- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
Oliverda #12197 üzenetére
A wokingi gárda két pilótája a Maláj Nagydíj szombati időmérő edzésének utolsó pillanataiban levezető körük közben az ideális íven lassú tempóban autózva feltartotta a még gyorskörön lévő Nick Heidfeldet és Fernando Alonsót.
én ezt ugy értelmezem h mind2en feltartották mind2öt
-
soulcube
aktív tag
válasz
Atlantis #12192 üzenetére
Abszolút jogos ítélet. Semmi nem kényszerítette őket arra, hogy olyan lassanak menjenek ráadásul az ideális íven. A csapat is hibás, hiszen ők tudják, hogy melyik autó hol van a pályán és milyen tempóval halad. Kicsit úgy érzem a csapat felelőtlensége miatt most Lewis és Heikki vitte el a balhét. Viszont így még izgalmasabb lesz a holnapi futam.
-
eXodus
őstag
Norbi mondja meg h mikor szabad gyors kört mennni! Nick nem jókor ment...
-
Vistaboy
veterán
válasz
hunnylander #12185 üzenetére
Jogos. Én 10 helyet adtam volna nekik. De mondjuk ha esni fog, akkor elég lesz ez az 5 is.
-
Atlantis
veterán
Várható és igazságos ítélet.
-
hunnylander
őstag
válasz
matteo_szg #12187 üzenetére
Esőben mindenki aggódhat, főleg azok akiknek a közelében ott van Nakajima.
Melbourneben is legalább 3 pilótának vágta haza a versenyét.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Korrekt.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #12186 üzenetére
Így legalább jöhet egy Hamilton Fightback.
-
Integra
titán
válasz
hogy lehetett tudni
-
Oliverda
titán
válasz
Ha esni fog akkor ez semmi sem jelent. Sőt...
Nakajima messze van szerencsére, a két Red Bull-na meg úgyis darabokra törik majd a felfüggesztése.
-
hunnylander
őstag
-
PazsitZ
addikt
the stewards and they will review the telemetry data. Nick was in fact quickest in all three sectors on that lap and I don't think he was unduly or physically impaired, but I can understand his view that having all of those cars around when you're trying to concentrate on a quick lap isn't ideal.
Ezalapján viszont lehet nem lesz bünti...
Nehéz döntés, bár a múltkori Glock bünti után, -ha következetesek- ők is büntetést érdemelnének... -
Adrián29
aktív tag
Remélem megbüntetik a 2 mekist.
Takarodjanak hátra. -
PazsitZ
addikt
[link]
Q. How much time do you think it cost you?
NH: One and half tenths for sure.Ennyi szerintem benne lehet...
[link]
Nico Rosberg: "Nem tudom elhinni azt, ami itt ma történt...azt hittem, hogy az utolsó györs köröm egészen jól sikerült. Ahogy látom az autónk egyáltalán nem kedveli az új aszfaltot, amit a pálya kapott a télen. Túlságosan sima, a gumik egyáltalán nem úgy dolgoznak rajta, ahogy kellene, mindenütt csúszkáltam.Tényleg durva, múlt héten még dobogó, most meg 16.rajthely.
-
Baggio74
csendes tag
válasz
Motion_Blur #12178 üzenetére
Már hogyne vesztett volna amikor nem a megfelelő íven érkezett a kanyarba. Teljesen egyettértek george11-el.
-
pityeszka
őstag
válasz
Motion_Blur #12178 üzenetére
Itt szerintem nagyon jól látszik,hogy bizony nem volt ideális íven és a féktáv is nagyon közel volt már.
-
Oczu
senior tag
Úgy látom, vannak elvakult MC- fanok, a pár század benne van, mert nem egyenesből kellett bevennie a jobbost, így nagyobbat kellett fékeznie. Baromi eccerű fizika
-
-
george11
addikt
válasz
-Mike- #12174 üzenetére
Rendben, értem.
Szóval akkor az ideális ív azt az ívet jeleni, ahol nem megy egy McLaren sem ugye?
Ha valaki valakit ki KELL kerüljön, akkor nyilván útban volt neki.
Nincs ezen mit magyarázni szerintem.Mellesleg nem azt írtam, hogy féktávon ment keresztben, hanem, hogy a féktávRA érkezett keresztben.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
-Mike- #12174 üzenetére
én is remélem hogy megbüntetik a Mekiket, mondjuk Kova-t annyira nem, mert őt csípem, de Hami-t nem bánom.
de úgy lesz igazságos ha mind a ketten ugyanazt a büntetést kapják. mert ha nem abból csak cirkusz lesz, hogy most akkor ki-kit-hogy szeret ... stb[ Módosította: Atlantis ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12167 üzenetére
"McLaren: A terv második része, hogy kicsit megpöckölünk a rajtnál
a tumultusban és porrá törik a felfüggesztésed..."LOL
-
Atlantis
veterán
Nem kötözködni egymással, Urak!
Nem kell megköszönni...Nem volt súlyos eset, de nem szeretnék parttalan vitát.
-
hunnylander
őstag
-
Atlantis
veterán
válasz
-Mike- #12163 üzenetére
Ilyen kis időkülönbségeknél már az is hátráltatta, hogy rágondolt, vajon elfér-e valahol, elvégre elég zsúfolt volt a pálya azon a szakaszon. Lehet, hogy a gázról nem vette el a lábát, de tagadhatatlan, hogy a két McLaren veszélyes helyzetet teremtett. Ezért érdemelnek büntetést. Szerintem ez inkább csapathiba, mint a két versenyzőé. Amilyen sebességkülönbség volt az autók közt, nem is láthatták Heidfeldet az amúgyis szűk látóterű tükrökben.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #12160 üzenetére
Továbbra is fenntartom, hogy nem járt a kikerülő manőver plusz idővel.
És nem is ezért fogják megbüntetni a két ezüstöt ha megfogják, hanem azért mert a racing line-on tartózkodtak, mindegy. -
hunnylander
őstag
-
Baggio74
csendes tag
Meg kell büntetni a mekiket , mert a végén még azt gondolják, hogy ŐK mindent megtehetnek büntetés nélkül!!
Bár Ham mögött ott áll a nagyfőnök(akinek közdióudottan a kedvence
)
-
Motion_Blur
félisten
Azt olvasom, hogy mindkét pilótát 10 hellyel visszavágják a rajtrácson. De ez még nem hivatalos
-
pityeszka
őstag
-
-Mike-
addikt
válasz
george11 #12149 üzenetére
T-camból nézve az esetet semmilyen gázelvételekre nem volt szüksége Heidfeldnek, a szektoridőben sem volt különbség, amit odáig tudott az első szektorban de most legalább van mire fogni a gyenge teljesítményét. Tény, hogy a két McLaren rosszul helyezkedett de nélkülük is ott lett volna Nick ahol most.
-
hunnylander
őstag
McLaren drivers summoned by stewards
Beidézték a McLaren pilótákat...
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur #12144 üzenetére
Az elég meredek lenne, ha nem lenne büntetés, mivel
1: ez már a Q3 végén volt
2: feketén fehéren le van írva, hogy a lassú autóknak hol/hogyan kell haladni a pályán
3: elég balesetveszélyes volt a téma, nem csak egy gázelvétel kellett, hanem cikáztak a "bólyák" közt
4: mindezt aközben, hogy rajpozícióért harcoltakHa ez nem elég, akkor
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12144 üzenetére
Most nem a VB pontverseny hajrájában vagyunk, hogy a bírák ne merjenek beleavatkozni az ügyekbe. Egy öt rajthelyes büntetés nem egy nagy érvágás a Mekinek, főleg ha holnap leszakad az ég a versenyen.
-
Bibby
addikt
GP2-t nem nézi senki? Egész jó futam...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12141 üzenetére
Mivel szinte 100%, hogy holnap eső lesz (valszeg nem is akármilyen), így nem igazán számít pár rajthely. Szerintem nem lesz bünti
-
Motion_Blur
félisten
Kovalainen a Ferrariról:
"Az autónk és a beállítások alig különböznek a Melbourne-ben használtaktól, ahol nem mutatkozott ilyen Ferrari-fölény. Problémáik voltak az edzéseken és a versenyen is, ezért a mostani hétvége sokkal jobban mutatja, hogy valójában mekkora erővel is bírnak."
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #12138 üzenetére
A master/slave felállást alfonz meg nem fogadná el. Ezt írtam...
Illik a véleményedhez, mert alfi év közben sem állna slave-be, max. talán akkor, ha nagy volna évközben a pontkülönbség, ő és valaki között.
-
Calogero
addikt
válasz
hunnylander #12137 üzenetére
Meg abban hogy Kubica feltartása nem "befolyásolta" a rajt sorrendet mint a mostani eset.
Nekem a McLaren csapat is a kedvenceim közé tartozik, nem örülnék a büntinek, de most hibáztak....szvsz jár a 5 helyes büntetés, vagy vegyék el tőlük a legyorsabb körüket.
-
Peat;)
veterán
válasz
laci666 #12126 üzenetére
Szerintem Reanult és benne Alonso a veszélyesebb, a közte és Mclaren közötti viszony által. Őt is megszivatták, csak ő nem bukott semmit. Ő nyerni fog vele
Heidfeld meg sokat bukott. Kb. mint Msch mikor leparkolt, ugyanaz az eset, csak a nyilak gorultak és lett volna lehetőségük elkerülni. Na most Msch mit is kapott? Bármi is lesz FIA az akit megint utálni kell szerintem, múlt futamon is Glockot büntették akire Weber is elmondta hogy nem volt semmi probléma és Kimi meg simán megúszta.
-
prmcsk
addikt
Médiahekk az egész alfonz vs. ferka dolog. A ferka jó évtizede kínosan ügyel arra, hogy ne legyen már "két dudás egy csárdában"...A master/slave felállást alfonz meg nem fogadná el, tehát csak akkor lesz alfonz a ferkánál, ha ő lesz a legjobbnak tartott sofőr az F1-ben.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #12130 üzenetére
Ezzel az erővel ésszerű volt Kimit nem megbüntetni mivel Kubica igy is tovább jutott.
-
sisakos
csendes tag
Ferarri az elélen! mint mindig...hehe
-
hunnylander
őstag
-
Oliverda
titán
Remélem esős verseny lesz.
Most megy a GP2, ott már esik/esett.
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #12125 üzenetére
OK, meglátjuk.
-
laci666
senior tag
válasz
hunnylander #12125 üzenetére
De a BMW reklamálni fog mert a Mercivel örök ellenfelek.
És ha közuton jobbak a bömösök akkor itt is azok akkarnak lenni. -
gV
őstag
válasz
hunnylander #12118 üzenetére
a szabálykönyv szerint az utolsó boxban a helye a Mekinek, ennyit a szabályokról
Heidfeld belső kamerás felvétele nekem nagyon tetszett, ahogy cikázott a vánszorgó autók között
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #12115 üzenetére
Ugyanmár, Kova miért lenne sárosabb? loál
Színezd tovább a hamilton kifestőkönyvedet azzal az egy szál barnaceruzával amit adtak hozzá. -
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #12118 üzenetére
OK. Gondolom arról is Kimi tehet, hogy a nem kapott bűntetést. Illetve innentől kezdve ha valaki kap, akkor majd mindig fel lehet emlegetni, hogy nodspersze Kimi nem kapott, vagy innentől kezdve bárki bármit csinálhat, hisz Kimi sem kapott. Szép kilátások.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12113 üzenetére
Vagy valami látszat büntetés... pénz, mert az úgysem számít, esetleg rajthely, de akik megelőzik így, azokat is megbüntetik valamiért...
Amúgy Gyulám ma képes volt egy Force Indiát McLarennek nézni, és amit az időeredményekkel kavart... nem igaz, hogy nincs egy alkalmasabb ember oda...
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #12115 üzenetére
"Kimit sem büntették feltartásért, pedig kellett/lehetett volna."
Csak ott kicsit más volt a szitu. Ott a Q1-ben voltunk és Kubicának már volt olyan ideje amivel továbbjut Q2-be. Itt meg a Q3 legvégén jártunk, Heidfeld gyorskörén.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12113 üzenetére
Ha a BMW akarja a büntit, lehet bünti.
Érdekes, hogy Hamiltont emlegeted, amikor Kovalainen a sárosabb.
Rémlik valami Melbourneből? Kimit sem büntették feltartásért, pedig kellett/lehetett volna.
-
lúzer
veterán
már megint feldobták a témát hogy Alonso a Ferrarihoz menne.
Hát remélem nem , mert többet nem nézek F1-et. -
Motion_Blur
félisten
Heidfeld:
"A két McLaren az utamban állt, pedig javíthattam volna. Egyesek csigalépésben haladtak, hogy üzemanyagot spóroljanak. Ez rendben, de nem az ideális íven kell kóborolni. Feltartottak, ami bosszantó. A semmiért veszítettem el négy rajtpozíciót. Remélem az FIA is odafigyel erre."
Szerintem nem kapnak büntit, nehogymá a hemiltont megbüntessék..
-
Jadro
veterán
Egy jó kis eső jöhet holnapa. Persze azért ne mossa el a futamot.
-
Vistaboy
veterán
Norbert Haug:
"Fontos, hogy figyeljük a visszapillantó tükröt is. Az abroncsok kopása csapatonként változik, de jól boldogulunk. Úgy gondolom, hogy Kimi ideje a mérvadó, és más stratégián van, mint Massa. Lewis még nem teljesen elégedett az autó beállításával, de jó eredményre számítunk a versenyen."Kovalainen megelőzte csapattársát, ami nem okozott meglepetést az Ezüstnyilaknál.
"Heikki már Ausztráliában is jól szerepelt, és a győzelem is benne volt a pakliban. Sajnos megnyomta a boxutcai sebességkorlátozó gombot ami pech, de legközelebb nem fordul elő. Holnap is jó eredményt érhet el, és lehet, hogy már a rajtnál előzni tud."
Forrás: F1News.
-
soulcube
aktív tag
Ismét mozgalmas volt az időmérő. Ebből a Heidfeldes feltartósdiból még lehet, hogy lesz valami bünti. Glock ehhez képest semmit nem csinált egy héttel ezelőtt. Kíváncsi lennék már Heidfeld nyilatkozatára.
Holnap a páratlan oldal lesz a tisztább, Hamilton sztem bajba kerülhet Trulli előtt. Határozottan jók most a Toyoták. Mindkét időmérőn top 10.
-
zolynet
veterán
Rosberg
Ferrari-k odatették magukat, szépvolt -
-
pityeszka
őstag
Végre vörösek az élen
Remélem a futamgyőzelem is meglesz nekik!!
-
Vistaboy
veterán
Ladies and Gentlemen!
Helyreállt a világ rendje, Ferrari First Row!
Drukkolok Kiminek is természetesen, mindazonáltal nagyon örülnék, ha idén Massa is megmutatná végre hogy tud ő VB-t is nyerni. Eddig másodhegedűsként volt kénytelen szerepelni, idén azonban végre lehetősége van hogy ő legyen a jobb!
MOD: A McLaren-eket pedig hátra lehet rakni vagy 10 hellyel, csak a szerencsén múlott hogy nem szaladtak beléjük a még gyors körön lévők.
-
laci666
senior tag
Hát itt Meki bünti lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest