- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
10:10
1.- Hamilton-1:20.661 - 8 laps
2.- Alonso-1:20.855 - 19 laps
3.- Massa - 1:20.913 - 9 laps
4.- Heidfeld - 1:21.538 -13 laps
5.- Barrichello-1:21.732 -15 laps
6.- Glock - 1:21.741 - 9 laps
7.- Rosberg - 1:22.039 - 8 laps
8.- Couthard - 1:22.253 - 7 laps
9.- Fisichella - 1:22.979 - 8 laps -
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #14198 üzenetére
Elég gyorsan lekoppintották.
Szerintem a ferrari nyitott orkúpja se lesz sokáig egyedi.
-
hunnylander
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander #14196 üzenetére
kár értük, azért valahogy jobb lenne ha Alonso is becsatlakozna a harcba, de sajna ez nem az az autó amivel ezt megtehetné
am kíváncsi leszek hogy holnap Kimi mit alkot majd a Ferrarival. a tegnapi Massa kör brutál durva volt, kíváncsi vagyok Kimi meg tudja-e futni ezt
-
hunnylander
őstag
Renault, a tekintet mindent elárul.
-
Jofi81
őstag
válasz
Motion_Blur #14193 üzenetére
Köszi!
-
Jofi81
őstag
válasz
hunnylander #14190 üzenetére
Raikkönen nem fog tesztelni? Vagy csak másik napon?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #14190 üzenetére
Air Temperature: 10° C
Track Temperature: 15° CThe sky is sunny with no clouds...
-
hunnylander
őstag
2. tesztnap pilótái:
McLaren: Hamilton.
Renault: Alonso.
Ferrari: Massa.
Honda: Barrichello.
BMW: Heidfeld.
Toyota: Glock.
RedBull: Coulthard.
Williams: Rosberg.
Force India: Fisichella. -
gV
őstag
válasz
MPowerPH #14187 üzenetére
sztem az időmérőből nem lehet a verseny végeredményre következtetni és a Ferrari mostanában mindig a futamon hozz jobb formát most ez nem volt annyira észrevehető viszont a FORMAbontóba irták h a 6-ik körtöl a 42-ig -ez rémlik- ők voltak mindig a legyorsabbak
vonatkozik viszont ők hátul vannak nekik nyomni kell ha akarnak vmi eredményt elérni, a Ferrarinak ennyi is elég volt kiadnia magából
hát én tuti h nem ülnék le ugy futamot nézni h jaj csak megne álljanak
-
MPowerPH
félisten
Kovának nem ment, de Hamilton a qualifikáción is Kimi előtt végzett. És a 2 hétvége/1 motor (szerintem is hülyeség) mindenkire vonatkozik.
Mikor leülök futamot nézni, attól rettegek, hogy mikor robban le az egyik Ferrari. Ugye 2006 -ban Schuminak pont a megbízhatatlanság miatt(meg más miatt is) veszett el a VB címe. És azóta valahogy nem lehet bízni az ágaskodó paripában.
-
gV
őstag
válasz
MPowerPH #14185 üzenetére
És még nem is merem említeni, hogy Kubica végig ott volt Raikkonen nyomában.
Ezt köszönd a szabályalkotoknak akik kitalálták a 2 hétvége/1 motoros sz@rságot, valamint a beállításbeli hibát amiről Kimi beszélt
És az is biztos, ha Hamilton nem ragad be a rajtnál, nem biztos, hogy ferrari 1,2 lett volna.
Kova produkciójából kiindulva ha nem ragad be Hami akkor is összejött volna a Ferrari 1, 2
-
MPowerPH
félisten
Tudom, hogy Ferraris.
Az a baj, hogy ott ennyire le volt tőle maradva. de ezt írjuk arra, hogy Massának fekszik Sahir. És én Massában nem látom azt, hogy VB esélyes lenne, túl sokat hibázik. Szóval Kiminek nem szabadna engednie, hogy Massa így elpáholja. És még nem is merem említeni, hogy Kubica végig ott volt Raikkonen nyomában. És az is biztos, ha Hamilton nem ragad be a rajtnál, nem biztos, hogy ferrari 1,2 lett volna.
-
SzalaiG
addikt
Valaki tegyen fel képet a Ferrari új orkúpjáról!
-
gV
őstag
válasz
MPowerPH #14177 üzenetére
Őszintén megmondva engem még nem győzött meg az az óriási Ferrari fölény. Pl. Raikkönnen elkeserített Sahirban. Ott Massa nagyon elverte, de már Sepangban is csúnyán kikapott az időmérőn.
Massa is ferraris.
Motion: Braziliában is megnézném mikor fogja megint legyőzni Kimi Felipét
30z.Samu: én leülnék ah leültem akkor is mikor kevésbé/nem volt biztos a győzelmük
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #14179 üzenetére
Hát igen, főleg időmérőn nem. Kimiben az a legjobb, hogy versenyen nagyon oda tudja tenni magát, és sokkal összeszedettebb mint Massa. Egy körön nem tartom olyan erősnek, persze itt is vannak kivételek. Ha a tavaji szezonra gondolok, ugye ott Kiminek az elején nem igazán ment. A végére lendült bele. Reméljük, hogy ez most is így lesz.
De én Hamiltont és Kubicát akkor se írnám le. -
MPowerPH
félisten
válasz
30z.Samu #14173 üzenetére
Én azért szerettem a 2001-2004 közötti időszakot is. Amikor leültem a TV elé, tudtam, hogy Schumi nyer. Számomra az is elég nagy izgalom volt, hogy hogyan nyer, és mennyire veri tönkre a mezőnyt.
Szerintem se a BMW -t, se a Mercit ne írjuk le. Lesz az évben sok olyan pálya, ahol a Ferrari elég gyenge. Őszintén megmondva engem még nem győzött meg az az óriási Ferrari fölény.
Pl. Raikkönnen elkeserített Sahirban. Ott Massa nagyon elverte, de már Sepangban is csúnyán kikapott az időmérőn.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #14169 üzenetére
Ferrari
szep[OFF]mondjuk az F50es eleje es jelenleg a Ferrari Enzoe es az FXXe is ilyen
remelem h ezzel vegkepp tonkreverik a mezonyt, reg volt mar 2004
[/OFF]
-
Motion_Blur
félisten
no comment
-
!Overdose!
őstag
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #14166 üzenetére
-
hunnylander
őstag
Massa flies on slicks at Barcelona
Massa az élen az első tesztnapon
1. Massa Ferrari (B) 1:18.339 77
2. Wurz Honda (B) 1:21.059 75
3. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:21.566 113
4. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:21.679 105
5. Piquet Renault (B) 1:22.125 69
6. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:22.197 59
7. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:22.431 72
8. Glock Toyota (B) 1:22.590 92
9. Liuzzi Force India-Ferrari (B) 1:22.846 91 -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #14164 üzenetére
Egész pofás. Nem olyan ronda lett mint a fantáziarajzokon volt.
Slick lesz az!
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
hunnylander!
Ha kiderül, hogy ezek vágott körök, akkor beszarok
-
Thrawn
félisten
válasz
hunnylander #14136 üzenetére
A McLaren a 2009-es aerodinamikával kapcsolatosan tesztel ma.
Ez mind az első és hátsó szárny? Érdekes év lesz ez a 2009-es
-
hunnylander
őstag
17:53 Massa 1:18.33
-
Motion_Blur
félisten
Times at 17:42
1. F. Massa Ferrari F2008 1:18.613 67 pit
2. A. Wurz RA108 Honda 1:21.059 +2,446 58 pit
3. P. De la Rosa McLaren MP4-23 1:21.566 +2,953 80 pit
4. N. Heidfeld BMW Sauber F1.08 1:22.109 +3,496 72 pit
5. K. Nakajima Williams FW30 1:22.431 +3,818 60 pit
6. D. Coulthard Red Bull Racing RB4 1:22.622 +4,009 37 pit
7. N. Piquet Jr. Renault R28 1:22.629 +4,016 58 pit
8. V. Liuzzi Force India VJM-01 1:22.846 +4,233 52 pit
9. T. Glock Toyota TF108 1:23.151 +4,538 53 pitAkármilyen gumival, df-al ment Massa, ez akkor is brutál idő így első napra
-
MR. Anderson
tag
lehet hogy mondasz valamit de csak egy ötlet volt hogy elüssük az időt na mind1
-
hunnylander
őstag
válasz
MR. Anderson #14157 üzenetére
Előbb várjuk meg az e heti teszteredményeket.
-
MR. Anderson
tag
van 1 ötletem tippeljük meg hogy ki lessz a TOP 5 a következő futamon
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #14153 üzenetére
"It was reported massa was using slicks earlier when he sat the 1.18.8..."
Mérget nem vennék rá de remélem, hogy slicken repesztette az 1:19 alatti időket. De legrosszabb esetben is hozhat az az új orr jónéhány tizedet a barázdált gumival is, majd kiderül.
-
Motion_Blur
félisten
17:26 It's raining a little on the Circuit, that the incident may Nakajima has had something to do with this fine rain. El piloto de Williams se ha salido de pista en la curva 3. The pilot Williams has left the track on the curve 3.
17:24 17:24 Red traffic light Nakajima ha tenido problemas con el Williams y hace que la luz roja del semáforo se encienda. Nakajima has had problems with Williams and makes the red traffic light is switched on.
17:16 Felipe Massa sigue recortando tiempos!! 17:16 Felipe Massa continues cutting times! El brasileño bate su propia marca con un crono de 1:18.63 The Brazilian beat his own mark with a chrono of 1:18.63
17:13 Kazuki Nakajima entra en boxes tras completar una tanda de 8 vueltas. 17:13 Kazuki Nakajima enters pit after completing a round of 8 laps.
17:11 Al parecer, Liuzzi ha tenido un problema con su monoplaza. 17:11 Apparently, Liuzzi has had a problem with his single. El piloto italiano ha pasado muy lento por la recta y ahora entra en boxes. The Italian pilot has gone very slow on the straight line and now comes into boxes.
17:08 Piquet completa una tanda de seis vueltas y vuelve al garaje de Renault. 17:08 Piquet completes a round of six laps and get back to Renault garage. En Ferrari se preparan para la salida a pista de Massa. At Ferrari preparing for departure to track Massa.
17:05 Glock y Luizzi son los siguientes en continuar los entrenamientos, mientras Piquet y Nakajima ya van por su cuarta vuelta. 17:05 Glock and Luizzi include in continuing training, while Piquet and Nakajima already going for his fourth round.
17:02 Los primeros en lanzarse a la pista han sido Piquet y Nakajima. 17:02 The first to embark on the track have been Piquet and Nakajima.
16:59 16:59 Green traffic light Semáforo verde. Lights green. Los pilotos retoman la jornada de entrenamientos mientras la grúa descarga el monoplaza de Heidfeld. The pilots have adopted the day of workouts while the crane unloading the single-Heidfeld.
16:55 El coche del Circuit ya ha dejado a Heidfeld en el box de BMW, ahira falta que llegue la grúa con el monoplaza y los pilotos podrán volver a salir a aprovechar al máximo esta última hora de entrenamientos. 16:55 The car Circuit has already left Heidfeld in the BMW box, ahira lack arriving crane with a single and pilots will be able to return them to take full advantage of this last-minute workouts.
16:51 16:51 Red traffic light Nick Heidfeld ha tenido problemas con el BMW. Nick Heidfeld has had problems with the BMW. Esta es la primera incidencia de la tarde y tercera de la jornada. This is the first incidence of the afternoon and third of the day.
16:48 Nelsinho vuelve a salir a pista. 16:48 Nelsinho back out track. En Ferrari se preparan para la entrada de Massa, que ha pasado una vez por el PitLane sin hacer parada. At Ferrari prepare for the entry of Massa, who has gone once and for the PitLane without stopping.
16:44 Heidfeld pone a punto su BMW y salta a pista. 16:44 Heidfeld makes his point BMW and jumps to track. El alemán va a completar una tanda de 5 vueltas, corta, pero al menos ya no son las 2 o 3 vueltas de las tandas anteriores. The German will complete a round of 5 turns, short, but at least they are no longer the 2 or 3 rounds of the previous rounds.
16:42 Felipe Massa es ahora mismo el dueño de la pista Esta corriendo solo y haciendo unos tiempos increíbles. 16:42 Felipe Massa is now the owner of the track This just running and doing some incredible times. Veremos cómo responden los otros equipos... We will see how they respond other teams ...
16:39 Massa consigue batir su marca, está corriendo a 1:18.81 16:39 Massa gets beat his mark, running a 1:18.81
-
MR. Anderson
tag
stziasztok én ferrari drukker vagyok és shumi óta nem vagyok versenyzőpárti nekem mind1 hogy kimi vagy massa az a lényeg hogy ferrari
-
Motion_Blur
félisten
"Massa improves his time to a 1:18.630"
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #14150 üzenetére
Az még kérdéses, én is olvastam (Atlas, F1 testing thread).
"Massa 1.18.81" Több mint 2 mp Wurz (slick+2008aero) idejéhez mérve.
-
Motion_Blur
félisten
Bázzz Massa 1:18.8!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #14144 üzenetére
Azt olvasom, hogy nem slicken nyomta
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #14146 üzenetére
Túl komoly!
Amennyiben beválik, a többi csapatnak is muszáj lesz valamennyire lemásolni, bár ez nem biztos, hogy olyan egyszerű. A csapatok január óta tudnak, magáról az ötletről, és pl. olvastam is, hogy egy Red Bull mérnököt meg is kérdeztek róla, hogy ez mire lehet jó, az meg lazán el is tudta mondani, úgyszintén a mezei szakértők is. Kérdés, hogy volt e egy olyan merész csapat, aki szintén elkezdett foglalkozni az akkor még pletykának tűnő ötlet kivitelezésével már január óta, ha nem, mindenki le fog maradni, mint a borravaló. A Ferrarinak is több hónap kellett a megvalósításhoz.
-
AMD Power
titán
Jó gyerek ez a Kimi.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #14144 üzenetére
Komoly az orrkúp!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Motion_Blur #14142 üzenetére
A Renault sem jut előrébb.
Rossz autó marad már ez az év végéig biztosan. -
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander #14143 üzenetére
'Nyitott orrkúp': Massa 1:19.36
Úgy tűnik, vége a 2008-as szezonnak!
mod: Állítólag slick+2008 aero-s idő, szóval még van remény, hogy a nyitott orr nem hozza a rebesgetett 5 tizedet.
-
hunnylander
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Time at 15:05
1 .- A. Wurz-1:21.059-58 laps
2 .- P. De la Rosa-1:21.566 +0.507-77 laps
3 .- N. Heidfeld-1:22.109 +1.050-67 laps
4 .- K. Nakajima-1:22.431 +1.372-60 laps
5 .- F. Massa-1:22.539 +1.480-27 laps
6 .- D. Coulthard-1:22.622 +1.563-37 laps
7 .- N. Piquet-1:22.629 +1.570-58 laps
8 .- V. Liuzzi-1:22.846 +1.787-52 laps
9 .- T. Glock-1:23.151 +2.092-53 laps -
hunnylander
őstag
válasz
Zoza24 #14140 üzenetére
Nem igazán a 2009-es aero csomag vagy szabályok szerinti autó, hanem egy többnyire még 2008-as autó van úgy módosítva és beállítva, hogy a leszorító erő annyi legyen rajta, mint amennyi a 2009-es szabályok szerint lesz majd.
Ilyen csekély szárnyfelület és leszorító erő mellett ez az időeredmény még slick gumival is figyelemreméltó.
-
Zoza24
senior tag
válasz
hunnylander #14136 üzenetére
huhh a mercin ez gondolom a 2009-es aero csomag...ilyen szárnyakkal Monzában szoktak menni
ennek ellenére jó a köridő...ennyire ellensúlyozná a slick gumi a tapadást?(ilyen szárnyállás mellett is
-
RedWing
aktív tag
Részeredmények 12:06
1. P. de la Rosa McLaren MP4-23 1:21.908 47 pit
2. A. Wurz Honda RA108 1:22.048 +0.140 26 pit
3. N. Heidfeld BMW Sauber F1.08 1:22.149 +0.241 39 pit
4. D. Coulthard Red Bull Racing RB4 1:22.622 +0.714 23 pit
5. N. Piquet Jr. Renault R28 1:22.846 +0.938 44 pit
6. F. Massa Ferrari F2008 1:22.978 +1.070 12 pit
7. V. Liuzzi Force India VJM-01 1:23.043 +1.135 38 pit
8. K. Nakajima Williams FW30 1:23.245 +1.337 36 pit
9. T. Glock Toyota TF108 1:23.484 +1.576 41 pit -
hunnylander
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander #14133 üzenetére
ezt nem közvetítik valahol neten, úgy ahogy a szabadedzéseket ?
elnézegetném szívesen -
hunnylander
őstag
A McLaren a 2009-es aerodinamikával kapcsolatosan tesztel ma.
-
zolynet
veterán
srácok ízirájder, ne forduljunk át személyeskedésbe egy ilyen nagy horderejű ügyben
ne offoljuk szét a topikot -
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #14127 üzenetére
még mindig nem olvasod el, mire válaszolsz? csak a bizonyítást hajtogatod habzó szájjal, pedig én még mindig nem ezt kérem: csak annyi volt, hogy ha vezeti az eladási listát, akkor miben vezeti? eladott darabszámban vagy miben? hol volt ebben a mondatban az, hogy bizonyítsd az állítást? kissé unalmas már amit itt csinálsz. de akkor maradjunk annyiban, hogy helyetted én szégyellem magam, és maradok csöndben, ok? te meg oszd itt az észt nyugodtan., szevasz.
-
hunnylander
őstag
Nem fogom minden megszerzett információmat bizonygatni, erről van szó. Azt a hírt nem kérdőjelezed meg amit belinkeltél? Már a címe is csak egy kérdés, amit az írója szubjektíven adott neki. A cikk íróját felkerested, hogy szolgáltasson bizonyítékokat az állításairól? Pl. sehol sem található a könyv 2 dollárért, mint mondtam az USA-ban már alig elérhető, mert már elfogytak a készletek, és soha nem láttam két dollárért, csak jóval többért. A UK-ben a legolcsóbb ár 2 angol font plusz szállítás. (De van amikor csak sérült vagy használt könyveket kapsz a legolcsóbb áron.)
A hozzáállásod; egy mezei fórumozónak (aki sokat ad a jól informáltságára) kételkedsz a mezei állításaiban, de a bulvár maszlagot azt eszed ész nélkül. Nekem nem kell linkekkel bizonygatnom az állításaimat, mikor úgyis mindenki azt gondol róluk amit akar. Na nehogymár csak kereszthivatkozások tömkelegével állíthatok valamit.
-
gV
őstag
válasz
venember83 #14120 üzenetére
Nem nyomja be eléggé a kuplungot? Nem ad gázfröccsöt visszakapcsolásnál?
eddig jó estém volt (épp most nyert a Detroit) na de ezt a hsz hiba lett volna kihagynom
egyiket sem kell kezelnie -na jó a box kiállásnál a kuplungot igen de az a váltó fülekhez hasonló kis fül amit csak meg kell pöckölnie- szal ezek miatt még biztos sosem ment tönkre a kocsija
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #14124 üzenetére
te elolvasod mire válaszolsz? azt írtam, hogy pontosítás végett....a múltkor is volt itt szó arról, ki a jobb pilóta, arra írtam, hogy ezt az F1 nevű dolgot megszerzett pontban mérik, aki többet szerez az a világbajnok. nem nekem kellene megfelelned, hanem saját magadnak kellene magaddal szemben olyan elvárásokat támasztani, és azoknak megfeleni, hogy ha mondasz valamit, akkor annak legyen eleje, vége, és közben tartalma is. nem egyszerűbb azt a mondatot úgy megfogalmazni, hogy érthető, és nem kell visszakérdezni? senki sem vádolt meg semmivel, ezért kár habzó szájjal ideülni..mindösszesen csak annyi volt a kérdés, hogy akkor miben első a könyv?
tényleg igaz, hogy minden ember magából indul ki..
-
hunnylander
őstag
Minden ember magából indul ki. Én nem szoktam készakarva hazudni. És rühellem, ha valaki feltételezi rólam, továbbá azt is, ha kételkedő kérdésekkel bombáznak lényegtelen témában. Mondom, amit mondok! Mondom, amit gondolok, mondom, amit tudok, mondom, amit akarok! És úgy, ahogy akarom! És nincs szándékomban állandóan bizonygatni az állításaimat, csak hogy megfeleljek neked.
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #14117 üzenetére
fontos, hogy mi alapján állítod azt amit, mondtál valamit, visszakérdeztem a pontosítás végett (hogy ne csak lövöldözz vaktában) légy szives, válaszolj a kérdésre. én sem azt mondtam, hogy ettől függ valami, egyszerűen tudni szeretném, hogy érted, honnan veszed amit állítasz.
-
hunnylander
őstag
'Car To Blame, Not Lewis' - Kimi
Jól mondja, jó fej ez a Kimi!
-
30z.Samu
félisten
válasz
venember83 #14120 üzenetére
Hát erről Kimit kéne megkérdezni hogy főzte meg a Merci motort, a Ferrari-ét eddig nem sikerült.
-
pH érték
aktív tag
válasz
!Overdose! #14114 üzenetére
Tisztában vagyok a dolgokkal, csak kb ilyen és hasonló dolgokat vágnak mostanában a fejemhez, akik esetleg nem szeretik Kimit.
-
hunnylander
őstag
Egyébként az mit számít neked? Semmit. Nem ettől függ, hogy Lewis milyen pilóta vagy milyen személy.
UK, darabszám és ezt még a 19 font sterlinges áron érte el, de nem tudom mit vártok, ennek a könyvnek megjelenésekor kellett nagyon népszerűnek lenni (az is volt), nem most. Az USA-ban meg el is fogyott az összes és jelenleg nem is elérhető, csak előrendelhető. (Azért fogyott el mert nem kellett senkinek.)
Mostanában jelenik meg a puhakötésű olcsóbb változat is.
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #14115 üzenetére
ok, hogy ő vezeti a listát, de akkor visszakérdezek: melyik országban, mennyi idő alatt, a könyv árában, vagyis a legtöbb bevételben, vagy eladott darabszámban vezeti azt a listát?
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #14104 üzenetére
Csak amikor még tíz másik életrajzi könyvet adnak ki Lewis Hamilton címmel (és megtévesztő borítóval), az azért keményen lecsökkenti azon könyv eladásait is aminek írójaként a könyv alanyát jegyzik, ráadásul amelyik drágább is mert pl. keményborítású és a legeredetibb. De a többi is legálisan van a piacon és azok is fogynak.
Mindezek ellenére a sporttal kapcsolatos életrajzi könyvek kategóriájában Lewis könyve vezeti az eladási listákat.
-
!Overdose!
őstag
válasz
pH érték #14105 üzenetére
Azt, hogy Kimi az egyik legkifinomultabban vezető pilóta az F1-ben és nem hajtja szét az autót! Ezt a széthajtás elméletet meg nem igazán tudom összeegyeztetni az F1-el! Max úgy lehet az F1-ben széthajtani az autót, ha nem vált el időben, de gondolom akkor meg leszabályoz! Az F1 gyakorlatilag pont arról szól, hogy "széthajtsd" az autót!
Gondolom nincs autód, ha ennyire nem látod át a műszaki részét a dolognak, de meglepődnél, hogy egy utcai autót is mennyi idő széthajtani!
-
Rick4
félisten
válasz
pH érték #14108 üzenetére
ha azt nézzük, hogy azon az utolsó körben kerékleszakadós versenyen addig nyomta, amíg le nem szakadt, az lehet, hogy sok embernek az ész nélkül kategória. emlékszem, félelmetes volt, amit csinált, tudta, hogy le fog szakadni, mégsem állt meg, de még csak lassabban sem hajtott. nem jött össze, de majdnem megvolt. utána kérdezték tőle, ezt miért csinálta, miért nem állt ki, azt mondta, ő azért jött ide, hogy megnyerje a versenyt. na, onnantól kezdtem el tisztelni.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Sanya595 #14106 üzenetére
Nem létezik az, hogy széthatja a kocsit? Ész nélkül nyomja neki.
(Amúgy én Raikönennek szurkolok, csak kíváncsi vagyok más véleményére, akik objektívebben látják a dolgokat) SZVSZ formula1-ben már alig észlelhető a pilóták közötti egyéni teljesítmény különbség, hisz itt már mindenki profi.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #14098 üzenetére
Születési anyakönyvi kivonat hiteles másolatát szívesen.
Egyébként most megsértődtem.
-
pH érték
aktív tag
Mit szóltok ahhoz a felvetésemhez, hogy Raikkönen nem tud vezetni, és az elért eredményeit kizárólag az autójának köszönheti?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hunnylander #14102 üzenetére
Én arra tippelek, hogy voltak páran, akik megpróbálták meglovagolni a hirtelen jött felkapottságot.
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #14102 üzenetére
szerintem a srác összekeverte magát Tiger Woods-szal...
bár el tudom képzelni, hogy az újságírók letámadták, ő meg elhitte, hogy szárt lett....
-
hunnylander
őstag
Legkevesebb 10 konkurense van a könyvnek. Biztos rossz üzlet.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest