Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pitterix
üzenetére
Sajnos pedig MARVEL comics, a fiam nem látta, csak ránézett, miközben néztem, egyből mondta, hogy ki kicsoda. Igaz, ő végigolvasta mind a 120 kötet nagy M gyűjteményt.
Avatar, Star Wars, Wakanda, nemistudommimég... all in.
M. Douglas, M. Pfeiffer klasszikusok, mindentis eljátszanak a maguk allűrjeivel. Nagyon elfogult vagyok: Bill Murray 10/10 (nekem mindig). Dejóisten, ki ez a lány? Mini Amber Heard? És miért, miért, miért kellett ezt csinálni E. Lilly-vel?
Ilyen fülekhez rövid haj. Újra kell néznem a Lost-ot, hogy magamhoz térjek. Paul Rudd az Paul Rudd, kb. a földi utcai jelenetekben rendben van. A többiben most nem volt annyira vicces, kivéve És hát az utolsó 10 mp vége főcím után, ami érdekes volta thor-ral összekevernek című. (Kang will return + Loki). -
-
mephi666
nagyúr
válasz
devil-k
üzenetére
...láttam, de arra se vettem a fáradtságot, hogy írjak róla 1 sort

...az a szégyen, hogy imdb 6.5ön áll, amikor pl a Con Air 6.9-en... akkori szemszögből a Con Air sem volt kiemelkedő (csak egy jobb B-akció), de abszolút nem reális ez a 0.4pont difi a 2 közt
én erre a Plane-re max 4 pontot adtam volna, hogy "ha már nagyon nincs más, akkor péntek esti ZS-akciónak pár doboz sör mellé elmegy" -
devil-k
nagyúr
A gép
Plane
1/10
Ennek a filmnek nem lett volna szabad megszületnie. Esztelen, semmitmondó, trágya. -
jackal79
aktív tag
Sziasztok! A Villeneuve Pironi filmet hol lehetne megnézni?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Babylon (2022)
Néha a kevesebb, több. Ez itt is igaz szerintem, nemcsak a 3 órás játékidő sok, hanem tényleg annyi minden történik, emiatt talán ez még kettőben is sok lenne.
Ahogy írtad te is, kétségkívül tisztelgés és egyben búcsú is a mozitól. A végén a montázs, meg a sírás, az pont ez a kettősség, remekül elkapott pillanat.
Brad Pitt szuper volt, bár ez nem volt meglepetés, Margot Robbie pedig megint nyomott egy harley quinn-t.
A fősulis jelenet forgatásos rész valóban jó volt -
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Flash - Official Trailer 2
Furán fog hangzani, de ZOD miatt várom a filmet.

-
Pitterix
őstag
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Ahogy elkezdtem nézni, a következő kérés fordult meg a fejemben: mi a jó büdös franc ez?
Második nekifutásra sikerült megnéznem. De vannak sötét foltok bőséggel. Azaz nem emlékszem, mi történt, mit láttam.
Mintha több különböző filmből koppintottak volna jeleneteket.
Szerintem nem volt vicces, nem volt igazán akció film, s igazán MARVEL sem.
Nemtommivótez.
-
enginev3.0
félisten
Hi
Aki látta a Sikoly 6-ot, volt benne feliratos rész?

-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csettintés előtt és csettintésnél is random választotta szét a népet.
Amúgy emlékszem anno hányan tudtak "azonosulni" Thanos nézetével, aztán mikor megkérdezted őket online vagy neten hogy akkor "a Te családodból csak te maradsz meg úgy jó lesz-e", annyira már nem volt nagy a lelkesedés
-
törölt tag
R-es Marvel film a láthatáron, bár nem a Disney, hanem a Sony gondozásában.
Kraven a Vadász
(előzetes sajnos még nincs) -
válasz
mephi666
üzenetére
Egyébként hatalmas gagyi ostobaság volt ez a túlnépesedéses okoskodás a marvel részéről, nem sok köze volt a valósághoz. Ahogy a jó vs gonosz harcnak sem, csak persze az emberek szeretnek mindent valamilyen végtelenül egyszerű képletre leegyszerűsíteni, mert ahhoz nem kell gondolkodni, csak focidrukkernek lenni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
vannak ilyenek, de ezek egy elég jól behatárolható terület fölött uralkodnak/uralkodtak itt a földön... gondolj bele, hogy 2000 univerzum 500000 galaxisa és 1000000000 bolygója fölött milyen lehet uralkodni?
végig sem tudná járni az egészet kb soha... effektíve nem uralkodna kb semmi felett, csak papíron... Thanos ennyiből komplexebb volt, mert ő átlátta a dolgokat és csettintésre megoldotta a túlnépesedés problémáját, a randomgenerátorra bízva, majd nyugdíjba vonult 
ui: az alapvető emberi motivációs források multiverzumra kinagyítva nem mindig működnek jól

-
paatrick
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Az a vicc hogy rengeteg ilyen motivációjú történelmi személy létezik a mi világunkban is
Nagy Sándor, Napóleon, Hitler, és még mindig nem nőtte ki a társadalom ezeket. Manapság is afrikai hadurak, Kína, Oroszország, a vezetőknek ugyanaz a lázálom van a fejükben teljes kontroll a társadalom és terület felett minél több annál jobb.Filmekben tényleg nagyon gagyi ez a motiváció 2 órába sűrítve, csakhát ez a valóság.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ghosted
Semmit nem vártam tőle, talán pont ezért egész jól elszórakoztam rajta. Chris Evans és Ana de Armas párosa vicces, bár néhol kicsit furcsa volt látni Amerika Kapitányt bénázni
A Marveles színész mellékszerep cameokért jár a pont pár másodperces szerepe pedig halál felesleges volt, de ott is vigyorogtam. Szóval összességében egyáltalán nem váltja meg a világot, de egy esti filmezésnek jó volt., Ryan Reynolds Apple TV+-on néztem amúgy, most két hónapnyi előfizetés ingyen behúzható (annak is, akinek már volt korábban) [link]
-
cyberkind
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gunn fogja csinálni ezt, bár, én személy szerint nem vágyom csak egyféle univerzumra, ami Batman köré van építve.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
shotika
üzenetére
"Szerintem a Thanos-os korszak jól rezonált a nézőkkel, meg is volt a nagy összecsapás, és kb ott be is kellett volna fejezniük az egészet. "
Én is így érzem... volt nagy epikus harc a bosszúállókkal, stb. happy end, hello szia.Inkább lenne most már valami erősebb DC univerzum építés az jobban tetszene, de ők csak botladoznak már évtizedek óta.
-
Ispy
nagyúr
válasz
shotika
üzenetére
Azért kezd kiütközni, hogy a képregényes műfaj is annó ki lett nyújtva, mint a rétestészta, nincs benne annyi anyag, hogy abból sok minőségi filmet lehetne csinálni, mindig ugyanazok a körök, csak a körítés más.
Főleg ebben a lagymatag, titnifilmes stílusban, minthacsak a disneyn chanelen néznéd a tinifilmeket, egyet láttál, mindet láttad.
-
shotika
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem a Thanos-os korszak jól rezonált a nézőkkel, meg is volt a nagy összecsapás, és kb ott be is kellett volna fejezniük az egészet. Már teljesen mindegy mi történik, bárki bármikor visszahozható, nincs súlya annak ami történik, ráadásul végtelen számú multiverzum van - nekem viszont sajnos nincs végtelen időm minden ilyet végig nézni.
Masszívan B kategória lett a Marvel filmes univerzuma, én inkább olyan címeket akarok, mint az új Batman
-
mephi666
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
...ez az 1síkű elcsépelt motiváció is elég unalmas a főgonosztól: uralni a földet/univerzumot/multiverzumot
már nincs hova fokozni... és reálisan mi a jó abban, ha valaki a multiverzum ura lehet? ...ez nekem baromisok melót jelentene, nem pedig kényelmes nyugdíjas éveket
Thanos is mit csinált a munkája elvégzése után? ...elment pihenni... motivációt nézve Gorr is elég egysíkú volt, de teljesen érthető......ez a hangya nálam sem kedvenc... szó szerint hangyaf*sznyira se érdekes a karaktere

...így hogy ma újráztam a DS2-t, szerintem Sam Raimi-nek kellene adni filmeket sorban és átállni 16+ korosztályra... elég kiábrándító, hogy van több száz igen op karakter, elég brutális képességekkel, aztán pg13 cumizóversenyben küzdenek meg egymás ellen

-
Ispy
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig Evendzselit én kedvelem, vagyis csak kedveltem, mert ez a frizua....brahh...aki ezt kitalálta.
-
AD4MINATOR
nagyúr
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)Sokat gondolkoztam mit kéne írni erről, de ahogy te is írod a legjobb szó rá a "cringe"
Ugyan ritkán de voltak jó pillanatai is a filmek néha, összességében viszont holnapra már el is felejtem szerintem az egészet.Nyilván szuperhősöket felesleges oltogatni, hiszen fiktív karakterek, de talán a hangya-darázs kombó az egyik legbénább, legunalmasabb duó az MCU-ban eddig. Semmi kémia nincs, erőltetett poénok és néhol teljesen indokolatlan lazaság. Valahogy az egész film egy nagy massza, amibe belesüllyed a néző, kicsit fulladozik, majd hirtelen eltűnik mintha mi se lenne és vége is a filmnek.
A főgenya már annyira bigbrain, hogy a filmben lévő hősök se értik mit akar vagy miért, de valami lesz, valamikor, ami nagyon rossz lesz, és hujuj. Az egyetlen ami jól sült el, az a főgenya dráma építése a film első felében, bár ugyan nem volt meglepetés, mégis jól építették fel az izgalmat hozzá, csak aztán ahogy halad előre a film, átment kabaréba ez is.
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
...uhh, na megvolt újra: Gorr kb 3x5 perce ér valamit az egészből
egyes részek meg kimondottan kínosak... ennek a Waititinek annyi töke se volt hogy Zeuszt úgy hagyja megdögölve
a Mjölnirrel kiegészült szerelmi háromszög-négyszög gáz, a gyerekekkel történő erőmegosztás gagyi, csomó jelenet csak töltelék és lazán kivágható lett volna... Khorg b*zulása a végén megint csak kötelező fölösleges b*zielem... Waititi fullba nyomta a kretént, pedig darkosan végig lehetett volna jól vinni
kedvet kaptam viszont a DS2-höz, mert ott úgy rémlik, hogy Sam Raimi jól elkapta a dark vonalat 
-
válasz
lezso6
üzenetére
Én is inkább erre szavaznék. Az eredeti karakterekből elég sokat leamortizáltak az idők során: ott van pl. Hulk, aki kezdetben szuper okos és legyőzhetetlen, aztán fokozatosan épül le a She-Hulk-beli szánalmas figuráig. (Szegény Thor sem járt jobban...) Így viszont a nehéz azonosulni az új karakterekkel, mert mi van, ha az új kedvencek is így járnak?
Egy másik ok lehet a fásultság: legyőztünk egy csomó gonoszt, még a főgonoszt is, de mi haszna, ha mindig jön az újabb. (Lásd Vízió megjegyzését a hősök és gonoszok közti összefüggésről az Amerika Kapitány: Polgárháború-ban talán.)
És még ide venném a fokozhatatlanságot is: már Tony Stark is hihetetlenül okos volt, de most jön, mondjuk, Riri Willams, és köröket ver rá?
Nem ismerem a képregényeket, de az olvasottak alapján azok is elég ellentmondásosak, és nem tudom, hogy ott ezt hogy oldják fel. Talán ott van hely és idő, hogy újrakezdjék a történeteket, és másképp építsék fel a karaktereket, így ha egymáshoz nem is passzolnak, az egyes történetek belső logikája megmarad. Viszont a filmes univerzum, ami talán többféle képregényszálat kever, mostanára eléggé szétesett... IMHO
-
j0k3r!
őstag
Sok dolgot nem tudok róla írni, egy korrekt thriller Scorsese-től. Talán még sosem láttam ilyen szerepben Robert De Niro-t, viszont hozta a kötelezőt. Habár több, mint 2 óra a film, de maximum egy 10-15 percet tudnék kivágni belőle, egyátalán nem éreztem terjengősnek/hosszúnak.
A sztori egyátalán nem tökéletes, szerintem bizonyos karakterek illogikusak/buták, ahhoz képest, hogy mi történik. Ettől függetlenül, aki akar egy kicsit izgulni, annak ajánlom megnézésre.
7/10
#értékelés
-
paatrick
őstag
válasz
üzenetére
Kang az eddig megtudottak alapján Loki+Hangya:
időutazó a 31. századból, aki rájött hogy van multiverzum, és át is tud menni akárhova, ahol saját magát segíti tudással technológiacserével. Csak sok multiverzumban a Kangok hódításra használták a tudást, saját maguk ellen kezdtek háborúzni és ettől világvége lett. Ezt meséli el a Lokibeli Kang aki megalkotta az egy idővonalat és minden jövőbeli "variánst" megölt (meg se születtek) azzal hogy nincs több idővonal így akkor csak ő létezik egyedül mint Kang. De az idővonalat Loki+Lokinő össze is törte és a sorozat végén újra létrejön a multiverzum, a végtelen számú jövőbeli Kanggal. A Hangyabeli Kang mondja is a Hangyának hogy ő már többször megölte a Bosszúállókat, ezzel arra utalva hogy már ő is egyike azoknak a Kangoknak aki a tudást a multiverzumok leigázására használják. Illetve azt is mondja hogy számára az idő nem úgy létezik mint a Hangyának. Szóval ebből Kang egy végtelen számú ellenfélnek tűnik, plusz technológiában is sokkal fejlettebb mint Thanos volt. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
1. Itt is volt szó a tervezett Gal Gadot-féle Kleopátra filmről, ami leginkább azon bukott meg, hogy a főszereplő túl fehér. Pedig az egy fikciós film lett volna.
2. Ez viszont egy dokumentumfilm, aminek tételmondata: "Mindegy mit tanítottak az iskolában, Kleopátra fekete volt." Avagy a tények nem számítanak. (Talán majd erre is lesz petíció, hogy sorolják át science fiction-nek, kb. hasonló eredménnyel.)
3. Van egy irányzat, miszerint az ősi Egyiptom fekete volt. És hogy most is fekete, hiszen Afrikában van, és Afrikában feketék élnek. És ezért nevetséges Amir felháborodása Kairóban, hiszen ő is egyiptomi. És persze vannak olyanok is, akik szerint Egyiptomnak újra az (igazi?) afrikaiaké kellene lennie, csak hogy az egyiptomiak érzékenységét is képbe helyezzük kicsit. (V.ö. "ukránok nem léteznek".)
4. Az iráni(!) rendezőnő nyilatkozata betekintést enged abba az irányzatba is, miszerint a fehérek egy törpe kisebbség a világon (az USÁ-ban és Észak-Európában fordulnak elő - a mediterrán térség már nem tartozik oda), mindenki más nem fehér, azaz fekete. Szóval a fehérek csak ne ugráljanak.
5. A film (illetve az egész Black Queens film sorozat) persze amiatt van, mert Jada Pinkett Smith kislánya szeretett volna fekete hercegnőket látni a tévében. És a legkevesebb, amit egy anya megtehet a gyermekéért, hogy kissé elferdíti a történelmet.
(Sandra Bullock lányának a sztorija azért már kissé ijesztőbb...) -
Miklós315
senior tag
-
Operation Fortune jó volt? Egynek elmegy?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
devil-k
üzenetére
En is megneztem, szerintem rettenetesen szar volt. Szerintem az erzodott rajta, hogy Lars von Triert akar jatszani, csak tokeletesen hianyoznak hozza a kepessegei. Rendkivul rosszul utemezett film. Nagyon ritkan van olyan, hogy unalmamban otthagynek egy filmet, de itt erosen fontolora vettem. De annyit el kell ismerjek, hogy volt benne 1-2 jol sikerult resz. 3/10 nalam.
-
devil-k
nagyúr
Amitől félünk
Beau is afraid
8.5/10
Nem egyszerű, de zseniális film. Kell egy hangulat, hogy élvezd, de nekem nagyon adta, leginkább az első 2/3-a. Kíváncsi lennék rá, hogy mi járt a rendező, Ari Aster fejében amikor ezt az egészet megalkotta. -
j0k3r!
őstag
Na ez egy nagyon különleges film. Nem tudtam, hogy igaz történet/karakter az alapja (Andy Kaufman). Emiatt a film elején kicsit feszengtem, még az is átfutott az agyamon, hogy nézek inkább valami mást, de utána végül ott ragadtam és jól szórakoztam. Számomra egyre jobb lett a film, ahogy haladunk az időben. Jim Carrey szerintem zseniálisat alakít, egyedül elviszi a hátán a filmet. Nem mondom, hogy mindenkinek ajánlom a filmet, mert részben pont ez a cél, de ennél többet nem spoilereznék
Talán a kedvenc jelenetem, amikor
a végén a Fülöp-szigetekre utazik és a "hoax" másik oldalán találja magát és az erre történő reakció Valószínűleg újra fogom nézni, ha nem is most, de a közeljövőben mindenképp.
8/10
#értékelés
-
Bad Pritt
félisten
válasz
mephi666
üzenetére
Hát ezt sajna sem megerősíteni, se cáfolni nem tudom, mert moziban (szintén Etele 4 lézer) olyan brutálisan sötét volt a film, hogy a legelső és legutolsó jelenetét kivéve semmi nem látszódott az emberből.
Meg úgy semmi másból. Cserébe az megvan, hogy Natalie Portman mintha nem is ugyanazon a set-en dolgozott volna, mint a többiek. Mondjuk lehet így is történt, tekintve, hogy covid meg egyebek között forgatták. -
Bad Pritt
félisten
-
-
Bad Pritt
félisten
Látjátok, ezért nem érdemes az Etelébe menni, a hipiszupi 4K lézer vetítésen olyan fostosul festett ez a film, hogy félúton egy csávó szólt a haverjainak mellettünk, hogy ő nem hajlandó tovább nézni ezt a szart és inkább kimegy kajálni.
Ez a film moziban túlzás nélkül értékelhetetlenül nézett ki. -
Ispy
nagyúr
Hangya akárhány: szerintem nem nézett ki szarul, kicsit idióta volt az összes szereplő, mint valami animében. Paul Rudd még mindig cringe, jobb kastinggal a film is jobb lehetne (bár nem ismerem a képregényt, lehet ott is egy idióta a csávó).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Én is csak leírtam, hogy valszeg azért látja az átlag közönség gyengébbnek a filmjeiket, mert (mit ad Isten) tényleg gyengébbek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy évtizeden át tudott kapcsolódni egy jól körülhatárolható közönség a filmjeikhez, majd egyik pillanatról a másikra mindenki közömbös lett irántuk? Valószínű...
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én beszélek magamról...
Hát pont leírtam, hogy szerintem miért húzzák le az új filmeket. A laposföldet is sokan érzékelik, aztán mégis gömbölyű. A Marvel mindig is gagyi volt (vidámparkmozi), csak most úgy néz ki, hogy megváltozott a közönség, vagy legalábbis ráunt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Ki beszél rólad? Te jöttél azzal, hogy nem érted, miért húzzák le az emberek a mostani MCU filmeket erre írtam, hogy mindenki érzékeli, milyen mélyrepülés zajlik Marveléknél és egymásnak adogatják át a filmjeik a stafétát minden létező platformon, mint legrosszabbra értékelt.

Ráuntak persze, mert nem jók a filmek és hibás koncepció mentén dobálták ki őket, maga a Marvel is elismerte már. Az effektes stúdiók körüli balhékról már ne is beszéljünk, legalább a látvány lehetne jó, de az is szar, már ha egyáltalán lehet belőle látni valamit.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Thor: Love and Thunder (2022) (Thor: Szerelem és mennydörgés)
Ugyanaz, mint előző 6/10. Én nem értem mi a baj.

Jó, a párducos valószínűleg nagyon nem fog tetszeni, mint az első. Sajnos az elég komoly ízlésbűnözés és kulturális bűncselekmény kategória.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Hát ha a fent linkelt részlet szerinted nem lóg ki, akkor nem tudom, mi tudna.
Átlagban is gyengébbek a filmjeik minden szempontból, emlékezetesebb cím meg nem is volt az elmúlt négy évből. Elszámolták magukat a Marvelnél, túl sok sorozatba vágtak bele (amik szintén max középszerűek), cserébe elvonták az erőforrásokat a filmektől is, úgyhogy ott is esett a minőség. Nem véletlen van újratervezés alatt az egész kóceráj. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha tényleg így van, akkor legalább igazodik a CGI a színvonala a lényegi tartalomhoz.

Engem nem különösebben mozgat a CGI, max akkor ha nagyon kilóg a lóláb. De a CGI kritizálása azért elég jól illusztrálja, hogy a fanokat mi érdekli, és mi nem.
Az átlagot nézve tartalomban pont ugyanolyan gagyik, mint régen. -
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Nem voltak mindig ilyenek, az egész film CGI és minden téren szarabbul néz ki, mint az Endgame előtti MCU filmek. Csomó cikk született az elmúlt években arról, hogy miért és hogyan esett a quality control a Marvel filmek effektjeinél, nevetségesen néznek ki egy-két kivételtől eltekintve.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az ilyen CGI problémák simán beleférnek, ez egy Marvel film. Azok pedig mindig is ilyenek voltak. Csak ez a generáció azóta felnőtt és nem helyettesíti semmi. Najó annyi változás azért volt, hogy azóta itt-ott elég woke lett.
De ilyet a hangyában nem láttam, max minimális szinten. Pl hogy a hangyalány egyből STEM professzor, de még sincs benne az a zavaró hülyeség, hogy mindent is ő old meg. -
paatrick
őstag
válasz
üzenetére
Thanos viszont nem volt félelmetes, jó volt a motivációja amivel el tudta gondolkoztatni az embereket, de ha a Loki sorozatot veszem meg ezt a Hangyát akkor Kang is nagyon jó és tényleg félelmetes lehetne de a stáblistás jelenet szerintem tönkre vágja az eddigi "felépített" Kang karaktert.

Mondom ezt úgy hogy sose olvastam a képregényeket.
-
törölt tag
válasz
paatrick
üzenetére
"Szerintem meg csak a Kang szál volt benne jó."
Igen, ez igaz. Az fel nem bukkant, a tömény unalom, és idegesítő idiotizmus csimborasszoja volt. A csúcs aelső 40 perc, amig folyadéklény, akiből inni kell, hogy megérts mindenkit.
B+ fogtam a fejem ....Meg az egész olyan volt, mintha a világűrben, illetve egy távoli bolygón játszódna. Nekem semmi nem jött át abból, hogy kvantumvilág
Aztán Kanggal kicsit jobb lett, de nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy Thanossal párhuzamba állítva, sem a karakter, sem a köré szőtt történet nem ér fel. (Ok, eddig, mivel ez még nem lezárt)
Meg nem vált világossá számomra Kang motivációja, de ez lehet, hogy az én figyelmetlenségem, no meg az, hogy 2 részletben néztem (majdnem) végig. Igen, egy pici, olyan 20-30 perc még hátravan belőle.
Sajna csak késő éjjel tudok filmet nézni, meló után, és a Kopogás a Kunyhóban beelőzte
Mondjuk annak sem értem a végére, de ott nem a filmmel volt baj, hanem hogy nem bírtam nyitva tartani a szemem. -
Louro
őstag
Szerintem jó a megközelítés, hogy a filmnek célja, hogy 2 órára szórakoztasson. Az elgondolkodtató is szórakoztat valamilyen formán.
De a Marvelekkel úgy túl lettünk telítve.... Ahogy paatrick is írta.... "Bár nagyon kell hozzá a Loki sorozat", sajnos ez a crossoverekre való építkezés is megöli az egész hangulatát. Most akkor sorozatot nézünk, aminek részei 2 órások és kb. 3-6 havonta jön ki egy-egy újabb rész vagy ezek filmek?
Nálam a sorozat az, ahol a történet több epizódon keresztül kerül bemutatásra.
Film pedig, ahol a film egységben van. Nem szükségeltetik hozzá előismeret és a vége is szépen lezárásra kerül.Az Avatar második része is itt vágta el magát nálam. Már nem is tudom melyik film második része ért úgy véget, hogy "Kezdjük". Értem, hogy igényt kell teremteni a következő részre, de egyre inkább süllyed a szinvonal. Látva, hogy már csak remake-ek és régi dolgok előkaparásával tudnak valamit készíteni.
-
paatrick
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem meg csak a Kang szál volt benne jó. Bár nagyon kell hozzá a Loki sorozat.
A látvány az furán gagyi volt, sokszor a történetet se értettem miért azt csinálják amit megmondták hogy nem szabad csinálni
hát a béna vicceskedésről már ne is szóljak, bár az eddig is benne volt a Hangya filmekben.
Na jó a kiscsaj, aki nem is kicsi mert 26 éves
az jól nézett ki csak ne szólalt volna meg.DE még így is sokkal rosszabbra számítottam az értékeléseitek után. Egynek elment.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Látvány jó volt: érdemes megnézni ezt a videót, mennyire is volt jó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MCU filmek értékelése globálisan a béka segge alatt van, szóval nem csak ebben a topikban érzékelhető az a jelenség, hogy gyengébbnek látjuk őket. Lehet az is benne van, hogy felnőtt egy generáció és nincs helyettük most másik, amelyik ajnározná, de nagyrészt inkább az lehet a megoldás, hogy tényleg szarok.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Fóliás - Eladó!
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az jól nézett ki csak ne szólalt volna meg.