- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van valami híred?
-
Soderes
senior tag
Ugyan, én nem ismerem Rawulf kollégát. Nem futottam össze vele sehol itt fent eddig.
De így látatlanban is kívánok neki jó egészséget!
A gyógyulásban pedig tovább a Lenini úton.
Előre, mint a proletárok!Várjuk vissza!
-
-
Graphics
Jómunkásember
Android Dual Simes topicban adott tanácsot még "tinikoromban" 2014-ben, amikor az első kínai telefonomat rendeltem meg.
Illetve szerintem privátban is értekeztünk, csak egy időben kitakarítottam a teljes listámat, és így 2016 előttről nem találok levélváltásokat.
Aztán még találkoztunk a Redmi Note 4 topicban is.
És úgy rémlik sokszor olvastam tőle-általan kínai rendelések kapcsán, amiért nagyon hálás vagyok, mert nagyon jól esett az, hogy kintről olcsóbban kaphatok meg jobb cuccokat sokszor.
Függőséget tud okozni, jó értelemben.
Jobbulást, gyógyulást, mielőbbi felépülést Rawulf!
-
válasz
Gargouille #5 üzenetére
Továbbítani fogom és nagyon szépen köszönöm !
-
Gargouille
őstag
Bár nem ismerem Rawulf kollégát, de remélem nem baj, ha azt üzenem neki, hogy bármi is történt vele erőt és kitartást kívánok a felépüléshez, álljon talpra mihamarább, hogy lehetőséget adjon rá, hogy én is megismerhessem.
-
-
-
szente
addikt
Rajta keresztül jött be kínából az első Xiaomi (MI2s) telefonom még 13-ban. Visszaolvasva az üzeneteket, nagyon kedves és türelmes srác lehet. Segített Pay Pal fiókot is létrehozni. Kétszer volt dolgunk egymással, összesen 126 üzenetváltásunk volt, úgy hogy innen is elnézést kérek, ha nehéz eset voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest