Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz Kernel #18116 üzenetére

Én 6-7 éve folyamatosan használom a hibernálást, soha semmi bajom nem volt vele. 1-2 hetente érdemes volt leállítani estére teljesen, a windows frissítések miatt sem ártott ez, amíg voltak XP-re, nem volt kékhalál, nem kellett újratelepíteni vagy ilyesmi, nagyon stabil kis kép most is nagyon megszerettem. (Otthonra netezni, skypolni, időnként dolgozni bőven leég volt a Fifa 10, NHL 07-09 játékok is még szépen elfutottak, az ati X700-on, csak eléggé zúgott, fűtött az asztali gép sokkal halkabb.)

"Sokkal többet ér, hogy ha elalszom egy sorozaton, epizód lemegy, gép leáll, utána a TV is kikapcsol, mert nem kap jelet, és ennyi." Én már a régi notimon is kitettem ikonként a hibernálás ikont az asztalra, rákattintottam, ennyi volt a hibernálás, a kapcsológomb megnyomása után meg kb.15-20 mp alatt felállt a rendszer kb amennyi idő alatt elhelyezkedtem a széken, nekem ez volt az ideális.

Az hogy a hibernálásból felébredjen, billentyűvel ki lehessen kapcsolni, minden billentyűvel meg lehet oldani, egy hibernálás, kikapcsolás ikont kell készíteni és hozzá lehet rendelni bármilyik funkciógobot pl. én az F8-at rendeltem hozzá, mert az új billentyűmön valamiért nincs sleep, power gomb. De mostmár úgyis mindegy, mert a Windows 8-on alapból mindenkinek egy hibernálást szerű dolgot csinál a rendszer én nem félek tőle, nekem semmi bajom nem volt vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés