- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Star Wars VIII
Egy univerzum omlott össze bennem ma. A Star Wars univerzuma. A remény.. A remény, hogy valaha látok még igazán jó SW filmet. Mert most aztán megmutatta a Disney az új irányt. Itt van tessék. Megjött a mikiegér.
Mi ez? Valami f*szom SW vígjáték? Semmi SW hangulata nem volt. Az egész mozi folyamatosan röhög. Én meg izomból szorítom a szék karfáját, hogy ha tudnám kitépném és bele b***nám a vászonba! Szavakkal most nem tudom leírni a dühöt amit érzek, sajnos túl csúnya lenne amit írnék.
És ez az ember fogja rendezni az új trilogiát? Akkor én köszönöm szépen nem kérek ebből többet.
Nem fogom elemezgetni, nem tudom. Szeretném örökre elfelejteni jelenleg. Lehet majd ha megnyugszom akkor fel tudom idézni a pozitívumokat, de most még nem megy.
#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest