Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Nézegettem az AMD AHCI drivert 06. hóban az akkori friss Catalyst megjelenésekor. De nem tettem fel, és maradt az MS Driver (W7x64). Most vidéken vagyok, de majd hétvégén megnézem ezt az amd-s drivert, mert úgy emlékeztem, hogy a telepítő dátuma friddült, de belül ugyanaz maradt driver verzió.
Akkor most, hogy friss, akkor TRIM is megy benne?Amúgy tesztek szerint gyengébb az AMD chipset teljesítménye a meghajtókezelésben. Tudom, hogy a hétköznapi használat során nem lehet észrevenni a különbséget...
cszn: nálam 11 hónap alatt ment 3200 üzemórát az SSD...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest