Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
pH érték
aktív tag
Itt egy video Kovalainen balesetéről. [link]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Már írtam neki privit.
Reméljük nem haragszik a topikra. -
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a 2. képen a verda elején a kis fekete négyzetek nem a pedálok?

-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem
-
Motion_Blur
félisten
Rosberg szerint Räikkönen jövőre visszavonul
Alonso: VB 2005, 2006
Kimi: VB 2007, 20082009-től egy csapatban a két kétszeres világbajnok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Hova tűnt hunny lander? Hova tűnt hunny lander? Palikosan.
-
mmdms
addikt
sajna lemaradtam a futamról, nem lehet valahonnan letölteni?
átkozott fűnyírás... -
7Heads Drago
veterán
Kimi 73:0,225
Massa 73:11,222
Hami 73:13,898
Kubika 73:16,225
A táblázatban szeperlő körök alapján.
Azt hittem nagyobb lesz a különbség.
Macka: néha ugy csinálnak, mintha nem is látnák az "LT"-t. -
Macka
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
És ezzel a spórolással meg lehet téveszteni a sokat látott/tapasztalt tv-s kollegákat...

-
Pompi
nagyúr
válasz
Shkiz0
üzenetére
"Az év eddigi legjobb futama volt szerintem"
Maximum a baleset(ek) miatt szerintem. Két "izgalmas" előzés volt, az egyik amikor egy BMW küzdött egy Force Indiaval, a másik amikor egy Red Bull egy Super Agurival. Egyiknek sem volt könnyű dolga. OK, ez egy ilyen pálya, de ha nincsenek "extra" események, akkor erősen kellett volna az a kávé szerintem.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én inkább azt mondanám hogy a Ferrarik nem tudják olyan gyorsan elérni vele az üzemi hőfokot. Talán...
De ez se biztos mert lehet hogy csak széné spórolták magukat. Valszeg rájuk szóltak a boxból.
Az alábbi táblázat szerint kemény gumin is a Ferrarik futották a leggyorsabb kört. (legalább is az első 4 autóból, a többiek gumijait nem figyeltem)
[a táblázat]
Manapság már nem engedhetik meg hogy túl sok időt verjenek a mögöttük haladó autóra, mert ki kell bírnia az autónak a következő versenyt is. -
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ha barcelonára nem tudják beállitani akkor hol fog sikerülni? vicc ha igazad van

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hmm, Hamilton többször állóra fékezte a bal első gumiját s ez is adta meg magát Kovalainen autóján, fura egybeesés.
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ezt fapofának hívják, itt a finn vigyor. Gondolom a "kiscsaj" alatt a szépségkirálynő feleségére gondoltál.

gV: "Spórolós körök..." - Ezen jót nevettem.

Kár hogy páran nem veszik számításba azt hogy nem csak a Ferrari fejleszti az autóját hanem a többi csapat is. Jelen állás szerint ha két verseny között eggyel rövidebbet lép a Ferrari mint a McLaren vagy a BMW, akkor máris megfordulhat a kocka. Ez igaz lehet akkor is ha nem sikerül úgy eltalálni a beállítást vagy ha nem úgy fekszik az autónak az adott pálya.
-
venember83
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Újraaszfaltozás a felirat, ott pedig évszámok vannak, ugye.
Marha nagy mákja volt Kovának, hogy a gumifal nem valami ki tudja milyen erős anyaggal, dróttal volt összefogva, ami mondjuk a sisakrostélyon keresztül simán áthatol... Örülök, hogy semmi komoly sem történt a sráccal, hogy megúszta.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elég durva lehet a sisak is ...
Egyébként a 2. képen a fém oszlopon mik azok a strigulák?
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A hideg kirázott ezen képek láttán...

-
Motion_Blur
félisten
Massa:

Kimi:

Elég ritka, amikor ennyire más szárnyállást használ csapaton belül a két versenyző.
-
Macka
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
És a vodkára. Azért megnéztem volna, hogy Kimi mennyivel hamarabb ért volna célba a Hemi előtt, ha nincs a Safety Car.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a Ferrari malajziában még kemény keveréken verte (azt használták 2x) a mezönyt, azóta nem lettek rosszabbak azokkal, most is annyi történt h mivel a futam végén tették fel őket megint ezzekkel láthatuk a sporolos köröket
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Kemény gumin valóban versenyképes a McLaren a Ferrarival, de ott se volt LH egyértelműen gyorsabb. Lágy keveréken meg jelentős a Ferrari fölénye, és ez a lényeg.
+ Kimi is lenyilatkozta, hogy nem nagyon kellett megerőltetlnie magát

-
Majstor
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
"mindjárt utoléri a Mclaren a Ferrarit" lol
Ezen röhögtem egy nagyot.. az egész kávézó "viszhangzott" a nevetésemtől.

-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És még azt mondja a Gyula hogy mindjárt utoléri a Mclaren a Ferrarit. Ki volt az számolva. Egy kicsit odébb lesz az még.
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem az első 4 helyezettet, hány kört tettek meg 1:22.4-en belül:
Kimi: 21 kör
Massa: 11 kör
Hamilon: 8 kör
Kubica: 6 kör -
Jadro
veterán
Ez a hülye box szabály engem is felhúzott. Sürgősen meg kellene változtatni.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt hivják "finn vigyornak".
De az is lehet hogy az esti kiscsajra gondol már... meg a csoki fagyira. -
AMD Power
titán
Én azt tudom ,hogy ha DC-nek lesz még 1-2 ilyen futama akkor az jövőre már sehol nem fog indulni. Bár ez a mai "balhé" nem az ő sara volt.
-
Peat;)
veterán
Frusztál?
Remélem te is élvezed, és nem azért írtad ezt a szót mert bánt a dolog téged, peace, nekem jól jönnek ezek a kis szúrkák, feldobnak pár percre mert egész nap csak magolok hülyeségeket, miközben már pecáznék az ilyen szép napokon
azt hittem te is poén oldaláról vetted a lapokat, ha nem sry!Na de reagálva hogy szakértői hivatottságodnak eleget tehess a leendő válaszodban:
1.-esre linkelnél tőlem elhangzottakat? mintha ÉN írtam volna hogy csoda a 6. hely, és csínnyán kezeljük a rajthelyet
2.-esre említenél tényeket amitől sokadrangú pilóta? én tényekre nem reagáltam, mert nem volt
a szájhabzásra majd személyeskedésre meg igen, mér ne? fórum vagymi, ellentényeket meg kértél tőlem, de egyszer már leírtam anno a kérésed előtt, keress vissza nyugodtan megtalálod
pl legfiatalabb szóra szerintem kidobja a kereső 
3.-asra tény hogy széthajtja a motort? meg autót? mai f1-ben? köszi szakértő
4.-esre ingen engem zavar, olvass vissza pár oldalt, én is linkelhetnék hogy hú de jól megsaccoltam hány verseny körre való benyát vitt, meg még sokan is linkelhetnének, én csak nem vok magamat igazolgató mitugrász, és valós életben is visszataszítónak találom az "én ugye megmondtam" dolgokat, ha te szereted örülök neki, én meg egyszer leírtam, illetve kényszerből megint, befejeztem, elnézést az illetőtől.Szemellenző? Igen van. Aki ide ír annak általában van. Van aki beismeri van aki nem. Tényekkel állnak szemben? Hát, végülis szakértő vagy már a szememben és amit írsz úgy néz ki te is elhiszed hogy ténnyé válik, már ketten vagyunk
no, én befejeztem ezt az ovis dolgot, de jó néha gyereknek lenni
üdv és jó szurkolást, bárki is a kedvenc (nem láttam hogy örültél volna valakinek a sikerének) -
Oliverda
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
Szerintem (mivel Alonso nem esett ki az első 3 versenyen) ez már második hétvégés motor volt, ami ráadásul 3 hetet állt. Remélem hogy a Renault meg tudja tartani a jó formáját, és így még izgalmasabb versenyek lesznek.
By the way, csak úgy viccből megnéztem hogy mi volt az álás 1 éve. RAI: 22 pont, HAM: 30.

-
Rick4
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
látom, nem csak velem van bajod, téged úgy alapból frusztrál, ha itt bárki:
1. tényeket emlelet, mellyel a rönó sokadrangúságára derül fény.
2. tényeket emleget, mellyel alonso sokadrangúságára derül fény.
3. tényeket emleget, melyeket előre is sejteni lehet, ha valaki reálisan figyeli az eseményeket.
4. saját maga igazolása végett belinkeli, mit is mondott, ami később beigazolódott.ettől függetlenül jó, hogy itt vagy nekünk, legalább a hozzáállásod tisztelendő, ahogy a szemellenződet le nem véve modod a vélt igazadat, amik rendszerint a tényekkel állnak szemben.

mindazonáltal alonso nem ment rosszul, én is azt gondoltam, hogy kevesebb üzemanyag van a rönóban, innentől legalább tudjuk, hogy csak van még egy kis tartalék a gépben, és izgalmasabb versenyre lehet számítani.

-
JJános
addikt
Gratula Kimi,Massa!
Szép volt Hami!Go F1!
-
joi29
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-Azért én szivesen elmennék KIMI~
verseny utáni bulijába 
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
végre volt időm átnézni a köridőket, amit Kimi a 2. sc után művelt az nagyon komoly, az h a box kiállás elött futotta a leggyorsabb kört azt (is) jelenti h a gumikopást a nyitott orrkup sem befolyásolja tulzottan, remek
greenmukk: de akkor sem lesz baj ha már elöbb vb

-
Motion_Blur
félisten

-
Peat;)
veterán
válasz
soulcube
üzenetére
Ez a megmondtam előre kategória és visszafele belinkeli a tag mekkora ász...szerintem bannolni kéne a fórum témájától függetlenül...
jujj de idegesít mindenhol. A motor egyébként szabályozva vagyon, inkább az új burkolat vagy egy sima pech a valószínűbb. Meg azt sem tudjuk hogy ez új motor vagy egyszer már használt volt. Vagyis én nem. Ha új akkor igazad lehet hogy agresszívabb motorvezérléssel ment ha van olyan.Egyébként kemény 2-3 körrel volt több az autójában mint Massa-Kimi párosnak. Ennyi különbséggel második rajthelyet futni azért nem rossz. Inkább legyen megbízhatatlan és gyors az autó mint lassú, még egy pici lépés és negyedik erő a Reanult. Aztán meg egy közepes és Bmw-Mclaren is félhet

-
proof88
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azaz.
Egyébként engem nagyon felidegesített, hogy Heidfeld megszívta ezzel a box utcás szabállyal.
-
Oliverda
félisten

Azért jó látni hogy van aki jobban tud örülni egy harmadik helynek mint más az elsőnek.

Lesz itt még nemulass....

-
lsc
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nem vitatkozni akarok , viszont Kova és Alonso kiesése miatt tudott pontot szerezni . Tudom autóverseny , és a kockás zászló a vége , viszont a kiesések nélkül nem lett volna esélye . Szerencséje volt , összejött , megérdemelte ennyi .
-
AMD Power
titán
Jó volt LH. DC megint megszívta de végre nem a saját hibájából. Button ügyes volt a Hondával.
-
proof88
addikt
No, ha tényleg törött felni okozta, és nem a gumi hibája, akkor jó, mert régen volt olyan eset, mikor valakinek elment a gumija és balesetezett és azt hiszem, a gumival volt baj, vagy valami ilyesmi, és csomó csapat nem versenyzett a futamon. Az egyik kanyar túl veszélyes volt. Bár fenn van youtube-on is, bojkott a forma1-ben, vagy hasonló címmel.
-
soulcube
aktív tag
Tudtam én, hogy csurig volt tekerve az a Renault motor. Ez lett az eredménye. [link]
Kimi mestermunkát végzett, de Button, hogy került a 6. helyre ???
-
End-ru
aktív tag
Gyula valóban kiábrándító volt a verseny vége felé. Főleg, hogy mindenki tudja, hogy az élen álló versenyzők az utolsó 10 körben már játszanak az idővel és nem akarják széthajtani az autójukat. Ő meg ordibál, hogy két-három tizeddel jobb-rosszabb Massa vagy Hamilton. Szánalmas

-
Thrawn
félisten
Hopsza, eltört a felni? Link

-
manutdzoli
senior tag
Gratula Kimi
Alonsot kicsit sajnálom. -
k.
őstag
Kicsit későn ültem le a vége után a gép elé.
Szóval nagyon örülök a ferrari győzelemnek
.
Azé kimi "haja" nem gyenge. -
7Heads Drago
veterán
Pont ezt akartam én is írni.
2 db SC után nem tudom hogy lett volna előnyük.
Főleg hogy a 2-ik SC után nem sokkal be kellet jöni a kemény gumiért, amivel egy kicsit jobb a Mclaren és a Bmw is.
A monitorokon látható adatokat nem ártana néha látni is, nem csak beszélni a vakvilágba.
Remélem egyszer lesznek majd ettől jobb müsor vendégek is. -
bajuszati
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyulára nem kell figyelni...most nem volt Palik hogy visszanyomja ..
--(gyulám)A ferrarik nagy bajban lesznek
--(palik)ugyan gyulám ez cak optikai csalódás -
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Előzéseket, de tudom, túl sokat követelek. Ha nem nyert volna a maranellói csapat, akkor simán azt mondom gyenge verseny volt, így csak unalmas.
-
bajuszati
tag
jó verseny...Ferrari győzelem...
alonso a saját spanyoljai előtt kiesett....mi kell még?

-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerencsére én az itv-n néztem ott csak egy kis Hami 'drukkot' kell elviselni
am az interjúk alatti Kimi-Felipe párbeszédet jó volt látni
ott az majd fél sec elöny versenytempóban
Kimi 1s gyorsabb időtt ment mint tavaly Felipe, nem rossz TC nélkül -
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Azon kivül hogy Kova rendesen törte az autót... mit akarsz még.
-
Gyusz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyulám akármilyen meszólalása elég idegesítő már a számomra, a mostani kedvencem az időmérőn a Q1/Q2/Q3 állandó emlegetése. Kimi egyébként többször is összeszedte a kis előnyét, SC-ok után is képes volt mindig kicsit ellógni.
-
Motion_Blur
félisten
Pole, leggyorsabb kör, győzelem. Ennyi

Gyula lihegése az élmezőny szorosságát illetően mennyire szánalmas volt már? Elfelejtette szegény, hogy Kimi mennyi előnyt szedett össze a SC-ig...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Volt vmi vagy szokasos unalom? /erdemes megnezni?:- )))/
udv
neduddki
p.s. megyek elolvasom az irasokat
-
Gyusz
őstag
Kimi
Fisichella megint nagyot ment, a Toyota viszont kicsit gyengébbnek tűnt, mint az előző versenyeken. Alonsot sajnálom, hogy fel kellett adnia a versenyt, Coulthard meg megint benne volt egy kis kakaskodásban. -
greenmukk
tag
Király verseny volt!! Azért az interjúú alatt már nevetgéltek ,Massával
Hajrá
,FERRARI, 
-
gV
őstag
Kimi mesterhármas
Felipe 2.
soha rosszabat 
-
pityeszka
őstag
Győzelem.Így tovább Kimi !!
-
Speed®
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Mindenki versenyezni jön az F1be mégsem álldogálnak faarccal. Anno az első futamgyőzelmei után sem lehetett látni rajta, hogy hűde örül.
-
KrAt
veterán
Nyertünk

-
Speed®
titán
Kiminek kéne valami kedélyjavító, egy fél mosolyt alig ereszt meg futamonként

Háhá, viszi befelé a pezsgőt, az interjú előtt kicsit bemelegít

Thrawn, locsolt belőle, de ő nem adta oda a csapatnak a maradékot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joi29
őstag
né mán milyen ari a kopa buksija...

-
7Heads Drago
veterán
Kimi előkapott volna egy vodka-s üveget és azt lóbálva integetett volna a közönségnek.
Muris lett volna.
Jó ez a séró.
Így most már látni hogy a fejbőre se rezen egy kis vigyora sem. -
vagamo
őstag
És a befutó!

Raikkönen csak nem egy fogadást vesztett el?

-
Az év eddigi legjobb futama volt szerintem

-
zolynet
veterán
dupla ferka győzelem
Button sunnyogó 6. helye
Kubica betonstabilan nyomja
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ráadásul 2007-es Török GP-n Kimi tudott menni Massa-val, az időmérőn bukta be a futamot..