobban is.
-
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Így van. A teljesítménye alapján másodhegedűs, az arca alapján meg első.
Amikor pole-t szerzett, és rajt után leszorította kicsit Kimit, és elhúzott, egész nagy volt az arca.
Aztán amikor Kimi szép csendben elment tőle, akkor meg hirtelen kisgyerek lett, és jött a hiba. Ha felismerné, hogy ő a másodpilóta még naggyá lehetne. Ha nem ismeri fel, azt a Ferrari fel fogja ismerni, és akkor Felipe sz@r helyzetbe lesz.
-
soulcube
aktív tag
válasz
üzenetére
Talán most az volt Massával a baj, hogy könnyen zavarba jött. Sztem nem akart belenyugodni abba, hogy Kimi megelőzte a kerékcsere után, emiatt elkezdett hajtani. Ha mondjuk ugyanez előfordul Bahreinben, nem fog mégegyszer kockáztatni. Mostmár kellenek neki a stabil pontszerző helyek.
-
Oliverda
félisten
Én meg remélem hogy miután kirúgják a Ferrari-tól még a Force India-hoz sem veszik majd fel. Massa csak akkor tud valamit ha nincs előtte senki. Akkor végigmegy és (talán) tud nyerni. Viszont ha valaki van szorosan mögötte vagy előzni kell akkor megáll a tudománya. A piti kis stílusáról meg ne is beszéljek, meg arról hogy nem képes beismerni ha hibázik. Abban egyetértek Motion-nal hogy Massa nem illik a Ferrari képbe. Csak azért van ott mert a kisegér a managger, de mivel már nagyegér nincs ott így a napjai meg vannak számlálva. Kíváncsi vagyok hogy ki lesz jövőre helyette, mert ha rajta fog elcsúszni a Ferrari konstruktőri címe (eddig úgy fest) akkor neki reszeltek.
-
törölt tag
válasz
soulcube
üzenetére
A Kimihez képest versenyeken nyújtott teljesítménye alapján valóban beillene másodhegedűsnek, kérdés, hogy ő maga hajlandó-e beállni, és feladni a "bizonyítási kényszert". Azért kiváncsi leszek, most Bahreinben mit fog alkotni, tavaly 3. futamra észhez tért, bár most legutóbb is észnél lett volna, ha nem kell Kimit üldöznie.
-
soulcube
aktív tag
Ez a Massa-s kirúgás sztem míg Nicholas Todt ott van a Ferrarinál szinte lehetetlen. Tavaly micsoda pletyka volt, hogy az egész Todt-kompánia majd elmegy a Toyotához. Aztán mi lett belőle ? Nem fogják kirúgni az biztos. Tökéletesen beleillik egy másodheghedűs szerepkörbe a továbbiakban is, pont ugyanúgy mint 2006-ban. Hiszen itt az élő példa, hogy nem kell két nagyágyú egy csapatba (Mclaren 2007).
-
venember83
nagyúr
Láttam, szép volt. Massa bemutatta miért is nem lesz világbajnok, 2 verseny, 0 pont. Hamilton meg furcsa volt, valahogy nem Kova csak kicsit többet hozott ki ugyanabból az autóból. De persze ez nem sokat jelent. Csak megjegyeztem. Röviden ennyi, unalmas egy verseny volt.
-
D@ni88
addikt
válasz
Kasza08
üzenetére
Heehh? miről beszélsz?

láttad te a tavalyi évet? a ranualt üdült, most mégjobban. a merci meg szárnyalt szinte az utolsó pár futamig. szval sztem legjobbkor jött el alfonzó
csak a tavalyi évhez képest mégszarabb a renualt most. Amúgy sztem örül hogy ülésben van.. Nem csak azért mert nem kedvelem. De későn kezdett el új csapatot keresni, és hát nem sok csapat szereti az ilyen nagyképűeket... Persze a kiscsapatok örültek volna neki, de hát mostmár a Renualt is elég szar 
-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Muhammad Ali tényleg a legnagyobb

Ő és Hami hasonló mentalitását megértem (bár utobbié még csiszolódik) ugyanis mind2en bakok -
Kasza08
őstag
Személyem szerint engem nem érdekel, hogy nagyképű, paraszt, ha jól versenyeket csinál. Alonso pont ilyen. Ha most Alonso ülne a Ferrariban Kimi helyén, sztem világbajnok lenne.
Jól kibaszott vele az élet, hogy a Jó renaultból átült a szar mclarenbe, aztán a ma már jó mclarenből átült a szar renaultba.
Számomra a Forma-1ben azok az idők voltak a legjobbak, amikor Schumacher és Alonso vívtak párharcot.Nekem Alonso mindig a kedvencem marad, viszont most "kubika"-nak drukkolok nagyon

Üdv.
-
Gyusz
őstag
válasz
üzenetére
Én már tavaly is néztem néhány futamon, hogy Massa mennyire nem figyel a csapattársára a rajtnál. Még a két McLaren is sokkal inkább tekintettel volt egymásra (bár Belgimuban tényleg nem). Mondjuk most épp az első két rajthelyről indultak, és a McLarenek is hátrébb voltak...
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szerintem Lewisnak még van mit fejlődnie a 'nagyképűség' terén.
I am the greatest, I said that even before I knew I was.

I am the astronaut of boxing. Joe Louis and Dempsey were just jet pilots. I'm in a world of my own.
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark.

It's hard to be humble, when you're as great as I am.

If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize.

-
JJános
addikt
válasz
Adrián29
üzenetére
Az igaz, hogy sok pontot nem szerzett, de kétségtelenül nőtt az emberek szimpátiája Felipe felé, még az én szememben is.
Most nincs mire nagyképűnek lenni, és ez a Lonzi már kell az embereknek. Maradjon ilyen, és javuljon sokat a Renault, és kívánom, hogy Lonzi szebb, és szebb eredményeket érjen el.

A Ferrarihoz ne jöjjön, mert abból harc lesz. Inkább Vettel. Ő el fogja ismerni Kimit elsőnek, és ha egy jó autó lesz alatta meg is fogja mutatni mit tud.
Hiszem. -
Adrián29
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
A cikk lényege,hogy Massa helyére
Bár tuti,hogy ugyanaz lenne mint ahogy irtad.
Csak szerintem a Ferrainál azért szokott elsőszámú pilóta lenni.De nem hiszem,hogy Kimi,Alonso eltudná viselni,hogy másodhegedűs legyen...
Ha lesz csere szerintem is Vettel.
Bár szegény Lonzit rossz egy ilyen szar Renaultba látni,összeteheti a két kezét,ha futamonként 1 pontot szerez
-
gV
őstag
ha már mindenki kifejtette a véleményét Felipéről akkor már én is:
remélem h még jó sokáig maradni fog a Ferrarinál mert én látom benne a potenciált h felnöjjön ismét a feladatához (lsd tavalyi szezonkezdete, 2 futam 2 pofon 3. futam győzelem; idén eddig uaz 3.-on ha Kimi nyerne neki a második hely már felérne a tavalyi győzelmével)
Ba cy lus: sztem annyira szoritotta le amennyire én is megtenném, nekem aztán addig tök 8 (és mind1 h ez kin mulik) h egymás ellen mit csinál a két ferraris amig mindketten versenyben maradnak/nem szól rájuk a csapat
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Spanyol bulvárcikkek magyar fordítása.
(Hamilton csak angolul szokott nyilatkozni, valószínűleg nem is tud spanyolul.) Marhára pontosak szoktam ám lenni az ilyen idézetek.
Viszont ebben a nyilatkozatban nem látok semmi rosszat.Magyarul megmondva, te (gondolod és) megmondod, hogy Hamilton mit gondol.
Gratulálok! 
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"vajon mit látott ebben a kisgyerekben Schumi anno"
A tökéletes csatlóst.
7Heads Drago: Elég érdekesen tudod értelmezni az olvasott szöveget. Hol nyiltkozza ebben azt hogy Alonso egy senki?
Szerintem még rágodja rajta egy kicsit. 
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Kiváncsian várom, hogy linkeld azon eredeti (angol) nyilatkozatát ahol 'istennek mondja magát'.Nem "mondta" hanem "gondolja"!
Hamilton azonban a spanyol Diario AScímű lapnak elárulta, kétli, hogy a francia alakulat Alonsónak köszönheti a jelentős javulást: "A Renault egy erős csapat, amely egymaga is képes a fejlődésre, de különösen akkor érhet el előrelépést, ha a két pilóta közösen dolgozik és együttműködik egymással."
A 23 éves brit azt is hozzátette, hogy a McLarennek idén nem okoz majd gondot a versenygép fejlesztése, és a csapat nem fogja megérezni Alonso hiányát: "Ugyanaz lesz a helyzet, mint az előző évben. Heikkivel közös felelősségünk az autó fejlesztése, és ez nem jelent majd problémát számunkra." [link]
Magyarul megmondva: Alonso egy senki, vagy legalább is nem több mint bárki más a mezőnyben. -
Adrián29
aktív tag
Érdekes cikk Alonsoról,és a Ferrariról:[link]
-
JColee
őstag
tavaly belgiumban alonso is eléggé kiszorította hamiltont

-
törölt tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Lehet úgyis védekezni, és helyezkedni, hogy közben nem teszek be a csapattársamnak, nem gyilkolom le a pályáról. Kimi sokkal jobban vigyáz Massára, sokkal észszerűbb a pályán a csapattársával szemben, mint Massa (de mindeközben ő sem engedékeny), miközben Kimi kettejük közül a VB, erre akartam felhívni a figyelmet, hogy ez így nagyon nincs rendjén.
-
shev7
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
igazandibol engem a rajt egy kicsit emlekeztet a multheti esetre... Kimi most ugyanugy benn volt Massa mellett mint Massa DC mellett. Ugyanugy Kimi volt belso iven mint mult heten Massa... ha Massa ugy gondolja, hogy mult heten nem csinalt semmit, es DC hibaja volt az utkozes, akkor most miert nem vette el hamarabb? Mire jo ez a kiszoritom a csapattarsam durcizas?
JColee: volt is egy olyan nyilatkozata ha jol emlekszem, hogy kar, hogy betiltottak ezeket a cuccokat, mert nem tud padlogazzal bemenni a kanyarba... biztos o is informatikus volt elotte... ketallasu a gazpedalja

-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"Hirtelen furcsán kezdett el viselkedni az autó hátulja, így egyelőre nem tudom, mi okozhatta a kicsúszást."
azért kezdett furcsán viselkedni mert elkezdett csúszni
sztem massa nem tudott teljesen hozzászokni az új szabályokhoz (nincs kipörgésgátló)
és csak nagyon eröltette a dolgot és kész (persze ezt nem vallja be...)
azért nem kell még temetni a szezon elején, de kétségtelen h nem áll vmi fényesen -
raskolnikoff
őstag
válasz
üzenetére
Úgy látom Räikönnen lesz az új imádásköteles sztár. Ő az interjúban elmondta hogy mi történt az első kanyarban. Aztán úgy is lett.
Egyébként meg szánalmas ez a hozzáállás szerintem. Ennyiből mindenki engedje előre Kimikét hadd nyerjen. Ez nagyon gáz. Ugyanaz lesz mint Schumikánál? Na jobb is hogy Kubicát nem rakják bele a Ferrariba, még őt is meghülyítenék...Jól megy a BMW-vel és kész.
Nem lehúzni akarom Räikönnent csak nehogy az az idióta vak kultusz legyen már mint pár éve... -
PazsitZ
addikt
Webber műszaki problémával lett 7. [link]
"A verseny elejétől kezdve hendikepje volt egy üzemanyag-ellátási probléma miatt, ezért biztonságos mennyiségű tartalék benzint kellett elraktároznunk. Emiatt a tervezettnél hamarabb kellett megejteni a tankolásait, ami a versenytáv során 12 és 15 másodperc közötti időveszteséget okozott."
[link]
"Volt egy kisebb gondunk a légpumpával és a motorral az elején, ami miatt megnőtt a fogyasztás. Emiatt pedig az első kiállást kettő, míg a másodikat egy körrel előrébb kellett hoznunk. Ha ez nem lett volna, akkor akár még Heidfeldet is megfoghattuk volna." -
Zé_Mester
őstag
válasz
üzenetére
én sem szeretem Massát.
nem a Ferrari-ba való. tud ügyes lenni, meg tud nagyon gyors lenni, de kb ennyi, és nagyon ritkán
azért ha összehasonlítjuk Kimi és Massa teljesítményét, akkor Kimi teljesítménye kimagaslóan jobb lesz mint a Massa-é.
a rajtnál is amit művelt hogy szorította le a pályáról : hát No Comment.
oké hogy védte a pozícióját, de azért ennyire nem kellett volna, pláne a csapattársa ellen.
na de mindegy, majd lesz valami. Kimi remélem VB lesz

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nemcsak ez a probléma, a fő probléma az, ahogy Massa viseltetik a csapattársa ellen a pályán. A rajtnál hogy szorította már le Kimit!
Ezzel szemben Kimi úgy vigyáz Massára/Massával, mint egy hímestojásra (épp aktuális
). Pedig Kimi a VB, tavalyi év második felében Massa egyértelműen kikapott a legtöbb versenyen, de ő továbbra is bizonyítani akar. Ha ezzel kilöki a csapattársát, keresztbe tesz neki, az őt nem érdekli, csak végre legyőzze Kimit. Agyament. 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
2010-ig.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Majd jön a helyére Vettel. Legalábbis ezt rebesgetik. Meddig is van Massának szerződése? (Nem mintha számítana.)
-
Motion_Blur
félisten
Massa:
"Nem tudom, mi törtét, hirtelen kitört az autó hátulja, és elvesztettem az irányítást" – mondta Massa az ITV riporterének közvetlenül az eset után. "Hirtelen furcsán kezdett el viselkedni az autó hátulja, így egyelőre nem tudom, mi okozhatta a kicsúszást."
De utálom ezt a gyereket... nem Ferrariba való, vajon mit látott ebben a kisgyerekben Schumi anno

-
greenmukk
tag
Nincs több off , ment privi
-
bandus
veterán
-
greenmukk
tag
Honnan tudnék f1-es játékot letölteni?
f1 challenge pl -
AMD Power
titán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Webber tegnap Nagyon komolyat ment. De a kis Japán se volt rossz.
-
raskolnikoff
őstag
Massanak és Webbernek szurkoltam. Kubica is nagyon ügyes volt. Az ő életpályájához ez az úgymond győzelem (ahogy nézzük) nagyon szép esemény volt. Trulli is nagyon jó. És hát a BMW és a Toyota...király.

-
Adrián29
aktív tag
Grat Kiminek!
Megérdemelte a győzelmet.
Massa-ban nem csalódtam.Nem lesz vb-ok .
Üdv! -
válasz
hunnylander
üzenetére
Ok, köszi, írásban nem találkoztam még a szöveggel.
-
-
Pá
addikt
Na jó mostanra meguntam, nem tudom mi olyan nehéz ebben.
Ha feladja a versenyt lehet cserélni büntetlenül, ez a szabály.
Tehát az ausztrál nagydíj után Kimi is, Massa is kicserélhette a motort, úgy hogy azt az 1 "ingyencserét" sem kellett elhasználniuk. És most Massa megint kicserélheti a motorját, ha akarja, mert nem fejezte be a futamot és mindkettőjüknek még mindig meg lesz az egy büntetlen ingyencseréje. -
válasz
hunnylander
üzenetére
Nincs probléma, csak az interjúban azt mondta, vis Pozsgay József azt fordította, hogy ez a mostani motor a 2. hétvégéjét tudta le.
Én pedig, ahogy Te is írtad úgy tudtam, hogy Melbourne után kukás volt a motor, de nem lett bünti mert ez volt az 1. csere.
Most akkor ez volt a 2. hétvége és nem volt csere, v félrefordította és Kimi arról beszélt, h lesz majd még 1 hétvége. Mert 2x is visszanéztem, de a magyar duma miatt nem hallatszik h mit mondd Kimi.
Ezt nem értem. -
JColee
őstag
jaja majd meglátjuk
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
sztem neki is engedik mert nehéz lenne ellenőrizni
azt mondjuk h a rázkódás miatt ami ott volt megsérült v nemtom
ilyenkor ha nem lehetne cserélni akkor massáéknak be kéne iktatni egy gombot ami tönkreteszi a motort h cserélhessenek..
-
hunnylander
őstag
ha feladod a versenyt akkor cserélhetsz büntetlenül motort
Én ebben ellentmondást látok az előbb idézettekkel kapcsolatban. Ha feladod a versenyt és sérült a motor akkor cserélheted. De ha pl. olyan a versenyfeladás, mint a mai Massáé (motor sértetlen), akkor nem cserélhetsz motort. (Kimi többes számban beszélt, hogy spórolniuk kellett a motorokkal Bahreinre.)
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ezt tudom, de azt hittem h aki nem tudta befejezni a futamot annak lehet cserélni motort büntetlenül (pl timo glocknak lehet cserélni? azt mondják a toyotások h az ütközés miatt megsérült)
ezek szerint rosszul tudom na mind1 kössz a helpet -
gV
őstag
válasz
JColee
üzenetére
pedig egyszerü
ha feladod a versenyt akkor cserélhetsz büntetlenül motort, váltot ha nem a 4. hétvégéje volt nem
ha mindkét hétvégét kibirta uaz a motor cserélik
ha mind a 4 hétvégét kibirta uaz a váltó cserélik
a válton az FIA jelenlétében a fogaskerekeket (meg még mást is
) kilehet cserélni illetve egy versenhétvégén 1x lehet az áttételezésen változtatnia pénteki edzéseken nem azt a motort használják amivel szombat-vasárnap mennek azokat a szombati szabadedzés előtt rakják az autóba
-
hunnylander
őstag
válasz
JColee
üzenetére
A két hétvégés szabály továbbra is érvényben van, de az idén egy motorcserét minden versenyző végrehajthat anélkül, hogy 10 rajthelyes büntetést kapna. Ehhez azonban feltétel, hogy az erőforrás valóban elromoljon, ha tehát valaki hibátlanul teljesítette a szezont, az évadzárónak nem vághat neki új motorral.
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
vannak leplombált alkatrészek a motorban amiket nem lehet módosítani/javítani 2 futam között
de én eddig úgy tudtam h ha nem fejezték be a futamot akkor büntetlenül lehet motort cserélni, ez nem igy van?szóval akkor tök mind1 h hány hétvégét futott már lehet cserélni -
hunnylander
őstag
válasz
JColee
üzenetére
1. Magadnak kerested a bajt a tiszteletleségeddel. Ez egy kultúrált fórum, többek között ezért szeretem a PH!-t. Ne sértődj be, csak mert kiigazítanak.
2. Én is megválaszoltam a kérdésedet, ráadásul elsőként. (#12493)
3. Téged is zavar, ha gúnyt űznek a nevedből, ez látszik, hiába mondod az ellenkezőjét.
4. Megmondtam már, hogy hogyan vívhatsz ki tiszteletet magadnak.
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
grat a szerelőnek

sorry a huggylanderért
csak egy kicsit ideges vok mostanában
-
hunnylander
őstag
Whitmarsh: "Úgy tűnik, a kerékanya rögzítő mechanizmusa elromlott, ezért amikor a szerelő megpróbálta kioldani, nem jött le."
"Végül fantasztikus munkát végzett, mert gyorsan keresett egy másik légkulcsot, amellyel leszedte a kerékfedőt. A jelek szerint ez a második légkulcs elnyírta a két biztosítószeget, így a szerelő végre le tudta venni kereket is.""Még korán van, nem kaptuk vissza az autót (a parc ferméből), de úgy tűnik, a kerékaggyal és a rögzítőmechanizmussal volt gond. Ez most fordult elő először. Persze a kerékfedők miatt másfajta rögzítésről van szó, mint régebben."
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
nem erről szól a topik
én egy szóval nem mondtam h zavar te mondtad h téged zavar
annak hivsz aminek akarsz én csak azt mondtam hamiltonra h sonka de hagyom a fenébe mer még mindig ezen problémázol illetve azon h azt mondtam h igazságtalan h massat nem tolták vissza
azóta mondták h törölték a szabályt és ezzel le lett vna zárva az ügy de te kezdtél kötözködni h mit képzelek v nemtom
hamilton teljesen szabélyos vt és mindenki az vt szval hagyjuk már ezt mert csak hülyének néznek minket
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A TC kivétele jó döntés volt, más versenyszériákból is ki van tiltva (GP2, ChampCar), ez még nem rontja a biztonságot. A Melbourne-i pálya keskeny és palánkokkal szegélyezett, ráadásul az első no-TC verseny volt. Jó lecke volt sokaknak; megszoksz vagy megszöksz. A mai futammal már nem is volt annyi probléma, ami a biztonságot illeti.
Fejlesztésre pedig még mindig akad terület bőven. (A motorbefagyasztás segítette a nem gyári csapatokat a felzárkózásban is). És pl. jön majd a KERS is.
-
bandus
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
teljesen egyetértek

-
(Kolombusz)
veterán
Engem a motorfejlesztések befagyasztása idegesít.
Meg vicces a dolog.
Ha jól emlékszem, környezetvédelmi indokok mellett a leginkább hangsúlyozott indok a v10-ről v8-ra váltás idején az volt, hogy biztonságosabbá tegyék a sportot. Erre idén kiveszik a tc-t.
Ez autósport, emgvannak a veszélyei, aki ide jutott, az tisztában kell legyen vele.
Ez az autótechnika csúcsa. Nehogy már befagyasszák a fejlesztéseket. Néha szánalom Max és FIA. Szerintem. -
hunnylander
őstag
Ezt már nem tudom, hogy mennyi lehetőséget ad a szabályozás a javításra. De a Ferrari miért választotta volna a javítás útját, amikor egy csere büntetés nélkül megvalósítható volt? Továbbá ha a szelepek és a benzinadagoló rész tönkre (égett) ment, akkor a hengerfej is tönkrement.
-
t1
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
de nem az is motorcsere ha meghal vmi a motorban a pilóta feladja a versenyt majd kiderül hogy egy alkatrészt kell csak kicserélni? lehetőség van megcsinálni? vagy egyből új motor?
-
t1
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
és az komplett motor csere lenne vagy annak minősül?
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
helyes kezdjed a nevelést kiváncsi vok mi lesz belőle
alonso motorja járt mert lehetett hallani...
a nevemet ugy irod ahogy akarod és nem szólok bele
ha zavar h igy irtam akkor szólj és nem írom töbször
ha meg az zavar h hamiltont hivtam soknának akkor sorry
-
hunnylander
őstag
válasz
JColee
üzenetére
Akkor Alonso úgy járt, lehet hogy a motorja nem járt már és/vagy a pálymunkásoknak sem volt kedvük segíteni.
Látom nem tetszik, ha elírják a nevedet, de az nem esett még le, hogy én miért írtam el a tiedet. Ráadásul türelmi időt is hagytam neked, de egyszer el kell kezdeni a nevelést.
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ezt mondtam huggylander
nem képzelek semmit
de 2006ban alonsot sem tolták vissza
http://www.youtube.com/watch?v=fojK1fERB-4&feature=related
egy szóval sem mondtam h hamiltonra nem vonatkoznak
csak a ferrarisok szemszögéből ez szivás
nem mondom h baj h nem tolták vissza massat
végre egyértelműek a szabályok aki beragad az beragad
szval semmi nincs abban h massat nem tolták vissza csak akkor hamiltonnak mákja volt h visszarakták -
Az miért nem érdekel senkit, h az egész héten úgy volt, Kiminek motort cserélnek, de nincs bünti, mert ez az 1. csere, az interjúban meg azt mondta, h a jövő versenyt is ennek a motornak kell kibírnia?
-
hunnylander
őstag
válasz
JColee
üzenetére
Ezt mondtam, Kóla. Az akkor még szabályos volt, de most már csak az emberi erővel és csak a veszély gyors elhárításáért elvégzett visszahelyezést engedik a szabályok.
Nem tudom, mit képzelsz, hogy Hamiltonra akkor nem vonatkoztak a szabályok.
A szabályok évről-évre és évközben is módosulnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz, maga a csapat is fejlődött sokat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kimi-Alonso páros gyönyörű lenne.Rabolnák egymástól a pontokat és a végén egy 3.pilóta lenne a bajnok.Nekem ez nem kell.Vettel sztem még kicsit fiatal,rosberg lenne az ideális pilóta massa helyére.

Szerintem még rágodja rajta egy kicsit.
Ezzel szemben Kimi úgy vigyáz Massára/Massával, mint egy hímestojásra (épp aktuális