Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1843) doc


doc
nagyúr

sziasztok!

csak gyorsan bejelentkeznek, ugyanis tegnap ota egy 2000-es evjaratu Focus 1 (1.6 benzines kombi, Trend felszereltseg) tulaja vagyok :)

Illetve ket kerdesem van:

1) az autohoz csak 1 kulcs van. nem taviranyitos, sima manualis, "hagyomanyos" modon nyitja az ajtot, viszont immobilizeres. Ha szeretnek meg egy kulcsot, akkor ugye ezt csak Ford markaszervizben tudnak nekem adni? Mi a menete pontosan egy masodik kulcshoz jutasnak? Siman bemegyek az autoval es az egy szem kulcsommal, es X osszeg leszurkolasa utan kijovok ket kulccsal? Vagy vinnem kell valamit?

2) kb. 300 km-t tekertem bele, remekul mukodik, ugy nez ki nagyon jo valasztas volt. Egyetlen problemat vettem eszre: egyszer csak elkezdett vilagitani a motorhiba, a toltes es az olajnyomasjelzo lampa. Mivel pont egy busz mogott alltam, gyorsan levettem a gyujtast es ujrainditottam, azota semmi hasonlot nem lattam. Ket dolog jutott eszembe ami esetleg szamithat: 60-70 km autopalya utan budapesti dugoban totymorges, tehat gondolom rendesen meleg volt a motor. A masik hogy a kocsi eleg rendesen orral lefele allt a lejton.
Mivel eleg fura hogy a harom fenti lampa egyszerre egett, es az ujrainditas megoldotta, valami kisebb elektronikus problemat sejtek, ha valakinek ismeros a problema, adhatna tippet hogy mit erdemes megneznem :)

MOD:
majd' elfelejtettem, van egy harmadik is:
3) a jobboldali visszapillanto burkolata hianyzik (az elozo tulaj elmondasa alapjan leloptak egyik este az utcan), van valakinek tippje hogy honnan lehetne csak ezt a burkolatot megvenni/megrendelni? (nyilvan nem akarok egy komplett tukrot venni, kiveve ha csak igy megoldhato, viszont akkor leginkabb bonto marad)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.