Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Motion_Blur

félisten

válasz gV #14977 üzenetére

"A Spanyol Nagydíj után sokan lelkendeztek, mert úgy látták, hogy a McLaren és a BMW végre közelebb került a Ferrarihoz, ez azonban számomra azon ritka versenyek egyike volt, amelyeket reménytelenül unalmasnak találtam. Lehet, hogy az első négy befutó a célban mindössze hat másodpercen belül volt egymáshoz képest, ám az alaposabb elemzés sajnos kimutatja, hogy a küzdelem szorosabbnak tűnt, mint amilyen a valóságban volt"

Erről beszéltünk mi is ;)

• D@ni88

addikt

válasz gV #14977 üzenetére

Palikék úgy felidegeltek, de hát sztem látszott is hogy spórolnak... hova hajtsák szét a motort. elég volt bebukni az első futamot :( pedig ha az jól sikerült volna áááá akkor Kimi már 35 pont körül lenne minimum ;)
    amúgy a 2. futam óta fullra az volt az érzésem hogy nagyon erős a cucc, csak nem mutaják ki teljesen hogy mi az erejük. Mondjuk igazuk is van :D mert ha túl erősek lnnének akkor menne a gyanúsítgatás, hogy valami nem megengedett dolgot használnak. mint pl a rugalmas padlólemez, mint 1 évvel ezelőtt. mondjuk nem tom arra is hogy jöttek rá, mert nem sok ember látja az alját sztem ;)

Ferrari powa ;)

Aktív témák