Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Na majd Monaco-ban....

Egyébként Massa azzal elég nagy szívességet tett Lewis-nak hogy nem nagyon védekezett, ha 2-3 még körön keresztül feltartotta volna akkor nem lett volna meg a 2. hely. Mondjuk lehet hogy direkt nem kakaskodott hisz így ő is 2 ponttal közelebb kertül Raikkonen-hez.
-
hunnylander
őstag
Koszonjuk Bridgestone!

Lewis: "The reason we went with the three stopper was that Bridgestone were concerned. They thought the tyre was going to fail like it did last year and they made us do a tree-stop as it was the safest route to go. Unfortunately that put us in not such a strong position to win the race.
"However I am given a problem and I deal with it, that is why I still believe we are the best. I have to say a big thank you to the team for doing a great job in the pitstops."
Lewis: "Azert valasztottuk a harom kiallast, mert a Bridgestone aggodott. Ugy gondoltak a gumiabroncs tonkre fog menni, ugy mint tavaly [defekt], ezert ravettek bennunket egy harom-kiallasra, mivel az biztonsagosabb. Sajnalatos modon ez lerontotta az eselyunket a gyozelemre."
Ezzel kaptam egy problemat, de megbirkoztam vele, ez az amiert ugy gondolom, mi vagyunk a legjobbak. Nagy koszonet a csapatnak a nagyszeru munkaert a boxban!"
-
hunnylander
őstag
McLaren chose three stops over tyre fears
"And with Lewis we had a bit of a structural concern on the tyres which we discovered in practice and we discussed it with Bridgestone and took a decision on safety to run three stops.
-
hunnylander
őstag
Haug: "Lewis meglepte Massát, és minket is. Ha nincs ez a manőver akkor nem tudtuk volna megszerezni a második helyet. Örülök, hogy jó tempót diktálhattuk és sikerült csökkenteni a lemaradást."
Yeah, yeah, yeah! Oriasi elozes volt!
Well done, 'ruthless overtaker'! -
válasz
D@ni88
üzenetére
Elvileg tudok, de ahhoz először ki kéne írni dvd-re, h meglegyen egészben aztán kivágni Kimi rajtját, aztán kiírni azt is dvd-re, aztán fel a gépre, aztán divx, aztán youtube v email.
Ennél könnyebb lenne, ha lenne sportklub-od mert akkor este 7től nézd meg, a rajt után a SC időszak alatt visszajátszák a rajtot fentről is meg Kimi belsőjéből is. -
Visszanéztem a rajtot párszor. Egyáltalán nem értem (na jó értem és tudom) hogy Kova miért csinálta ezt. Massával nem tudott mit kezdeni, de Hamilton előtt volt, ráadásul egy balos kanyar előtt bal oldalon, beljebb mint Hami. Simán elfordulhatott volna másodiknak. Azonban a féktávon, nemhogy kicsit a külső ív felé húzott volna, és abszolút nyerő helyzetbe került volna a csapattársával szemben, sőt még csak nem is maradt "középen", hanem fogta és behúzódott a belső ívre, teljesen értelmetlenül. Igaz, hogy a 2. kanyar egy jobbos ív, de azt középről símán bevette volna Hamilton előtt. Ehelyett bement belülre, és az ekkorra mellé érő Kimit egyszerűen belenyomta a falba. Kimi mit tehetett fékezett, erre vesztett 2 helyet Kubi és Alonsoval szemben.
Már a Barcelonai start is különös volt, amikor Kubicát úgy döntött Hami, h hirtelen mégis jobbra előzi, majdnem nekiment Kovának, és erről 1 szó se esett, se lassítás se nyilatkozat. Most viszont, mint valami automata, észrevette, hogy jobb helyzetben van, mint Hami, és már húzott is befelé... Most őszintén, ha valaki egy balos kanyarhoz közelít, úgy, h előrébb van, mint a jobb oldali amúgy jobb íven érkező, akkor 100-ból 100x mit csinál? Kicsit rálegyez jobbra, és befordul előtte. Vagy leglább marad a helyén, és befordul előtte. De hogy helyzeti előnyét feladva, bemenjen vissza a belső ívre és lassítson is.
Nem akarok Hami szurkolókat sérteni, mert gondolom nem Hami kérte tőle. A tavalyi évig nálam nagyobb Meki szurkoló se sok volt, szóval a csapatot úgy érzem az elfogultság vádja nélkül kritizálhatom, de ez tényleg eszméletlen. A sajtó mitől volt hangos? Hogy a Mekinél egyenlők a pilóták. Mi volt a másik? Hogy Hami "készen ál" a vezető pilóta szerepre... kis ellentét... De hogy ez a szerencsétlen Kovalainen ha csak meglátja Hamit már húz is a másik irányba? Nem értem. Nyilván elegánsan a boxtaktikával játszva is ki tudnák cserélni Őket. De ne így. Az már az én bajom, hogy ezzel elcseszték Kimi versenyét is, de Kovalainent ennél sokkal többre tartom, bár nem derült ki, h neki v Haminek kellett több benzint cipelni, mégis megelőzte a pole-ért folytatott küzdelemben, erre az első kanyarban már el is engedi.
Még annyit ehhez, h Kova nyilatkozta, hogy Massa ellen mindent meg fog tenni az első kanyarban, csak az a baj, h ezt a belső ívre húzódást akkor csinálta amikor már Massa méterekre volt tőle, semmi előnye nem származhatott volna ebből. Szerintem hirtelen nem tudott mit kezdeni azzal, hogy jobb helyen volt mint Hamilton, nem gondolkodott, csak ment a rossz irányba...A másik furcsa dolog, h eddig a versenyig a Ferrarinál váltogatták a benzinmennyiséget. Most viszont Barcelona után újra Kimi volt nehezebb ráadásul nem 1-2 hanem 2-3 környi naftával. Nem tudom, nem a váltóhiba miatt tették-e biztonsági taktikára, és hagyták Felipét menni a könnyebb kocsival a pole-ért. Értelme lett volna, mert ha Kiminek baja van minek tartsa fel Massát.
-
Gyusz
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Oké, én is jobban örülnék, ha Nakajima nem kaszálna el másokat (főleg nem szerelőket), de néhány negatív megmozdulás mellett van pozitív is, Piquet viszont amikor nem bénázik, akkor nem is csinál semmit a pályán.
A Toyota viszont mintha megint lemaradt volna egy kicsit a fejlesztésekkel, akárcsak a Williams.
-
D@ni88
addikt
Valaki tud egy belső kamerás képet adni Kimi rajtjáról?
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Rosszul emlékeznék? Az elő szokott fordulni. Akkor elnézést kérek a gyanúsítgatásért.
(#15586) Gyusz: Nakajima valóban szerzett már 5 pontot ebből 1 3 pontot puszta szerencsével, kb. mint Zsoltikánk, 2 pontot tényleg megérdemel.
Viszont rémlik pár eset amikor kaszálta azt aki előzni akarta vagy épp előtte fékezni mert egyet. De ő már talán belerázódott.
Piquet pedig jött a nagy arccal és sehol semmi.
Majd jön a helyére egy csaj. Flavio biztos felveszi ha elég jó
.(#15587) hunnylander: Amíg csajt is mutatnak valaki apjával, addig nincs gond.

-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szalljatok mar le rolam!

Inkabb azon temazzatok, hogy Massa pereputtyat milyen sokszor mutattak a kozvetitesben, irgum-burgum.

-
Gyusz
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nakajima viszont szerzett már 5 pontot, meg volt néhány szép előzése is, Piquet viszont nem értem mit keres még mindig a pályán? Mondjuk én Kovalainen-ben sem látom azt az igazi tehetséget, klasszist, vagy nem tudom minek nevezzem, bár tavaly Japánban második volt és hamarabb összeszedte magát, mint Piquet.
Monacoban győzzön Alonso, hátha mégjobban összekapja magát a Renault.
-
madster
tag
Barcelonához képest nagyon jó kis futam volt. Végre magára talált a meki, csak a bmw nem. Bár egyáltalán nem a szívem csücske, de nagy grat Hamiltonnak, szépet ment ma.
Red-Bull és Renault most a középmezőny elején, Toyotáék visszaestek.
gV: Azért nagy tételben nem fogadnék rá, sztem várjuk ki a végét.
-
manutdzoli
senior tag
Massát itt nem lehet megverni
Hihetetlen.Hamilton produkciója is szép volt. -
Vistaboy
veterán
"Nyomom, mint a pokol..."

Nekem ez a beszólás tetszett legjobban...

Jó futam volt.

Gratula, Massa, Hamilton, Kimi és Kubica. És persze Alonso és Webber is jók voltak.
Nagyon jók kezdenek lenni a BMW-k...

-
PazsitZ
addikt
Eddigi teljesítményük alapján Piquet és Nakajima elég rossz vásár volt.
(#15573) 7Heads Drago: Egész futam alatt Hamilton istenítését szeretnéd hallgatni vegyítve egy kis Meki ellenes összeesküvéselmélettel?
Mondjuk a jelenleginél lehet ez is jobb lenne
(#15566) Peat;) : Kovalainen helyett is egyszer Webbert hajtogattak

Tegnap Coulthard is Renault-s lett. (bár ott legalább a motor renault)
Aláírásgyűjtésben benne lennék.
-
-
Zoza24
senior tag
Monacoban Kubica fog nyerni

-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ez egyszerűen nevetséges...
Ne olvasgass annyi Andersen-t mert rosszat tesz. -
Peat;)
veterán
Ez a futam után szerintem megint ideje lenni megpróbálkozni egy aláírásgyűjtéssel az RTL Klub szakkommentátori személykérdésével kapcsolatosan. A futamon a legaranyosabb talán a Kova-Glock csata volt, kb. 8-szor mondta el Palik a Trulli nevet Glock helyett. Felháborító mik mennek az országban? Nem, már megszokhattuk
, na de hogy már a sportműsorban is az ismerettségi kör a pénztárca döntsön az nonszensz.A futam kicsit unalmas volt, grat Alonsonak! Jöhet a BMW befogása

-
(Kolombusz)
veterán
A közvetítés a szokásosnál is rosszabb volt.
Volt Massa papa és volt Hamilton apuka is a képernyőn éppen eleget.Egyébként elég gyenge futam volt, Kováék előzgetései hoztak egy kis színt az egészbe.
Alonso a Renaultval szépen hozta azért a hatodik helyet. -
Gyusz
őstag
Megint jó szar közvetítés volt, áh, kellett vagy két kör, mire rájöttek, hogy nem Kimi rontotta el a rajtját (igaz időmérőn meg nem kéne annyit hibáznia, mindig sokat veszít emiatt) és még egy ponttáblázatot sem képesek rendesen elolvasni. Egyébként a futam sem volt valami hú de izgalmas, Piquet pedig monnyon le!
-
30z.Samu
titán
Bravo Massa! Bravo Hamilton!
Egyre élesebb a meccs! Kubica és Alonso is jó volt. -
Tudom nincs "ha" de HA nincs az elcseszett rajt, Kova miatt, elindul rendesen és kihúzódik a külső ívre Hami elé. (tényleg mi a búbánatért maradt bent? Massával nem tudott mit kezdeni, ez tényleg csak arra volt jó, hogy Hami mehessen Kimi meg beragadjon) Tehát ha Kova csinálja amit kell, akkor a külső íven 2.-nak fordul, Kimivel a seggében. Mentek volna egy tempoban (ahogy ment Hami Massával) az első Mekis kiállásig, akkor Kimi mehetett volna Massa után, és a 2-3 körrel több benzinével még esetleg meg is fogta volna a brazilt. A végén pedig a Meki taktikája arra lett volna jó, hogy Kubica ne jusson el a dobogóra.
Sajna nem így lett.
(Palikék mondják most h mert Kimi elrontotta az időmérőt de sztem ez hülyeség, neki volt a legnehezebb a kocsija, így is 3 tizedet kapott. Palik szerint Hami 20 mp-et adott Kiminek mert 1-et többx volt kint... Az h a könnyű kocsival milyen köröket ment... mennyire hülye anyám!) -
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Azért nem kell mindenben szándékosságot látni. Nyilván Kova szívesebben fordult volna el a második helyen.
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ezek mindig is hülyék voltak.

-
7Heads Drago
veterán
válasz
Bandit21
üzenetére
Kova azt direkt rontotta el Kimi miatt, illetve ha Massa egy kicsit jobban feltartja Hamiltont, lett volna még esélye.
Ezek Hülyék. Mit beszél ez?
Kubicának ugyanannyi pontja van mint Hami-nek? Ezek nézik néha a tabellát?
Massa úgy nézle mintha: Bekaphatjátok estére lányok, az enyém a leggyorsabb. -
Utólag viszont nem értem Kimit, milyet hibázhatott, a q3-ban Massánál nehezebb volt 2-3 körrel, ez símán 3 tized. Haminál nehezebb volt 5 körrel, és csak ezredek döntöttek.
A rajtot nagyon sajnálom... -
shaggy
aktív tag
Egy újabb versenyen vagyunk túl!
Massa itt verhetetlen!!!

Kovalainen maga alatt vágta a fát azzal a gyönyörű rajtal!
Raikkonen kár hogy picit elrontotta a rajtott és beragadt Kubica mögé akkor talán 2 is lehetett volna!
Coulthard is szépet ment most sem az ő sem más kocsiját nem törte össze!
Ha jól tudom eddig mindig történt vele valami izgalmas!Trulli nyomta mint pokol

-
Vandit.
addikt
Ejj, ha Kimit nem tartja fel Kova a rajtnál...
-
Kiminek lett 35 pontja, Massa-Hami 28-28-al 2.
-
AMD Power
titán
Király voltál LH!!!

-
Oliverda
félisten
Szép volt Hami! Ez felért egy győzelemmel.

Ejj...ha meglett volna tegnap a pole. Persze itt nincs olyan hogy ha...
-
Hát Haminak elmúlt a szemcsésedés, Kimi akkor közelebb ért, most meg újra tapad.... nagyon kár azért az első Kubica mögött eltöltött első etapért. Az ott beszedett 6-7 mp kellett volna ide, és akkor nem lenne semmi baj. Ez van...
-
7Heads Drago
veterán
Nyomom mint a Pokol! /Trulli/
Szép teljesítmény Kovától. Kap mindjárt egy kört Hamitól. -
pH érték
aktív tag
Kulcs csomó?
-
7Heads Drago
veterán
Gyerünk Kimi
Go előzni!
Zavard le a pályáról -
Rosberg azért tud szép dolgokat!
-
Na és remélem most kiderül, h uaannyi benyával, ki-mit tud, Haminak lesz 1-2 rossz köre amíg megmelegszik, aztán 1-2 szemcsés aztán a végére meg jó. De kár Kiminek a verseny elejéért...
-
Oliverda
félisten
Fasza!

-
7Heads Drago
veterán
Nagyon nyomja Hami.
Reménykedem Kimiben.
Oliverda: Nem veszek. Mert szarok az utak itthon. -
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ne is, vegyél inkább Ferrari-t.

-
7Heads Drago
veterán
Nem veszek mercit ha megelőzik Kimit.
-
Istenem milyen okosak tudnak lenni most... ez valami felháborítő, és amit végképp nem értek, hogy Őket innen nem lehet kitenni kirúgni, mert Ők az "eszek" az rtl-nél a motorsporthoz, miközben totál gógyik hozzá. Még most is azon háborognak, hogy Massa miért nem volt erőszakosabb Hamival, kérdem én mi a búbánatnak? Tudta jól h Hamit mindenképpen elveri, akkor miért ne engedte volna el?
Az fogja eldönteni a 2. helyet, hogy Kimi mekkora forgalomba érkezik a csere után. Ráadásul Hami kiállása már rövidebb lesz, mert kevesebb benya kell majd neki. Érdekes lesz.
Sajnálom a rajtot, Kimit én a 2. kanyarban már 2. helyre vártam, és ha nincs Kovának baja, meg is lett vna... -
Integra
titán
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
Drizzt
nagyúr
Valahol nem lehet nézni, hogy ki éppen mennyire van lemaradva kitől, interneten? Mondjuk körök végén frissített állapot szerint?
-
Amúgy a végére, ha Haminak nagyon bejön a sokx könnyű kocsi, akkor Kimit esetleg megfoghatja, bár mögötte van, és még 1x ki kell jönnie mindkettőjüknek. Kubica nem jött be 3. nak, nem tudom, ha jó a rádiója és tudja h nyomni kell, bár sztem nyomta ahogy tudta.
A 2. helyért viszont most végre kiderül, h mi van akkor ha az utsó etapban a ferka keményen a meki lányon van, mert Kimi-Hami között nincs sok. -
pH érték
aktív tag
Kérdés, hogy lágyon mit tud a Meki.
-
És én ezt 14:31-kor mondtam, akkor mondtam, h Massa, Kimi és Kubi v esetleg Hami lesz a 3. Fél óra alatt nem jöttek rá, nem is gondoltak rá, amikor mégis, akkor se hitték el... és PÉNZT kapnak érte, és "szakkommentátorok" Wéber Gabi nincs itt, mert a Ringen versenyez, de Czollner azért odaszólhatott volna, h kedves Laci OLYAN HÜLYE vagy mint a ...
-
Macka
veterán
Gondolkodik valaki a Mclarennél?

-
ANYÁM ANYÁM ANYÁM ezek közvetítenek ezek ááááááááááá!!!!
-
7Heads Drago
veterán
Ez 3 kiállás.
-
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bejött amit mondtam!!!! Végre bemondták Kubicának h Hamival versenyez, mert pont 20 mp-re van tőle, de Ő már csak 1x jön Hami meg 2x!!!
-
VÉGRE LEESETT NEKIK!
-
Mekkorát fog nézni Palik és "Gyulám" amikor 25. körrel a vége előtt kijön Hami, és kap kb 12-17 körre benyát...
-
Oliverda
félisten
Ezek hülyék, Kova jön.
-
Massának nem is volt értelme harconi Hamival, mert már rég szóltak neki a fülére, h Hami 1-el többx jön. Feltartotta amíg tudta. Aztán úgyis elengedte vna.
Annyira hülyék h nem fogják fel h most Kova jön... -
7Heads Drago
veterán
De birka ez a Massa!
-
Oliverda
félisten

-
Hami 17 körre kapott elég benyát, a 42. körben. Ergo jönnie kell a 25.-ben benzinért. Nem fogja azt a 25 kört lágyon lenyomni. Lesz még egy 18 köre újra keményen és a végén egy rövid lágy etap. Ezért mondom, h Kubi lesz a 3.
-
Jofi81
őstag
Kimi szépen megcsinálta!

-
7Heads Drago
veterán
Sehol nincs Kubica.
Hihetetlen. El se hiszem olyan szép.
Hami ha nem tud előzni bajban lesz a végén.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Macska topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Well done, 'ruthless overtaker'!
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, na de hogy már a sportműsorban is az ismerettségi kör a pénztárca döntsön az nonszensz.