Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz Kernel #18116 üzenetére
Én 6-7 éve folyamatosan használom a hibernálást, soha semmi bajom nem volt vele. 1-2 hetente érdemes volt leállítani estére teljesen, a windows frissítések miatt sem ártott ez, amíg voltak XP-re, nem volt kékhalál, nem kellett újratelepíteni vagy ilyesmi, nagyon stabil kis kép most is nagyon megszerettem. (Otthonra netezni, skypolni, időnként dolgozni bőven leég volt a Fifa 10, NHL 07-09 játékok is még szépen elfutottak, az ati X700-on, csak eléggé zúgott, fűtött az asztali gép sokkal halkabb.)
"Sokkal többet ér, hogy ha elalszom egy sorozaton, epizód lemegy, gép leáll, utána a TV is kikapcsol, mert nem kap jelet, és ennyi." Én már a régi notimon is kitettem ikonként a hibernálás ikont az asztalra, rákattintottam, ennyi volt a hibernálás, a kapcsológomb megnyomása után meg kb.15-20 mp alatt felállt a rendszer kb amennyi idő alatt elhelyezkedtem a széken, nekem ez volt az ideális.
Az hogy a hibernálásból felébredjen, billentyűvel ki lehessen kapcsolni, minden billentyűvel meg lehet oldani, egy hibernálás, kikapcsolás ikont kell készíteni és hozzá lehet rendelni bármilyik funkciógobot pl. én az F8-at rendeltem hozzá, mert az új billentyűmön valamiért nincs sleep, power gomb. De mostmár úgyis mindegy, mert a Windows 8-on alapból mindenkinek egy hibernálást szerű dolgot csinál a rendszer én nem félek tőle, nekem semmi bajom nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- WD Gold 18TB 3.5" 7200rpm 256MB SATA GARANCIÁLIS
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- ORICO M2P2-C3-C NVME M.2 SSD Duplicator Klónozó olvasó állomás
- Adata Legend 710 1TB GARANCIÁS!
- HP ProLiant DL ML Gen8 Gen9 Gen10 SFF 2.5" SAS SATA HDD SSD Caddy tray keret tálca 651687-001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest