- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
V.Stryker #2297 üzenetére
igen, érdemes, meg kellett volna, én is ezt vallottam mindig, de most ott és akkor ez nem tűnt szükségesnek. lehet hiba volt, nem tudom, ez majd akkor derül ki amikor a biztosító elbírálja az ügyet.
tudod ez olyan, hogy gondol az ember valamit, meg van egy véleménye, aztán amikor éles helyzet van, akkor lehet tök máshogy alakulnak a dolgok, máshogy dönt, akár a sokk hatására, akár más tényezők miatt. nem arról van szó, hogy pánikba estem volna, teljesen higgadtan meg célszerűen kezeltem a helyzetet.
szóval igen, célszerű rendőrt hívni, de szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hányan hívnának ilyen esetben. mindenki szabadulni akar, 99%-ban teljesen flottul lemegy az ügy enélkül is, sír a gyerek, esik az eső, stb. szerintem ha nincs személyi sérülés, vagy komoly anyagi kár, a legtöbben nem hívnának.
persze nem magyarázom a bizonyítványt, hoztam egy döntést, csak elmeséltem a hátterét.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
DeFranco #2296 üzenetére
Ettől még érdemes rendőrt hívni. Egy ismerősnek is volt egy tök egyértelmű ilyen balesete...kapuljból kitolattak rá. A másik elismerte, de a biztosítója ott szarakodott vele, hogy nem egyértelmű az eset. Ők hívtak rendőrt. És végül a biztosító akkor fizetett csak, amikor a rendőrségi vizsgálat eredményét is becsatolta.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
radi8tor #2283 üzenetére
nem, sávot váltottam (bőven ésszel, megvolt a követési mögöttem, figyeltem rá) neki meg nem fogott be a nankang nyári "sport" gumi, és rámcsúszott mint szappanos hal egy vödör takonyban. gyakorlatilag nem lassult. pedig nem volt öreg gumi, 2014-es.
meg kell még nézni valahogy (nem tudom hogy és ki által) de ha kis szerencsém van csak a műanyag sérült mögötte a merevítés nem. akkor meg lebiztosítózzuk és csere. már most riogatnak, hogy hány olyan eset volt, hogy a helyszínen elismerte, utána meg letagadta, de egyelőre bízok.
felvéstem szépen a kéksárgára a gumi típusát is meg írásban is elismerte a felelősségét.
@Dorien: kösz
@SzlobiG: mi volt?
-
Matthisa
tag
Sziasztok!2000es mk4(5)ös Fiesta hátulja kopogott,lengéscsillapítok elengedték az olajat,úgy alakult hogy ma megcsináltuk a cserét, lengéscsillapító plussz felütésgátló csere,de a jobb oldala még most se tökéletes(kicsit koppan) és elkezdett pattogni remegni a kocsi!Mi lehet az oka vajon?Előre is köszönöm!
-
-
DeFranco
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani Budapesten valami normális bontót? Benzines MK3 mondeóhoz keresnék kiegyenlítő tartályt, aminek fent két "csöcse" van.
Ha valaki tud segíteni, ne habozzon.
-
Goose-T
veterán
Ott van az a rugó a bal oldali pálca felfogatásánál, csak a második képen úgy látszik, mintha ki lenne akadva. Találtam itt egy képet, amin jobban látszik, hogy is kéne annak a rugónak állnia.
Szerk.: itt egy leírás, hogy kell megszerelni, házilag is kivitelezhető.
-
-
Atlantis
veterán
Tehát nincs még meg a külön felnid? Ez esetben legolcsóbban úgy jössz ki, ha mindig átszerelteted a gumit a mostani felniszettre és akkor a TPMS-sel nem kell kínlódni. Persze így az alufelni hamarabb tönkremehet a téli hatások miatt, de X év múlva egy felniszett vásárlása anyagilag lehet nem rosszabb, mint megvenni és fenntartani egy külön garnitúrát télre. Lehet amúgy szenzort külön is venni, kérdés megér-e plusz 40-45k-t egy külön téli szett belőle.
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Le szeretném venni a középső visszapillantót. Hogy jön le roncsolás mentesen?
A hátsó ajtó mögötti üveget is ki kéne vennem (kombi). Ez ragasztva van? -
salesman
őstag
Üdv mindenkinek!
2008-04-10 Focus 1.8 TDCI diesel KKDA motorkódú autóm van.
Mostanában gyakran rángat a motor, nincs benne erő, hiába nyomom, 2000 fordulat fölött elkezd dadogni, lelassul.
Egy ismerősöm rátett egy műszert, P0089 hibakódot irt ki az alábbi szöveggel:
Üzemanyag nyomás szabályzó teljesítmény
ÁllandóMi lehet a hiba, tanácsok, ötletek?
Előre is köszönöm!
-
_ATi_1
senior tag
Üdv!
Jövő héten szeretném lecserélni a kerekeket télire, bár még nem vettem meg őket.
A jelenlegiben vannak TPMS szenzorok, ha nem tévedek, mert kaptam már figyelmeztetés alacsony keréknyomásra. Ebben az esetben külön lehet venni TPMS szenzorokat a téli kerékbe, vagy mi a bevett szokás? -
erik365
senior tag
válasz
SpaceKombajn #2258 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Mk1-es Mondeoba milyen izzó megy előlre? H1, vagy H7?
Néztem neten H1-et írnak, de régről mintha H7 derengene.
-
Matthisa
tag
Sziasztok!Ford Fiesta Mk4(5) hátsó lengés csillapító csere előtt állok!Mit érdemes cserélni még e folyamat során?Felütés gátlót porvédőt azt vettem.Toronyszilentet és csapágyat érdemes venni?Előre is Köszi!
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
2005-ös MK3 Mondeomban a vezető oldali ülésfűtés nem megy, ami tekintettel arra, hogy lassan-lassan elég hideg van, kellemetlen. Mondhatni k*rvahideg a bőr.
Olvasgattam a neten, és találtam egy leírást, ami szerint ez viszonylag általános hiba, elnyírja a vezetéket az ülés maga. Még nem szedtem ki az ülést, mert a hűtés rendben működik. Kérdés az, hogy egy vezeték vezérli a két funkciót, vagy attól mert a hűtés megy, még valóban elszakadhatott a fűtést vezérlő drót? Mit nézzek még meg esetleg mielőtt nekiugrok? Az anyós oldal rendben van, az szuperül fűt.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmgyűjtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest