- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #12895 üzenetére
nem zörög a haraszt...
-
Neró
őstag
válasz
100%
-
Xirtam
veterán
válasz
akokr megnyugodtam!
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12890 üzenetére
bocsi hogy öregítettelek...én csak a szellemi színvonalad alapján saccoltalak 15-nek
apukáddal leülnék beszélgetni 1-2 sör mellett félresiklott nevelésedről ... talán pár füles még helyrebillentene -
Xirtam
veterán
Hali! Ti mut tudtok arról hogy a Ferrari keresi Masa utodját???
-
D@ni88
addikt
válasz
hummertime #12880 üzenetére
Ami ON, a brazil üzemanyagos eset abszolút cirkusz kategória volt. Sztem nem is létező dolog volt, csak el kellett terelni a figyelmet a kevés negatív hangról, meg a csapatutasításról, amivel Kimi tulképp nyert. Ha még nem is volt bunda, ha mindez valóságszerű volt, akkorsem ér a vb cím semmit, merthogy csapatutasítással szerezte meg a világbajnoki előnyt Raikkönen. Erre pedig a Forma-1 bajnoki címei között nem volt példa.
az F1 az arról szól hogy vannak csapatutasítások. A csapatnak az a lényeg hogy vb legyen. És ez akármelyik csapatnál így működik. Massa-nak meg volt az esélye, és most is megvan, de a múlt szezonba a 8. futamtól kezdve került fordult kikapott... És behozta Kimi. Majd a végén persze hogy Massanak kellett támogatnia. Ha te lennél a csapatfőnök sztem te is utasítottad volna. De ez már mióta így van, Sumi-t is támogatta Irvine, meg Barichello. Itt legalább tiszta most a küzdelem amíg van esély.
De hogy ne csak a ház táját szidjamott van a meki. Mika-nak is voltak csatlósai. (Coultard) és akkor szólt valaki egy rosz szót is? Senki. Én még mindig azt mondom hogy Massa-val szemben tisztességes a Ferrari, hogy hadja harcolni. És még így is magával tol ki, mivel ha nem engedné Kimi utánna Massat, akkor nem csúszott volna ki sietségében. Közben amíg Kimi volt mögötte tartotta a kontsans 1,5-2másodpercet, és ne mond hogy Massa direkt nem akart elhúzni
Az meg lehet hogy Massa gyorsabb volt a Brazil pályán. de ha láttad a közvetítést Palik őrjöngött hogy Kimi milyen pályacsúcsot futott a kopott gumikkal, és közben Massa milyen erős kimenő szektorokat ment. -
hummertime
csendes tag
válasz
PazsitZ #12887 üzenetére
Eszem ágában sem volt flame-t kelteni. De benéztem, és arról ment a topik, hogy páran utálták egymást, mert azon ment a vita, ki a nagyobb kimi rajongó.
Igen, EGYSZER elmondtam már itt. Most újra. Van ilyen tulajdonsága a fórumnak, hogy az ember többször is elmondja a véleményét valamiről. Ha nem így lenne, mindenki írna a futam után 3 hsz-t, és jónapot kívánok. Vannak érvek, ellenérvek, új érvek, újra előkerőlő témák, ez a fórumozás velejárója.
Mellesleg egy bundázott vb cím a kedvenc sportomban... asszem ez igencsak megér egy misét, hogy akár félévente újra napirendre kerüljön.
-
hummertime
csendes tag
válasz
lacafaca #12885 üzenetére
Egy pár évet tévedtél, de sebaj.
Ha 15 éves lennék, akkoris 3-szor intelligensebb lennék nálad, apuka. Az, meg hogy a fiaddal példálózol, ultragigaszánalom. Remélem azért foglalkozol vele, sajnos az ilyen apukák hajlamosak a gyermekük tanítását befejezni ott, hogy "jogodban áll a tanárbácsiba belerúgni, ha épp rádszól".
Szomorú jelenség vagy, nagyon.
-
gV
őstag
A tavalyi Brazil GP a Ferrarinál nem volt csapatutasítás, ami volt: jobb taktika Kiminek. Arrol nem is beszélve h ha lett is volna semmi nem tiltja, amit tiltanak a szabályok az az h a verseny alatt nem lehet azt mondani a csapatnak h 1ik versenyzője engedje el a másikat. De pl. azt megteheti a pilota h elengedi a csapattársát, ez történt majdnem a 2005 Brazil GP-n (is) Montoya elengedte volna Kimit ha azzal maradt volna esélye a vb címre.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hummertime #12883 üzenetére
Akkor elmagyarázom.
Szíved joga, hogy mindenkit útálj és hülyének néz, mert csak te vagy a valaki.
Szíved joga azt hinni, amit. Nekünk is.De azt nem értem miért kell neked 2 havonta idejönni azért, hogy leírd újra meg újra a rögeszmédet.
Leírtad már, mi is leírtuk, hogy nem hisszük. Sajnálom, hogy ezt te nem tudod elfogadni.
Gondolom ebből fakad, hogy úgyanazzal a szöveggel meg-megjelensz. Meg akarsz győzni minket, gondolom...
Tehát ilyen szempontból igaza van lacafaca-nak, hogy "menj vele ahová akarsz"Tehát az érthetőség kedvéért: Nem az a gond, hogy egyszer leírod/elmondod, az, hogy csak azért jársz ide néha, hogy ugyanazt hajtogatva flame-t kelts.
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #12884 üzenetére
A 2007-es McLaren autó tiszta volt muhaha
ti mai fiatalok, azt hiszitek, hogy ti szartátok a spanyolviaszt...20 éve én is azt hittem...majd te is rájössz
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12883 üzenetére
ultralol vagy
te kb lehetsz vagy 15...mint a fiam, aki rajtad és a hsz-eiden röhög itt mellettem -
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12879 üzenetére
a lacafaca-féléknek tele a töke az ilyen kis porbafingókkal, akik már 52ezerszerre is evvel a maszlaggal jönnek. szerinted ez volt, akkor menj vele ahová akarsz. senki nem kíváncsi rá, legalábbis itt. szevasz
mod: abbahagytam.
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #12878 üzenetére
miért? nem csaltak? de. ennyi a történet. ha nem tetszenek a tények, lehet nyugodtan becsukott szemmel csápolni, attól még a csalás az csalás. ha rajtam múlott volna, akkor nem csak a csapatpontokat veszem el, hanem 2 évre el is tiltom őket. (még szerencse hogy nem rajtam múlik
) ha ez neked nem tetszik, távozz nyugodtan
amúgy csak hogy tudd, lehet hogy te még meg sem születtél amikor én már a mc-larennek szurkoltam ( de ma már undorodok az egész bagázstól az elmúlt 4-5 év miatt) és a ph-ról még csak a phérték ugrott be, amikor én már ebbe a topikba BESZÉLGETTEM nálad sokkal értelmesebbnek tartott emberkékkel, szóval te ne akarjál engem innen melegebb éghajlatra küldeni ha megkérhetlek...azóta hanyagolom a fórumozást itt, mióta te és a hozzád hasonlóg járnak ide. sajnos az én szellemi szintem nem ér fel a tiétekkel -
hummertime
csendes tag
válasz
Viktor77 #12877 üzenetére
Miért nem lehet normálisan elmondani a gondolatokat? Úgymint Te, vagy hunnylander teszi, vagy ahogy én is. Olyan nehéz dolog ez egyeseknek? Mellesleg volt más fórum, ahol velem is elszaladt a cérna korábban, időnként lementem majdnem lacafaca stílusába, de azóta felnőttem, rájöttem, hogy ezzel nem lehet szintet tartani a fórumokon. Én nem vagyok a bannolások híve amúgy, csak ha már nagyon mélyre megy valaki.
Ami ON, a brazil üzemanyagos eset abszolút cirkusz kategória volt. Sztem nem is létező dolog volt, csak el kellett terelni a figyelmet a kevés negatív hangról, meg a csapatutasításról, amivel Kimi tulképp nyert. Ha még nem is volt bunda, ha mindez valóságszerű volt, akkorsem ér a vb cím semmit, merthogy csapatutasítással szerezte meg a világbajnoki előnyt Raikkönen. Erre pedig a Forma-1 bajnoki címei között nem volt példa.
Részemről lezártam. Aki megértette, amit mondok, annak sikerült, aki nem akarja, az úgysem fogja sosem.
-
hummertime
csendes tag
válasz
hunnylander #12866 üzenetére
Miért érdeke Dennisnek meg Hamiltonnak az igazságot elmondania? Pont ezért indulhatnak az idei szezonban, mert tavaly Oscar-díjas alakítást mutattak be.
Amúgy Hamilton nem, mert az utolsó futam után önfeledten pogózott valami dizsiben, egyáltalán nem tűnt megviseltnek. Pedig elég csak belegondolni...
Tudom, hogy nagyon könnyű mindenre azt mondani, hogy "összeesküvés", de sajnos ez létező dolog volt a sportban, kezdve a kerékpársporttól a kosárlabdán át a futballig mindenütt. Lezsírozott meccsek ezrei még a profi bajnokságokban is, komolyan olyan hihetetlen?
Sztem ha fordítva lett volna, pont a lacafaca-félék hangoskodnának a legjobban, hogy csalás volt.
PS: nem vagyok másodreg. Más topikba is írok, sőt blogos bejegyzéseim is vannak. Sztem már több éve jelen vagyok, még ha nagyon kevés is a hsz-em.
-
hunnylander
őstag
válasz
lacafaca #12871 üzenetére
ha fáj, hogy tavaj nem a tolvaj csaló banda nyert
A tavaly szó ly-vel írandó. Továbbá a te indulatkeltő hsz-eidre sincs ám itt szükség, különben alaptalanul kritizálod más hsz-eit, mert te sem vagy különb. Ha úgy gondolod, hogy a McLarent lehet gyalázni a Ferrarival ellentétben, akkor valamelyikünknek távoznia kell ebből a topikból. A színvonal emelése végett pedig maradjon az aki tisztelettel beszél a rivális csapatról és pilótáiról.
-
Viktor77
titán
válasz
hummertime #12873 üzenetére
Ennek ellenére a McLaren bepróbálkozot Hamilton elöl két autót kizáratni a versenyből (aminek ugye szintén Hamilton világbajnokság az eredménye). Vagy tudták, hogy úgyis elutasítják és ez is az összeesküvés része volt?
Figy, tényleg ne erőltetsd, mert a topic látogatóit ismerve (én nem, mert én nem tehetem meg), nagyon gyorsan rádszállnak, aminek egymás fikázása és banok osztogatása lesz a vége. Ezt nagyon szeretném.
MOD: Mondom.
-
hummertime
csendes tag
Nem provokálni jöttem ide, csak benéztem, és azért anyázta itt néhány ember egymást, mert túl akartál licitálni egymást, hogy ki a nagyobb Kimis. Tisztességesen, korrekt módon mondtam el a véleményemet, amivel sztem lehet egyetérteni, nem egyetérteni, vitázni, ignorálni, minden. De ezt a lacafaca stílust kikérem magamnak.
Szem a moderátornak nem ártana Lacafaca meg JJános nevű userekre ránéznie, mert ez a stílus roppant ízléstelen.
Különösen a lacafaca féle beírás.
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12862 üzenetére
az ilyen igen! ugyan úgy mint az f1vilag.hu-n, ahol a kimidrukkereknek jár élből a bann...
-
hummertime
csendes tag
válasz
Viktor77 #12864 üzenetére
Ezzel már sokan próbálkoztatok, sokszor el lett mondva, hogy ez benne volt a pakliban és a Ferrarinak tennie is kellett érte. Ha 20 pontos hátrányban vagy 4 futammal a vége előtt, amikor a kémügyben a döntés és a bunda születik, akkor nem elég hogy a másik megáll a pályán. Célba is kell érned. A Ferrarinak ez sikerült. Ha nem sikerült volna, akkor maguknak köszönhették volna. A lényeg, hogy a McLarennek minden tőle telhetőt meg kellett tennie azért, hogy ne vigye el az 1-es rajtszámot. Ha nem így tett volna, további felelősségvállalás követte volna mindezt.
Mellesleg Alonso is tud erről az egészről, de saját érdekében nem beszél, mert nyakik ült a kémügy fekáliájában. Helyette a csapata ellen megtett mindent, amit tudott, a szokásos hiszti, zsarolás, fityfene.
A McLarent és Alonsot nem sajnálom, Hamiltont igen, de tudom, hogy ő képes lesz nyerni még, mert a mai mezőny messze legjobb pilótája.
Ami zavar, hogy a szerintem középszerű, és kritikus pillanatokban mindig hibázó Räikkönen kapta meg a címet, ajándékba, részben csapattársi elengedéssel. És nem csak ez, hanem ami utána jött, hogy az addigis vad és goromba rajongótábora mégdurvább, mégnagyképűbb lett, lehordott mindenkit mindennek, Kimiből meg istent csinált. Engem leginkább EZ zavar.
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #12861 üzenetére
ezt az eszement baromságot kell már itt is olvasni? menj a csába evvel az ideáddal az f1vilag.hu-ra! (lehet hogy onnan vagy vmelyik idióta
)...itt erre senki nem vevő és csak fölöslegesen gerjeszteni fogod itt a hangulatot, ami senkinek nem hiányzik. ha fáj, hogy tavaj nem a tolvaj csaló banda nyert, azt ne kimi sikerének befeketítésével kompenzált, vagy legalábbis ne itt. köszönjük.
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #12869 üzenetére
Nem baj, de csak a végletekig elvakult valamelyiknek szurkoló tud ilyen hülyeséget önerőből kitalálni.
És igen vagyok.
(Főleg Kimi.)
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #12866 üzenetére
Csak Kiminek felejtettek el szólni, hogy ne nyomja, úgyis nyerni fog. Ennek ellenére kitaposta a belét a Ferrarinak.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hummertime #12857 üzenetére
Az összeesküvés elmélet még mindig él
Vajon kinek lehet ez a másodregje?Ha te ennyire frankón tudsz erről, akkor lécci, zsarold már meg ezzel őket, hogy idén Webber legyen a VB. Köszi!
-
hunnylander
őstag
válasz
Ha ez így lenne (amit nem hiszek egyébként), akkor Hamiltont, Ron Dennist és mindenki mást aki zseniálisat alakított, Oscar-djra jelölöm.
Ami elméletben kivitelezhetőnek látszik, gyakorlatban kivitelezhetetlen. Mi van valaki elmondja az igazságot? Mosley kinyírja?
-
Viktor77
titán
válasz
Egyet felejtesz el, ami viszont megcáfolja az egész "értekezésedet" kapásból.
Ehhez kellet egy versenyt befejző Ferrari. Mert mi lett volna ha nem megy végig Kimi (mint tette azt az idény elég nagy részében) ? Ez simán benne volt a pakliban. Akkor is a McLaren lett volna a világbajnok.
Kitalálom, McLaren és/vagy Hamilton fan vagy? (Nem olvastam az elöző hsz-eidet.)
-
JJános
addikt
válasz
Butaságot beszélsz. Menj a fikciótotyikba ezzel! És nem érdekel, ha stílustalan. Ez a stílusom és kész.
Te vagy nevetséges, nem a totyik. Csak mert egy másik ferde gondolkodó nem ért meg valamit, ahogy te is, még nem jelenti azt, hogy igazad van.
-
hummertime
csendes tag
válasz
Motion_Blur #12860 üzenetére
Mért, itt a véleménynyilvánításért bannolás jár?
-
hummertime
csendes tag
válasz
JJános #12858 üzenetére
A stílustalan megjegyzéseidet tartsd meg magadnak. Az pedig, hogy nem tudtok valamiről, az nem jelenti azt, hogy nem történt meg.
Előszöris, kezdjük ott, hogy csapatutasítás nélkül (amit ugye tilt a sportszabályzat), 109-109-108 lett volna a végeredmény, és Hamilton a bajnok. Ez már önmagában a WC-papír kategóriába teszi ezt a remek bajnoki címet.
Másodszor, senki ne mondja nekem, hogy Hamilton utolsó 2 futamos "bakijai" csak úgy hirtelen nyomás alatt jöttek, ennél átlátszóbb hibákat tizenvalahány év alatt nem láttam. Az is furcsa, hogy az utolsó futamokon Alonso is leeresztett, átlag alatti szinten, küzdés nélkül vezetett.
A kémügy miatt volt a bunda, mert nem akarták, hogy a csalás miatt elítélt McLaren elvigye az 1-es rajtszámot. Ígyis ártottak a sportnak, de valamennyit talán megmentettek, ráadásul 2 legyet is lehetett egy csapásra ütni, a hőn áhított bajnoki címet a "szélvészgyors jégembernek" ajándékba adták, hiszen ki tudja, hogy valaha is képes lesz önerőből ilyesmire.
Tudom hogy szar ezt hallani, meg a legjobb leordítani mindenki fejét, aki mer gondolkodni, és kinézni a nagyságos Räikkönen úrfi ánuszából, ahogy leordították azok fejét is anno (jobbesetben), akik ki merték jelenteni, hogy a nagy Szovjetunió csak bundával nyert Magyarország ellen, de sajnos ettől még.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tedd meg, legalább kibannolnak
-
Viktor77
titán
MOST fejezzétek be!
-
JJános
addikt
válasz
Tévedsz. Nem arról van szó. Én Hami drukker vagyok!
És semmi féle bunda nem volt!
Ezt te találtad ki, vagy valami barom.
-
hummertime
csendes tag
Nevetséges ez a topik. Ti most azt bizonygatjátok egymásnak, melyikőtök a nagyobb Kimi-drukker?
Elmondjam a tutit, hogy mennyire tartom emberileg, versenyzőként, illetve hány köteg WC papírral tartom egyenlónek a tavalyi megbundázott címét?
Na jó inkább nem teszem.
-
JJános
addikt
válasz
wildrain #12855 üzenetére
Én úgy értettem, hogy csak matematikai esély. Mert csak az volt. És én akkor is reménykedtem. Ezért az, hogy megtörtént, nem támasztja alá, hogy igazad van.
Nagyon gyenge érv volt. Ez alapján mondhattuk volna akkor, amikor még aktív volt Sumi, hogy má úgy is abbahagyja. Így is történt. Nyakatekert logika, ez vagy te!
Tudom, hogy nehéz elismerni.
Most már ne irj többet. Épp elég baromságot írtál már. Akadj le rólam. Hagyjál lógva.
Motion_Blur: Látod milyen lavinát indítottál el?
-
wildrain
addikt
-
D@ni88
addikt
lehetne ezt priviben?
azthinné az ember hogy f1ről van szó, aztán az utolsó jópár hsz csak egymásramutogatás a köbön...
-
JJános
addikt
válasz
wildrain #12851 üzenetére
Egyáltalán nem próbáltam villogni, humornak szántam. Smile!
Akkor bíztam Kimi győzelmében, amikor már semmi esély sem volt rá!
Akadj le rólam!
Ahhoz képest, hogy nem is akartál hsz.-emre reagálni, ahhoz képest másról nem is tudsz beszélni. talán próbálj valamit a Formula one-ról!
Tudod mit? Sorolj fel öt totyik-tagot, akinek még nem irkáltál hülyeségeket!
-
wildrain
addikt
válasz
JJános #12850 üzenetére
Az nem túl nagy fegyvertény, hogy év közben, amikor még sok-sok verseny hátra volt, bíztál Kimi győzelmében (bár én ezt is kétlem, hiszen Hamiltonnak drukkoltál, és az idény nagy részében megnyugtató előnnyel vezetett). Ha az utolsó verseny előtt (vagy két versennyel korábban) is úgy bíztál volna benne, az "számítana", de simán leírtad őt, ahogy a korábban linkelt hsz-ek mutatják. Ezért zavart, hogy ilyennel próbáltál meg villogni.
-
JJános
addikt
válasz
wildrain #12849 üzenetére
Butaságot irsz!
Nem jó helyen kerestél. Vagy szándékosan olyan helyen kerested, ahol nem találod meg.
Kínosan ügyeltél, hogy ne reagálj a hsz.-eimre, jobb lett volna. Nekem is, meg neked is.
Ha nem értesz meg, nem zavar. Ha megpróbálsz félreérteni, az sem zavar. Egyszerűen nem érdekel mit irsz, nem érdekel a véleményed. A vádjaid sem érdekelnek.
Próbálj rólam lepattanni! Off!
-
wildrain
addikt
válasz
JJános #12846 üzenetére
A korábbi hsz-ed szerint ki kellett volna tűnnie, hogy egyedül te bíztál Kimi győzelmében. Ezt simán megcáfoltam a linkelt hsz-ekkel, legfeljebb neked nem egyértelmű. Egyrészt a verseny előtti utolsó hsz-eidben Kimi vb győzelmét meg sem említetted, másrészt nem tudhatod, hogy ki miben hitt.
Tudom, hogy csak azért irtál, mert a múltban többször összekoccantunk.
Ez biztos valami megváltozott elmeállapot eredménye, mert eddig kínosan ügyeltem, hogy ne reagáljak a hsz-eidre. -
pH érték
aktív tag
válasz
!Overdose! #12838 üzenetére
Baromságnak tartom, mert előfordulhat, hogy több versenyzőt kell elengedni, és az így kieső idő több lesz mint 120%. Így a véletlen múlik, hogy egyesek mennyit tudnak majd benzint spórolni versenyre.
-
JJános
addikt
válasz
wildrain #12845 üzenetére
Ez semmit nem bizonyít. Hogy Kimit jobbnak tartom Haminál? Ezzel vétek Hami ellen?
Hami drukkerságom pedig lassan alakult ki, és ezért itt egy-két hsz-t feleslegesen hoztál fel.
Más is hitt Kimi győzelmében? Lehet. Motion pedig feladta. Ennek is utánna tudsz nézni! Ha akarsz. Tudom, hogy csak azért irtál, mert a múltban többször összekoccantunk.
A vádak ilyen gyenge érvek mellett is csak vádak. Vádolgassatok csak, nem érdekel.
OFF.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #12837 üzenetére
Ez csak egy vád.
Az én hsz.-emnél viszont volt egy kacsintás smile. Nem igaz, hogy mindennap másnak drukkolok.
Idén is, tavaly is Haminak szurkoltam, és egyedül én hittem abban, hogy Kimi világbajnok lehet. Az idei Hami első győzelmekor irtam egy hsz.-t, amiben a "győztünk" szó volt megtalálható. Kimi győzelmének gratuláltam, de ilyen megnyilvánulás nem volt, bár drukkolok neki is, természetesen.
Megírtam többször, én F1 rajongó vagyok.
Bármilyen autó nélkül el tudom képzelni az F1-et, de Ferrari nélkül nem.
Ha ebből nem világos, hogy kinek, kiknek szurkolok, kérdezzél nyugodtan, de ne vádolj!
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #12842 üzenetére
Ha mindenkinek a saját idejének 120%-án belül kell teljesíteni akkor szerintem rendben van, így legalább már az időmérőn elkezdődik a verseny.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
A 120% kicsit szigorúnak tűnik elsőre
-
DigitXT
félisten
válasz
Nem tűnik hülyeségnek.
-
!Overdose!
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #12833 üzenetére
Azért annyira nem bíztam el magam, mint most Motion, csak McLaren győzelemre számítottam Sepangban. De miután kiderült, hogy új az aszfaltozás és a szabadedzésen sem remekeltek az ezüstnyilak, letettem róla. Az időmérő eredménye már nem is lepett meg.
Én a helyetekben sem innék előre a medve bőrére.
McLaren: missed Bahrain test not a problem
Whitmarsh: nem leszünk hátrányban Bahreinben -
simonzé
addikt
Szegény tutira a pokolba jutott. Nem sokan szerették.
BTW - Most fedeztem fel ezt a lapot. Naprakész, és nagyon informatív - bár itt-ott még bugos.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #12827 üzenetére
Nebassz, két fanatikus. S akkor még csodálkoztam, hogy téged semmiről sem lehet meggyőzni.
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Én a topik nyitás óta olvasom,de irni még nem irtam ide.
Nem is akarok vitázni senkivel.
Sok mindenkinek jó a megláttása és észre vételei.
Én nem vagyok csapat rajóngó,csak pilóta.
KIMI Nekem a minden.
Szeretem a mekinél is és most itt a ferkánál is.
Személy szerint nagyon boldog voltam mikkor tavaly KIMI vb lett,annyi balszerencsés év után.Mert úgyebár volt Neki egypár olyan éve,mikkor vb-ért harcolt,de nem birta a technika
Remélem vége a sok balszerencsének és idén újra vb lesz!!!
GO KIMI!!! -
!Overdose!
őstag
Én is attól tartok, hogy Massa bénázni fog és miatta nem lesz meg a konstruktőri cím, csak az egyéni!
Főleg, hogy Kovalainen halkan mondom ki, de még az is lehet, hogy gyorsabb Hamiltonnál!
De ha nem, akkor is szépen hozza a pontokat és nincs nagyon lemaradva sebességben! -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12824 üzenetére
Te úgy elbízod magad Sepang után, mint én Melbourne után.
Reméljük Massa év közben is hozza a formáját. Én mindig ezt láttam tőle, még a szabadedzések köridő-adatlapjairól is. Néhány gyors kör, aztán bénázik, néhány jó kör, aztán bénázik. Nem tud konstans lenni, nehéz elképzelni, hogy ha eddig ezt nem nőtte ki, ezután ki tudja.
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #12824 üzenetére
szerinted pilotat cserélnek évközben?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #12823 üzenetére
Ha maszat talpon marad Bahrain-ben, akkor már nem sokáig
-
gV
őstag
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #12819 üzenetére
tul sok erdemi hozzaszolasod neked sem volt...
-
Motion_Blur
félisten
egy kis rosberg hotlap @ bahrain
-
shev7
veterán
válasz
hunnylander #12816 üzenetére
Ha az auto nem jol kezeli a gumit, az az auto hibaja. Vagy lehet rajta allitani, es ha nem sikerult, akkor beallitasi hiba, vagy rossz a konstrukcio, akkor tervezesi hiba. Az aszfaltra fogni sztem hulyeseg. Az aszfalt mindenkinek ugyan olyan uj volt, mindenkinek alkalmazkodnia kellett hozza.
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #12804 üzenetére
Több futamot nyert? Massa 5 (eddig), Barrichello 9. Barrichello legalább tudja hogy mi az az előzés F1-es autóval.
-
Motion_Blur
félisten
Norbert Haug helyében mindenből a kevesebb több elvet alkalmaznám, beszédből és a sör-virsli kombóból egyaránt... Mindig viccesnek tartom, amikor eltunyult, "elméleti" sportemberek ítélnek meg olyan szellemi koncentrációt és fizikai igénybevételt jelentő helyzeteket, amiről maguknak a legtöbbször fogalmuk sincs. Herr Haug a bőrös/klímás/7 gangos automata Mercijében bőszen "idiot"-ozna a Stuttgart felé vezető A8-as autópályán, ha hasonló történne vele, és biztos nem nyugtatná meg a válasz, hogy "indultál el volna korábban, pufi"
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #12811 üzenetére
Szerintem arra játszottak, hogy mindkét Ferrarit Alonso előtt tartsák, így a későbbi helycserével Massa pontot rabolhat Alonsotól.
-
hunnylander
őstag
Mindenkinek ugyanolyan gumija van, és mindenkinek ugyanolyan autója van? És minden autónak ugyanolyan aerodinakikai, mechanikai, tapadási és kormányzási (stb.) jellemzői vannak?
Nem egyszerűsítheted le a dolgokat, főleg nem az F1-ben ahol minden a végletekig összetett. Csak egy példa. A McLaren a következő két dolgot is megjegyezte az időmérőn való gyengélkedés okaiként; az időmérő előtt esett az eső, ami lemosta a pályát, megváltozott a szélirány. Eredmény; a pénteki beállítások, amivel meg voltak elégedve, sz@rt sem értek. Az F1-es autók érzékeny jószágok, ha a képességeik maximumának kihozásáról van szó. A McLaren meg kivételesen érzékeny a gumikra és az aszfaltozásra is, sok egyéb mellett.
-
wildrain
addikt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Felipe egyértelművé teszi, csak magának köszönheti, ha ebben az évben nem nyerhet
-
wildrain
addikt
válasz
Schumacher mellett Massa is csak a török futamot nyerte meg erőből, a brazil nagydíjon nem sok munkája volt a futamgyőzelemmel az éppen csúcsformában levő Ferrarival, és a peches Schumacherrel.
A tavalyi év meg finoman szólva is rosszul sikerült Kiminek, és az USA nagydíjtól fogva én végig lassabbnak érzem Massát (kivéve a brazil nagydíjat, ahol szerintem nem derült ki a valódi erősorrend, de ott inkább Massa lehetett a jobb). Azért Barrichello produkált egy-két olyan futamot, ahol jelentősen gyorsabb volt Schumachernél, vagy ott loholt a seggében, de már olyan szakaszában voltak a bajnokságnak, amikor semmiképp nem harcolhatott vele. Én Barrichellót sokkal erősebbnek érzem, és már nem tudom, melyik cikkben, de asszem egy Farkas Péteres elemezgetésben olvastam, hogy a statisztikák szerint is Rubens volt a legerősebb ellenfele Schumachernek. Szerintem Massa nagyon sokat hibázik, ennélfogva nem is hozza ki a Ferrariból azt, ami benne van. -
shev7
veterán
válasz
hunnylander #12773 üzenetére
"a sepang-i pálya új aszfaltozást kapott"
Mindenkinek ugyanolyan gumija van, nem?
akkor meg ne fogjuk mar az aszfaltra... vagy a ferrarik alatt nem aszfaltoztak ujra?
-
hunnylander
őstag
Ecclestone szerint Hamilton nemcsak népszerűségben hasonlít Schumacherre, de a vezetési stílusában is: "Ha elvonatkoztatunk a bukósisaktól, amikor Hamiltont látod a kormány mögött az az érzésed támad, hogy Schumacher vezet. Úgy vezet, mint a páratlan Schumacher." -
Neró
őstag
válasz
venember83 #12788 üzenetére
Az baráti.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged