Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Távozz, DC Comics felkent szent prédikátora, istenkáromló beszédeddel ne szennyezd a Marvel csarnokait!

Menj el és ne gyere többet vissza!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pali1119
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Cannesben volt, igen, és egyfajta promóciós plakát, hogy a pénzemberek adjanak rá lóvét.
Foxcatcher trailer jónak tűnik ez is, Steve Carell, Tatum na meg Ruffalo. Cannesben már bemutatták és szerették a filmet, plusz Carell-t is.
(#41595) .LnB
look at my muscles!
-
.LnB
titán
válasz
student
üzenetére
Mi?Mi?Mi? Mi jó ebben szerintetek? noxvill említette, hogy helyén kell kezelni. Na én most szerintem nem fogom. Ez egy Bosszúállók paródia, más karakterekkel. Sőt igazából nem is paródia mert az is inkább viccesre vette a figurát (thx PG-13). El vannak ájulva az emberek ettől a trailertől, de kérem ez egy l*****sz

Látványos lesz ennyi. De manapság mi nem az?Áhh na mind1, sorry ha valakinek beletapostam a lelkébe (megint)

Inkább ezt tessék nézni:
Lost River - Official (Teaser) Trailer
Ryan Gosling rendezi és Matt Smith főszerepben, és milyen izmos
a mi kis Doktorunk. Ez érdekes, felkelti a figyelmemet, nem úgy mint a 40. ctrl+c; ctrl+v Bosszúállók film.! 
-
Sir Pocok
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Nem is fog, ahogy én vettem ki a nyilatkozatokat utána, mostantól minden Marvel film csúszni fog tőlük legalább egy héttel. Ráadásul írtó kis piac vagyunk ahhoz, hogy pampogjunk miatta.
-
xenom0rph
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Pestiként könnyű mondani, hogy felirattal, vidéken (Cinema CIty van 7 teremmel) mintha nem tudnának olvasni az emberek, így maradt a (néha) igénytelen magyar szinkron..
-
Bad Pritt
félisten
Azt amúgy jól látom, hogy hozzánk két héttel később érkezik mozikba?
A trailerben augusztus 1 van, IMDb (és a Forum Hungary) szerint a magyar premier augusztus 14. Warez Wins!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Itthon lesz hozzá fasza felirat, úgy vélem.
-
student
őstag
-
törölt tag
Urak, keresek egy filmet!
Régi, nem akarok sokat mondani de kb. 8 éves lehet.
Arról szól, hogy van 3 árva, akit gyámhoz akarnak adni. Van egy gróf (?!) aki mindig magukhoz akarja venni őket a gyerekek pénze miatt, de mindig elveszik tőle, aztán visszakerül hozzá, mindig másnak adja ki magát.
Abba van az a nő, aki fél a kilincsektől és majd a piranhák megeszik asszem', meg a kígyós csávó, kb. ennyi rémlik. Ja, meg hogy a végén valami kamu színdarabban házasítja össze őket a gróf (?!).,
Tudja valaki melyikre gondolok?
-
Bad Pritt
félisten
Cannes-ban fotózták (vagy nem, ettől függetlenül készülget valami a témában):

-
Bad Pritt
félisten
De ez vicces!

A legtöbbet én se szeretem, ezeket az honest trailereket meg a how it should have ended videókat szoktam nézni, mert jó kis fricskák, a többi erőltetett meg ripacs számomra.Ez örök: How Lord of the Rings Should Have Ended
Ahogy Szauron mondja: I don't like youuu
A végén a Boromiros szöveg epic (One of us might have died)
-
.LnB
titán
-
Bad Pritt
félisten
Nem ehhez, hanem az Emmerich féléhez, de szerintem totál igazuk van.
-
devil-k
nagyúr
Megmondom őszintén, hogy a film 1/3-a nagyon tetszett. Nem gondoltam volna, hogy a "régi" filmnek egy újrafeldolgozott változatáról van szó. Inkább egyfajta másik irányt éreztem, ami nem lett volna rossz. Viszont a maradék rész a filmből klisékből és az unalmas részekből állt (számomra). Kicsit úgy tűnt, mintha "tisztelegnének" az 1987-es verzió előtt, ugyanis a főcímzenét is átvették és az elhíresült mondatot, hogy, "élve vagy holtan, de velem jössz": Az uniszex nevű (Lewis) járőrtársról nem is beszélve, aki most férfi volt. Egyébként valaki írta, hogy Robotzsaru "nem lehet" fekete. Miért ne lehetne?

Ami nem tetszett:
- Hiányzott a kellő brutalitás, amivel meg tudtak volna győzni arról, hogy Antoine Vallon egy rossz ember. Ez a szál abszolút gyengén volt kidolgozva, szinte már az arcára sem emlékszem a színésznek.
- Joel Kinnaman, alias Robotzsaru- Szerintem ez nem az ő szerepe volt.
- Rengeteg klisé, kiszámítható, vontatott részek.
- Clara Murphy alakítása is felejthető volt.
- Unalmas történetvezetésAmi tetszett:
- Igényes és szépen lekevert hangsáv
- Minőségi kép
- Gary Oldman és Samuel L. Jackson játéka, szerepe
- A film 1/3-a, ahogy fent is írtam -
oriic
HÁZIGAZDA
Gratulálunk!
Páros mozijegyet nyertél az X-Men - Az eljövendő múlt napjai című film premier előtti vetítésére.
Vetítés adatai: május 20., kedd 19 órától a Cinema City Mammut 1-es termében
-
.LnB
titán
Szerintetek melyik mozi jobb Eurocenter vs. Corvin? Vidéki vagyok szóval nincs nagy tapasztalatom. Corvinban már voltunk sokszor.
-
bok92
addikt
Godzilla 59.062 nézővel 2014 legjobb nyitóhétvégéje itthon.
-
perge666
veterán
Elysium is tetszett,Obliviont meg még nem láttam.
-
Bad Pritt
félisten
Szegény brownus próbál majd pajtikat szerezni, mikor jön a Prom 2, de senki nem fog vele közösködni, nem úgy, mint most a Gojiránál mindenki erről beszélt.

-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hujuj, én meg pontosan fordítva: Oblivion tetszetős volt, de az Elysium meg nem, Prometheus meg főleg nem, te jó ég milyen borzalmas lett...

A centikhez meg egy 183 még mehet

-
joshua7
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Én anno 7/10-re értékeltem a filmet, azóta láttam még kétszer, most már 8/10-nél jár. Szerintem igen jó.

Pár film az elmúlt időszakból:
Jack Ryan: Shadow Recruit
Tűrhetó kémes sztori, Kenneth Brannagh meg Kevin Costner jó volt a szerepében. 6.5/10Grudge Match
A sztori elég sablon, de nem volt rossz, volt pár poén is, Stallone meg De Niro egy vállalható filmet raktak össze. 7/10Captain America: The Winter Soldier
Nekem egyik képregényes film sem jött még át. Ez sem. A látvány rendben volt, de kb. annyi, 6/10The Grand Budapest Hotel
Igen különleges hangulata és hangvétele volt, nekem tetszett. 8/10 -
brownus
veterán
áá, nem merem belinkelni....
(#41527) perge666, kicsit nsfw volt. de vicces
de a múltkor is kaptam egy hasonlóért... -
.LnB
titán
válasz
Realradical
üzenetére
Nem alacsonyak, mélyek.
Egyik nagyon - nagyon jó barátomat annyit cikiztem ezzel.
Télen mindig mondtam neki, bazd megint talaj menti fagy van? Mert deres a hajad
-
devil-k
nagyúr
válasz
Realradical
üzenetére
Szemét.
.LnB
Szegény barátod.

-
bAtt001
addikt
ezeket mondjuk még csak 1x láttam, elysiumot a moziban az elment egynek de ott a forgatókönyv elég gyenge volt viszont jól bemutatta szerintem merre tart a világ
az obilivionnak meg a látványa nagyon szépen volt megtervezve, külön doksi filmet láttam a számítógép UI-jának tervezéséről, nagyon részletesen kidolgozták. Tom-ot én sem bírom nagyon, [link] ezen mindig tudok kacagni
nem mondom hogy rossz színész csak nekem nem szimpatikus -
spammer
veterán
Nem tudom vót-e má, de újra megy a Popcorn Time
Filmek + sorozatok és vannak benne mindenféle feliratok is.
Kár, hogy a régi gépemen eléggé szaggat, pedig egyébként meg simán mennek a 720p-k. Kár, hogy nem lehet rendesen konfigurálni codec szinten.
-
.LnB
titán
válasz
bAtt001
üzenetére
Nekem meg az Elysium tetszett, pedig azt szinte mindenki utálja
Én félre tudtam tenni a film marhaságait, mert tetszett az alap koncepció. Ellenben az Oblivion-t végig szornyülködtem. (hozzá kell tenni, hogy bennem van egy gyomorból jövő utálat Tom Cruise iránt
azt a faszit nem tudom komolyan venni, mindenféle trükk nélkül eljátszhatta volna a Hobbi-t ot, olyan alacsony. Jó azért az Esőember és pár nem akciófilmben nem rossz) -
bAtt001
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz
Vikthor
üzenetére
Prometheust sajnos még nem láttam.
Az ilyen filmeknél azt az 1-1.5 óra magyarázós, dumálós, drámázós részt nyugodtan elhagyhatnák, a megmaradt pénzt meg fordítsák plusz fél óra harc megcsinálására. Jobb nem lenne a film, viszont rosszabb sem.
Ebben az Edge of Tomorrowban bízom. Trailer baromi látványos volt, hátha némi értelmet is sikerült bele szorítani.
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Oblivion az valóban jobbféle scifi, véleményem szerint élményfaktorban jobb is egy kicsit mint a Prometheus, de az is lehet, hogy az másképp jobb. Pacific Rim meg a Godzilla, ha lehetne szavazni akkor Transformers 4-re tenném le a voksot...
Ezektől nem kell kimagasló story-t várni, mert nem az a lényegük, hanem a technika és a filmes trükkök, látványok, hangok stb... popcorn filmek ezek, de ilyenek is kellenek, pláne ha otthon van egy rendesebb házimozid, amit magadnak építettél. -
.LnB
titán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Megnéztem hétvégén a The Nines-t. Nem volt rossz. The Man from Earth jobb film szerintem, de nem bántam meg a megtekintését.

(#41424) james001 Igen annyire nem annyira agyalós mint az Enemy, de elgondolkodtató. A hit kérdését elég rendesen boncolgatja ha jól emlékszem (rég láttam). És a vége az szerintem nagyon jó.
-
w333
félisten
válasz
kenwood3
üzenetére
+1 ... szerintem is az idei év legnagyobb csalódása volt

És ha a "reális" = azzal hogy "béna" ? akkor igen reális volt

A végén majdnem dobtam egy hátast, (de nem akarom lelőni) ezután rögön az jutott az eszembe hogy a film címe akár lehetett volna "The Amazing Godzilla"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előtte persze a Batman vs. Superman. 

Majd megnézem a többit is.
De még nem sokat láttam. Ez a Godzillas is jó.
nézd meg