Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    Sziasztok! Van egy Samsung 850 Pro SSD-m és egy nagy gondom. Rendszert migrálni nem lehetett, mert a nyitott fájlokat, azaz a fél wint nem viszi át. partició-visszaállítás sem működött. Viszont 3 extra partíciót is találtam rajta (az elején)!

    Amikor kettéosztottam, keletkezett egy 128MB-os az elején. Amikor a wint feltelepítettem, újra kellett particionálni, mert nem volt hajlandó felmenni. Ezután viszont most van egy 300MB-os rendszerhelyreállító particióm, egy 100MB-os win töltő, aztán ott a 128MB-os SSD rendszer (vagy mi), csak eztán jön a 2 létrehozott partició. Hát noooormááális??? Megpróbáltam lemezkezelővel eltávolítani a particiókat, de megszívtam. Sikerült ugyanis dinamikus lemezzé konvertálnom, a 128MB-os 3.-at levettem. Most van egy 300 + egy 100MB-os + egy 122GB-os particióm, de egyikkel sem tudok mit kezdeni! A 2 kicsi az elején törölhetetlen, a nagyobbnak így nincs értelme, és átformálni sem lehet MBR-re, már 5 partició managert kipróbáltam, egyik sem tud vele mit kezdeni, ahogy win lemezkezelő sem, mi több, ha indítok egy win telepítést, az sem megy fel rá, sem formázni nem tudja a particiókat. Most WTF, mit lehet tenni? Csak annyit akarok, hogy 2 particióm legyen (így a win nem csinálná a 100MB-osat sem az elejére), egyiken a rendszer, másikon meg a szoftverek. :O

    Amúgy szimpla win betöltési ideje csippantástól 14mp volt, és semmi extra nincs telepítve a rendszeren kívül, nem tudom, hogy jöhet ki 4mp betöltési idő másnak (fast boot bekapcsolva).

    Előre is köszönöm a felvilágosítást! :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés